Consultant în electronomie?

scris de 107

Știai ca poți reduce cu cel puțin 25% consumul de energie electrică alegând electrocasnice de clasa A+? Sau că poți face economie de până la 80% la consumul de energie dacă folosești opțiunea de spălare cu apă rece pentru programele mașinii de spălat?

Acesta a fost și scopul dezvoltării unei tehnologii adaptate nevoilor noastre de consum, tehnologia TET (Tehnologie de Economisire pe Termen lung), din care a derivat și conceptul de electronomie. Practic, vorbim despre aparate electrocasnice gândite pentru a ne ajuta să economisim bani, timp și energie. Începând de astăzi, timp de patru săptămâni, sunt consultantul tău în electronomie, la inițiativa Arctic.

În fiecare săptămână, te invit să răspunzi la o întrebare pe blogul meu, printr-un comentariu, despre cum putem economisi cu cap.

Prima întrebare din program este: Cum definești conceptul de "electronomie"? / Ce înțelegi tu prin "electronomie"? / La ce te gândești când auzi cuvântul "electronomie"? Pentru inspirație, consulta site-ul Arctic sau joaca Electronomic.

Această primă etapă a concursului va fi premiată cu un produs Arctic TET, la alegere. Săptămâna viitoare vom avea o nouă întrebare și un nou premiu. Poți participa cu un singur răspuns pe săptămână. Răspunsurile sunt păstrate în moderare până la următoarea întrebare.