Job de criză, pentru bugetari

Companie de servicii si produse financiare (altele decat asigurari) cu sediul central in Bucuresti, angajeaza agent de vanzari cu domiciliul stabil in BUCURESTI, precum si in fiecare oras din tara.

Pot aplica inclusiv si candidatii fara experienta in domeniul marketing-vanzari, dar care activeaza in prezent in cadrul institutiilor bugetare: Camere de Comert, Administratii Financiare si Fiscale locale, Taxe si Impozite, Asigurari, etc…

V-aţi prins? Să ai acces la datele plătitorilor de impozite, ca să le poţi folosi la celălalt job, şi te angajăm repede la EuroTicket.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. nu exista o lege impotriva furtului de baze de clienti?

    00
  2. Că tot prospectam preventiv piața de muncă zilele astea pe mine mă uimește numărul de aplicanți, aproape o mie. Probabil nici un sfert nu se încadrează, dar să fie acolo, poate iese ceva. Dar, ca idee, funcționarii publici nu semnează vreo înțelegere de nedivulgare a datelor personale? Sau un mic abuz în serviciu acolo nu mai contează?

    Offtopic
    Setează #jquery-comment-preview la 446px în fișierul css al pluginului ăsta de preview.

    00
  3. firma serioasa angajam oameni seriosi cu numarul de telefon 0711.111.111

    00
  4. @karmapolice: are vreo importanta daca exista vreo lege sau nu? oricum nu intereseaza pe nimeni lucrul asta pe timp de criza…

    00
  5. NOU
    #5

    @ karmapolice

    E ROMANIA !!!

    00
  6. Tu daca ai fi in pielea angajatorului nu i-ai lua pe unii care au deja niste conexiuni in piata? Sau i-ai trimite vraiste, doua-trei luni de zile pe banii tai ( pina se obisnuiesc cu produsul, pina se prind ce-i aia vanzare, pina string o masa critica de clienti )? Stiu, nu e prea cinstit sa procedezi in stilul asta, dar in vremurile pe care le traversam se aplica regula ” a la guerre comme a la gara”.

    Eugen, daca-ti cauti ( activ ) de lucru e bine sa aplici la cit mai multe joburi, chiar daca ai impresia ca nu e o potriveala de 100% cu ce-i acolo. Profilul pe care-l are ala de recruteaza in cap s-ar putea sa nu fie foarte bine transpus intr-o fisa de recrutare / anunt sau CV-ul sa i se para interesant pentru un post pe care-l are in vedere dar nu e urgent si sa fii candidat potential foarte bun pentru cu totul altceva.

    00
  7. Du-te, bă. că nu-i România.

    00
  8. Superb, ca vine reforma, si faci un ban ca agent de asigurari.. ca te stie tanti Mita de la 4 ca lucrezi la stat. (ce balarie)

    00
  9. „Camere de Comert, Administratii Financiare si Fiscale locale, Taxe si Impozite, Asigurari”

    adica cauta oameni care sa stie legislatie si sa aiba experienta cu birocratia …

    La informatiile „de la directia finante” nu au access trepadusii care ar putea fi tentati sa plece …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.