nemţii şi maşinile lor…

Horaţiu îmi trimite primele pozele oficiale ale BMW seria 7. E frumos. Îl aştept pe Fusu să şi-l ia ca să mă plimb cu el.

În Germania, încercam să le spun bancul ăla cu Adi de la Vâlcea:

Adi de la Vâlcea se lăuda la Teo în emisiune că el are nu ştiu ce model de Mercedes, ediţie limitată, şi singurul care îl mai are e Schumacher.

Şi cineva din public: …Schumbacher l-a lăsat într-o parcare în Germania şi acum nu îl mai găseşte…

So…

10 comentarii

 1. cooool..prea tare noul BMW seria7..da si bancu e super tare=)):))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. arata in general bine, designul continua actuala serie 7 fara sa schimbe prea multe, pare mai mult un facelift. Dar din nou au idei sinistre cu stopurile – parca le iau de la alte masini si le infig in spatele masinii. Problema e cunoscuta, a se vedea variatiile de la seria 3.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. @Handrews: Handrews, e departe de un facelift. Stopurile sint asemanatoare cu CS concept care o sa fie in productie curand si are multe elemente diferite fata de generatia actuala, ca sa nu mentionez de interioriul total diferit, bordul orientat spre sofer, nou iDrive, si alte elemente care nu au fost in generatiile trecute.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. @Vlad: lol eu zic ca in realitate arata mai bine, mai ales versiunea scurta, F01. Si oricum, arata mult mai bine decat versiunea actuala, de interior nici nu mai vorbesc. Aaa, si apropo, am auzit ca nu se mai conduce ca o barca, si asta vine de la un prieten care a testat masina 2 ani de zile.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Da’ tot urat e, Horatiu

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Urat … o fi el luxos, o fi avand ultimele tehnologii dar e URAT. Farurile micute, grila radiatorului supradimesionata, botul cârn nu ma atrag deloc. Nici nu se compara cu s classe in materie de design.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. De la spate seamana a Lexus LS

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Deci bancul e criminal =)) am ras copios , chiar am ras.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. @Horatiu: eu zic ca ar trebui cineva sa-si faca un prapad de bine cu toti admiratorii BMW si sa-i traga un glont in cap lui Chris Bangle.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. @ipo: uite o versiune cu poze mai mari, poate iti schimbi parerea :)
  http://www.bmwblog.com/2016/07/03/bmw-7-series-high-quality-photos/

  Cum am zis, in realitate masina arata mult mai bine si faptul ca CS Concept e bazat pe seria 7, eu zic ca lumea o sa fie atrasa. De fapt, asa e intotdeauna, cand apara un model nou, toti il urasc, trece putin timp, si parerile sint total opuse. Am vazut asta si cu noua generatie E9x 3 Series, toti plangeau dupa E46 si acum stau la coada dupa E92 coupe.

  Thumb up 0 Thumb down 0