Mihăescule, Pietreanule, ia uitaţi bre acilea

Nu, nu e o bucată din spectacolul vostru “Cu oltenii la eclipsă” din 1999, ci e mai recentă, din 2010, şi e opera unui autor complet original, care răspunde la numele Mihai Bendeac. Şi care nu fură. Nu. El nu fură. Buzdugan şi cu jigodia ailaltă fură.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. Te stresez si eu cu un offtopic. Stiri.ro e al tau?

    00
  2. NOU
    #2

    Si, probabil, Dan Sava se invarte in mormant. Intamplator, Sava a murit in ’99 :(

    00
  3. Eu am o problema cu al doilea videoclip. Zice „No plugin available to display this content.” Nu-mi dau seama la ce plugin se refera. Folosesc Chrome.

    00
  4. Anda, la fel si la mine, pe opera si pe chrome.

    00
  5. Bendeac fura si de la oamenii care fac content pe net uite aici https://www.youtube.com/watch?v=8qcSPu_uJwY facut acuma 2 ani si aici postul lui

    00
  6. oribil facuta copia

    00
  7. poate au luat glumele in franciza

    00
  8. M-ai facut sa pierd 6 minute din viata. Nu mai fa asta.

    00
  9. hai ma ca eu credeam ca au ciordit textul. asta chiar nu are nici o legatura, e doar legat de garda financiara care cica o sa ii caute pe lautari la impozite.

    pai textele vacanta mare erau furate de actorul radu mos din oradea care facea spectacole in baile felix in 95 si 96. ala le reproducea 100% si eu in prostia mea am crezut la varsta aia ca vacanta mare fura de la el textele.

    00
  10. Nu e cine stie ce…

    00
  11. Ce emisiuni de cacat …

    00
  12. deci nu te mai lua de marele artist ragitor, pe nume bendeac, da? el e un mare actor, asa zice lumea

    00
  13. Puteti sa ziceti voi orice…VM ramane VM si au rupt orice norme la vremea lor ;) nu se compara cu rahatzii astia aparutzi dupa ploaie

    00
  14. Nici mie nu-mi merge al doilea filmulet, spune ca nu are plugin pentr a-l deschide…

    00
  15. deci nu te mai lua de marele artist ragitor, pe nume bendeac, da? el e un mare actor, asa zice lumea

    Doar inculții și ignoranții din noi zic că e doar o răgitoare cu tentative de glume. Și alea răsuflate!

    00
  16. Inafara de umorul de foarte proasta calitate din cele doua filmulete nu mi se pare ca exista si alte asemanari… treaba asta cu manelistii si fiscul este relativ recenta. Manelistii sunt obligati prin lege sa declare banii facuti la chermeze si sa plateasca 16% impozit pe ei. La chestia asta face referire bendeac.

    00
  17. Gelu, sincer sa fiu mi se pare fair sa plateasca. In fond e principala lor sursa de venit.

    00
  18. buzdugan in afara de imitarea babelor si moldovenilor, nu mai stie nimic. duce lipsa de idei, drept dovada tot Divertisul ruleaza.
    chiar aseara ma uitam la scenetele cu ungurul Pisti. :))

    00
  19. Si unde e furtul?

    00
  20. Ce trist au ajuns Mihaescu si Pietreanu…textieri pentru Bendeac.
    Oare ei nu tot cu glumele lor au crescut?

    00
  21. Aceeasi problema ca Anda, eroare de plugin, tot pe Chrome. De la noi sau de la tine? Pe Chrome apar 2 filmulete, primul merge, al doilea „No plugin” shit iar pe Mozilla vad ca apare un singur video! Deci e de la ei…

    00
  22. @zoso Chrome, Opera si IE nu afiseaza plugin-ul ala corect. Faptul ca merge pe FF nu e o bila alba, exceptia doar confirma regula.

    00
  23. Nici pe Safari nu e vizionabil clipul 2

    00
  24. Retractez ce am zis, pe FF nu se vede deloc al doilea clip. Weird.

    00
  25. Eu nu vad furtul, asta poate din cauza ca sunt agnostic in legatura cu subiectul, si vad ca voturile imi dau dreptate.

    00
  26. nu mi se pare ca e furat.

    @arhi – tu l-ai vazut pe bendeac la teatru sau doar la tv? pt. ca eu nu l-am urmarit foarte mult la tv, dar l-am vazut la teatru/ in film si nu poti nega ca are talent. decat daca esti rau voitor.

    00
  27. Mda… trecand peste faputl ca fura ca din codru … si daca erau originali 100% … glumele erau de CA CA T . Pofta buna bendecoi

    00
  28. Eu nu cred ca e furt, este in cel mai rau caz copiat (daca este ca nu am vazut celalalt filmulet). Eu sustin copiatul. Copiez sau ma inspir de la altii pentru a reproduce ceva in stilul meu. Uite si un filmulet pentru sustinatori. https://youtube.com/watch?v=IeTybKL1pM4&playnext_from=TL&videos=RVv9AUb-Dqo

    00
  29. Asta, nu prea e plagiat, ba din contra este ceva absolut original pe o tema, pe care s-au scris multe si se vor mai scrie, nu doar VM a facut un scheci pe tema asta, sau IPM,fiindca traim in Romania plina de rromi care fac evaziune fiscala aceste scenete se vor inmulti in scurt timp, c cat va fi mai adanca „criza”

    00
  30. FITI ATENTI AICI FAZA TARE!!!!

    Pana nu se da Bendeac om important nu se poate. Uite cearta pornita de el , si bineinteles, daca Bendeac intra in conflict, sare si CANCAN!!!!
    Dupa cum se vede in link- e important…:)))

    00
  31. asta prinde, asta fac :|
    ce hoti

    00
  32. Copy-Paste Vacanta Mare

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.