mucoasă supărată

Pe principiul “îmi pare rău că acum 3 ani îl contraziceam aprig pe zoso despre câte ştiu studenţii la comunicare despre online, deşi le predă din anul 1” azi avem o fată supărată că nu i-am răspuns la email.

Ce scrie fata, Viorela Metesan pe numele ei, pe blogul ei, supărată când a aflat că nu am chef de nici un interviu?

Am dat de ea într-un interviu și titlul mi-a adus aminte de unu’ zoso, are blog, nu-l citesc, dar știu că există. Zoso ăsta a primit premiul pentru cel mai bun blogger din România. Am auzit că și-a luat nu știu ce mașină și un apartament de pe urma blogăritului. Ok! Bravo!

Cel mai bun, zici? Ok, hai să vorbesc un pic cu el. Îi dau un mail și îi spun că fac o cercetare despre bloggeri. După 7 zile mute un prieten îmi trimite un citat de pe blogul lui zoso: “şters 99% din cererile de interviuri…”.

Eu înţeleg că ţi se zice zoso, dar totuși…cine ești?!

Draga mea Viorela de la Cluj, bravada stupidă nu îţi foloseşte la absolut nimic, mai ales că s-ar presupune că te-ai documentat un pic înainte să întrebi una alta. În emailul tău aşa părea:

In primul rand as vrea sa imi spui ce parere ai despre subiect si daca ai vrea sa imi raspunzi la niste intrebari in cadrul unui interviu, in calitate de cel mai cunoscut blogger roman (m-ar ajuta enorm la lucrare). Sper sa ai timp si chef . Pana atunci o seara faina!
Iti multumesc anticipat,
Viorela Metesan

În plus, e un buton al naibii de mare chiar sub logoul blogului cu informaţia asta, dacă eşti mai specială.

A doua lectie pe azi. Când cineva spune “unele studente”, nu se referă neapărat la tine, mai ales că acolo se spune că au fost mai multe cereri. Te-ai băgat singurică în rahat şi te-ai şi spălat cu el. Iar acum da, şi tu eşti o mucoasă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

45 comentarii

  1. apropo de comunicare, uite blogul studentilor oradeni care pregatesc festivalul Studfest

    00
  2. Salut.
    Stiu ca ai avut in teste un BMW nu-stiu-ce-serie si daca esti in relatii bune cu vreun dealer BMW, poti sa le ceri de rog o oferta de masini SH? Vreau ceva pana in 2000 EUR. Poti sa-mi trimiti oferta pe adresa de mail sau te mai contactez eu. Daca nu, e ok, nu ma supar.
    (,uılloɹʇ)

    00
  3. mai tii minte cu ce ocazie te contraziceam asa de aprig? :)

    00
  4. Intotdeauna se gaseste cate o mitzi sa se bage in seama atunci cand vastele dorinte ajung sa capete brusc un aer de cercetare documentara. Tinand cont de faptul ca retardul feminin depaseste prin ,,valoarea,, intrebarilor raspunsurile retardului masculin, propun acestei tinere cautatoare prin linistea altora o contemplatie a propriei vocatii cu asezonare de Eva calare pe Macintosh.. Mi se face sila….

    00
  5. si eu sunt suparat ca nu mi-ai raspuns la mail. mor, nu alta ! :D

    dar si cand te-or ajunge blestemele, zoso … :drak:

    00
  6. Buna,
    Simpatic post-ul, dar nu cred ca a avut efectul pe care il doresti.
    Domnisoara, care intr-adevar este relativ aroganta, momentan se simte
    flatata de faptul ca i s-a acordat „o asemenea atentie”.
    Conceptiile de succes si celebritate in ziua de azi sunt foarte departe de
    ce ar trebui sa fie…
    Btw i-ai gresit numele :)

    00
    • @elena: domnisoara o va suge original cand ii va ramane numele pe aici si il va descoperi oricine va dori sa o angajeze in comunicare.

  7. In general, romanul nu stie nici sa refuze, nici sa primeasca un refuz.

    Ii este jena sa refuze si atunci promite, apoi nu se tine de cuvant. Sau minte. Sau orice, numai varianta onesta: scuze, nu pot.

    Este refuzat si atunci, logic, ca un pusti cu pumnii stransi care tocmai a fost refuzat de prima fata, se razbuna. Cat mai groaznic. Te face de rahat peste tot, de paraste, iti bate obrazul de departe, prefacandu-se ca nici nu-i pasa de tine. Nu existi pentru el, da? Sa fie clar.

    Nu poate sa stranga mana, sa fie civilizat si sa priveasca totul ca pe o afacere. Ok, m-ai refuzat azi, dar poate vom fi prieteni maine si va fi o win-win.

    Nu! Orice, numai normalitate nu.

    00
  8. ERATA

    Sau orice, numai varianta onesta NU…

    00
  9. @zoso: ce s-a mai intamplat cu copy/paste, marca JN?

    00
  10. pământeni cu carcater represiv ca acesta vedem toată ziua, dar da, într-adevăr, bloggeri misogini cu renume ascuţiind mucoase ca un şlaifăr, nu prea. chiar asta vroiai sa te faci cand vei fi fost mare? hm… pot să îmi dau seama foarte uşor de unde atâta poplaritate… apropos, de unde zoso? shoada treaba. succes cu blogu’ pe mai departe. tine-o tot asa. fata se numeste viorela, un alt apropos. :P

    00
  11. da nu te supăra, nene, tu cîți anișori ai, de le faco pe astea mucoase? Zic anișori pentru că numai la grădi am pomenit contre de-astea stupide, cum faci tu! Păi, dacă te crezi așa interesant și important acum că ești no.1 în Romunica, de ce nu încerci și tu un meniu care să conțină (în salată, garnitură, desert ce vrei tu) și puțină diplomație? face bine la sănătatea mentală și corporală, deopotrivă, te asigur..și dacă nu face bine, sunt sigură că de stricat nu strică cu nimic!
    Așa..știi ce cred eu? Că dacă aprobai toate comment-urile – INCLUSIV pe cele negative..ți-am dat caps lock că se pare că la tine „toate” le exclude pe cele care te lezează pe ici-colo – nu te numeau sașiii ăia „cel mai bun blogger din România”! Păi cum să te fii ales dacă gloata (spurcată la gură) clama altceva…
    Sunt sigură că nu-l postezi, dar mă plictiseam și eu și m-am gîndit să mă iau de tine, noh! ;)

    00
    • @EUfemisme..stîngace: si tu esti la fel de inteligenta ca mucoasa. noroc ca o sugeti fara prejudecati.

  12. OffTopic @zoso frate ce preturi au astia la Bmw-Rulate, foarte scumpe !!

    00
  13. Chizde…

    00
  14. Te-ai gandit ca pana una-alta puteai sa dai si tu cinstit la bubu?

    00
  15. NOU
    #21

    si daca e proasta ce grija ai tu mah? e proasta ta? ai nevoie sa domini?
    ai gasit catzel mai mic? te simti puternic acum daca ti-ai batut joc de ea?
    invata draq sa te porti ca un barbat. cavalerismul inseamna sa acoperi greseala ei. manierismul sa iti acoperi greseala ta. apoi scrie despre o floare. pla mea. esti de tot cacatu. hai sa ne pisam pe femei. 19 insi o sa vina sa te laude. pacat ca nu ai scris despre masini. ca veneau 300.

    00
  16. daca e proasta sa o tina ma-sa acasa. ca daca ii da drumul in lume face tampenii. cavalerismul inseamna sa acoperi greseala ei atunci cand ea isi tine gura. dar cand ea braveaza aiurea, merita o muie.

  17. NOU
    #23

    zoso, nu prea scriu eu aici asa ca nu te fut la cap. vezi ca sari calul. nu e bine sa te porti asa cu o pizda, asa cum nu e bine sa ma injuri pe mine. esti un oarecum bun exemplu. asumati asta. muie zicem la bere. nu pe bulevard. aia mica nu o cunosc dar e fata. ca in germania unde ai fost. hai sa invatam sa respectam si apoi sa judecam.

    00
    • @piticugras: dupa cum observi din text, nu te-am injurat nici pe tine, nici pe ea.

      raman la ideea ca, daca ai facut o tampenie, macar taci. nu brava cu ea. ii poti explica ei asta.

  18. NOU
    #25

    uite asa o sa o taraim mandri pana la urmatoru unu mai. cand o sa ajungem la concluzia ca nu am priceput nica. nu conteaza, nu stiu ce cearta ai cu ea. important e sa negociezi mai bine ce simti. adica sa nu mai jignesti. mai ales fete. chiar si proaste. mandria barbatului e sa bata un tigan, nu un obraz de fata. zic si io. scuze ca am mancat kk aici.

    00
  19. saracie saracie .. asta e Romania ! …

    00
  20. NOU
    #27

    uh, romania nu e saraca mah, e doar lenesa. doamne ce bine ca am dormit. asta e o treaba buna pentru un muncitor cinstit. urasc oamenii care rad de tara lor. clauditza, tu ai steag tricolor acasa?

    00
  21. piticu, nu am jignit-o, am dojenit-o. sau am incercat sa o fac sa realizeze ca e cum e.

  22. @„cavalerismul inseamna sa acoperi greseala ei atunci cand ea isi tine gura”…Păi vezi că nu știi nimic?! Dacă-și ține gura, nu face greșeli și dacă nu face, unde pisici mai aplici tu cavalerismul? Păi, înțeleg că-ți place varianta asta, căci de cavalerism n-ai auzit numa din dex, dar habar n-ai cu ce se mănîncă!
    Da’ de ce-i așa proastă, mă? Că nu te citește, că nu-i așa „mare” ca tine, că-i studentă la jurna sau pur și simplu pentru că tu, ca blogger hăl-mai-cel, îți permiți pur și simplu să te c**i pe gură așa..de-a futu-i pomana..că deh, te ține!?
    Bă, „sosule”, ești primul blogger pe care-l văd că-și înjură vizitatorii (nu fanii și lingăii..că nu ne căcăm pe pîine, nu?!) doar pentru că ei, dată-ți fiind poziția (nu neapărat inteligența, nu te ambala!), și-au permis, vezi Doamne! – (cum și-au permis??) – să-ți ceară cîteva păreri despre blogărit și blogosferă!! Mă mir că te mai linge careva în c*r după ce-ai dat așa cu mucii-n c***t! Ei fi și tu ceva pui de ministru, alergic la „gloată”…

    P.S: Ești obsedat rău de „bravada stupidă” și e destul de enervant.. caută și tu pe ici-colo să înlocuiești expresia cu o sintagmă sinonimică, altfel dai impresia că-i un „refren” cu care te-ai trezit în cap, căci l-ai auzit/ citit pe undeva și te-ai decis să faci paradă de o tipă amuzantă, al cărei amuzament rezidă în „bravada stupidă”, printre altele, asta neînsemnînd că ea e stupidă!
    Dar hei, ce-ți spun ție de umor?!! („-Ce-i ăla??”, zise zoso..) În schimb tu chiar te-ai creionat într-o „caricatură proastă” cu toată „bravada asta stupidă” ;)

    00
  23. @corina

    hai sa o luam metodic.

    1. daca ea nu se apuca sa braveze pe blog, nu facea greseli. mai ales ca, dupa cum spuneam, nu la ea ma referam cand am zis de mucoase.

    2. e proasta pentru ca nu stie sa isi tina gura. pentru ca nu stie sa se documenteze. nu are deloc de-a face cu mine, putea fi oricine in locul meu, dar cand te caci pe tine cu fraze de genul „cine esti”, e relativ lejer de asumat ca esti proasta, mai ales ca e al naibii de usor de aflat, chiar si pentru o studenta la comunicare, care isi face licenta pe online. am fost cuminte si doar am facut-o mucoasa. insa ea, culmea si in acelasi timp previzibil, insista.

    3. nu imi injur vizitatorii, ca mai sus ai zis ca nu ma citea. de aici pot asuma ca si tu esti mobilata precar la mansarda.

    4. e foarte usor sa ajungi sus, e mai greu sa te mentii. iti spune ceva fraza asta vizavi de inteligenta mea? nimic? vezi punctul 3.

    5. nici tu nu stapanesti foarte bine limba romana si esti si un pic incoerenta. tot la comunicare esti si tu, nu? se vede, sariti ca arse de fund in sus cand va arata cineva ca nu stiti a va exprima.

  24. eu sunt student la geografie, n’am treaba cu jurnalismul. totusi, n’as putea sa’ti trimit vreo 45 de intrebari, sa’mi raspunzi la ele ? vreau sa le trec in oracol :))
     

    00
  25. doar dacă sunt despre pietre.

  26. putin off topic : Eu vreau sa ii iau interviu Sandrei Bullok, da blonda si dezbracata. Si daca o sa ma refuze o sa fac scandal, si o sa zic ca ii de cacat.
     

    00
  27. =)) Ești hilar!
    Hai s-o luăm metodic, dacă așa vrei!
    1. După cum spuneai și tu odată cuiva, blogul îi aparține, prin urmare scrie ce căcaturi vrea pe el, că-i fix problema ei!…și cum: problema ei ≠ problema ta => ce treabă ai tu ce greșeli face ea acolo?
    2. Dacă aveai puțin simț al umorului știai că „Cine ești?” se traduce, așa.. printre rînduri, astfel: ”cine naiba crezi că ești?” sau „cine te crezi?”. Dar cum n-ai nicio treabă cu umorul ăsta, ai luat-o ad litteram și „ai sărit de cur în sus” (ești și tu mucos de la comunicare cumvaaa? :D) că „vai, ce proastă ești că nu știi cine-i zoso!!” Să înțeleg că toți cei care nu te citim suntem niște proști? Keep dreaming!! Mai are balta pește! Încă și de-ăla care nu pute a infatuare și aroganță!
    3. „d-șoara o va suge original”; „merită o muie”; „o sugeți fără prejudecăți”… să-nțeleg că astea-s dulși vorbe de alint la tine, numai că-s în eufemisme pe invers.. sau cum? Prin urmare, n-ai tu un simț estetic suficient de dezvoltat încît să poți aprecia mobila din mansarda mea! Tu încă nu ți-ai scos din șopron (mansarda la tine e un pod gol; jos se stă și se cujetă..) puiucurile, lavițele și dormezele..
    4. mi-e teamă că inteligența ta nu e decît o inspirație bunicică, materializată într-o română cu probleme ortografice, morfologice, semantice și de punctuație + alte lacune cu prefixe psiho-, neuro-, socio- etc.
    În plus, hai să fim serioși! Mulți scarabei din țara asta au ajuns sus și totuși, nu înseamnă că toate lighioanele astea sunt inteligente!
    5. Româna mea îți alunecă ție, nu mie! Se pare că nu prea ai cu ce s-o procesezi la nivelul la care jonglez eu cu ea..(mooaaamă, ce m-am mai umflat acum!! aproape ca tine..) Rezultatele nu mint, neicușorule! ;) Aaa, dar staaai că tu n-ai auzit de mine!! Păi, vezi că ești prost?! :)
    Dacă erai așa bun în comunicare (cum nu mai contenești să te lauzi la „cine este zoso”..) știai că partea practică a unei lucrări de licență la jurnalism presupune și munca asta căcăioasă de a vorbi direct – nu citind rubrica „cine-i și ăsta?” !!! – cu încrezuți care au ajuns pe o cracă ceva mai înaltă, ce le permite să se cace în capul trecătorilor..
    Subiectul ales de ea cere un astfel de interviu și s-a gîndit că un blogger tînăr e maleabil, prietenos, ușor de abordat, deci nu trebuie să se prezinte cu „Stimate d-le.. Îmi permiteți să deranjez prea-mărita făptură a luminăției Voastre..” Ei, singura ei greșeală a fost că s-a cam înșelat în privința ta.. băi,(ine)stimabilule!
    Dar de unde să știi tu toate astea? Bine că știu niște mucoase mai mucoase decît tine! ;)

    00
  28. Nasol daca astia sunt studentii la jurnalism. Cred ca in domeniul asta, una dintre cele mai importante atuuri este sa stii sa-ti atingi scopul. Scopul domnitei de fata era sa ia un interviu lui Vali. Corect. Sa ajungi sa ti-l pui in cap pe omu de la care aveai nevoie de ceva, e intr-adevar, o dovada de prostie trista.

    00
  29. @corina

    1. ai si tu dreptatea ta. dar aici vorbim de bloguri, nu? sau n-are a face?

    2a. ai dreptate. o mucoasa de la comunicare isi pune probleme existentiale. pentru ca asa am invatat noi in democratie, sa nu respectam nimic.”cine te crezi”? unul mai destept decat ea, drept urmare ea vine sa se milogeasca dupa vorbele mele. exact. stai jos. si aici ai doi.

    2b. e a 3a oara cand repeti faza cu „nu te citim”. e ok, am inteles-o de prima oara. repet si ce am zis data trecuta, daca vrei un interviu, a te da interesanta (pentru ca asta e traducerea la „nu te citim”) e o dovada de prostie din partea ta. e ca si cum am spune ca vrei o tona de farduri, desi tu nu te machezi.

    3. poti dormi linistita, te-am ghicit. esti lejera.

    4. hai sa nu recurgem la acuze cand noi nu stapanim prea bine limba romana. par example, confunzi „a ajunge sus” cu „a ramane acolo 4-5 ani”. lejera, cum spuneam.

    5. se numeste pregatirea interviului. face parte din procesul de „a vorbi direct cu cineva”. pentru ca la un interviu nu te duci cu mainile in buzunare, ci te documentezi un pic inainte. desigur, lejere ca tine sau ca ea nu cunosc asta. nu e nimic, trebuie sa aiba si seful ce fute, nu trebuie sa angajeze numai tipe destepte, care sa munceasca.

  30. =)) Mi-am primit confirmarea! DA! Într-adevăr asta te-a deranjat cel mai rău: că nu te citește toată țara asta și mai sunt oameni care întreabă „da cine e zoso, totuși?” Ți-am văzut poza și extra-nemaipomenitele și fantasticele realizări în care ești cel mai cel mai cel…care se presupune că ar trebui să explice aroganța și îngîmfarea ta.. ar trebui… Dar spune sincer, de cînd n-ai mai gustat dulcele proces de hormonare? (altfel nu-mi explic…)
    Sănătate, nene!

    00
    • @EUfemisme..stîngace: deci la asta se reducea totul, la cat de des sugi tu p*la ca sa poti pune poze la rezolutie buna pe blog? bun asa, e clar care sunt aptitudinile tale.

  31. „Ion: – Bună dimineața, bă, Gheo!
    Gheo: – Ia ui p-aci, vopsăsc gardu!
    I: – Ooo, căca-m-aș în urechile tale surde!!
    G: – Așa zîcem șî io, pînă nu-ngheață..
    …cam așa e logica percepțiilor tale…  ;)
    A naibii inteligență!

    00
  32. bAI eufitze în vânt vezi că s-a trecut la scrierea cu î din a de vreo 2 decenii. N-are nimic recuperezi tu.

    00
  33. eufemisme, pentru o pizduta cu aere de inteligenta, esti mai desteapta ca noaptea.

  34. Sa stii ca numarul tau de telefon nu a ajuns chiar la toata lumea, la mine nu a ajuns :(

    00
  35. @Zoso, imi place cum scrii si cum gandesti. Keep up the good work!

    00
  36. @zoso

    Cand iti scriu un comment (care ti se adreseaza tie) pe blog nu folosesc un limbaj formal dar daca iti scriu trimit un e-mail care are legatura cu ceva serios (business proposal, inverview) imi formulez mesaju folosind o adresare formala si structurez mesajul ca atare. Domnisoara asta nici macar atat nu stie sa faca. Trist! Pun pariu ca face denigreaza lumea aiurea cand defapt ea e …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube