Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

53 comentarii

  1. asteptam reactia Neogen! :| … adik le strica imaginea la tv si nu o sa aibe o reactie?

    00
  2. neogen o sa aiba aceeasi reactie pe care au avut-o si altii.
    „da-l in pla mea de dobitoc, ne pierdem timpul cu el” si gata.

  3. NOU
    #3

    Aia cu minoritate sexuala a fost totusi tare. :)

    00
  4. NOU
    #4

    pipiguru :o)

    00
  5. „neogen o sa aiba aceeasi reactie pe care au avut-o si altii.
    „da-l in pla mea de dobitoc, ne pierdem timpul cu el” si gata.”

    de ce nu ai si tu reactia asta ?

    00
  6. neogen accepta pentru simplul motiv ca nu exista publicitate negativa.

    00
  7. „sticla aia PE care i-am trimis-o” – lua-o-ar naiba de gramatica a limbii romane si pe ala care-o inventat-o

    00
  8. „organizează …Grupuri ! măi fetiţă, terminate” =)))))) ce tare a fost :)

    00
  9. Badea lasa-ne si du-te la tricotat daca tot iti place asa mult

    00
  10. NOU
    #10

    Ce tare e finalul, „hai sa va citesc ceva cu niste silicoane” :) Chiar Zoso, silicon in creier merge? Pentru marire la unii, zic.

    00
  11. pun pariu ca s-a dus repede sa cerceteze ce fel de grupuri de minoritati sexuale organizeaza neogenii astia, poate, poate l-or organiza si pe el putin ca de 2 ore tot…

    00
  12. daca te detasezi de tot netu’ si-l asculti, are dreptate pe undeva :)

    00
  13. @obiectiv: e grea romana, iarta-l.

    00
  14. marius, eu n-as avea despre ce scrie, daca as ignora dobitocii

  15. Era parca azi de dimineata un video pe aici… Ma intreb ce s-a intamplat cu el, unde a disparut?

    00
  16. NOU
    #16

    intr-un fel are dreptate :))))

    00
  17. lasa zoso ai exagerat si tu putin :) oricum putin publicitate free nu strica, chiar si negativa :P

    00
  18. Zoso ti-ai gasit un Archenemy, fii mandru esti oficial un erou :)

    00
  19. andrei, asta era clar. bine, daca aveai un pic de minte, iti dadeai seama. dar asta e, badea nu e cel mai inteligent cocosel din lume…

  20. ok, omu e dobitoc, dar sa te pishi in piscina mi se pare… cel putin la fel de imbecil…

    00
  21. cum sa nu existe frate publicitate negativa, poi vad p propria piele knd citesc in 5 locuri despre un site k e naspa si nuj cum (asa a fost si cu neogen) nu dau click p el nici din ciuda, si knd se mai apuca unu altu sa zica da frate sunt de treaba astia k…(neau dus la bulgaria p buzunaru lor hai sa vedem si noi cum merge treaba la ei) at mai dau si eu un click p site si ma uit c ii…
    deci cum sa nu fie publicitate negativa…k doar nu’s eu singurul pokemon in cazul acesta…

    00
  22. Maraie ruptu da e bine k iti citeste blogu !

    00
  23. interesant este ca acest ‘pipiguru’ considera ca e prea batran sa puna pasta de dinti pe clante. dar pipi este cu totul altceva, nu? =)

    00
  24. Zoso stiai ca o sa se intample asta. Asa ca nu mai face pe domnisoara inocenta ! Sau e si asta tot o idee de „hai sa avem fani”.
    :(

    00
  25. NOU
    #25

    Hazliu si in acelasi timp amuzant ! =))

    00
  26. artistu, eu am facut-o doar pentru unii dobitoci online.
    mirciulica a fost bonus.

  27. M-am distrat tare… Chiar daca face el misto, tot citeste pe blogul tau! Inseamna ca il intereseaza ce scrii aici, ca altfel nu ar citi…

    00
  28. mai zoso!!! o intrebare la tine!! daca mircea badea e atat de prost , de ce il mai bagi in seama si mai mult decat atat cum se face ca te uiti la toate emisiunile lui ? adica io nu cred ca schimbai canalele pe tv si ai ajuns din greseala pe antena3 si…hopa..uite-l pe mirciulica vorbind despre mine!!! hai sa-l mai punem un pic pe blog si sa ne batem pla de el. ori inregistrezi fiecare emisiune a lui si cauti faze „importante”. eu nu inteleg..cum de faci rost de atatea materiale cu el…si au fost multe. vreau doar sa fiu lamurit.peace sau…cum vrei tu…piss!!!

    00
  29. intamplarea face sa am colegi/prieteni care lucreaza in massmedia.
    de la oameni in antena3, pana la oameni in agentii de monitorizare a presei. intr-un fel sau altul, materialele astea ajung la mine.
    sper ca poti dormi linistit acum.

  30. Sincer, nici eu nu consider ca e un lucru de lauda faptul ca in urma consumului de alcool, v-ati dus sa goliti „rezervorul” intr-o piscina. Dar ma rog, fiecare cu ce-l doare..

    Interesant e altceva. Tu-l consideri atat de prost (fara neuroni ) pe cat te considera si el. Sau pt fanii amandurora, pe atat de destepti.

    „intamplarea face sa am colegi/prieteni care lucreaza in massmedia.
    de la oameni in antena3, pana la oameni in agentii de monitorizare a presei.”

    Hai ma zoso, acum e monitorizat Badea de colegi/prieteni ca sa vada ce mai zice despre tine.. Inseamna ca si ei fac parte din acea masa de telespectatori (nu trebuie sa fie deacord cu ceea ce vad) pe care-o critici atat. Eh, cum vine asta?

    Ca in orice situatie, adevarul e undeva la mijloc. Adica nici tu nu ai dreptate, si nici el. ;-)

    00
  31. Interesanta chestia, nu gasiti ?

    00
  32. si daca nu?

    00
  33. generalizeaza dar eu zic k are dreptate pentru o parte din „tanara generatie” din kre fac parte si yo (nb: am 18 ani) si sincer nu vreau sa fiu „colega” de generatie cu oameni kre fac pish in piscina ..bleah!!

    00
  34. gregorian bivolaru al netului =))

    00
  35. Åži dacă zoso are dreptate?!

    00
  36. zoso..eu te citesc de foarte mult timp…la fel citeam si ziarele si ma uitam la stirile sportive de pe protv. dar cum pla mea sa citesti libertatea sau cum sa nu te gandesti la moartea in chinuri a redactorilor stirilor sportive la halul in care s-a ajuns acum. facute pt tarani, pt oameni prosti, pt suedeji , pt manelari si pt wannabes. antena3, mircea badea , aceasta eroina a neamului(plugaru), polemici, razboaie si toate cacaturile. vreau sa citesc la tine chestii inteligente , stiri noi carora merita sa le dau importanta(cum a fost postul de azi cu sportpedia de ex.), nu ce face curva aia si cu cati barbati vrea sa se futa. daca vroiam imi cumparam libertatea sau intram pe site-ul lor. acuma stiu ce o sa zici tu…ca ai criticat-o pe fata aia, ca ai scris ca sa scoti in evidenta prostia. noi, oamenii care-ti citim blogul stim aceste lucruri , stim sa facem diferenta intre prostie si senzational si vreau sa cred avem puterea sa ne distantam de cacaturile astea.nu ne intereseaza si punct. nu le dam importanta ca sa nu capete amploare. nu vreau sa te transformi in libertatea pt ca vreau sa te citesc in continuare.

    00
  37. @ lucian tu ai idee ce inseamna „monitorizare de presa” ?

    00
  38. acum am reusit sa vad filmuletu’ asta. chiar ca intamplarile astea din ultimele zile (alea cu pishu’) par a fi scene din filmu’ idiocracy.

    00
  39. sa-ti dau exemplul lui gigi becali.toata lumea(presa) il critica, toata lumea radea de el, dar o faceau non-stop.in felul asta si-a creat el notorietatea.pt ca a fost prezent in media fara a conta in ce fel.deci lucrurilor care pe noi, comunitatea de aici de pe blog, ne dezgusta ar trebui sa le dam ignore total.

    00
  40. Si totusi greseala de la tine a venit, ca ai dat ocazia sa se intample !

    00
  41. Badea şi cu tine sunteţi un cuplu perfect, dar vă daţi câte un picior

    00
  42. andrei, au disparut acele mesaje?
    fii sigur ca neogen isi va lua suturi in cur cand va mai aparea ceva de injurat.

    nu ne vindem atat de ieftin, daca ar fi cazul :)

  43. Diferenta dintre cele doua personaje e ca Badea nu e un pusti de 17 ani care abia stie sa vorbeasca limba materna. Si ca Badea chiar e amuzant. In rest sunt cam la fel.

    00
  44. He is funny :))
    Mă bucur că face reclamă blogurilor. Chiar şi reclama negativă e bună.

    00
  45. NOU
    #45

    bai zoso ce destept esti…..pacat ca nu te ajuta fatza….ti-am mai zis……….toti romanii se pricep la fotbal,politica si mai nou la web design si toti au cate un blog……si ce e mai grav au si impresia ca sunt super tari si super inteligenti……futu-va in gura de inculti(citat din cornel dinu)!!!

    00
  46. mircea badea are publicul lui. CRED ca este monitorizat deoarece o ia des pe aratura si felul in care se produce creaza o stare de claustrofobie, de Doftana. cati moderatori ati vazut sa dialogheze cu cameramanii in timpul emisiuni??!!! tipu’ emana frustrare si deci e acid = unora (ex.:Felix) place. pe de alta parte zoso este invidios pe sex-apel-ul lui pe care ar vrea sa-l aiba, dar intriga faptul ca badea chiar nu fructifica ce are decat la minim in sensul ca aspectul de baiat subtire il ajuta doar sa aiba un public feminin restrans si in rest burlacia/solitudinea pare ca-i ramane lipita cu superglue. (zoso daca peste 2 ani te vezi insurat e cazul sa treci la fapte). e un tip care face o emisiune plina de echivoc, ceva uscacios. de ce nu il lasa zoso la fel ca in indemnurile catre cei care vin pe acest blog si nu agreaza ce se intampla aici, pentru faptul ca badea iese pe sticla si este mult mai vizibil decat cei care „dezvolta internet”. da-i castane zoso, e o rupere de ritm interesanta si iti aduce *absolut unici*

    00
  47. Ma intreb ce a baut colegul de mai sus.

    00
  48. sunteti cretini amandoi si eu ma uit la voi. cre ca eu am cea mai mare problema

    00
  49. NOU
    #49

    Wtf, ma tem ca nu e de la bautura.

    00
  50. si zici, zoso, ca n-are dreptate?

    00
  51. S-a desteptat „fetita” si nu mai pomeneste numele zoso pe post. S-o fi prins si el cum sta treaba cu traficul, sau l-a invatat cineva? :)

    00
  52. ”Cand oi sta cu andrielile in mana sa imi tricotez o soseta sa mio pun in gura..” asta vroia sa zica

    00
  53. Eu inca nu reusesc sa inteleg cum un tip ca tine, posesorul unui limbaj mai colorat decat curcubeul, poate fi cel mai de succes blogger din Romania… Citez din zoso: „da-l in pla mea de dobitoc”. Trist popor nu crezi? Trist si eu ca citesc ineptiile si injuraturile pe care le debitezi, dar am auzit ca esti mare blogger si am zis sa vad de la ce ti se trage succesul… Cu siguranta nu de la eruditie.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.