myspace se joacă cu sonorul

MySpace intentioneaza sa introduca un sistem prin care sa detecteze videoclipurile care au ca fundal piese pentru care nu au drepturi.

Fortati mai mult. Dar banul e ban si clipul e clip.

Ce inseamna asta? Scaderea numarului de clipuri. Nu neaparat videoclipuri ale artistilor, ci si a celor care folosesc un anume fond sonor. Mai multa cenzura, mai multa scarba. Totusi, eu cred ca lucrurile astea se vor rezolva pozitiv.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Nu sunt sigur ca am inteles. Sa reluam un pic:
    1. Iau camera de luat vederi
    2. pun un cd in cd-player / mp3 in playlist
    3. dau drumu la cd / mp3
    4. fac chestii retarde in fata camerei
    5. pun capodopera pe myspace
    De unde stie myspace ca cd-ul meu e din carcasa originala sau de la prietenii rusi ? De unde stie myspace ca mp3-ul ala nu e unul distribuit free ? O sa asistam la revenirea in forta a filmului mut :)

    00
  2. Ai dreptate, chiar n-are legatura, da’ e cel mai marfa clip pe care l-am vazut in ultima vreme! Super!

    00
  3. Nu are nici o treaba cu stirea de fata, dar mie mi-a placut… sper sa va placa si voua!

    00
  4. NOU
    #4

    Deci daca prietena mea urca filmuletul cu mine facand striptease pe melodia lui Joe Cocker acesta va fi rejectat dupa upload?

    Si nici vecinu` meu de se inregistreaza zanganind la chitara melodia Polly sau Lake of Fire de la Nirvana nu va face mare branza pe myspace?

    Sau daca nea gigi de la 4 filmeaza cu telefonu mobil cum ii taie motzu lu fisa si in acel moment suna un ringtone cu o manea de la adi minune de la unul dintre invitati, acel film va fi „compromis”?

    00
  5. NOU
    #6

    Sau o noua posibilitate: Marius Goga uploadeaza pe myspace noua melodie „Dracula my Hate” si o sa fie rejectata pentru ca este de fapt copiata dupa „E-Type”. Ha Ha!

    Myspace sucks… anyway. :D

    00
  6. „Si nici vecinu` meu de se inregistreaza zanganind la chitara melodia Polly sau Lake of Fire de la Nirvana nu va face mare branza pe myspace?” – gresit, va fi acoperit (evident daca a platit drepturile de autor ca sa aiba voie sa zdrangane si daca a cumparat partitura oficial, nu a furat-o de pe vreun site)

    00
  7. ideea e mult mai mare. Orice ISP ar putea folosi tehnologia pentru detectarea melodiilor/filmelor downloadate. Atunci sa tii..

    00
  8. yeah ? what about tunneling ? what about traffic encryption ?

    00
  9. belea : las’ ca ne scoatem cu trafic criptat ;)

    00
  10. @Dan: nu conteaza daca ai muzica in mod legal: licenta pe care ai platit-o tu cumparand respectiva muzica nu iti ofera drepturi de broadcasting – ceea ce ai face prin MySpace, intr-un fel.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube