„ziarizda” Ioana Popescu revine

Pe la jumatatea lunii martie, subiectul acestui articol, Ioana Popescu, ziarista şi fosta inchipuita amanta a fotbalistului Adrian Mutu, ma contacta pentru a discuta pe marginea acelei insemnari de pe blogul meu. Motivul era comentariile mai mult sau mai putin placute de acolo. Mi-a bagat o poveste lacrimogena, cu o operatie la inima, cu un contract de publicitate pierdut, un prieten gelos, bla bla. Ma rog, am picat, i-am facut pe plac mai mult ca sa scap de nebuna (termenul descriptiv nu imi apartine), am şters comentariile. Ea a vrut şi insemnarea, eu am zis nu. Motivul pentru care n-am şters e ca e trimisa de ea mai multor redactii, in speranta publicarii. Cu pozele respective ataşate. Undeva, pe parcurs, am intrat eu pe fir.

Astazi, intru pe weblog.ro şi ce vad pe prima pagina? Galeria foto a domnişoarei. Mişto, nu? Hi5? Budoar? Blogul e la fel, plin de poze semi-porno, ale ziarizdei (pentru necunoscatori, termenul e folosit pentru a descrie ziaristele carora „le place sa se joace cu pixul”).

Asta ca sa fie şi Radu multumit ca am pornache pe blog!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

3 comentarii

  1. Uite, Zoso, daca nu citeam asta si nu intram un pic la doamna, nu aflam ca, intr-adevar, ii cam place sa se joace cu…luPa :))

    00
  2. nici nu iti dai seama ce reclama i-ai facut…cati o sa intre pe blogul ei…si ce mandra o sa fie nestiind ca defapt multi rad de ea…hal de blog ce are…cica e ziarista si are „n” greseli de scriere…

    00
  3. IOANA POPESCU ESTE CEA MAI PENALA TUTA EVER. ORI E PROASTA ORI SE FACE……… EU ZIC CA DA DOVADA DE O CRETINITATE FARA MARGINI. CHIAR CREDE CA CINEVA E INTERESAT CA EA E WC PUBLIC ????? WAAW SUNT CURIOS CARE E PAMPALAUL CARE O IA DE NEVASTA.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube