Curvele de pe Reddit

troll_sprayNu citesc Reddit. Prea multe băşini elitiste pentru nişte lacheţi flauşaţi. Dar e a doua oară când găsesc pe Reddit imagini de la mine de pe blog. Cineva le ia de aici şi le pune acolo, după ce le urcă în prealabil pe servicii de imagesharing gen imgur. A doua oară. Şi totuşi, nici una dintre curvele care sar de cur în sus că eu fur de pe Reddit nu au sărit să spună “stai aşa, nepoate, asta e luată de acolo”.

Asta e mişto la românii de pe net. Noi furăm de la alţii, e ok, dar când alţii fură de la noi, păi e nasol nene. Să se facă dreptate! Plus, cam cât de prost să fii să crezi că eu m-aş risca să fur din alte părţi în timp ce înjur de 6 ani pe ăia care fură? Gen, atât de prost cât să stai pe Reddit?

update: aparent, caut să imi fac trafic pe seama lor. 97 vizitatori azi de pe reddit. a picat serverul de câteva ori. lacheţi flauşaţi.

update2: cineva şi-a făcut userul zoso.ro şi ii porcăie pe acolo. nu sunt eu.

22 comentarii

 1. Pai da si niste exemple, sa vedem despre ce e vorba.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. probabil pentru ca aia care pun pozele “furate” de la tine de pe blog nu castiga nimic pe reddit (in afara de karma care e o laba). spre deosebire de tine care iei bani din page view si alte muisme asemanatoare.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 3. Dreptate, dar nu pentru căței.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Poza cu troll sprayul e opera ta? Nu?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. ce apare astazi pe reddit, maine gasesti pe bloguri, iar peste o saptamana-doua apare la “faza-zilei” la stirile protv, sport.ro sau antena1 (sursa: youtube.com)
  or mai fi si exceptii…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Ce-ar fi sa dai un link?

  Daca “opera” ti-a ajuns pe prima pagina reddit ar trebui sa le multumesti ca nu ti s-a suspendat hostingul de la spikeul de cateva milioane de pageviews in cateva ore care ar fi urmat (si alea sunt numarate pe bune, nu de Pristanda ca la tine). Ia vezi ce trafic iti arata imgur ca are imaginea ta. Una de ~100KB provoaca lejer 1/2 TB trafic pe ora.

  Daca in schimb a ajuns pe un subforum mai uitat de lume ca r/Romania, atunci ma pish pe cei care ti-au postat-o, dar si pe creatia ta.

  Thumb up 1 Thumb down 0
 7. Tind să cred că nu găsești comunitatea Reddit interesantă din simplul motiv că dialectica și retorica sunt concepte necunoscute ție…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. “Nu citesc Reddit. Prea multe băşini elitiste pentru nişte lacheţi flauşaţi.” Dai vrăjeală. Ia uite către ce faci link aici: https://www.zoso.ro/600-milioane-euro-catedrala-mantuirii-neamului/. Deci, vrăjeli.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. @ad hominem vezi comentariul #8. dap. retorica lor e superbă: băi, furi ceva ce noi am furat din altă parte? muie atunci! băi, furăm de la tine, muie încă o dată!

 10. Parca ti-am mai scris: watermark mare, in mijlocul pozei. Atunci nu mai fura nimeni.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. @spock: nu face asa ceva pen’ca nu o sa mai aiba despre ce sa scrie!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Din cei care au lasat comentarii, cred ca majoritatea citesc reddit.Se pare ca pentru ei e ceva normal sa furi de la altul.Ia sa fure si de la voi sa vedem daca le mai tineti partea.Daca au ce fura

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. @parazitul: majoritatea ? poate toti . imediat au sarit cateii :) zici ca l-ai injurat pe badea si n-ai moderat comentariile.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. Reddit, “site-ul” cu peste 20M de unici pe luna?

  Daca despre ei vorbesti, ar trebui sa te simti flatat ca fura de la tine. Daca bifezi StubleUpon, Digg si finalizezi cu 4chan te-ai scos.

  /Where does the narwhal bacon?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. @parazitul nu „citești” reddit. participi în discuție și îl faci așa cum vrei tu.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. Ai aparut pe /r/romania care are 800 de abonati.

  Imi face placere sa cred ca nu esti un cretin patentat.

  Thumb up 0 Thumb down 0
  • @Buciuman: ştiu unde am apărut şi ştiu şi ce e prima pagină şi ce e /r/romuiştii, nu e cazul să te dai mai deştept decât eşti.

   au venit băieţii pe aici şi mi-au luat morţii la pulă. in timp ce acolo se dau ciumegi că imi fac trafic. 97 bucăţi. pij pe ei de flauşaţi ciorditori.

 17. ce lake e zoso asta

  Thumb up 0 Thumb down 0