Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

51 comentarii

  1. L-a vazut Dumnezeu ca nu se mai satura…

    00
  2. Stiu ca e pacat sa te bucuri cand cineva moare, insa imi bag picioarele: nu se mai ducea al dracului imputit! Azi fac cinste.

    00
  3. Sfarsitul e aproape…

    00
  4. zoso, tu aduci numai vesti bune!

    uite de asta revin si te citesc

    00
  5. NOU
    #5

    Iarba rea nu piere…

    00
  6. Despre morti numai de bine. Nu-l mai judecati voi acum, o sa-l judece altcineva, cu o judecata dreapta.

    E indecent sa te bucuri de moartea cuiva. Cel putin indecent.

    00
  7. Einstein e mort, Newton e mort, și sperăm că nici Ilici nu se simte prea bine. >:)

    00
  8. Ilici o sa-i ingroape pe toti.

    00
  9. Se tine bine Nea Nelu, nu cred ca e tentat de oferta!

    00
  10. @mugurelu: nu ti se pare indecent ca oameni ca astia tin cu dintii de un mandat de deputat sau parlamentar platit din BANUL PUBLIC?

    Unde este decenta acestor politicanti? Doar cand ii secera moartea mai putem sa-i scoatem de unde s-au infipt.

    00
  11. ..asa simplu sa crape jigodia de ilici, fara sa sufere? io-i doresc sa boleasca vreo 30 de ani nebagat in seama si injurat de toti, sa indure zilnic.. apoi sa crape de mai are putere, dracu’ sa-l ia..

    00
  12. Mwahahahahaha! Rest in pieces, you pice of sh*t! Ilici, ai ambitie. Du-te dupa ei!

    00
  13. marius, eu m-aş mulţumi şi cu „dispariţia fulgerătoare…”

    00
  14. doh, deja s-a facut si update pe wikipedia… https://ro.wikipedia.org/wiki/Iosif_Dan

    00
  15. generatia tanara se impune politic doar dupa disparitia fizica a celor vechi..deci iata am mai avansat un pic…

    00
  16. Meeku, cred ca mai ai de asteptat!
    Sau intreaba direct pe blogul tovarasului! :)

    00
  17. ROFL, altul care crede ca Iliescu a facut Revolutia, a adus democratia si a dat libertate mocofanilor care nu-s in stare sa citeasca altceva decat etichete de sticle de bere.
    Delicios…

    00
  18. NOU
    #18

    Cum poti sa te bucuri de moartea cuiva? Si sa ii doresti moartea lui Iliescu? Daca nu era el,acum stateai si scriai pe blogul pulei mele ,mancai gume Turbo si te masturbai la poze cu Angela Similea!

    00
  19. Lichelele se duc una cate una. Victimele mineriadelor il saluta din mers cu degetul mijlociu ridicat.

    00
  20. Mosu e in hybernate,dar cred ca va trece curind in stand by,ptr ca orice s-ar spune, dar cind incep sa crape aia din jurul tau, ceva acolo in interior incepe sa ticaie mai repede.

    00
  21. mai sant cateva mii care trebuie sa se duca. daca nu ne scapa DNA de iei macar ……..

    00
  22. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

    Bine c-am scapat de el !

    00
  23. @mortii matii
    Cu dedicatie pentru mortii matii! =))
    Re: Mortii matii mortii matii!

    Ah, da, Iliescu, bietul de el, sarmanul revolutionar neinteles, care nici comunist n-a fost si nici lovitura de stat n-a facut. Ma c*c pe ochii lui de jeg. Si pe toti imbecilii care il sustin in continuare pe politrucul ala penibil si acolitii lui.

    00
  24. LE: mda., graba ma-sii. inlocuiti „matii” cu „ma-tii”

    00
  25. Buba este ca moare o lichea si nasc alte 2-3.. :(

    00
  26. e nevoie de multe sicrie

    00
  27. Aveti dreptate: despre morti, numai de bine. Mortzii ma-sii…

    Sa bem. Un Saint-Emillion Grand Cru, pour le moment. Demi bouteille, ca mai sunt si altzii de murit. Cinstit. Acoperit. Grabit. Prapadit. Ciordit. Mierlit.

    Kaput.

    00
  28. Voi asa va comportati si cind va mor rude sau apropiati? Va bucurati? Ii injurati ? Asteptati sa moara si altii ca sa aveti ce comenta? O sa vi se intimple si voua sa pierdeti pe cineva si probabil o sa realizati ca nu este un motiv de veselie (decit, bineinteles, pentru cei retardati mintal).

    00
  29. Dar stiu ca sunteti incrancenati, mai copii. A fost un ticalos Dan Iosif, dar acum e mort. Si despre morti numai de bine. Si plus de asta, stati linistiti: nici in Rai si nici in Iad nu se fac Revolutii si nu se dau lovituri de stat.

    00
  30. @Scaevola & SadOne
    Asa mai! Vedeti ca si Hitler si Stalin sunt morti si despre ei tot numai de bine :) Ia intreabati pe aia de au incasat-o la mineriade cam cat „de bine” ar vrea ei sa-l vorbeasca pe Iosif? Gata, am si uitat ce-a facut licheaua aia?

    00
  31. Bine ca are cine sa-i injure pe morti. Romania si romanii traiesc in estul Europei, ce sa faci…

    00
  32. O singura intrebare am si eu, pentru „durii” care si-au bagat si si-au scos „in mortii lor”: cati ani aveati, copii, la Mineriade? Aveti motive sa fiti inversunati in numele altora sau e doar o fronda, asa, uite de-al naibii ma bucur si eu de moartea unora, ca am auzit ca au facut rau? Fiti mai putin incrancenati, ca viata e scurta si-are multe aspecte. Ati face bine sa vedeti ce am scris eu pe tema asta si o sa aveti poate motive de reflectat. Desigur, esential este sa si aveti cu ce reflecta.

    00
  33. Acest articol despre un deputat român este deocamdată un ciot. Puteţi ajuta Wikipedia prin completarea lui.
    Adus de la „http://ro.wikipedia.org/wiki/Iosif_Dan”

    Categorii: Cioturi Deputaţi români |

    00
  34. @ Scaevola: We’re friggin old, copile. Old enough sa avem motive sa fim embiterred si sa nu ne pese daca injuram de morti. Sunt unii mortzi care merita injuratzi de mortzi, cum sunt si unii vii care merita ashijderea.
    .
    Nu totzi pe-aici sunt cu mucii la nas. Sau la creier…

    00
  35. @Scaevola – nu cred ca e necesar sa fii trait un anume regim ca sa-l poti detesta si critica. Cum ar fi sa poata critica razboaiele numai cei care le-au trait?

    00
  36. @ zoso [personal]

    fuck man, don’t let your mouth write checks that your pride can’t swallow…

    Disappointed re cenzura. atat.

    00
  37. jordan, daca te si explici, poate intelegem ce vrea mesajul tau. altfel, e degeaba.

  38. NOU
    #39

    Sa fim intelesi,nu sunt adeptul lui Iliescu,pur si simplu are un mareloc in istoria noastra si cineva ca zoso, care e un nimeni pentru multi nu poate da cu piciorul intr-o farama de istorie!

    00
  39. Martii ma-tii, sa stii ca nu da numai zoso. Suntem mai multi si, stii doar, unde-s multi puterea creste si putem da cu piciorul, daca ne fortam nitel, chiar si intr-o farama de istorie. :D
    Nu se bucura nimeni, cred, la nivelul de „dau de baut, e cea mai buna veste etc” dar nici sa spunem dulcegarii doar pentru ca omul ala a murit. In fond, singurul lui merit ar fi al fumatului in acest caz. :D

    00
  40. Ce chestie, „despre morti numai de bine!” Ma umple de nervi ipocrizia asta slinoasa. De ce „numai de bine”? Fix ca atunci cand moare vreun amarat abrutizat care si-a facut nevasta si copiii sac de box in fiecare zi lasata de Dumnezeu si se trezesc babele de pe scara sa il caineze in coltul basmalei „Auleo muica, ce om de treaba era, cum nu-mi zicea nimic cand treceam si eu pe langa coltul unde zacea…” etc.
    Nu se cuvine sa te bucuri de moartea unui om. Asa e. Mai ales cand acel om a avut parte de atata suferinta inainte. Dar nici sa-i stergi cu buretele caracterul real, numai pentru ca a murit.
    Ce n-as da sa scapam odata macar de cliseul asta, cu mortii si binele lor!

    00
  41. @andaa, bineinteles, datorita lui exista prezervative, datorita lui ne-o tragem pe muzica de Brahms, datorita lui avem masini straine… vezi ca ai niste ciunga-n par :-)

    00
  42. Poate si datorita lui Dan Iosif scriem noi pe bloguri…

    00
  43. @Andaa, mare adevar ai grait! Doar ca tipii lipsiti de pacate si morala care juiseaza la vestea mortii unui om sunt ori prea necopti la minte ori prea orbiti de ura sa inteleaga asta. Ei nu pot intelege ca un om nu este nici bun, nici rau, cum nu exista nici alb pur si nici negru absolut. Ticalosul care a fost Dan Iosif a avut cel putin doua momente notabile in viata, cand poate si-a spalat multe pacate: la cutremurul din 77, cand a stat zile intregi printre ruine, sa salveze ranitii, fara sa-l fi rugat nimeni sa o faca, si la Revolutie, cand a infruntat gloante trase nu se stie nici azi de cine. Si pentru ce? Pentru ca pustii care se hahaie azi pe mess sa se bucure de libertate. Ati facut vreunul dintre voi asa ceva? Sau sunteti buni numai la impuscat inamici virtuali in Counterstrike? Nu e vorba de ipocrizie slinoasa, X-uleasco, e vorba de bun simt si exemplul dat de tine n-are nici o legatura cu cazul de fata, divaghezi de la subiect.

    00
  44. @X-uleasca
    Ti-ai sfarsit expunerea foarte corect:”A murit un om,cu bune si rele”.Mai bine sa-l lasam pe Dumnezeu sa-i judece pe cei care trec in nefiinta!
    „Despre morti,numai de bine” nu e singura dovada de ipocrizie din exprimarea oamenilor!

    00
  45. Ai dreptate, Scaevola, am divagat de la subiect, pe care l-am abordat scurt in paragraful 2 din mesajul meu. Asa e. Dar m-a luat valul cand am citit de atatea ori chestia asta cu „despre morti numai de bine” si parerea mea ca acest cliseu nu denota decat ipocrizie se mentine.
    On topic, a murit un om, cu bune si rele.

    00
  46. @ zoso
    Incercam sa spun ca ai sters un comment in care faceam o paralela intre cei pe care i-ai injurat / enervat de-a lungul timpului si de la care ai pretins un minim de decenta cand ai cazut pe Jepii Mari, si voi, cei care va bucurati cand moare un om. incheiam prin a te intreba daca, in 40 de ani, un titlu de post „Prieten al lui zoso moare, ZOSO CUM TE SIMTI?” te va face sa te simti ok. atat.

    re commentul care a ramas, nu pretinde ceea ce nu poti da (decenta, in cazul de fata).

    00
  47. e posibil sa fi intrat in spam. pe subiectul asta n-am sters decat un comentariu al unuia care zicea ceva de a da foc cadavrului…

    revenind, e o mica mare diferenta intre mine si dan iosif, nu crezi?

  48. Iliescu o sa ii ingroape pe toti, o sa vezi !

    00
  49. da, de scara. in toate – si realizari, si cacaturi. diferenta de scara….

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.