Chirilă nu mai are voie să interpreteze piesele Vama Veche

Tudor Chirilă şi trupa Vama nu mai au voie să interpreteze piesele din repertoriul Vama Veche fără acordul foştilor lor colegi de trupă, ei fiind obligaţi să plătească acestora daune morale de 15.000 de euro, conform unei decizii definitive a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

de pe mediafax!

Bine aşa, nene! Bălănescule, trăiască-ţi clapa! Chirilă, întoarce-te soldat, mă!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

  1. ce-ti mai freci palmele de bucurie :))

    00
  2. NOU
    #2

    Din moment ce si ei au lucrat la melodia aia de ce nu au voie sa o cante?
    Haha ce chestii frate.. totul pentru bani :)

    00
  3. Tudorele, ia citeşte de aici dacă nu ştii să urmezi un link: „instanţa a decis că formaţia Vama a interpretat în concertele proprii o serie de cântece compuse de Liviu Mănescu, Traian Bălănescu şi Răzvan Lupu, fără a fi obţinut în prealabil acordul acestora.”

    00
  4. ce-o sa mai suspine blogosfera feminina

    00
  5. Este e un semn ca trebuie sa te lasi de cantat, Chirila!!

    00
  6. ptr chirila numa’ de bine! :D
    latfh.com

    00
  7. evident basescu e de vina. loveste in opozitie prin reperul moral. stirea proasta pentru mine e ca, totusi, cineva merge la concertele unde liceanul intarziat canta piesele astea

    00
  8. Piesele din repertoriul Vama Veche au devenit hituri si datorita lui Tudor Chirila. In mod normal ambele trupe ar trebui sa aiba dreptul sa le interpreteze live.

    Vezi cazul Paul Di Anno care interpreteaza piesele Iron Maiden de 30 de ani…

    00
  9. Trupa Voma (Veche) n-ar trebui sa mai cante de loc.

    00
  10. Suflet de artist, ce vrei! Las’ ca-l scoate mamica si din necazul asta si o sa aiba in continuare roluri la teatru si banuti de buzunar sa ii toace cu mademoiselle Raicu sau cu cine stie ce alta prezenta feminina.

    00
  11. *deloc

    00
  12. cand o sa ii suspende si blogul sau sa ii i-a dreptul sa mai faca vreo reclama vreodata, sa apara la vreo emisiune, etc. ?

    00
  13. wow ce stire………….. mi se barlaie

    00
  14. da de cand iubirea asta intre tn si tudorel ? :)

    00
  15. Pacat ca au ajuns sa se desparta.

    00
  16. Da de n-ar avea voie sa cante deloc !

    00
  17. Ah, ce dragut…in sfarsit arogantul si-o ia in freza…*blushing*

    00
  18. Io zic sa cedeze toate drepturile de autor lu Gutza ca tot vroia el sa se apuce de manelerock :))) prin libertatea :D

    00
  19. NOU
    #20

    Il gasesc enervant pe Chirila de cand am dat prima oara peste videoclipurile sale, personal cred ca ar trebui sa se abtin sa consume oxigenul degeaba.

    00
  20. Eh, una e să cânți ca șmecherul pe scenă piesele care te-au consacrat și alta e să vii cu coada între picioare la foștii colegi de trupă pe care i-ai făcut cu ou și cu oțet și să te rogi de ei „hai măi băieți, mă lăsați și pă mine s-o cânt pă aia cu hotelu sau pe aia cu chefu’ măcar …. ?”
    Eh, priceless nu ?

    00
  21. totusi.chirila a interpretat, vocal, unul dintre singurele albume complete din romania. trebuie de la guvern masuri de protectie?
    v-ar fi de folos sa ascultati la radio dar fosnetul banilor????????

    00
  22. Sau nu te mai intoarce deloc Tudore, se uda destul adolescentele cu Tokio Hotel iar albumele infecte din perioada Vama Veche nu ajuta cu nimic muzica romaneasca de calitate.

    00
  23. Zoso : Nu (desi din varii motive mi-ai amintit de Pasarea Colibri). Ma gandeam la zecile de trupe care ar fi vrut sa miste putin lucrurile intr-o perioada in care toti poponautii care cantau 3 acorduri din Ana erau considerati ”artisti”. E vorba pur si simplu de presiune culturala.

    00
  24. Vanghelie, nu ne băga pe toate în aceeași oală!

  25. Scrisoarea aia către liceeni cred că i-a purtat ghnion!

    00
  26. Asta a fost buna!! :))

    00
  27. Dar invers au voie? Si de ce?

    00
  28. O sa fie cam suparat Crin; trebuie sa-si aleaga un alt model de urmat.

    00
  29. Zoso, aici nu prea ai nimerit-o. Nu sunt absolut de acord cu decizia luata de Inalta Curte, dar na`, asta e viata. Sper sa castige recursul si sa primeasca dreptul de a canta piesele compuse SI de el, piese devenite celebre si ascultate datorita in primul rand carismei si talentului lui Chirila.

    Cat despre perioada „Vama”, eu zic ca muzica lor e destul de interesanta, mult mai complexa decat muzica „Vama Veche”. Atata timp cat face show la orice concert si oamenii asculta muzica, nu vad de ce nu ar canta si piesele vechi. In fine…

    Si nici nu stiam ca mai exista „Trupa Veche”… astia canta?au concerte, ceva? Ca eu nu am auzit…

    00
    • @Tzotzo: sigur, muzica trupei vama e extrem de complexa, de aia nu stie nimeni de ea. de aia plange chirila dupa piesele alea, ca face muzica mai buna acum…

  30. Nu am zis muzica mai buna, am zis doar mai complexa si mult mai diferita. Piese precum „Cartita”, „Pe sarma” sau „17 ani” mi se par foarte tari. Chiar daca nu sunt cunoscute precum „Epilog” sau „Undeva in vama” sau „VST” sau oricare din piesele vechi, fac parte din muzica de calitate…

    Nu avea cum sa cante aceeasi muzica, a mai trecut timpul, se mai schimba vremurile… Si eu cred ca „plange” dupa melodiile alea vechi pentru fani mai degraba, decat pentru el.

    00
  31. Poti sa imi spui ca asta e V.S.T.? As zice ca e o bataie de joc…

    https://youtube.com/watch?v=llubVNTwxMY&feature=channel

    00
  32. Nu am zis ca face muzica PROASTA, cum nu am zis nici ca face muzica MAI BUNA decat inainte. Am zis doar ca este mai complexa si mai diferita.

    Nu am zis ca e un bou.

    Cat despre primul comentariu am zis „ca nu ai nimerit-o”, nicidecum ca „esti prost”. Citirea blogului tau face parte din rutina mea zilnica pe net. Parerea ta e ca el face muzica de cacat si ca nu mai intereseaza pe nimeni? Asa-i sau nu? Si eu am spus ca nu ai dreptate la acest aspect :)

    00
    • @Tzotzo: vezi, pentru ca nu suntem maimute, stim sa citim dincolo de cuvinte. eu am repetat ce ai spus tu, asa cum a parut de partea asta a monitorului.

      revenim. are sau nu nevoie de piesele vechi, pentru ca astea la care se chinuie de 2-3 ani sunt proaste?

  33. @Tzotzo: paim, daca suntem de acord ca e un bou si ca acum face muzica proasta, dar diferita, de ce ti-ai inceput comentariul anterior cu „zoso, esti un prost, nu stii nimic, nu ai nimerit-o”?

  34. Normal ca are nevoie. Ti-i imaginezi pe cei de la Phoenix la concert fara muzica de dinainte de plecare? Sau pe Baniciu in concert doar cu piesele Colibri sau din cariera lui solo? Eu nu prea…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube