Spammerii tot spammeri: Cosmin Ambru insistă

scris de 61

ambru-cosmin-2Cosmin Ambru e un spammeraş din Oradea, care avea un agregator de siteuri/bloguri cu care făcea spam. După ce afacerea aia a murit, băiatul dispărut. Acum o lună a descoperit că faptele lui de arme încă mai există pe internet (chiar pe poziţii fruntaşe, cum erau articolele mele furate de laromani.com) şi le vrea şterse.

Pentru că iniţiativa n-a dat roade, a apelat la alte metode. Avem aici o ameninţare anonimă, de pe ipuri nu tocmai anonime, la articolele care îl vizează. Sigur, un om deştept ar fi făcut asta la articolele curente, să nu bată la ochi. Nu şi Ambru Cosmin.

ambru-cosmin-3

Ieri, mi-a dispărut prima pagină a blogului din google. N-am băgat de seamă, plus că pagina e oricum irelevanta, mai important e să fie indexate articolele, ele aduc 99% din traficul venit din google (care e 25% din total, dar nu mai spuneţi la nimeni). Eh, ştiţi povestea aia cu prostul fudul? Iat-o:

ambru-cosmin-4ambru-cosmin-5

Până acum singurul efect vizibil e că nu mai apar în google pentru termenul “blog”. Dar apar în continuare pentru cuvântul “cosmin ambru”. Un preţ mic de plătit în lupta cu spammerii. Mă gândesc la căi de atac: aflat unde lucrează şi trimis un mail şefilor. Dat jos toate siteurile la care lucrează. Pus pe cineva din Oradea să îi bată la uşă şi să îl întrebe dacă nu are nevoie de un ajutor la spamat…

update: spammerul e şi şantajist. se va opri dacă şterg articolele în care eu îl puneam să fure de pe bloguri şi să facă spam.