Adrian Severin, mulţumim pentru onoare!

severin_adrianO tânără a fost dată afara de la conferinţa despre corupţie ţinută de Adrian Severin, europarlamentarul corupt al României (observaţi ce graţios mă abţin să zic că e un alt jeg al PSD, da?). Hotnews are detalii.

sursa foto: images.google.com

33 comentarii

 1. batranul si strigatul: “Conferinta a fost din nou oprita din cauza unui scandal intre participantii batrani si studentii care au cerut demisia europarlamentarului. “Pleca afara, nenorocito!” i-a strigat un batran studentei care a cerut demisia lui Severin.”

  Thumb up 0 Thumb down 0
 2. “Incident neplacut la conferinta despre mitologia coruptiei romanesti: reportofonul reporterului HotNews.ro a disparut de pe masa de la care a vorbit Adrian Severin la cateva momente dupa terminarea conferintei.” – hotiiiiii!!!!! :))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Din foto pare cu greu sa-si “retina” un zambet

  Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ce este asa de neinteles??
  Nu cei mai buni hackeri sunt angajati de firmele de securitate de date?
  Nu cei mai buni hoti sunt angajati sa colaboreze la producerea sistemelor antifurt?
  Nu seful mafiei personale a lu Adrian Nastase a fost angajat de Basescu…

  Thumb up 0 Thumb down 0
 5. “Pleca afara, nenorocito!” i-a strigat un batran studentei care a cerut demisia lui Severin. – si a plecat. sa vedem cine-i mai plateste pensia batranului :))

  Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Nu-si anuntase si Nastase participarea? …sau e pe baza de oua?!

  Thumb up 0 Thumb down 0
 7. pana de curand iubeam toti oamenii de pe pamant, iubeam chiar si haterii, iubeam chiar si cainii vagabonzi, dar abia asteptam momentul in care o sa pot sa merg sa scuip pe mormintele lui iliescu, si nastase… mai sunt corupti in politica, dar pe astia doi aveam boala…

  de curand lista mea a ajuns la 3, abia astept ziua in care o sa pot sa ma pis pe mormantul lui severin, pentru ca este cea mai scarboasa vietate imaginabila, care prin comportamentul lui m-a facut sa imi fie rusine ca sunt roman ca el..mai rusine si decat unii tigani.. severine, severine, ticai-ti-ar ceasul

  Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Adrian Severin ar putea tine si o conferinta cu titlul ”Cum se intocmeste corect o lista cu spioni, spre a nu cadea in penibil”. Iar pe acelasi model, astept cu nerabdare si o dizertatie sustinuta de Alina Plugaru cu titlul ”Virginitatea in zilele noastre”. Traim intr-o tara de vis.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 9. @pigbrother: nu mi-a ramas varul ologit pe viata la mineriada din 15 iunie din cauza lui mitrea sau a lui putica ala de micky spaga… si nici unul dintre ei nu era la fel de arogant si basinos ca nastase..

  asta e, ti-e rusine cu mine, poti fi mandru de altii, nu exista padure fara uscaturi

  Thumb up 0 Thumb down 0
 10. E o don’şoară groovy de profesie protestatară de prin Cluj, de se ocupă şi cu anti-Gabriel cu Roşia Mortală.

  http://www.facebook.com/raluca.dan că ţie-ţi place cu Facebook-uri.

  http://www.stiridecluj.ro/social/protest-la-conti-cei-6-ecologisti-baricadati-in-cladire-au-fost-evacuati-cu-forta-de-politisti-video-si-foto Văd că a acceptat sfatul de a bălmăji ceva coerent pe gură, dacă mai pune cineva ochiu’ camerei pe ea.

  Încearcă şi ea ceva.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Fascinanta Romanie, lol.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Hai sictir, Severine. Ești ca p*la. Adio și n-am cuvinte.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 13. Apropo, de-abia astept un post de la Arhi, scris din suflet. Si cu multa multa muie la adresa basinosului.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 14. misto sursa pozei :P

  Am incercat sa-mi caut prin memorie, sa gasesc un nume de ins de la noi care si-ar fi dat demisia de onoare. Pauza.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 15. Am fost acolo și trebuie spus că jurnaliștii nu au relatat prea multe despre discursul domnului Severin. Pentru că a spus niște lucruri interesante despre pericolul în care s-ar afla democrația românească, plus o teorie rizibilă a originii relativizării autorității în structura familiei tradiționale. Am notat cât de mult am putut, în mare parte citate exacte. Unele sunt absolut minunate. Cel mai mult m-a amuzat pretenția că aceasta ar fi fost o “alocuțiune academică”.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 16. Mi s-a explicat că bătrânii care strigau nu erau așa, oricine, ci foști ambasadori și diplomați. Iar domnul Potra nu “se rățoiește” la un biet student sosit ca panseluța să pună și el o întrebare, cum notasem eu, ci “solicită” să precizeze numele complet și facultatea la care este.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 17. Tibi, mi-e rusine cu romanii ca tine. Pe Hrebenciuc, Vacaroiu, Mitrea, Mischie, Micky Spaga si altii ca ei cu ii lasi? De ce faceti ma treaba pe jumatate mereu, de ce?!?

 18. Mona Musca?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 19. Scuze, cand am zis Mona Musca m-am referit la cineva care si-a dat demisia de onoare si s-a retras cand a fost demascata ca si colaborator al Securitatii.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 20. Tibi, era o gluma. Au facut si aia la fel de mult rau, poate nu fizic dar…

 21. N-ai pus link la sursa foto.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 22. ipocrizie lvl 999

  Thumb up 0 Thumb down 0
 23. NOU
  #24

  Deci images.google.com a pozat poza asta? L-a prins bine masina Google Street View pe asta.

  Acu, sa fim seriosi: sa zici “sursa images.google.com” e un fel de “imagini youtube” (stii, de la TV).

  Sau poate e o gluma

  Thumb up 0 Thumb down 0
 24. Bah, n-ati inteles nici unu nimic.

  Cine altu sa vorbeasca despre coruptie decit unul care se pricepe ?

  Thumb up 0 Thumb down 0
 25. @c3, vezi (2)

  Thumb up 0 Thumb down 0
 26. @c3, (2) …pe scurt …hotul striga hotul

  Thumb up 0 Thumb down 0
 27. Despre ipocrizia astora am zis pe un post anterior. Dar apropo de faza cu studenta, parca e un flashback la perioada de liniste si pace din guvernarea Nastase. Cu pumnul in gura tuturor celor care nu erau de acord, inclusiv a ziaristilor.
  Noroc ca-l injura toti pe “dictatorul” Basescu, uitand instant cum era cu aialalti.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 28. NOU
  #30

  Ma gandeam eu ca-i o gluma.

  +1.

  Thumb up 0 Thumb down 0
 29. Trebuie sa recunoastem ca e cel mai potrivit om pentru o conferinta despre coruptie, avand in vedere experienta sa in domeniu :D

  Thumb up 0 Thumb down 0
 30. PORC, porci, s. m. 1. Mamifer domestic omnivor, cu capul de formă conică, cu botul alungit, cu corpul acoperit cu păr aspru, scurt și relativ rar, crescut pentru carnea și grăsimea lui (Sus scrofa domestica). ◊ Porc sălbatic (sau mistreț) = mistreț. ◊ Expr. A tăcea ca porcul în păpușoi (sau în cucuruz) = a tăcea prefăcându-se că este preocupat de ceva foarte important spre a nu răspunde la aluzii sau la învinuiri directe. A mâna porcii la jir = a dormi sforăind tare. N-am păzit (sau n-am păscut) porcii împreună = nu suntem egali spre a-ți permite gesturi de familiaritate cu mine. A îngrășa porcul în ajun = a încerca (zadarnic) să recuperezi în ultimul moment timpul multă vreme pierdut. A face (pe cineva) albie (sau troacă) de porci = a certa (pe cineva) cu vorbe aspre, injurioase. ♦ P. restr. Carne de porc (1). ♦ Compuse: porc-spinos (sau -ghimpos) = (la pl.) gen de mamifere rozătoare, sălbatice, de talie mijlocie, cu spatele și părțile laterale acoperite de spini lungi, puternici și cu pieptul și abdomenul prevăzute cu peri tari (Hystrix); (și la sg.) animal care face parte din acest gen; porc-de-mare = pește marin de culoare neagră, cu corpul acoperit de solzi ascuțiți care conțin venin (Scorpaena scrofa). 2. Epitet depreciativ pentru un om obraznic, grosolan, nerușinat, josnic, ticălos, mișel. ◊ Expr. Porc de câine = om de nimic, netrebnic, ticălos. – Lat. porcus.
  3. Adrian Severin

  Thumb up 0 Thumb down 0
 31. @Darius
  pentru ca domnisoara aia foarte groovy participa la tot felul de proteste si (dupa cum zici tu) nu se poate exprima coerent, nu inseamna ca in situatia de fata nu are dreptate. Sau tu vrei cumva sa ne transmiti ca Severin nu e un ipocrit, pentru ca – vezi dom’le – l-a facut ipocrit una ce protesteaza la orice? Semeni cu un postac…

  Thumb up 0 Thumb down 0