tupeu jegos

Aşa se numeşte atunci când, ciroditor, spammer şi mincinos fiind, te apuci să dai lecţii altora despre morală şi drepturi de autor.

Şi, culmea, gaşca de aplaudaci se calcă în picioare să se felicite pentru că il adora pe jegos. Da, manilor, strângeţi-va mâinile şi faceţi-vă că nu vedeţi că fură şi că minte. Asta e calea succesului, masturbarea în cerc.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

24 comentarii

  1. Aluia i-a murit frizeru’ ?!

    00
  2. Care-i faza? Unde arde?

    00
  3. de matica cand scrii?

    00
  4. Iar te-a suparat canalia?

    00
  5. ignora-l pe prost

    00
  6. @oribilul
    Pai MPul mananca ERP de la varsta de 10 ani.
    Dar ce zici de „Polimedia is a fast growing corporation…”. Corporation da, treaba serioasa pentru clienti seriosi. Aceasta mega corporatie se ocupa si de web design, iar designul site-ului labamedia (imi este si jena sa-i zic site) sta marturie pentru talentul si spiritul inovativ al acestei puternice corporatii.

    00
  7. Sa radem un pic.

    „Directorul general, dl. Mircea Popescu (CV) si Directorul tehnic, Dna. Martha McCuller (CV) au acumulat decade de experienta in domenii cheie …”

    Decada – perioada de timp de zece ani consecutivi.

    00
  8. Mai, eu il restecp pe popescu asta. E tiz cu badea, are succes in online, ii mai lipseste o emisiune de maxima importanta pentru natiune si isi face setul complet.

    Ah ! Ii mai trebuie o iubita siliconata. Am zis SILICONATA, nu umflata ! Popescule :D

    00
    • @Eu: cred ca are o proasta, pe care a luat-o langa el, ca ii facea concurenta la supt puli de tirişti pe centura timişoarei.

  9. gee. Eu nu-l cunosc, e prima data cand aud de el, mi-a luat vreo 10 de minute sa gasesc un link spre site-ul lui.

    Trebuie sa spun, e prima data cand vad un blogger care cere 20 de euro pentru a-ti arata fotografiile pe care le pune pe blog. Mie ASTA mi se pare tupeu jegos :)

    P.S Nu e o gluma.

    00
  10. @Mana-n Var: mie mi se pare de-a dreptul dementa! As fi curios sa studiez si eu o persoana care ar da banii aia pentru poze, tre’ sa fie un caz patologic unic.

    00
  11. Ba, eu nu m-am bagat niciodata pe partea asta comerciala cu bloguri and shit, ii las pe altii, bravo lor, da’ e o chestie care-mi scapa:

    Cu ce ma afecteaza pe mine daca X are mai mult/putin trafic decat Y sau decat mine? Why do I give a fuck? E vreo limita de trafic la care internetu’ face implozie or some shit?

    Parerea mea, lasa-i taica sa aiba trafic, mult, putin, ei stiu cat, treaba lor. Eu nu pricep treaba asta. Adica, eu vin acasa, ma asez nervos la tastez, bag un „muie steaua” si dau publish. Asa, vin 3 oameni, unul zice „muie steaua” , altul „ba dinamo”, iar al treilea a ajuns accidental acolo cautand „vreau sa dau muie” pe google. Daca-n loc de 3 sunt 3000, exact cu ce ma ajuta pe mine, in conditiile in care tot netistul merge pe adblock + noscript oricum?

    00
  12. madalin…

    00
  13. E fantastic cat poate omul asta sa minta. Ma uitam in CV si pe siteul lui numit Trilema si comparam cu diverse chestii, inclusiv lista firme. Si uite asa o firma cu 1 angajat ajunge cea mai mare din Romania in implementare de ERP-uri, cel putin in imaginatia autorului

    00
  14. sa vedem bilantul pe 2009, presimt ca e in continuare pe pierdere, si el, soferul, contabilul, echipa de seoisti si experti se vor intoarce la supt pla.

  15. Ai uitat ceva :)) Firma aia are un angajat. Deci el e si sofer, si contabil … Asadar asta inseamna ca se intoarce la * de mai multe ori? Tot in contextul asta probabil masturb*rea se numeste diplomatic „o relatie de durata cu secretara”.

    00
  16. Fi atent aici asta are la tipul de activitate, conform clasificarii CAEN: Activitati de consultanta pentru afaceri si management.

    Deci ofera consultanta in afaceri si management. Dar nu stie nimic despre optimizare fiscala. Pana in 2010, era microintreprindere. Si platea 3% din venituri desi ar fi fost mult mai avantajos pentru el sa declare firma ca platitoare de impozit pe profit ca oricum avea ditamai gaura. Noroc ca l-a optimizat statul direct =)) prin desfintarea microint. in ianuarie.

    Citez: Impozit pe profit (data luarii in evidenta): 01-01-2010

    Iti dai seama daca apelezi la servicii de consultanta =)))

    00
  17. @ zoso, hai sa iti zic alta. Omul foloseste proxyuri si adrese de yahoo, si isi lasa singur comentariile peste tot probabil cu CC comment. A venit pe blogul meu cu un proxy de state dar care nu era securizat. Ipul e din Delaware , adica fix acolo unde zice el in CV ca are nush ce firma. Si la tine pe blog are commenturi, cu nickul blegoo si o poza de caine, care descrie de altfel in mod perfect personajul. Vizitatori de pe cvadruplema vin probabil din serii de proxyuri din Romania, care dau random ping siteului si (poate) fac si un pic de autosurf sa nu bata la ochi ca timp de stationare. Si asa ajung ceilalti sa il aiba ca referer si sa il idolatrizeze. Ca vezi doamne ce sursa de trafic e…

    00
  18. NOU
    #24

    Eu am tras concluzia ca este bolnav la cap saracul…cine are rabdarea sadica sa citeasca un articol de pe octoplema lui o isi dea seama ca ii lipseste o doaga, sarit de pe macaz, ii canta cucul in barba.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.