Monica Marinescu era Horea Bădău?

scris de 16

Acum câteva luni a apărut în blogosferă o fată, Monica Marinescu, care, cu mult curaj, scria mascari despre toata lumea, mai puţin despre Victor Ponta. Ba că Obae umblă cu angajata, ba că Lovin molestează femei, ba că Turcescu are amantă. După o investigaţie scurtă, Tibi Lovin a aflat că persoana care scria mizeriile era Horea Bădău, profesor la FJSC şi vechi prieten de-al meu.

monica-badau-1 monica-badau-2

Dincolo de ce-a aflat Tibi, mai adaug şi eu:

  1. Bădău e un pupincurist. vedeţi în screenshtourile de mai sus cât îl adora pe Ponta.

  2. pozele pe care “fata” şi le punea pe blog erau prea bune pentru a fi cu o jurnalistă necunoscută din România. erau stock. uneori pozele ei de pe wordpress nu semănau cu pozele ei de pe facebook.

  3. comentariile e pe blogul Monicăi Marinescu erau făcute după o reţetă prea bine cunoscută: punem două trei comentarii unul după altul, cu nume diferite, la 2-3 minute distanţă, că nu se prinde nimeni că suntem tot noi. acum ne semnăm cu mariana, mai încolo cu ioana, după aia cu diana. total anonim. nimeni are un pseudonim creativ, nimeni nu are un blog, nimeni nu are un avatar.

  4. mizerabilul a minţit că wordpress a şters blogul in urma unei plqngeri, dar toată lumea ştie că wordpress blochează blogul cu totul, nu doar şterge articolele. Bădău a şters toate articolele, coincidenţă, după ce a discutat cu Lovin, pentru că şi-a dat seama că Lovin l-a descoperit.

  5. Bădău e un jeg. Dacă nu poate fi prieten cu cineva, preferă să îl terfelească. A făcut asta cu mine de mai multe ori. Culmea a fost atinsă atunci când, ca un adevărat om şi specialist în jurnalism, … să-mi bag p*la, nici nu pot să fiu coerent la faza asta, a mâncat căcat pe seama mea şi a lui Alex Rădescu, afirmând că eram implicaţi sexual cu un profesor de la Hyperion, decedat intre timp.

  6. În povestea cu homosexualitatea mea imaginară era implicată, fără voia ei, şi prietena lui Bădău din acea vreme (culmea cum şi el umbla cu o studentă de-a lui, ca şi colegul lui de la FJSC, Ulmanu)(dubios cum Monica Ulmanu a ajuns la Boston Globe, dar nu şi-a putut lua licenţa pe bune), care momentan e ziaristă la o revistă de femei. În loc să îi zică mersi că, într-un moment de rătăcire tinerească, şi-a făcut milă de el, Bădău alege să îi terfelească numele după 10 ani.

  7. după ce mă denigrează, Bădău mă invită la lansarea bloglui lui Ponta, pentru că aşa funcţionează sistemul: cred că eşti bou, dar trebuie să îmi justific banii, aşa că mă fac că nu ştiu despre ce e vorba şi te invit, că am nevoie de press.

Nu există dubii. Un blog nu dispare pentru că ai vorbit cu cineva care n-are nici o legătură cu mizeria de acolo. Dacă ar fi aşa, aş vorbi cu Lovin, poate aşa dispare ăsta.