femeile se supără când bărbaţii le cred curve?

Asta e o ştire puţin mai veche:

Nebunia filmului Sex And The City a ajuns şi în capitala britanică, dar niciun bărbat nu s-a simţit inspirat de această peliculă. De fapt, dacă a existat vreodată o perioadă în care bărbaţii să evite cinemtograful, atunci aceea va fi în acest sfârşit de săptămână.

femeile se supără când bărbaţii le cred curve?OK, cine mai crede că SATC e un serial cu 4 curve, 3 nesigure că ar vrea să o înghită pe toată, şi una declarată (Samantha) să ridice mâna sus!

Una e să îţi cauţi dragostea şi alta e ca toată tinereţea să îi iei pe toţi la rând (la Sopranos există bodycount la fiecare sezon, poate şi la SATC ar trebui să existe un fuck-count), în speranţa că ăla drăguţ, al cărui nume nu îl ştii şi are limuzină e alesul. Come on! Toate gâsculiţele visează să fie libere şi să îşi trăiască viata asemeni târfelor din serial, că vai, uite ce mişto, cumpărături, plimbări, vai, dragă, aşa îmi doresc să fiu şi eu. Şi ajung bătute şi abuzate de băieţi de băieţi, pe care i-au refuzat prima oară, că nu corespundeau financiar sau estetic.

Serialul e amuzant şi pentru că majoritatea proastelor de la noi îl consideră nemaipomenit şi o lecţie de viaţă. E amuzant să vezi ce/cum gândesc femeile şi cât de credule pot fi. Orice femeie cu o urmă de creier râde cu hohote la fiecare episod, la fel cum râde şi de siteurile de femei de la noi şi de sfaturile pline de înţelepciune ale proastelor către proastele care stau şi ascultă cu carneţelul de notiţe în mână.

Da, există un stardard dublu.  În ochii unui bărbat, niciodată actul sexual şi numărul de parteneri nu e la fel cu al unei femei.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. Eu cred ca tu ai o „problema” cu un anume gen de femei (reprezentat in parte si la pitzipoanca). Din fericire pentru specia umana mai exista si femei cu capul pe umeri, crescute in familii normale si cu asteptari rezonabile de la viata.

    00
  2. @Dan: judecand dupa audienta siteurilor de femei de la noi, nu prea cred.

  3. Cand vor fi ecranizati Marquez sau Coelho vom avea parte de aceleasi reactii. Viata din acest film e asa „ravnita” doar pentru ca este din SUA.

    00
  4. Eu nu cred că filmul prinde la o femeie cât de cât serioasă și cu capul pe umeri, decât ca subiect de distracție poate.
    Ceea ce mă distra în serial este cum toate femeile se conduceau după Cosmo ca după o biblie, orice obiect de încălțăminte/îmbrăcăminte apărea ca un obiect sacru (Manolo B.) și terapia prin shopping dădea rezultate miraculoase.
    Cât despre o relație…ce să spun, cred că de fiecare dată când orice gâsculița se confruntă cu probleme existențiale, se duce la Cosmo, dă un ochi peste ”10 moduri de a-i face iubitului o muie de vis”, apoi pornește DVD-ul cu Sex and the City, se întreabă care ar fi al 11-lea mod de muie (al lui Samantha) și apoi îi cere iubitului să o ducă la Mall. Și criza ia sfârșit.

    00
  5. Cele care îşi aleg prietenul în funcţie de cât de scumpă e maşina tipului îşi merită soarta atâta timp cât acesta nu implică bătaie şi abuz.Faptul că ajung de caterinca tuturor e un risc asumat…

    00
  6. Şi eu am rămas uimit de ce audienţă poată să aibă rahatul ăla de serial la fomei…

    00
  7. Eu cred că majoritatea se uită la serial pentru ţinutele celor patru, multe fete se visează îmbrăcate de la Dior sau să fie pe covorul roşu la fiecare inaugurare de bar/restaurant. Povestea nu excepţională însă mai are pe ici-colo câteva sclipiri de umor.

    00
  8. Daca nu avea in componenta numelui cuvantul „sex” mai avea asa audienta? Eu zic ca nu. E cam primu’ serial care gadila la ureche prin titlu (cel putin pe tute) si are astfel o audienta asigurata fara macar sa fi vazut vreo secventa.
    Mie personal nu-mi place. Nu ma atrage ideea serialului si nici prezentarea ei. Si, in plus, actrita principala mi se pare urata. Foarte urata. Nici celelalte nu sunt foarte reusite dar sunt depasite lejer de blonda creata.

    00
  9. @mikel: pai normal ca sunt urate, mai ales poneiul din rolul principal. E serial adresat femeilor, deci in mod evident nu va fi cu tipele din Baywatch, ca le creaza complexe privitoarelor.

    00
  10. In primul rand din filmele care se fac azi nu mai avem ce invata… Dupa asta nu mai e nimic de spus.

    00
  11. ele s-or supara. da acu deh, ce sa le faci daca nu le duce mintea 2milimetri mai incolo.

    unele si-o merita cu varf si indesat.

    00
  12. filmul SATC m`a lasat cu traume! daca nu era asa confortabil fotoliul de la cinemacity plecam de mult din sala. worst shizz ever!
    plus ca fiecare femeie e judecata dupa impresia pe care o lasa. daca are aspect si se poarta ca una, atunci e o curva, cine naiba sta sa o analizeze in profunzime sa vada ca e ceva ingenua care se da femeie fatala ca asa a vazut la Tv ca da bine?

    00
  13. n-am vazut atata reclama intr-un film in viata mea

    00
  14. e sinistru

    00
  15. Mai e un film pentru femei absolut plin de reclama, „The Devil wears Prada” cu Meryl Streep. Probabil target-ul acestui gen de filme sunt tocmai femeile singure si „stapane pe viata lor” care isi compenseaza lipsurile pe plan emotional facand cure de shopping. Dar sa ne intoarcem – vorbim de un segment social vizibil, nu de intreaga poplatie feminina. Majoritatea prietenelor sotiei mele sunt femei cu capul pe umeri, casatorite eventual cu copii sau cu relatii de foarte lunga durata. De asemenea aici la servici pe langa zona pitzipongeasca exista femei care isi vad de viata si de familie si nu simt vreo nevoie sa epateze; ma mai uitam uneori pe niste statistici de trafic (da, sunt in pozitia sa o fac + ca firma are o politica foarte libertina legata de accesul la net) si sincer, nu am vazut asa de multe accesari de site-uri gen eva, ele, petocuri, hi5, facebook, (name it). Si da, se citesc ziare, se urmaresc filmulete pe tot felul de site-uri, unii se mai duc si pe la pr0n dar deja nu mai e treaba mea.

    00
  16. mai, ok criticam filmul, criticam ideea, criticam „constructiv” ce transmite filmul. Dar baieti… prin „gasculite proste” aveti grija ca multe persoane, persoane care atunci cand vorbiti depre ele – le incadrati in categoriiile: „soră” , „mamă”, „iubită”. Nu sunt mare fan al serilaluli si nu am vazut inca filmul, doar ca va puteti prezenta supararile care va marcheaza existenta si intr-un mod mai respectuos. La naiba! Cu comportamentul de genul asta imi vine sa nu trec din lumea copiiilor in lumea femeilor…

    00
  17. Serialul, ca si filmul, este o comedie, e facut sa te amuze.
    Nu da nici o lectie de viata femeilor. E viata unor tipe cam excentrice si tocmai asta e amuzant. Atata tot.
    Nu inteleg de ce sunteti asa impotriva lui. Nu dati vina pe el, dati vina pe cei/ CELE care il vizioneaza si iau tot ce vad acolo ca atare. Mie nu mi-a lasat deloc impresia ca mesajul ar fi ‘fa ca mine ca sa fii cool’.

    Da, sunt femeie. si ma uit la serial. Dar mie imi spune cu totul altceva. Pentru mine, ideea serialului e alta. E despre prietenie. Da, ma refer la faptul ca femeile umbla mai mereu in haita, chicotesc, barfesc si enerveaza. Asa suntem. Fiecare sex sa ramana cu ceea ce il caracterizeaza.
    Deci… cine crede ca are stofa de alde Samantha, n-are decat sa-i intre in piele in viata reala. Eu voi sta pe canapea si ma voi amuza. Spune-mi zoso, si asta ti se pare deplasat?

    00
  18. N`avem ce sa mai discutam
    oricum toate femeile sunt curve mai devreme sau mai tarziu…

    Nu ne intereseaza daca sub hainele frumoase si infatisarea super e si ceva creier pt ca NOI VREM DOAR SA VA FUTEM !
    (pe femei adica)

    Femeia e un animal de casa foarte bun atata timp cat iti este fidela (ca animal de casa) si te intelegi cu ea…

    Nu intereseaza pe niciun barbat ce vise de cariera profesionala au femeile !

    Testosteronul RULZZ
    ai priceput?

    00
  19. Ca sa pastrez o nota de decenta, la un barbat adevarat actul sexual şi numărul de parteneri TREBUIE sa fie mai mare decat al unei femei.

    00
  20. Recunosc, am vazut cateva episoade din serial. Am vazut si filmul care mi s-a parut o porcarie, inca un film tipic american cu un happy end si mai tipic (ca, deh, asa ii sade bine unui film cu si despre femei). Nu m-au impresionat cu nimic nici serialul, nici filmul. Importanta pe care cele patru o dadeau hainelor mi-a lasat un gust amar.

    ______________________

    Milly, grupul femilor care nu „sub hainele frumoase si infatisarea super”, ci in cutia craniana, au ceva mai mult creier iti doresc sa ai parte de o femeie asa cum cauti. Da’ vezi ca daca nu are creier nici la futut nu se pricepe si nici tinere de minte nu are, deci… adio fidelitate. ;)

    Draga wyclef, de cand actul sexual ( aici te referi la numarul actelor sexuale, sau la ce? ) al unui barbat TREBUIE sa fie mai mare decat al unei femei? Si mai ales numarul de PARTENERI, repet PARTENERI (deci de sex masculin) ???

    Daca filmul era despre patru barbati si aventurile lor nu starnea asemenea controverse, nu-i asa?! :)

    00
  21. milly,dupa comentariul tau ..nu pot spune decat ca :IMi pare rau pentru tine,in primul rand orice barbat/femeie isi cauta o pereche care sa ii semene ,care sa i se potriveasca…asa ca din punctul asta iti dau dreptate,in afara unei femei disperate,cam prostute si „tarfulita”,nimeni nu ti s’ar potrivi mai bine,poate doar un adevarat animalut de casa.In alta ordine de idei daca nu vei gasi o femeie destul de proasta,eventual urata si fffffoarte saraca,din toate punctele de vedere,si cu duhul si material….poate te vad peste 10 ani cu o punga de floricele si cu o bere langa tine,cum vei astepta nerabdator serialul SATC,care va ramane singurul tau mod de a-ti trai viata,prin intermediul altora…..
    Despre serial nu asa de multe de spus,dar daca fiecare si’a spus parerea o voi spune si eu pe a mea….am vazut serialul si mi se pare mai mult o modalitate placuta sa iti pierzi timpul,o comedie slabuta dar dragutica…dar in nici un caz nu cred ca cineva il poate vedea ca pe o lectie de viata…..exceptie facand milly,bineinteles=)))

    00
  22. Buna
    Da ce tot atatea discutii oameni?
    Filmul este doar o imaginatia unui regizor ce a luat viata pentru a te amuza. Ce scrie pe el documentar sau live show! Si lumea nu se duce la cumparaturi ca a vazut SATC se duce ca asa a facuto din antichitatea. Acuma ne-am mai modernizat nu cumparam lana de oi si facem haine. Le luam gata facute.
    SI daca o fata sau un baiat e mai saltaret ce te doare capu?
    Cel care e destept/ deseteapta face si greseli dar de multe ori ia decizii importante si te poti baza pe ea sau el.
    Si lumea nu se masoara in unitati de masura numite sex se masoara in munca in abilitati in reusita in comunicare in lucruri care ne evidentiaza de animale.
    SI da suntem diferiti unii de altii nu avem copii ne putem asemana dar identici nu vom fi niciodata. Oricat de mult incerci sa copii in caz ca faci asta niciodata nu vei reusi sa fii la fel ca originalul nu pt ca e imposibil ci pt ca si tu la randul tau esti un original.
    Nu ai sa vezi niciodata un lup care imita o oaie si sa reuseasca sau gaina care vrea sa fie vrabie si sa o vezi la bunica la tara cum zboara. E drept o vezi pe acoperis si zboara si ea un pic da nu ca vrabia. Dar gaina e buna la altceva pe cnad vrabia lupta pentru existenta.
    Unuia ii este dat sa aleaga in viata. Totul se rezuma la optiuni si la munca depusa pentru a primi ceea ce iti doresti. Depinde de calea pe care ai aleso aia ti-a insusit aia te caracterizeaza!
    Orice actiunea a ta e ca un boomerang se intoarce asupra ta depinde cat de talentat esti tu in a-l prinde cu mana.:P
    „Festina lente”
    V-am pupat pe buletin
    Ciao
    .

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.