Balul Academiei Catavencu (2010)

scris de 77

Fidel principiului “mergem unde avem de invatat sau unde cunoastem oameni noi”, aseara am fost la Balul Academiei Catavencu. Putin cam tarziu (am ratat sansa sa merg in 2008, cedand locul colegilor mei de la site), putin in faliment, dar Catavencu inca mai respira. Academicienii erau la costum si joben, joviali, tineri si nemuritori.

  • am venit la bal baut si mancat, pentru ca stiu cum se inghesuie poporul la mancare si bautura. pe la 11 deja terminasera sucurile si nu mai serveau decat bere, vin si apa.

  • locatia mica si inghesuita, toata lumea se ciocnea de toata lumea.

  • m-am salutat cu Ioan T. Morar, Eugen Istodor, Mihai Fanache, Nenea Lars, Doavalitru Buscu (tre’ sa ii dau o bere lui Beni Goace pentru ca m-a bagat in bookmarkul lui acum cativa ani, motiv sa ma citeasca), Ioana Moldovan, Elena Ciric, Oana Portase, PiticiGratis, Cristi Sutu, Oana Bratila, Navalitorul, Nic Sarbu, Simona Tache, Tibi Lovin, Patrick De Hillerin, niste fete de pe twitter pe care am uitat cum le cheama, Ana Sişu, Irina Harangus, Irina Moroşanu,  Anca Bundaru (google it)

  • Peter Imre a fugit atat de repede cand l-a vazut pe Lovin incat imi pare rau ca nu am apucat sa filmez faza.

  • L-am enervat pe Dobrovolski. Sunt rau. Nu vrea sa discute. Nu place. Prefera sa spuna prostii la radio si sa se dea cool.

ps: cine pune poze cu chelia care conduce blogosfera va avea de-a face cu alcibiade.