phishing frumos de la Raiffeisen

Ia uitaţi ce phishing frumos de la Raiffeisen Bank.

Domain Name: HJTH.COM
Administrative Contact:
Brewer, Brenda
Hansen,Jacobson,Teller & Hoberman
450 N ROXBURY DR FL 8
MAN
BEVERLY HILLS, CA 90210-4222
US

alte detalii la andrei

Pe aceeaşi temă

phishing frumos de la Raiffeisen - 17 comentarii

    1.
  1. gravatar theStick a scris pe

    zoso , mie imi apare mesaj de la google cand intru pe asta ca e “suspected web forgery” , tie nu?

  2. 2.
  3. gravatar Cosmin a scris pe

    Probabil ca apare si la el, dar nu asta e important. Si nu apare de la Google, ci de la Firefox.

  4. 3.
  5. gravatar VPA a scris pe

    ma gandesc oare cati gusteri au pus botul deja? phishing-ul nu mai este ce a fost odata. acum orice “cocalar” cu cunostinte minime de dreamweaver se crede mare “hakerist” (vezi haita din Alexandria)

  6. 4.
  7. gravatar mArius a scris pe

    eu am primit mail de la astia acu o luna

  8. 5.
  9. gravatar gunnar a scris pe

    hjth.com e site-ul unei firme de avocatura!!!!

  10. 6.
  11. gravatar Piticu21 a scris pe

    aha … deci eu primesc maine mailul asta :)

    :)

    se pare ca mailurile mele sunt mai noi in baza aia de date ;) desi ar terbui sa fie invers :)

  12. 7.
  13. gravatar theStick a scris pe

    wget –mirror ; nu iti trebuie dreamweaver

  14. 8.
  15. gravatar radu a scris pe

    Numai idiotii mai cred fazele astea.

  16. 9.
  17. gravatar taz a scris pe

    it’s gone already :)

  18. 10.
  19. gravatar zeroviu a scris pe

    am scris si eu despre un mail primit ieri care este asemanator cu cel al lui andrei … am si un printscreen cu o alta interfata de “golit” oameni de date personale :)

  20. 11.
  21. gravatar humus a scris pe

    si totusi care e site-ul reiffeissen romania?
    reiffeissen.ro nu e…
    pe google la cautarea reiffeissen romania nu exista rezultat in care sa apara adresa site-ului
    cum e posibil sa nu ai un site usor de gasit?
    ce banca de rahat !

  22. 12.
  23. gravatar Andrei Maxim a scris pe

    zoso, nu e “de la Raiffeisen” ci “de Raiffeisen”. Nu cei de la Raiffeisen iti ofera acest Flexiphising in fix 24 de ore, ci niste pusti care au gasit un server ceva mai libertin.

    Faptul ca ai pus un screenshot cu pagina de login si ai dat niste date din whois nu spune efectiv nimic, doar face rau companiei respective. Macar ofera linkul intreg sau un screenshot cu URL-ul.

    Acu’ stau si ma intreb: a strigat cineva ceva la vreo organizatie, gen US-CERT sau PhishTank?

  24. 13.
  25. gravatar Andrei Maxim a scris pe

    humus, ai in URL, titlu, textul post-ului si in screenshot numele bancii. E tare complex, nu?

  26. 14.
  27. gravatar ubuvvv a scris pe

    Intuitia mea prodigioasa imi spune ca site-ul Raiffeisen Romania ar trebui sa fie ceva de genu’ http://www.raiffeisen.ro…ia vezi, asta o fi?

    Ai dreacu austrieci domle, nu stie sa scrie cuvintele normal…

  28. 15.
  29. gravatar Andrei Maxim a scris pe

    Bleah, acum am vazut ca ai dat linkul direct. Multi idioti mai sunt intre scaun si tastatura :)

  30. 16.
  31. gravatar schnauzer a scris pe

    mi se pare magarie si mai mare faptul ca site-ul este unul de avocatura! lol

  32. 17.
  33. gravatar Mada a scris pe

    Multi prosti pe lumea asta (Humus & cretinii care se joaca de-a pishing-ul in pantaloni).
    Humus tata, Reiffeisen e de fapt Raiffeisen, dar banui ca nu ai invatat toate literele din alfabet inca, fiindca esti un pishingos mic si cu bube in cap. Pe acelasi sistem pe care te-ai apucat sa injuri o banca (?!), as putea si eu sa zic ca ce om de rahat esti :)

    Numai bine






Arhive