Pentru Passatul din Braşov care şi-a luat amendă

Azi am suprins o chestie stupidă pe cameră. O coloană mai mult sau mai puţin oficială, cu maşină cu girofar mergând aiurea, în spatele primei maşini a coloanei. Din cauza asta şi din cauza prostiei soferului maşinii cu girofar, un şofer de Passat (nu i se vede numărul) a fost oprit de poliţie şi probabil amendat. Dacă îl cunoaşteţi, îl pot ajuta fie cu clipul, fie ca martor, pentru a contesta amenda.

De ce? Pentru că nu strică să facem din când în când fapte bune.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. vezi ca am pus si la mine pe blog.

    00
  2. @ABS, Intreb pentru ca nu stiu. Pai atunci pentru ce naiba folosim camere? Daca pe camera se vede clar ca e alba si nu neagra, judecatorul nu tine cont pentru ca nu ai tu nujce autorizatie? Te pisi in ea de tehnica… daca judecam tot dupa cuvantul lu’ x contra cuvantul lui y.

    E cuvantul lui x contra cuvantului lui y, sustinut de un material video. Zic si eu…

    00
  3. NOU
    #3

    Cred ca e material bun de dat la televiziunile neprietene (alea care nu critica echidistant).

    Ai filmul la rezolutie mai mare (sa se vada si numarul masinilor din coloana) ?

    00
  4. @zoso: vezi că șoferul Passatului se poate să fie vreun admirator înfocat de-al lui badea, eventual ciutacu himself :) o sa-l mai ajuți atunci?

    just joking…

    00
  5. Da… din pacate, camera ta de filmat nu este omologata, montata de o firma autorizata, etc. Deci filmul ala nu poate fi folosit ca proba in instanta.
    Cat despre martor, va fi cuvantul tau si al celui din Passat contra celor din coloana oficiala. Deci vor avea coae mari si tari.
    Dar macar sa ajunga pe la televiziuni, poate asa i se mai inmoaie coaele lu’ domnu Ciocan.

    00
  6. daca vroiai sa faci o fapta buna, trebuia sa fi smardoi si sa opresti, sa mergi la nenii gabori si sa le arati pe camera:) ar fi fost foarte dragut sa si poti filma expresiile tampe de pe fetele lor.

    00
  7. Fix asta am patit eu in noaptea de Inviere.Venea coloana lu Base spre Predeal,eu urcam de la Brasov,si ultimele 3 masini n-aveau girofar.M-am bagat intre ele si abia atunci au bagat baietii girofar….niste tarani

    00
  8. @bufnita – din cate stiu eu, camerele astea nu au ecran, deci se dadea jos la gabori si le arata stick-ul, in cel mai bun caz :)

    00
  9. Coloana „oficiala” pare sa apartina armatei. Serviciul lor de paza are in dotare Daewoo Tacuma. Am patit si eu o treaba urata cu ceva ani in urma, un baston reflectorizant in masina intr-o situatie similara

    00
  10. Din Regulament pentru aplicarea OUG 195-2002 privind circulatia pe drumurile publice, art 91:
    (2) Semnalele mijloacelor de avertizare luminoasa pot fi folosite si fara a fi insotite de cele sonore, in functie de natura misiunii ori de conditiile de trafic, situatie in care autovehiculul respectiv nu are regim de circulatie prioritara.
    (3) Se interzice utilizarea semnalelor mijloacelor de avertizare sonora separat de cele luminoase.

    Daca „coloana oficiala” nu are semnale luminoase+sonore pornite inainte de intrarea in intersectie nu se da prioritate

    00
  11. Tot timpul stau gaborii acolo la giratoriu de la Stadionul tineretului…in general pentru centura….si altele..

    00
  12. @wero: acolo stau cu radaru’, ca le mai pica si altceva e alta poveste. Stau cu radarul acolo de vreo doi ani de fiecare data cand e vreme buna. Si inainte de radarele astea smechere, aveau un logan bagat dupa colt la Vama, unde era Fartec. ZIc asta ca poate mai apeleaza si acum la vechile metode si daca aveti drum pe-acolo sa va linistiti.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube