Două lucruri urăsc de Crăciun

caine rau

Falsitatea. Oamenii încearcă sa fie mai buni, să dăruiască, să îşi spele păcatele pentru mizeriile făcute în timpul anului. Se vede pe faţa lor încrâncenarea şi falsitatea care te-au făcut să îi urăşti/eviţi tot timpul anilui. Şi acum vor să te convingă că sunt mieluşei…

Mesajele. Primesc tot felul de mesaje de la oameni. Unele mai amuzante, altele mai forţate. Nu dau mesaje. Pe cei 10 oameni care contează foarte mult in viata mea ii voi suna sau voi merge personal să le urez ceva. SMSurile sunt atât de impersonale şi de ieftine. Falsitatea lor îmi produce un disconfort în anumite cazuri.
Am primit unul cu un număr pe care nu îl aveam în agendă. Dau reply cu "am uitat, cine eşti?". Îmi răspunde "X". Am rămas puţin pe gânduri. Voiam să îi dau un reply cu "Dude, ţii minte că acum 5 luni ne-am certat rău de tot de la bani şi de atunci n-am mai vorbit unul cu altul? Ce naiba, eşti prost?", dar m-am abţinut…

Aseara, ningea în Bucureşti, dar Moşul a venit şi la mine…

(Caricatura apartine Caţavencu.ro)

Şi o piesă:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. Da, sunt nasoale acele SMS-uri „tip”, in care oamenii iti spun „va dorim” (mie si…altetei mele? Sau poate vorbeste Regina Angliei cu pluralul de majestate? NOI, Regina Angliei, va dorim…). Si eu prefer sa ii sun pe cei care intr-adevar merita sunati. Cat despre altii…nu are rost sa pierd vremea. Sa ai toate cele bune si sarbatori frumoase!

    00
  2. Nici eu nu pot sa suport SMS-urile de sarbatori. Majoritatea sunt identice si nu ma intereseaza cine le-a dat. Eu unul prefer sa trimit mailuri sau mass-uri. Nu pentru c-ar fi mai ieftin ci pentru ca SMS-urile sunt enervante.

    00
  3. daca ai fi femeie ghici ce ai putea face cu trepiedul ala! :)

    00
  4. Cu ocazia sfintelor (pardon, Sfintelor) Sarbatori de Craciun si de Anul Nou, va dorim sex imbelshugat, gros shi curat, bogat la pat, indeplinirea tuturor dorintzelor ascunse shi vinovate (bici, seme, alea alea), realizarea proiectelor de viatza (ferrari, subaru, himalaya, soacra prin incinerare) shi o haita de colindatori care sunt de fapt colindatoare. De laaa tineeereeeetzeee pan’ la batraneeeetzeee. Cotetze. Betze. Fanetze. Drumetze. Cretze.

    00
  5. Si cand te gandesti ca nu se intampla numai de Craciun…

    00
  6. @andrei g. :) sa stii tu ca e folositor trepiedul ala :D

    00
  7. Fie ca magia…

    00
  8. Eu inca primesc mesaje cu „Fie ca lumina…”. Alea nu erau de Paste, parca?

    00
  9. Cel putin nu vorbeste despre sex. :D
    The dark side of force got zoso, they have better cookies.

    00
  10. Iar cel mai urât e să primeşi mesaje d-astea infecte pe la 2-3 noaptea când dormi. Unii confundă Crăciunul cu Revelionul.. Poa’ o fi fost şi vina mea că nu mi-am

    00
  11. tare postul.
    Craciun fericit! :P

    00
  12. mai omule, chiar si in ziua de Craciun tu scrii despre „lucrurile pe care le urasti” ?

    00
  13. Fetele le retrimit… la fel ca mesajele pe Ym

    00
  14. Si pe mine ma enerveaza bunatatea de Craciun…
    Nu zic ca e un lucru rau, dar cat timp in restul anului ai fost diferit…. e useless

    00
  15. e al 2-lea an cand primesc de la aceleasi persoane (care-mi sunt indiferente si carora le sunt) mesaje dezgustatoare, probabil prefabricate in gradina vodafonului… blah.

    00
  16. aaaaaaa vreau si eu trepied din ala !! e prea smecher :)

    00
  17. Si eu vreau un caine „rau”… :)

    00
  18. De obicei citesc nu comentez bloguri … dar nu pot sa tac =)) ai perfecta dreptate … azi dimineata mi-am regasit un prieten care avea sa imi dea o suma de bani. CUM? Pai cum altfel decat: EL:” fie ca lumina sarbatorilor de iarna sa te cuprinda bla bla bla … semnat Tavi; EU mesaj inapoi: „te caut de ceva vreme mosule!” :))
    Nice post …

    00
  19. Ce deget urat ai la picior ahaha

    00
  20. nu sunt eu ala. e gazda. ha ha!

    (ce noliferi, coa, sa stea sa analizeze poze, sa faca radiografia la picioare)

  21. Ce treaba au tag-urile alea cu articolul tau?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube