Da, hai să lăsăm feedul întreg…

Bobby si Alex sunt avocaţii feedului full. E ok, din motive pe care le cunoaştem toţi. Ce vreau însă să subliniez eu:

Cat despre agregatoare… sincer sa fiu, nu ma intereseaza prea mult. Stiu, fac bani pe seama mea.

E ok, tu ai alte surse de venit, dar eu câştig bani din blog şi aş vrea ca oamenii care citesc produsele minţii mele să o facă pe blogul meu, nu pe blogfest.ro, de pildă. Care blofest.ro nu numai ca fura de la fraieri, dar si cer publicitate de la oameni pe care ii cunoastem, ca deh, au ajuns sa aiba atat continut, cat si trafic.

Apropos, stiti cine se ocupa de blogfest.ro? Profetul de carton IronMim. Şi, încă o dată, părerea mea despre agregatoare.

ps: Comănescu face pe blog o comparaţie pe trafic între 9am, hotnews şi mediafax. Mediafax sunt ultimii. Cei mai proşti din curtea şcolii. Nu-i aşa că îşi merită locul, că au stat ca blegii câţiva ani să îi fure toţi deştepţii, spamerii şi antreprenorii din online? Bonus.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Ai cam exagerat cu „produsele mintii mele”… ai zeci de post-uri in care doar iei citate si le intepretezi, sau pui o poza si scrii 3 randuri…

    00
  2. E aiurea ca Mediafax e in urma unui site ca 9am, sa zicem. Dar uite de unde a pornit in octombrie 2007… Trebuie facut ceva pentru oprirea furtului de stiri

    00
  3. Mediafaxul a intrat intr-un con de umbra in ultima vreme. Nu s-a mai investit sau ce? Ar fi interesant un post de-la tau pe tema asta.

    00
  4. Cu mediafaxul e asa cum a spus Zoso , au fost luati de sageata si altii au facut $ pe spatele lor.D`oooh

    00
  5. @Liviu: nu stiu cu ce se mai ocupa in ultima vreme, dar ma pot interesa.

  6. În ritmul ăsta o să ajung să dau acces pe blog cu porţia, prin cerere pe mail, telefon, fax, messenger, etc. Fişierul .htaccess are deja peste 100 KB… :))

    Cred că ANRPC ar trebui să ia măsuri dure, pentru că sitauaţia se înrăutăţeşte deşi majoritatea bloggerilor mari au luat măsuri împotriva acestui gen de practici.

    00
  7. Da, a fost putin cam aiurea afirmatia mea. De fapt, ce voiam sa spun este ca pierd prea mult timp consumandu-ma pentru agregatoare. Prefer sa imi fac treaba, sa o fac din ce in ce mai buna si evoluez oricum. Daca stau sa imi consum nervii cu toti oamenii care au aflat de republicare continut cu Google ajung sa pierd si timp si bani (mai multi decat as castiga daca i-as convinge sa nu mai preia :) ). Stii si tu ca in general nu ma zbat pentru chestii care fie dispar de la sine fie raman la un nivel nerelevant :)

    00
  8. faza are legatura cu al doilea paragraf al meu.

  9. NOU
    #9

    O bază de date comună cu IP-urile cu toți scapperii și agregatoarele ar fi bună. Și nu mi se pare greu de implementat.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.