Ceva ce nu vezi în fiecare zi în Bucureşti

Câini ciobăneşti româneşti.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. Frumoase animale! Sper că sunt doar în vizită prin capitală. După părerea mea este inuman să ţii animale în apartament, mai ales animale mari. Ca să nu mai vorbim că în toate oraşele din Rroma-nica spaţiul verde, pe care se joacă copii, este weceul câinilor de apartament. Asta unde stăpânii se mai obosesc să coboare cu câinii să-şi facă nevoile, că cunosc şi cazuri în care câinii îşi fac treaba pe casa scării. Noroc că sunt mai mici decât cei de mai sus (deşi mirosul este acelaşi).

    00
  2. la asta ma gandeam si eu. cum plm sa tii ditai dihania in 80mp?

  3. Pai daca au nenorocul de a sta in apartament probabil cainii stau in camerele disponibile iar stapanii in camara. Si mai sper ca-s hraniti cu babe curioase si vecini carcotasi…

    00
  4. N-ai sa crezi, dar am vazut oameni in varsta care stau cu un dog german (e aproape la fel de mare) in garsoniera. De ce si l-au luat, nu pot sa inteleg, pentru ca nu cred ca s-au mutat in garsoniera de la tara, cu tot cu caine.

    Stiu un tip al carui vecin, care sta cu doua etaje mai jos, are un dog argentinian (urias, periculos, care nu are ce cauta in oras – teoretic). Cand scoate vecinul cainele la plimbare, iar asta vrea sa iasa din casa, il aude si incuie usa de vreo 4 ori. Sa treaca timpul si sa dispara animalul de pe scara :))

    00
  5. 80 mp in cazurile fericite! Cand ma uitam de apartament (2 camere) ma cruceam de fiecare data la cat de mici le pot face. Btw, puteam sa jur ca asta e facuta in Brasov – macar acolo sunt mai in elementul lor bestiile :)

    00
  6. eu nici pe aia cu javre genul pitic ( a nu se citi piticu ) nu ii inteleg pentru ca nu poti sa ii tii doar pe balcon si atunci vei avea jeg si par peste tot ca sa nu mai spunem despre mobila distrusa. un prieten de-al meu a avut un rottweiler care a murit de infarct ( mancare multa si miscare foarte putina ) deci practic i-a oferit o moarte lenta inca de la nastere.

    00
  7. Am si eu unul, ciobanesc mioritic, foarte blanos, foarte mancacios si foarte activ! Pentru ca il tin la curte, dar tot in Bucuresti!

    00
  8. hei, eu (a ramas la ai mei de fapt) avem un amstaff in apartamentul de 80 mp si e perfect sanatos si fericit. iese la plimbare de multe ori pe zi, alearga mult, mananca cat un urs si e foarte activ. mentionez ca il am de 7 ani.
    cand l-am luat era prea dragalas ca sa ma interesez cat de mare se face dar acum nu as renunta la el sub nici o forma. :D

    00
  9. Chestie din aia am si eu. E femela si are vreo 50 de kg si ma usuca la mancare. E frumos dar cam prost. Totusi e inuman sa tii asa un animal in apartament oricat de mult l ai plimba tu dandu te mare cu specimenul. Plus ca pute….pfff…. :))

    00
  10. Am si eu un specimen. E mascul, are in jur de 60 de kile si-l cheama Leica ( nu radeti.. =)) ). Ah, dupa cum spune si Nikki si mai toata lumea care-l cunoaste.. pute ! Cum ? Tare, tare, tare.. :))

    00
  11. OFF TOPIC: Mi se pare mie sau stalpul ala de beton de dupa care ies ciobanestii si poplatia e mancat pe jumatate cam la 2 m de la sol? Pe unde dracu e, sa stiu sa nu traversez pe acolo sau sa nu-mi fac drum cu masina pe langa el.

    00
  12. intrebare : unde ii tin? raspuns:in casa. :) sper ca la tara….

    00
  13. @Ioan: ‘tard….

    00
  14. era vorba de faptul ca li s-a cedat trecerea pietonilor sau de caini?plm:))

    00
  15. Eu nu înțeleg de ce toată lumea se gândește că posesorii stau la bloc.

    00
  16. Majoritatea care comenteaza pe aici am impresia ca se descriu pe ei sau pe colegul/a de camera:
    „Am si eu unu d-asta, are 1,5m, 60 kile si pute de rupe”;
    „Am si eu dihanie d-asta, il mai tin in lesa din cand in cand.”

    00
  17. nuj unde incap ditamai dihaniile la bloc da in fine

    00
  18. Iubesc animalele asa ca nu conteaza cat mananca, de asta l-am luat, sa am grija de el, sa il hranesc si sa ii ofer o libertate relativa, mult mai mare decat ar fi avut-o altfel. Fac curat dupa el, ii periez blana periodic, il duc la veterinar sa ii faca vaccine, ma joc cu el (defapt la cele 55kg el se cam joaca cu mine, dar fie). Ideea e ca trebuie sa te gandesti bine cand iei un animal, poate sa fie ciobanesc de la stana, cu miros de oaie sau poate sa fie un chiwawa amarat, tot suflet e si tot trebuie sa ai grija de el! Acum nu ma dau eu mare specialist in cresterea cainilior, dar unele chestii mai sunt si de bun simt!

    00
  19. NOU
    #19

    Îi ducea la frizer, cred că le murdărea prea mult covoarele.

    Imagineazăți că trece o oaie sau o pisică, să vezi cum trecea cainele pe roșu în zbor cu stăpânul..

    00
  20. si eu care credeam ca zici de circ.:))

    00
  21. NOU
    #21

    Pentru cei care nu pot dormi noaptea de grija locuintei cainilor, un filmulet cu locul unde ii tinem, evident la curte
    https://youtube.com/watch?v=A6RwznwlYv8

    00
  22. bai in Bucuresti oamenii nu stau doar la bloc…mai exista si case…

    00
  23. la 13km de Baia Mare tinem 2 ciobanesti carpatini si ii lasam liberi prin curte. E adevarat ca sunt buni si de paza, dar sunt enervant de jucausi. E bine ca au mult spatiu unde sa alerge si sa se joace http://twitpic.com/1h19o7

    00
  24. la bloc nici nu are rost sa tii un asemenea caine. nu e caine de apartament…

    00
  25. Eu ma gandeam ca te referi la pietoni care trec pe verde la semafor :)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.