Orange vorbeşte despre “user experience”

Orange România continuă seria evenimentelor Online MeetUp şi dă startul dezbaterilor din acest an cu o temă care îi preocupă din ce în ce mai mult pe jucătorii de pe piaţa online – experienţa utilizatorului în navigarea online.

Detalii aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Ha, pai sa faca o adunare cu bloageri, pintica and rusi included ! :))

    00
  2. Incearca sa acapareze piata online mai bine, probabil si reuseste. :)

    00
  3. Vorbesti de o ieftinire a abonamentelor pe net?

    00
  4. *netul de pe telefon :)

    00
  5. Orange este clar liderul de piata si inovatorul pietei de telefonie mobila din Romania. Desi nu le folosesc serviciile, mi-au placut dintotdeauna. au cele mai inteligente reclame de pe piata ;-)

    00
  6. cum plm sa faci adunare despre ux si sa aduci numa oameni de marketing, vanzari si manageri sa vorbeasca?

    00
  7. Care experienta ? La ce e buna experienta cand tu stii totul ?

    00
  8. Dar de ce ghilimelele?

    00
  9. „inovatorul” lol

    00
  10. User Experience se refera la chestia aia ca intr-o anumita zona din tara n-ai semnal decat daca stai pe balcon cu telefon scos afara, si, desi tu si prietenii tai si majoritatea locatarilor din zona ta au facut reclamatii/plangeri s.a.m.d., nu s-a rezolvat nimic, iar chestia asta e de cel putin 4 ani?

    Nice going Orange!

  11. Asta vine ca sa acopere rusinea din articolul publicat in ziarul Capital?

    00
  12. Orange ar trebui sa se abtina. Un exemplu: este singurul operator national care nu ofera optiunea Conference Call (Apelul in conferinta) pentru cartelele prepay. No comments.
    Alta buba (de asta data comuna quasitotalitatii operatorilor gsm nationali: pentru pozitionarea BTS-urilor (releele gsm) este oferit de cele mai multe ori doar un cod numeric. Ex.: Cell ID: 12151. Cateodata (si doar in zona urbana) este oferita pozitia fizica/adresa releului. Ex.: Gara de Nord.
    Au ramas cu gandirea mult in urma aplicatiior mobile care utilizeaza aceste informatii. Refuza deasemeni – fara a justifica in nici un fel – sa puna la dispozitia utilizatorilor baza de date cu pozitionare fizica a releelor. Altii, ceva mai orientati decat ei, pun gratuit la dispozitia utilizatorilor (chiar si romani) pozitionarea fizica a releelor gsm. De ex.: sau https://www.cellspotting.com/
    Personal, in aprox. sase luni si impreuna cu o echipa de 20-30 de persoane as putea lista toate releele gsm din Romania, alaturi de locatia fizica. Apoi as putea face o afacere buna din vanzarea acestei baze de date.

    00
  13. @tudor – Ce-mi pasa, mie, ca utilizator sanatos la cap de o harta cu pozitionarea fizica a relelor GSM? Hai sa fim seriosi…
    @all – Nu exista operatorul gsm perfect. Intotdeauna exista tabara de multumiti, cea de nemultumiti, tabara lingailor, si cea care injura.

    P.S. N-aveti idee cate probleme exista un SUA cu telefonia mobila…

    00
  14. @ Dorian. Ca sa iti raspund in nota ta: ce imi pasa mie de problemele gsm din State?
    Daca esti tipul de utiliator care foloseste telefonul mobil doar din perspectiva tastei rosii si verzi, atunci e ok, te inteleg. Nu ai nevoie nici macar de 3G. Poate nici de curent la priza.
    De multi ani (da, chiar aici in Romania) sunt folosite smart phone-urile. Si nu ma refer la cei care duc la ureche cu mandrie un iPhone doar ca sa epateze si sa arate ca „ei pot” (nu au instalata nici o aplicatie pe telefon, il utilizeaza la fel ca tine – tasta rosie si tasta verde).
    Daca tu crezi ca o aplicatie de localizare gsm nu este utila , iti respect parerea. Asta nu inseamna insa ca e si pertinenta. Parerea ta este infirmata de multitudinea de aplicatii de localizare gsm care se gasesc pe piata. Nu uita: cererea creeaza oferta. Capit?
    Exemplele pot continua, dar sunt sigur ca nu te intereseaza.

    00
  15. Foarte tare!!! Era nevoie de asa ceva. Se justifica, pentru ca eu in Pitesti nu mai am semnal 3G decat asa… o ora pe zi… din cand in cand…

    Ma refer in casa, la birou, adica aceeasi pozitie GPS ca si acum o luna, doua etc.

    Cand ii sun pe gogi sa-i intreb de ce… pai ce vreti domne? Nu scrie in contract ca trebuie sa aveti semanl 3G, 3G+, EDGE sau GPRS…

    E pe sistemul ce-o fi… Bine ca au harta pe site care arata acoperirea si zonele unde e fiecare din aceste tipuri de „semnal”… harta pe baza careia eu m-am abonat pe 2 ani cu un abonament de mobil si de net inclus.

    Vreau si eu la intalnire!!!! :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.