spammers be fighting back
Dupa ce i-am inclus in lista de spammeri, laromani.com m-am amenintat si m-am informat ca ei au avut mult de pierdut din cauza asta. Dupa ce nici cu asta nu le-a mers, au trecut la actiuni mai energice.
Au redirectat domeniul laromani.com catre zoso.ro

Ia sa vedem daca scriptu’ meu merge sau tre’ sa caut altul…
spam
Asta nu o pricep. Care e logica care sta in spatele redirectarii?
eu i-am marcat pe ei ca spammeri, acum ei redirecteaza google catre mine, sa ma ia pe mine de spammer.
În America te-ai fi umplut de bani de pe urma procesului.
patetic
genial! bv
$referrer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
if (strstr($referrer,”laromani.com”))
{
header(“Location: http://google.com“);
}
nu merge, ca nu e click pe link.
# Referers Filter (Banned Sites)
SetEnvIfNoCase Referer “^http://([a-z0-9\-]+\.)?laromani\.com.*$” banned
# 301 – Redirect to themselves
RewriteCond %{ENV:banned} ^1$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^(.*)$
RewriteRule ^(.*)$ %1 [R=301,L]
viorel, altceva, ca ala nu merge.
coco, fuck off
Momentan au amutit. Acum apare o pagina generica de la netfirms.
Ai naibii spammerii astia.
Si o chestie legata de email SPAM: anul trecut se infintate un proiect (bluefrog) ce lupta impotriva marilor spammeri. Reactiile au fost atat de puternice incat initiatorii proiectului s-au vazut nevoiti sa inchida sandramaua. Pacat!
Redirecteaza catre http://www.businessofmillenium.com/
Sa le fie tarana usoara.
Nu esti singurul in situatia asta. Pentru inceput ar trebui sa faci o plangere la compania de hosting /ISP care gazduieste situl ala.
si daca o sa redirectioneze businessofmilenium.com catre zoso…. sau daca le redirectioneaza prin alte 500 de domenii???
Ce penibili, ce penibili!
Mă gândesc la o rezolvare.
Am tot copiat nişte coduri aici, însă se pare că nu vor să apară comentariile. Oricum te poţi delecta din ultima mea însemnare de pe blogul meu, am scris ceva special pentru asemenea cazuri. Să îmi zici dacă e ok.
henrich, se pare ca e greu sa pricepi ca redirectul nu e cu refferal. come on, alea sunt rezolvari de clasa a 8a la seral.
Şi cum ai rezolvat problema?
Ideal ar fi să ai acces in httpd.conf, e posibil ca de acolo să nu meargă suprascrierea unor setari din .htaccess.
Însă hai să mai săpăm puţin, în caz că n-ai rezolvat deja… ca să nu mai ai probleme de gen de acum încolo…
Exemplul de .htaccess de mai sus e luat de aici, şi arată în formă completă aşa (am impresia că tu n-aveai RewriteEngine On):
Example:
# Reject from specific IP addresses
# - Reject a Single address
Deny from 216.86.156.205
# - Reject a Range of address (class-C)
Deny from 148.244.150.
# - Reject a Range of address (class-B)
Deny from 148.244.
#...
# Deny access to all with status "banned"
# Referers Filter (Banned Sites)
SetEnvIfNoCase Referer "^http://([a-z0-9\-]+\.)?blogg\.de.*$" banned
SetEnvIfNoCase Referer "^http://([a-z0-9\-]+\.)?vjackpot\.com.*$" banned
# Referer Filter (banned Words)
SetEnvIfNoCase Referer "^http://(\W)buy.*$" banned
SetEnvIfNoCase Referer "^http://(\W)cheap.*$" banned
#...
# User-Agent (Browser/SearchBot/Agent) Filter
SetEnvIfNoCase User-Agent "extractor" banned
SetEnvIfNoCase User-Agent "grabber" banned
SetEnvIfNoCase User-Agent "harvest" banned
#...
# Enable Rewrite mode
RewriteEngine On
# Nice trick.. => 301-Redirect to themself...
RewriteCond %{ENV:banned} ^1$
RewriteCond %{HTTP_REFERER} ^(.*)$
RewriteRule ^(.*)$ %1 [R=301,L]
# In any case => 403-Forbidden Page
Order Deny,Allow
Deny from env=banned
Dacă găsesc ceva mai bun, postez.
- i hate weird wp behaviours
Destul de penibil. Daca nu imi paleste memoria, detinusem anul trecut domeniul respectiv insa l-am vandut unui baiat pt un blog personal. Din cate vad a ajuns rau de tot…
scuze de duplicat! n-a mers din prima postarea, apoi au aparut toate!
Inca 4 spammeri:
http://www.anunturi-on-line.ro/aqua+park+brasov
http://www.minisite.ro/tag/aqua+park+brasov+viamania
http://www.hopa.ro/211989/aqua+park
http://www.4women.ro/arhiva/aqua+park+brasov
Cauta “aqua park brasov” si pe prima pagina majoritatea rezultatelor sunt irelevante…