exemple din viitor

Zilele trecute am fost la IdeeaForum, o conferinţă frumoasă, cu mulţi invitaţi, cu engleji, cu oameni subţiri, cu tipe foarte bune, cu bloggeri, cu bloggeriţe.

Vorbeam cu Răzvan de prezentarea colegei lui de la MediaDirection, futuristă, cu clipuri de pe youtube, cu chestii care se pot face…Toate bune şi frumoase, dar când te uiţi prin .ro, parcă revii la realitate şi îl laşi naibii de youtube şi web 2.0.

Te uiţi la clipuri din astea, despre cum o să arate viitorul şi revii la noi, unde ziarele sau televiziunile nu au înţeles de ce trebuie să fie online.

Sau, ne aduc oameni din ţări civilizate să ne vorbească verzi şi uscate. Ce frumos e la voi! Noi încă avem spammeri şi home.ro.

8 comentarii

 1. Si ei au spammeri nu-ti fa probleme.

  Necazull e ca la noi avem prea multi spammeri si site-uri de nimic.

  Dar pe de alta parte si banii din Internetul din Vest sunt altii…..din toate punctele de vedere.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Intr-adevar la noi sunt foarte multe siteuri de nimic dar si afara e plin de mizerii.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. In sfarsit si un peisaj frumos, ca intalnirile doar cu geeks care arata ca din epoca de piatra sunt jalnice din punct de vedere vizual.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. poate vrei sa scrii “englezi” nu “engleji”

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. home.ro ….true!!!!
  cum poate sa mai existe …God knows!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. si afara e plin de mizerii, true, dar ei au si niste siteuri pur geniale. care nu sunt doar traduceri coughtrilulilucough. pana o sa avem si noi situri de genul ala…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Pai in Romania, fata de Occident, nu sunt asa multe conexiuni la Internet. In Occident Internetul a fost imbratisat de mai multi oameni pt ca au bani si isi permit calculator, Internet etc. In Romania debea itzi potzi permite un calc si dialup. Poate cand in Romania o sa fie mai multi Internauti poate atunci o sa faca schimbarea.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. illuminati bullcrap.

  za cul eye la final..

  Thumb up 0 Thumb down 0