Banc politic

Un preot se despartea de parohia sa dupa multi ani de slujire.  Pe langa masa de adio, s-au gandit sa-i faca si un cadou. Ca peste tot, a fost invitat si un politician sa spuna cateva cuvinte si sa-i inmaneze cadoul. Dar ca toti politicienii, a intarziat, si atunci parintele s-a gandit saumple timpul cu un discurs.
– Prima mea impresie despre parohia aceasta mi-am facut-o cu ocazia primei spovedanii. M-am gandit ca am fost trimis intr-un loc teribil deoarece primul care s-a spovedit mi-a marturisit ca furase un televizor, ca le-a furat banii parintilor, ca a mai furat si la locul de munca, pe langa faptul ca avea o aventura sexuala cu sotia sefului. In unele ocazii facea trafic si vanzare de droguri. Si la urma a zis ca i-a transmis o boala venerica sorei sale. Am ramas inmarmurit… stupefiat… si foarte speriat! Dar dupa aceea am cunoscut lume care nu semana deloc cu acest individ. Mai mult, pot sa spun ca a fost o parohie de oameni responsabili, cu valori morale, credinciosi, si ca am trait aici ani minunati!

In acest moment soseste politicianul, asa ca l-au chemat repede sa ia cuvantul. Dupa ce s-a scuzat pentru intarziere a inceput astfel:
– Niciodata n-am sa uit cand a venit parintele in parohie… De fapt, am avut onoarea sa fiu primul care s-a spovedit la el….

10 comentarii

 1. desi rad, nu e rasul meu! vreau sa fiu naiv si sa ma intreb daca exista si in realitate asemenea exemplare

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Daca era sa pui ceva mai interesant, ti-as fi sugerat clipul acela de la Parazitii, “daca sa si presedinte”. Rimeaza mult mai bine cu campania de acum decat un banc…. sa zicem cum final asteptat :P

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Uf, ce a ajuns… “Daca as fi presedinte” (aia cu “v-as amaneta pe toti si nu m-ati prinde”)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. tare! prea tare! :))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. BESTIAL !!! LOOOL

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Dar vai, Zoso, acest banc a fost pe hotnews saptamana trecuta… Ce faci acum daca pierista de acolo scrie un blog in care te fute in gura?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Am crezut ca lesin de ras! Asa ceva mai rar citesti.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Da, si eu am citit bancul pe hotnews recent…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. A.. il stiu. E Mircea Geoana, e de la mine din sat.

  Thumb up 0 Thumb down 0