Dragă Raluca Aprodu…

scris de 153

Actrița Raluca Aprodu e supărată pe feisbuc:

Anunț oficial toți lumbersexualii și masculii feroce cu bărbi și abdomene lucrate cu grijă la sală, să mă pupe-n lopata cu care am deszăpezit o alee din spatele blocului în timp ce ei, în grupuri de câte 2 făceau conversație în fața mașinilor curățate ca la carte.
Îmi cer scuze oficial bărbatului cu labradorul negru că nu am avut timp să mă joc cu câinele lui în timp ce încercam să-mi scot mașina din zăpadă.
O să cobor din nou cu o pereche de chiloți tanga peste salopeta de ski să văd dacă așa se îndură.

Și ca ea sunt și alte femei, care chițăie neputincioase că datul la lopată e greu și arde calorii.

Și avem câteva probleme aici:

  1. parcă voiați drepturi egale. plată egală. alăptat în public. manele din astea. sau femeile vor drepturi egale doar când le convine și nu când trebuie să gândească, să tacă sau să fie conștiente?
  2. nu cumva băieții ăia te-au salutat de câteva ori și tu ai făcut pe prețioasa și nu ai răspuns? și-atunci cum să ai pretenții de orice? ia oferă-le un ceai sau pur și simplu “băieți, îmi dați o mână de ajutor la aleea asta” și vezi dacă nu cumva sar în ajutor.
  3. voi i-ați vrut așa, delicați. ia nu îi mai futeți pe ăștia pensați și manichiurați și vedeți dacă nu cumva își aduc aminte să fie domni. dar voi i-ați vrut îngrijiți și delicați și acum vă deranjează că nu vor să își rupă manichiura să dea la lopată? ia dați-le una peste ochi și puneți-i să își radă ciocurile alea penibile și să nu mai umble în izmenele alea strânse pe picior, timp în care voi dați foc magazinelor cu uleiuri și balsamuri de bărbi.

 

ps: ți-am corectat eu textul de mai sus, poate de asta nu au vrut să te ajute, să nu încurajeze analfabetismul, deși ar fi trebuit, poate ți-ar fi rămas mai mult timp pentru cartea de limba română.

 

Raluca_Aprodu