Problema cu Twitter în 2016

scris de 33

Zilele astea au apărut două articole pe fondul rezultatelor slabe, a CEO-ului dubios și a lipsei de direcție a Twitter. Amândouă, și probabil altele, pot fi însumate în câteva rânduri:

Twitter: ce vreți?
Utilizatorii: să putem bloca utilizatori, să nu mai crape, să putem căuta, să meargă feedurile, să dispară din spam.
Twitter: interesant. luați live video și “heart” în loc de “favorite”.

Orice om întreg la cap ar putea face un sondaj pe câteva zeci de mii de utilizatori si apoi veni cu niște soluții pe baza acestui sondaj. E greu să ai creștere dacă serviciul funcționează prost. Și Twitter funcționează foarte prost. Foarte prost.

Iar gogoșeii care vin la conducere caută doar metode să facă bani, ignorând complet ce vor utilizatorii, pentru că ei sunt proști când cer să se rezolve problemele ca să folosească serviciul mai mult și mai bine.

Una dintre cele mai stupide faze e aia cu blocatul idioților. Dacă eu mă deloghez și mă loghez la loc, Twitter uită tot ce am blocat. Mișto, nu?

Plus, dacă te uiți și vezi 20-30 blocări ale aceluiași utilizator, plus raportări că e imbecil, ce faci? Păi, îl lași în continuare pe serviciu, că trebuie să raportezi mai mulți utilizatori, nu?

Plus tâmpenia aia cu neafișarea pozelor de pe Instagram. Serios? Cât de prost să fii să nu mai afișezi pozele alea și să forțezi omul să se ducă în alt serviciu?