publicitate neconvenţională pe stadion

O tânără îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi afişând o pancartă pe care era scris un mesaj dedicat unui fotbalist de la Sportul Studenţesc a intrat pe teren la meciul cu FC Braşov, scor 1-1, disputat sâmbătă, în etapa a XXXIV-a, ultima, a Ligii a II-a.

Incidentul s-a produs în timpul primei reprize a meciului. Tânăra, despre care s-a spus că ar fi prietena fotbalistului Daniel Cristian Lungu, de la Sportul, a surprins asistenţa pătrunzând pe teren îmbrăcată doar în lenjerie intimă şi afişând pe o pancartă mesajul "Dani, după meci să vii acasă".

(mediafax)

Pe spatele pancartei scria www.spunecufotbal.ro, un site aparţinând Graffiti BBDO.

Şi clipul:

23 comentarii

 1. Macar nu era goala tipa, ca alea din Anglia. Daca era pirtena lu’ Lungu bravo ei, daca era platita de ceva firma de publicitate sa faca reclama la acel site, si mai tare.

  Idea e buna, ia sa va vad fetelor, care va oferiti si la ce pret sa faceti asa ceva pentru adspedia.ro? :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Ideea simpatica… dar site-ul e cam penal.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Trebuia sa fuga goala pe teren, asa se obisnuiteste….

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. @Mazgalici: nu cred ca o platesc destul :)

 5. Mişto debut de campanie.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. o ameda mica de 5 milioane nu cred ca ia picat prea bine:)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. ce prezentator bun… incerc sa vad ce scrie pe benar cica :D unde-ai invatat engleza mai rusule? :D

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. @Henrich: pe cine “l-au” perchezitionat? Tu nu ai vazut ca e femeie?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. @Dan: si gsp. si mediafax. si altii.

 10. probabil uitase inainte de inceperea meciului lui Daniel Cristian Lungu ca il asteapta dupa meci sa sarbatoreasca victoria

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. cica l-au bagat in duba politiei si l-au perchezitionat :D

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. NOU
  #13

  Se pare că se poartă tipele în sutien, fie că sunt pe stadion sau într-un Fiat Seicento alb. ;))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Si mai intens va fi cand BeTeLishtii din agentziile hiper-super-creatoare vor vinde penthousu si din banii obtzinuti vor convinge blogishtii sa alerge in pancarta goala pe stadionul de shah. Mi’l inchipui pe Pigu invelit intr-o blana de foca omorata cu bestialitate, alergand in diagonala pe stadion. Sau pe zoso cum…

  Nu. Nu pot. The horror. The pain. Scoteti-l din mintea mea, ca doare

  :blink: :rofl:

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Jandarmii au tinut-o cam jumatate de ora, cat le-a luat pentru autograf pe declaratie si pentru un pictorial fata/profil…

  Poze cu fata si relatarea evenimentului (fara prostii ca ar fi iubita fotbalistului Lung de la Sportul) pe

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. @vasile: poze?

 16. La sfarsitul articolului… Mai ar vreo trei bucati, dar mi s-au terminat acumulatori. Cand le descarc vor intra si ele. N-am putut, din pacate, sa ii fac nicio fotografie in momentul sedintei foto a Jandarmeriei. Se pare ca aveau exclusivitate :)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. legea 4/2008 privind prevenirea si combaterea violentei in sport:
  Art. 20.- Spectatorilor le este interzis:
  l)sa patrunda pe suprafata de joc, cu exceptia cazurilor de forta majora;
  Art. 22.- Savarsirea, de catre spectatori sau de catre oficiali, in incinta bazei sau a arenei sportive, a faptelor prevazute la art. 20 constituie contraventii, daca nu s-au produs vatamari ale integritatii corporale sau ale sanatatii ori pagube materiale, si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
  e)cu amenda de la 1.000 lei la 3.000 lei sau prestarea a 150-300 ore de activitati in folosul comunitatii, precum si cu sanctiunea contraventionala complementara de interzicere a accesului la competitiile si jocurile sportive de genul celor la care acestia au savarsit fapta pe o perioada de 2 ani, fapta prevazuta la art. 20 lit. l).

  Thumb up 0 Thumb down 0
 18. Din pacate, Mitica Dragomir a facut o lege dupa chipul si asemanarea lui, adica de kkt. Articolul cu pricina e mult prea sec. Daca era vorba de vreun huligan eram de acord. In cazul fetei as fi aplicat alta sanctiune: sa vina la stadion timp de 2 ani de zile sa faca spectacol 2-3 minute pe meci. Tot vor mai-marii fotbalului sa atraga lumea, in special femeile, spre fenomen…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19. E ok gagica, problema ei era ca Dani ramanea mereu dupa meci in vestiar cu coechipierii sau cu adversarii sau cu toti la un loc si a zis ea ca daca apare intr-un sutien fara tzatze se schimba treaba. Oricum, tari de tot “viralele” astea, mucho respeto Graffiti BBDO!!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20. NOU
  #21

  si full cavity search

  Thumb up 0 Thumb down 0
 21. NOU
  #22

  fata trebuia arestata si apoi supusa unui control psihiatric

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. N-as fi comentat, daca nu m-ar fi pus Scaraoţchi sa ma uit la spunecufotbal . ro si daca site-ul ala n-ar fi cea mai proasta idee de care am dat in ultimii 20 de ani. Man… Dupa varful de trafic de azi, pot sa-l inchida linistiti.

  Thumb up 0 Thumb down 0