handi-clipuri

[20:03:22] conekt – prea periculos
[20:03:31]
„e periculos, un stil care nu-i de voi”
[20:03:51]
tu-va in gura de va ripuiesc clipul, sa ramaneti anonimi

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

42 comentarii

  1. si cine e conekt ? dupa nume suna a fi inca un „rapper wanna be” :D

    00
  2. Da chiar ca-s anonimi… cine organu’ meu mai is si astia ? Auzi la ei ca e „periculos”… e periculos pentru noi ca ne poluati fonic si ne puteti provoca leziuni interne ale timpanului.

    00
  3. Diseara, Nicoleta
    face striptease in
    ??Lacrimi de iubire??
    nu rata chestia zoso in tine avem speranta pusa:D

    00
  4. OMG OMG I can’t belive this … they are so gay :lol:

    00
  5. un tip care canta in formatie sta la 2 blocuri de mine =)) il stiu de cand era mic..

    anywa.. nu am vazut clipu.. rip plz? :D

    00
  6. Yep… the girl looks pretty good ;) Sa-mi moara neuronii… astia sunt cam de o varsta cu mine, dar se pare ca ei nu freaca menta toata ziua ca subsemnatul. Good to know: menta frecata este folosita in scopuri farmaceutice, la prepararea ceaiului anti-diaree :)

    00
  7. Hai frate…ce aveti cu ei….macar ei incearca…si reusesc sa faca ceva…nu ca altii…
    Bravo CONEKT

    00
  8. Fac un cacat. Cah, ce moace de ratati au. Inca odata cah.

    00
  9. Yep??? the girl looks pretty good ;) Sa-mi moara neuronii???

    tipa? a fost in scoala cu mine.. acum e a 10.. parca in cosbuc.. nu mai stiu sigur.. am fost in juriu cand a fost concursu de miss in clasa a 8 :) am votat-o pe alta.. asta e :P anyway..

    00
  10. frate, oamenii astia aduc ce se face afara, d-astea am mai auzit doar la usher sau.. cara,ciara, nu mai stiu exact.. mie kiar mi se pare k sunt peste 90% de la noi..

    00
  11. dekt un clip dala ordinar, mai bine astia, iar faza e ka tipii danseaza, nu gluma.. i-am vazut live cu morandi.

    00
  12. omg, refferaluri de la ei. e clar, sunt mancat, o sa imi dedice 1 piesa… :)

  13. looooooooooool

    00
  14. on1x1, da cam in a cata esti u acum ;) ? Ai trecut de pragul „liceu cimitir al tineretii mele” :D ?

    00
  15. eu? spun cu mana pe inima ca sunt a 10 :|

    00
  16. aw.. :) teaser.. eram acum cativa ani.. cred k eram a 7.. si omu imi cerea michael jackson.. clipuri :P si muzica.. cica ii placea mult.. si.. outkast :) are ceva o arsura sau o cicatrice pe o mana.. dupa cum se vede are un „bandaj” sa mascheze..

    nu suna chiar asa de rau

    anyway.. le urez succes..

    00
  17. a 10-a ? me too :(

    00
  18. conekt?..da, i-am vazut si io aseara la bal la ase – unde a mai cantat si morandi d altfel(lol neimpresionant morandi aparent) hmmmm… danseaza intr-adevar SUPER MARFA, pot spune k sunt cu mult deasupra (majoritatea) formatziilor romaneshti si chiar cred k vor ajunge departe raaaaaaaau.. dunno.. in plus, geniala combinatzia engleza-romana.. pur si simplu park nu-tzi vine sa crezi k sunt din romania oamenii astia: nici dupa stilul d a canta, nici dupa felul d a dansa (lol park scoshi din ‘you got served’), nici dupa clip,.. what more can i say.. keep up the good work etc

    00
  19. Mabucur…:-)
    The Best from Romania
    BRAVO CONEKT

    00
  20. frate sa fim seriosi.. engleza lor e penibila… danseaza bine da’ asta nu e un motiv sa te apuci de muzica cand nu ai talent pt asa ceva. clipu e jegos facut (si pt romania in care trupele bune -nu neaparata succese comerciale – isi fac clipuri f ok) iar tipa e naspa. Crunk’n’b sux anyway da’ sa-i compari pe astia cu ciara… io nu compar cargo cu maiden (si cargo mai faceau muzica pe vremea lu’ kempes..)

    00
  21. ghy si Petre Zahar felicitari! sunteti singurii 2 fani care au descoperit netul (cu iexplorerul) :D keep up the good inculture ;)

    00
  22. ….si totusi vorbeste lumea despre Conekt! Interesant nu?

    00
  23. sa moara dusmanii de ciudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    00
  24. hai fa-le rip nu fi rau macar pt gagica e buna ….si e minora o sa-i placa lui grigore.

    00
  25. Mike Says:
    „danseaza bine da??? asta nu e un motiv sa te apuci de muzica cand nu ai talent pt asa ceva”

    I beg to differ, how can you actually be saying that you shouldn’t work in this domain once you’ve been winning every single music festival you had been to, just because of your voice? And by the way, baietzii de la Simplu au voce? Este doar cel mai la indemana exemplu.

    „clipu e jegos facut”

    Te-ai gandit cumva k este din cauza calitatzii de emisie a postului tv respectiv? Ai mai vazut tu cumva clipuri care sa se vada bine pe TV K lumea? Sa ma anuntzi, io stiu, o fi de la antena mea sau ceva…

    „engleza lor e penibila”

    I think I am in the right position (ever heard of CAE, CPE, atestat d traducator etc?) of saying that their English is as good as it could be.

    Kasper Says:
    „ghy si Petre Zahar felicitari! sunteti singurii 2 fani care au descoperit netul (cu iexplorerul)”

    Nu stiu catzi au computer din ’91 si internet de aproximativ 7 ani (si mai si lucreaza zilnic p ele). Dar daca zici tu.. Whatever…

    „sa-i compari pe astia cu ciara??? io nu compar cargo cu maiden”

    Daca Iron Maiden erau singurii care mai cantau ce canta Cargo.. Iti zic io k ii puneai la un loc. Oricum trebuiau comparatzi atata timp cat toata lumea a auzit de Lil John & the Eastside Boys, de Usher si de Ciara, dar nu stiau k ceea ce canta acestia se numeshte RnB Crunk.. Adica exact ceea ce canta si Conekt.

    just a visitor Says:
    „???.si totusi vorbeste lumea despre Conekt! Interesant nu?”

    You do make a point here. Publicitatea tot publicitate nu? ;)

    00
  26. P.S: Incercatzi sa facetzi diferentza intre „imi place ceea ce canta” si „imi place cel care canta”.. Asta k tot atzi vorbit de fizicul solistei.

    00
  27. i wonder who are u mister ghy?

    00
  28. anyway, foarte tare!

    00
  29. bai eu nu ma omor dupa trupele romanesti, dar.. din kte vad eu morandi, simplu, cream, corina, activ si mai nou si trupa asta, conekt sunt km cei mai tari.. am citit in adevarul k au o gramada d oameni in spate.. si orikm oamenii kiar sunt cool.. parerea mea..

    00
  30. NOU
    #31

    Miruna are supervoce si e buna.Iar baietii danseaza bine si macar fac ceva pentru muzica romaneasca, nu primesc de la tati 10.000 de para sa-si faca videoclipu ca sa dea doua p***e din cur ca asa va place voua.La urma urmei voi vorbiti despre ei si asta e un lucru bun.Inseamna ca sunt ascultati.

    00
  31. Crunk=CRazy+drUNK.De cand canta asa ceva Usher?Ala canta muzica gay.Crunk cantaLil Jon,Lloyd Banks etc.
    Ba,ala care stai la 2 blocuri de un Conekt,cat iti dau sa il sperii putin?
    Formatia asta e inca o dovada ca romanii is un popor de prosti.Nu Conekt,aia care ii asculta si ii sustin.
    Macar de ar stii engleza..Ei insira cuvinte din mel lu’ 50 si altii.Si spun litere aiurea in engleza.
    Si ala care danseaza ca MJ…:)))))) Imi fac si eu melodie house(=manea+rock) si dansez ca pe latino.
    Tara de prosti.Si pe prosti ii prostesti asa de usor…

    00
  32. Petey Pablo a fost primul cu crunk, Lil`Jon doar a facut faimos stilul. Usher nu canta cu Lil Jon apropo? Iar daca tu zici ca inshira litere aiurea in engleza, inseamna ca nu stii engleza si vorbesti aiurea. Te-ai uitat in oglinda cand cu „tara de prosti” , nu? ;) Mai bine zici direct ca nu agreezi stilul, nu te iei de niste chestii pe care n-ai cum sa le demonstrezi ca nu rezolvi nimik.

    00
  33. :)))))))) Nu agreez stilul crunk?Da,Usher canta cu Lil Jon.Au si formatie impreuna.Usher canta si cu Alicia Keys.Dupa tine,rezulta ca si aia canta crunk.
    Faza cu uitatul in oglinda e tare.Cati ani ai,12?Probabil ca nu,probabil ca ai vreo 20,dar,judecand dupa ce muzica iti place(Conekt),esti cea mai in masura sa folosesti replica cu uitatul in oglinda.

    00
  34. Atata timp cat are melodii crunk, Usher canta (shi) crunk. Logic ca m-am luat de tine avand in vedere ca judeci o formatie dupa o singura melodie si vorbesti aiurea chestii de care habar nu ai. Nu e vina ta ca n-ai inteles nimica din mesajul melodiei (nici macar versurile), dar daca tot nu cunosti mai bine taci. So… Am incercat doar sa fiu subtila, sa nu zic direct ca esti prost. Tot tu esti in pierdere orice-ai zice. And just for the record, am mult peste 20. Informeaza-te inainte sa vorbesti, hun. This conversation is pointless though, i suppose i’ve given enough arguments to prove you wrong… So I will just kindly stop posting. Have a nice day ;)

    00
  35. Na,bine,hai ca astept si a doua melodie ca sa imi fac o parere :))) Probabil au facut videoclip la cea mai naspa piesa ca sa nu ne ia prin surprindere cu talentul lor.
    Mesajul melodiei?? :))))))))
    Raman la parerea ca ai 12 ani.Daca ma insel si e cum zici tu,atunci e grav.
    Eu is prost?Tu esti aia careia ii place Conekt…:)

    00
  36. Pe Mikey l-ash fute.Icey cu M-Boy sunt cuplati…din pakate.Da l-ash phoote si pe M-Boy.Madalina aia , Icey vb mult si fara rost.

    00
  37. Icey si M-boy nu sunt cuplatzi, doar Mikey e… Madalina? Poate vroiai sa zici Miruna. Puteai sa citesti ce s-a mai scris pana acuma si vedeai cum o cheama de fapt da in fine…

    00
  38. Asteptati lansarea albumului si dupa aceea dati-va cu parerea! Am avut ocazia sa ascult melodia lor intr-un club f select si ok si am ramas f surprinsa de reactia oamenilor la auzul melodiei! Clubul a explodat pur si simplu! A fost f ciudat sa vad niste fitzosi cu bani cantant pe melodia celor de la Conekt! Chestia asta m-a facut f curioasa in privinta Conektilor. So i have my eyes on u guys!

    00
  39. am facut si eu rost d albumul lor.. si piesa ”pre peric” nu e mare branza, dar au vreo 3-4 piese pe album.. sunt incredibile, genul de piese kre iti fac pilea gaina si t ridik d p scaun.. nu am nici o treaba cu ei, ba kiar knd au aparut m km deranjau, dar dupa c am luat albumul mi-am skimbat parerea total..

    00
  40. Zi-mi si mie te rog de unde ai facut rost de album? Sunt curioasa!

    00
  41. …..de la orice magazin autorizat gen „muzica” si „diverta”?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube