Social Media Fatique #2

scris de 24

biserica-piarista

Pentru că piaristele se agită şi se umezesc la ochi despre o campanie care a avut loc acum două zile şi care a avut succes zero, ma bag şi eu în seamă cu nişte idei care pot fi de folos:

  • Social Media trebuie folosită cu măsura. la un moment dat devine obositor să urmăreşti atâtea campanii sociale, atâtea donaţii, atâtea lăbăreli. Da, Chinezu descrie bine aici despre ce vorbesc, problema e că el e primul la dat RTuri şi făcut milioane de campanii din astea triste şi inutile. Tone it down!

  • Nu, escaladatul unui munte nu e o campanie necesară. E un vis. Pentru vise trebuie să munceşti, nu să cerşeşti pe net bani. Dacă funcţionează vreau şi eu să fac o campanie pentru un T57. (întrebare fără legătură: dacă puştoaica, care am înţeles că are 15 ani, îngheaţă pe munte şi moare, îi trage cineva la răspundere pe ăştia care o susţin şi încurajează?)

  • În România sunt zeci de cazuri de copii cu probleme. Toti au descoperit netul. Toţi vor un mic spaţiu. Dacă aş publica tot ce primesc n-aş mai avea loc să scriu. Câţi am scris despre adunarea de haine pentru sinistraţii de la inundaţii? Puţini, că nu e o campanie mişto, să îi poţi face pagină pe facebook şi să poţi pune pe blog poze cu tine cu ochelarii la ochi şi cu aifonu în mână citind o carte cărând un sac cu haine.

Mai ţineţi minte articolul asta? Ar trebui să îl citiţi înainte de orice campanie din asta. Lumea e sătulă de puştoaice care au învăţat la şcoală că voluntariatul e mişto şi îşi fac un scop din asta zi de zi, cel puţin până la prima relaţie sexuală serioasă.

(poza făcută de sebi)