rocktube.ro

Social Video NetwROCKing – ROCKTUBE.ro

Sub egida Social Video NetwROCKing, METALHEAD lanseaza un nou proiect deocamdata in varianta beta: www.ROCKTUBE.ro

Site-ul isi propune sa creeze o nisa puternica de video sharing in cel mai scurt timp si totodata sa constituie o unealta puternica de promovare pentru trupele tinere, dar si pentru organizatorii de concerte care doresc sa-si promoveze evenimentele.

ROCKTUBE.ro se doreste a fi al treilea brand international construit de METALHEAD in numai 4 ani, dupa METALHEAD.ro si METALHEADTV.com, site-uri care au ajuns la un trafic cumulat de 150.000 de vizitatori unici pe luna, situandu-se pe primul loc in Estul Europei si in primele 20 de site-uri de rock si metal din lume.

Mai multe detalii in curand

Enjoy Watching, Uploading and Sharing :)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

44 comentarii

  1. Fanii din Romania asteapta si Maneletube.ro, bataipestadioanetube.ro si eventual otvtube.ro – filmulete cu elodia si magda…

    00
  2. baga si tu titlul http://www.rocktube.ro ca rocktube.ro duce pe o pagina goala :)

    00
  3. Trebuia pana la urma sa apara si asta :D

    00
  4. @SlimR: stiu. dar baietii de la metalhead sunt ok, in comparatie cu restul.

  5. Si cam ce ofera in plus fata de youtube? Ca sa nu mai zic ca ar putea aparea scandal din cauza drepturilor de autor.

    00
  6. Rock on, brothers!
    mm/

    00
  7. Zoso, nu-i chiar asa :) Sa vezi ce chestii dragute fac Metalheazii cand e vorba de prezenta pe posterele evenimentelor a partenerilor media concurenti… si ce chestii dragute fac in asa fel incat sa fie singurii media online acreditati la evenimentele mai marisoare… de-a dreptul delicios, nu alta…

    00
  8. surpriza: ns1/2.activesoft.ro

    00
  9. Messa, chiar trebuie sa va plangeti peste tot ca nu ati avut acreditare la Metallica si Maiden? Cred ca sunteti constienti ca nu meritati.

    00
  10. 1. Pentru ca e adevarat.
    2. Care sunt criteriile conform carora judeci tu meritul sau „non-meritul”?

    00
  11. @Messa: voi de la ce site sunteti?

  12. E un fel de-a spune „suntem de la” – eu sunt graficianul firmei care webmasteruieste, de curand si benevol (de la relansare), MetalActul (metalact.com/ro). Din cand in cand am inspiratie si scriu cronici :) Stiu insa istoria Metaheadului inca de pe cand nu exista, ca sa zic asa… din Hmm.ro, prin MetalFan.ro, care, din punctul meu de vedere, strict personal, au fost inspiratia si motoarele a tot ce s-a pus online ulterior, MetalFan ramanand un site de referinta si acum…

    00
  13. activesoft ca activesoft da nu puteau si ei sa modifice un pic designul la 220.ro ?

    00
  14. NOU
    #14

    este identic cu 220.ro, puteau si ei sa schimbe ceva…. sunt siteuri cum ar fi mototube (ma opresc aici cu exemplele nu vreau sa fac reclama) care arata mai bine.

    00
  15. Dave, ai reaparut in viata noastra ? A, nu stiati ? Dave a fost pe la noi prin MetalACT, de unde la un moment dat a fost dat afara in shuturi. E, cam de atunci ne musca de obraji cam oriunde ne vede. Dave, despre acreditarile alea…stii cum s’a intamplat traba, ai fost p’acolo, ai detalii si poti comentezi la obiect, cu ceva informatii, sau doar te bagi in seama si mai marai ceva ? Personal gasesc de bun simt sa nu latri daca nu stii ce se intampla, mai ales ca te faci de cacao, da’ nu’i nimic, noi mergem mai departe si ne vedem dale noastre. Acreditarile le meritam cat le merita si altii, si precum ai vazut, si fara acreditari tot s’a intamplat si cronica, si pozele mult iubite de popor, asa ca lasa’NE.

    Despre cat de ok sunt baietii de la Mhead….hmmm, parerile sunt foarte impartite, si nu degeaba.

    00
  16. ia uite mai, foarte bine. nu stiam ca avem site-uri asa de poplare la nivel mondial.

    00
  17. Exact ca 220-ul … Macar alte „culori”….

    00
  18. bai, dar daca faci un calcul cu cei 150k vizitatori uninici cumulati, inseamna ca ambele site-uri citate in press release au impreuna 5000/zi. Ceea ce nu e asa mult dar e ok pentru un site de nisa, nu?

    00
  19. @ Messa, Negura: Nu insemnati nimic pentru comunitatea metal din Romania, scrieti prost si foarte prost, scrieti rar si foarte rar, cand aveti nevoie de acreditari, aveti vreo 15 cititori si vreti sa va bage lumea in seama la concertele mari? Sa fim seriosi, piedicile vi le puneti singuri, dar, cu toate acestea, aveti tot dreptul sa faceti pe cersetorii de acreditari.

    00
  20. e scandal intre site-urile de metale, eeejnebuuuuuuuun..

    calm the fuck down!

    00
  21. Metallhead nu erau aia ce spamau toate forumurile din Romania prin 2005-2006?

    00
  22. Inteligent nume :)

    00
  23. @Dave – tu NU esti comunitatea metal, tu esti un individ, o persoana; desi comunitatile sunt alcatuite din persoane, indivizii luati separat nu sunt reprezentativi.

    Comunitatea metal nu inseamna „Libertatea – editia roack”. Metalul este o nisa. Acum, in functie de ce trateaza cu precadere fiecare din cele 3 site-uri, publicul e mai larg (M-Head), mai restrans (M-Fan) si foarte restrans (M-Act). Este loc online pentru toate trei, desi acest punct de vedere nu este impartasit si de M-Head. Nefiind impartasit, apar fazele cu acreditarile si… discreditarile. Neplacute, dar nu insurmontabile. Doar enervante. Piedici, dar care pot fi sarite, rezultatul fiind oarecum similar cu situatia in care nu ar fi piedici, doar ca ceva mai amarui.

    @ Daniel – ba da.

    00
  24. negura si messa back off si vedeti-va de site-ul vostru. spuneti numai prostii. am incheiat-o cu voi. cand ne vedem face to face sunteti ca doi mielusei cu „salut salut” si aici mancati kkt. sa va fie rusine. pa. invidia e mare. munciti cat am muncit noi pe branci si faceti macar 2-3 evenimente si pierdeti macar 1000 de euro si apoi numiti-va „mari muncitori pentru metalul romanesc”. salut si cale batuta (la gioale)

    00
  25. sorry, eu nu ma pot opri din ras. prima oara am citit MetaLact.
    calm down, guys. comunitatea de labari ascultatori de metal e mica si inutila.

  26. Morrison nu-i gagiul ala de spama pe huburi DC acum cativa ani ? *whistles* Chiar ca ai muncit pe branci, nene…

    00
  27. @ Zoso, e o „confuzie” pe care o fac toti retardatii, vino si tu cu ceva nou, ca asta e fumata de 3 ani.
    @ Radu & Messa – nu era cazul.

    00
  28. @Zoso – eh…

    @Morrison – stii de vreo 5-6 ani, cand ai enervat 3/4 din forumistii HMM-ului cu tot felul de chestii mai mult decat deranjante, ca mie imi place uneori sa sparg bube, si poate era momentul – hai sa spargem buba acum, sa se mai dreneze ce s-a adunat.

    Intai si intai, vreau sa fie clar ca nu vorbesc in numele redactiei MetalAct, pentru ca, in momentul de fata, eu sunt, din punctul de vedere al contentului, doar un colaborator sporadic. Vorbesc strict din punctul de vedere al unei persoane care ti-a vazut (fara voie) evolutia, de acum cativa ani si pana in prezent. De asemenea, desi admir modul hotarat si abil in care ai transformat oi!oi! intr-un business cu o arie mai larga de reprezentare, nu agreez si nu voi agreea niciodata o parte din metodele folosite pentru obtinerea prezentului. Esti un achiever, dar mijloacele nu sunt intotdeauna scuzate de scop.

    Asadar:

    1. eu am spus ceea ce s-a intamplat (si se intampla); ca ceea ce s-a intamplat (si se intampla) e o prostie, e adevarat, dar asta nu ne implica pe noi.

    Ca un exemplu, nu noi am facut in asa fel incat MetalAct sa nu apara pe niste afise de eveniment unde eram parteneri media; nu aveam pretentii exagerate, nu tineam la vreo dimensiune sau vreo pozitionare speciala, pentru ca e firesc ca prezenta logourilor partenerilor trebuie sa fie proportionala cu traficul, dar asta nu inseamna ca sigla MetalAct sa fie scoasa cu totul din afis. Sigla MetalHead putea fi cat o roata de car, nu se supara nimeni, in conditiile in care nu interveneai ca micuta, modesta sigla MetalAct sa fie eliminata. Fapt de care am aflat mult prea tarziu.

    2. Nu ai ce sa inchei cu mine (vorbesc strict in numele meu), pentru ca nu imi amintesc sa fi fost vreodata ceva inceput. De la a saluta pe cineva cunoscut pana la a construi o relatie oarecare este o distanta foarte mare. Nu stau sa analizez de cate ori te-ai facut ca nu ne vezi, pentru ca nu e chiar relevant pentru discutia de fata.

    3. Nu mananc nimic ce poate da halena, este suficient ca fumez. Ca adevarul uneori miroase, asta e.

    4. MetalAct nu s-a numit „mare munctior pentru metalul romanesc”. Nu are legatura cu asta problema de fata. Problema de fata e legata de metodele prin care MetalHead obtine locul 1, adica asezandu-se cu talpa pe locul 2, 3, 4 si whatever. Pentru ca poate. Ceea ce nu e chiar atat de laudabil.

    Cu asta inchei, pentru ca deja discutia e demult offtopic, scuze, zoso. Plus ca, daca zoso considera ca un anume tip de muzica implica laba, probabil ca ar trebui sa ma duc sa incep sa mi-o fac, macar sa vad daca ma prinde… :D

    00
  29. @zoso: eh, toate comunitatile de labari, ascultatori de orice, sau care se ocupa cu orice, sunt mici si inutile.

    @morisson (sau cine o fi): pai noi te’am vazut pe tine ca faci asa de la inceput, si ne-am zis ca este ok; adica salut salut si strangeri calduroase de mana face to face, si pe la spate dat la gioale; diferentele dintre noi si tine ar fi ca noi nu avem spatele financiar pe care ti’l le ofera o multinationala ca active soft, si nici dorinta de a da la gioale cu acest spate. Rock on in continuare, ca sa zic asa…sau pop on, sau dance on, ca nu mai stiu ce se intampla pe mhead. Da daca ie trafic, ie bine, asta ie tot ce conteaza.

    00
  30. @ zoso: intradevar, scuze, discutia a luat’o pe aratura, mai ales ca metalu nu face parte din capitza blogului tau. Negura over and out, ma duc sami vad de laptele meu :)

    00
  31. stiti ce e misto cand se cearta 2 metalisti? ca se pot trage de par?

    sorry, nu m-am putut abtine.

  32. Asta, si faptul ca se pot da cap in cap by headbanging. :P

    00
  33. @Messa: sau se pot certa pe afişe

  34. In masura in care o interesa pe cineva MetalAct-ul mi se pare mai bine scris decat MetalHead-ul….

    00
  35. Pai ei nu s-au certat… M-am „atacat” eu, pentru ca mi s-a parut aiurea. Am aflat de treaba asta de la un third party care, din cate stiu, nu cunoaste personal pe niciunul dintre cei implicati… dar care ramasese putin interzis de faza in sine.

    00
  36. eu nu ma cert cu nimeni lol. mess ai zis-o. conteaza cine e primul evident. atat :) diferenta mare dintre noi e ca METALHEAD costruieste si se dezvolta, ofera comunitatii rock si metal exact ce ii trebuie, are informatii de ultima ora 24/24 si ORGANIZEAZA EVENIMENTE. Get it? Prin aia am crescut. si DA, concurenta trebuie tratata ca atare. Crezi ca Hillary ii sufla nasul lui Obama? Parca traiam intr-o tara capitalista. Hai ca n-am vreme. Daca adunci timpul pe care l-ai pierdut scriind chestii p-aici, puteai sa mai scrii vreo 2-3 articole. Aia e marea diferenta dintre noi. Salut. P.S. intreaba organizatorii respectivi daca v-am bagat noi vreun batz in roate. pe bune. iti dau eu numerele de telefon.

    00
  37. Behehe, ultimele 3 comments rule.
    @ zoso: „comunitatea de labari ascultatori de metal e mica si inutila.” – d’aia au fost 20-25.000 in public la metalica, si 6000 la 50 Cent (la Arene) ? :)

    00
  38. Nu inteleg logica acestei discutii gen flame war de forum versiunea beta. Nu inteleg parerile ”avizate” expuse de toti sobolanii de birou care stau la mama dreaq si singurele iesiri le au la tara la cules agude dar care altfel sunt extrem de informati(aka userul Dave, un sclav zburat culmea din Metal Act , si btw inainte de a iti expune parerile nu uita ca asa cum am dat odata de tine dau si a doua oara so shut the fuck up ) Nu inteleg logica pentru care cineva de la noi din redactie se plange de lipsa acreditarilor, de parca am fi genul de mimoze care au nevoie de climat profi ca sa poata sa scrie 3 vorbe despre 5 oameni care canta 12 piese rock intr-o seara. Sa nu uitam ca vorbim de muzica si cand vorbim de muzica vorbim de pure passion si atat, daca unii vad in rock un prilej de a manca o paine mai alba cu un carnat langa iar nu e problema noastra , altii traiesc mancand kkt fara substanta pe bloguri desi face to face sunt niste soareci care se preling pe langa pereti, altii au studiouri de videochat and so on and so forth. Metalhead a facut roktube, foarte bine sa iasa fain si profitabil ca altfel nu merita, noi poate o sa facem altceva unde interesul e doar sa iasa fain si atat, nu inteleg care e problema.Peace.

    00
  39. NOU
    #39

    „comunitatea de labari ascultatori de metal e mica si inutila…”
    Zoso, scuze de-ntrebare, dar nu esti si tu unu’ dintre noi astia, labarii? Ca altfel nu prea ai de unde sa stii tu de comunitatea respectiva.
    My two cents…

    00
  40. @CerealKiller: iti dai seama ca da :)

  41. Ete ca Dragos a zis-o bine. (Peccatum adica). Fiecare face ce vrea si cum vrea. De castigat au intr-un final cititorii / privitorii. (Salutam Cerealkilleru)

    00
  42. Ca s-a facut seara si am recitit totul dupa o pauza de lucru – per ansamblu, o zi buna – flama la rocktube = trafic generat de curiosi, mentiuni MetalACT = trafic generat de curiosi, toata distractia la zoso, gazda calma = distractie la zoso = trafic la zoso, n-a pierdut nimeni, s-a dixtrat toata lumea, Dave a iesit din cochilia unde a fost ingropat, eu mi-am spus of-ul, asadar a fost de bine :) traiasca online-ul, ca altfel asa multe lucruri raman nediscutate…

    00
  43. Deci pana la urma care e cel mai tare site de metale…sa-l sunam pe Lenti Chiriac poate va bate pe toti cu stromeleaga metalista peste degetelele firave care scriu cronici la concerte de rock ?

    Invidia si prostia
    Au sa ingroape Romania.

    Felicitari celor ce au lansat ce au lansat sa speram ca va fi un succes.

    @Zoso: Sa intelegem ca activesoft acum e bun, maine e rau….sau e in functie de cum vrea clientu’ ?

    00
  44. @fanel: nu, metalhead e singurul site spalat de acolo.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube