weird mail

From: dan chiricuta
To: News1@promusicprod.ro
BCC: zoso@rockmania.net

salutari cordiale echipei PROMUSIC PROD!

Dan Chiricuta,
www.khaeotica.com
__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam? Yahoo! Mail has the best spam protection around

http://mail.yahoo.com

err, wtf??
nu fac parte din echipa promusicprod. am comandat 2 cduri acum 1-2 ani.
urăsc când adresa mea de mail ajunge pe mâini greşite.
m-am uitat în header şi se pare că sunt pe lista lor de newsletter.
lucru, binenţeles, neexplicat clar undeva în mesaj.

From: BisericiRO Reply-To: office@biserici.ro
To: zoso@rockmania.net
Date: Jul 22, 2005 12:57 AM
Subject: Ocazii de colaborare…
Reply | Reply to all | Forward | Print | Add sender to Contacts list | Trash this message | Report phishing | Show original
www.biserici.ro :

Doriti sa cunoasteti portofoliul www.biserici.ro
sau alte ocazii de colaborare existente prin intermediul nostru ?
Va invitam sa ne vizitati la adresa:

http://www.biserici.ro/portofoliu.htm

Pentru orice alte cerinte sau intrebari suplimentare,
nu ezitati sa ne contactati.

O zi binecuvantata in continuare !

Cu stima,
Sergiu Posteuca – editor
_______________________________
Date de contact:
+40 264- 482181 – Tel./fax
+40 788-427723 – marketing, promovare, publicitate;
+40 788-401475 – vanzari
+40 788-405451 – redactia www.biserici.ro
+40 745-282428, 40 788-427724 – consiliere;
+40 740-587806 – sugestii, reclamatii
e-mail: office@biserici.ro ,® copyright biserici.ro

errr, wtf? apără-mă Doamne de spamu bisericesc!

Pe aceeaşi temă

weird mail - 2 comentarii

    1.
  1. gravatar nihasa a scris pe

    gizaz is coming … look busy

  2. 2.
  3. gravatar exxay a scris pe

    mda, cei de la promusicprod tocmai si-au lansat un newsletter, m-am trezit cu vreo doua adrese abonate la ei. probabil au luat facut rost de baza de adrese de mail a vreunui site romanesc.