softpedia anunţă 1 milion de unici pe zi

Într-o însemnare pe forum, unul din “voievozii” softpedia anunţă că pe 3 ianuarie 2008 au înregistrat 1 milion de vizitatori unici.

Iar astăzi anunţă că începând de luna aceasta vor avea codul BRAT doar pe forumul softpedia, o decizie oarecum logică, pentru că siteul nu are mare conţinut în limba română.

Asteptăm cu interes ieşirea gsp din trafic.ro…

trafic,dot ro,dot com

Pe aceeaşi temă

softpedia anunţă 1 milion de unici pe zi - 9 comentarii

    1.
  1. gravatar vidu a scris pe

    ce e al lor e al lor. au ajuns sus. insa atitudinea lor e tot mai infumurata. poate si din cauza modului cum sint priviti de restul…

    de ce ar iesi gsp din trafic.ro? ca sa ajunga si ei la 1 milion unici pe zi…? :)

  2. 2.
  3. gravatar Laurentiu a scris pe

    Daca nu le dadeai tu link mai faceau milionu` ala? :P

  4. 3.
  5. gravatar Bogdan a scris pe

    Pune naibii nofollow pe linku ala. Ca si ei ar fi facut la fel.
    Si nu uitati, dati click pe reclame!

  6. 4.
  7. gravatar Ciprian a scris pe

    :) ) Da sunt cam infumurati. dar bravo lor !

  8. 5.
  9. gravatar Bálint a scris pe

    Da nu vad reclame pe siteul ala.

  10. 6.
  11. gravatar papitza a scris pe

    Legat de gsp, o sa iasa in curand. Sport.ro i-a luat, iar intre ei si prosport.ro mai sunt doar vreo 20.000 de unici. http://www.therobi.com/clasament-pentru-publicitari.html

  12. 7.
  13. gravatar Xulescu a scris pe

    Nu stiu daca ati observat dar dupa update page rankul softpedia a scazut la 6.

  14. 8.
  15. gravatar Xulescu a scris pe

    Nenea asta acuza softpedia de pacalirea google si blach hat seo: http://byrev.net/2007-10/blackseo-by-softpedia/

  16. 9.
  17. gravatar Xulescu a scris pe

    Softpedia s-a apucat din nou de furat. Pagubitul e suparat nu numai pentru ca i-au furat contentul ci si pentru ca din cauza lor nu este indexat corect in google.

    http://www.brandonstaggs.com/2007/08/18/more-download-site-scams-stealing-content-and-hurting-developers/

    Mama lor de ‘oti! Da cineva cu un report aici: http://www.google.com/dmca.html ?