Românii sunt inteligenți

scris de 72

Pentru cei care ne-am săturat să fim asociați cu toate mizeriile, Rom, unul din brandurile-simbol ale României, lansează anul ăsta o campanie de schimbare a imaginii României pe interneți.

Totul pleacă de la algoritmul de sugestii Google, care a învățat greșit lecția despre români, generalizând și concluzionând în baza tuturor articolelor scandaloase care au apărut în presa internațională că suntem așa:

 

Ce putem face? În primul rând, hai să îl învățăm pe tovarășul algoritm de Google Suggestions să spună și că, atunci când vor, Românii sunt inteligenți, că Românii sunt creativi, că Românii sunt serioși, Românii sunt muncitori.

Nu toți suntem așa și nu toți suntem așa tot timpul. Dar asta n-a contat pentru presa internațională. S-au hlizit mereu pe seama unor români care nu ne reprezintă. Iar Google ne reamintește asta la fiecare căutare. Degeaba ne batem cu pumnul în piept că ăia nu suntem noi, nimeni nu ne crede. Așa că trebuie să aplicăm planul B.

Hai să scriem pe cât mai multe bloguri despre românii care ne plac. Românii ăștia sunt așa cum am scris mai sus și în multe alte moduri. Dacă nu ne schimbăm noi imaginea, n-o s-o facă nimeni. Însă dacă o facem noi, putem spune că în sfârșit a dus un google bombing și la ceva bun, la repararea unui rău creat de alt google bombing, cel cu toate articolele apărute până acum despre cei mai urâți dintre noi.

Românii sunt mai buni decât crede Google. Let’s do it:)

Găsiți detalii despre campania Rom pe www.romaniisuntdestepti.ro