Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Cred ca mai corect era „a castigat si hangar hosting procesul cu urban spam”. Spammerul urban a pierdut toate procesele si o sa piarda si in recurs.

    00
  2. articolul lui andrei pleșu mi’a produs următoarea nedumerire: de ce are tag’urile andrei plecu și, mai ales, basescu

    00
  3. Referitor la olimpicii rusi : Da , sunt frumoase masinile , dar daca observi sunt foarte putine . Deci foarte putine medalii de aur . Olimpicii rusi au fost criticati foarte duri de catre presa ruseasca si societate dupa JO de la Vancuver . Au avut o prestatie foarte proasta. Cu atat mai mult ca in 2014 JO vor avea loc la Sochi (Rusia).

    00
  4. c3, aşa e, mama ta ar fi trebuit să ţină genunchii apropiaţi. Ne-ar fi scutit şi pe noi să citim aberaţiile tale.

    00
  5. Imi faci si mie o bucurie ?
    Bagi un articol despre mizeria asta: ?

    Incredibil (desi dupa atitia ani poate ar trebui sa fie nu doar credibil ci si de asteptat) ce timpenii debiteaza unii/unele. Asta dupa ce in Ro se dau 2 (DOI) ani de concediu platit, cind in alte tari civilizate se dau 4 luni.

    – Mamele „au avut si servici si un alt servici de noapte acasa pentru ingrijirea copiilor”. Sa-mi fie scuzat limbajul, dar: FAH, nu te-am pus eu sa cracanezi picioarele si dupa aia sa ramii bortoasa. Poate inainte sa puiesti trebuia sa gindesti un pic si sa tii genunchi apropiati sau macar sa o iei in cur si/sau gura, ca ce iese p’acolo nu are dreptul nici la alocatie. In felul asta ar fi o povara mai putin pt buget.

    Nu vad de ce ar trebui sa recompenseze cineva puitul excesiv. Singurul caz in care femeile ar merita pensie mai devreme pe motiv ca s-au futut ar fi cazul in care le-au futut toti oamenii muncii. Atunci s-ar justifica, pt ca ala ar fi un serviciu social.

    Fututul si/sau ingrijitul copiilor nu-s meserii – nu atita vreme cit nu se incaseaza bani pe ele si nu se platesc taxe la buget. Daca cucoanele respective ar fi platit impozite pt „alt servici de noapte acasa pentru ingrijirea copiilor”, atunci ar merita poate pensie anticipata.

    – „Da, corect, femeile au grija de copiii si nu numai, au grija si de casa, lucru pe care barbatul roman nu-l face”. Iarasi, nu e vina altcuiva. Iti gasesti alt barbat (strain sau roman care mai face si ceva prin casa) sau iti gasesti o femeie si iti cumperi un strap-on dildo.

    Pina la urma solutiile sunt simple: nu faci copii aiurea si/sau nu-ti iei sot care nu te ajuta cu cresterea copilului si treburile casnice si/sau iti iei pe cineva bona/guvernanta sa te ajute si/sau iti cauti un sot care sa cistige suficient cit sa poti tu sa-ti tii curu ala gras acasa si sa ai grija de copii – insa in ultimul caz statul acasa inseamna ca nu iei pensie mai deloc, asa ca ar fi bine ca sotul sa cistige suficient cit sa economisiti ceva si sa-si faca si asigurare ca in caz ca el pateste ceva sa nu ramii cu plodul pe drumuri.

    Nu e nevoie decit de un pic de bun simt si de un pic de minte pt a gasi solutii, insa evident cersitul si bocitul sunt mult mai usoare.

    00
  6. c3, a zis motanes mai bine decat mine. plus de asta, esti prost de puți

    00
  7. @c3: vezi lucrurile foarte simplist. este internetul plin de studii (unele suficient de adnotate pentru a fi înțelese) în care se spune că natalitatea în românia e la cote alarmant de joase.
    există numeroase alte bloguri/forumuri în care românii verzi se văicăresc că suedejii se înmulțesc ca iepurii și ei, urmașii dacilor și’ai romanilor, vor ajunge minoritari cândva.

    Fututul si/sau ingrijitul copiilor nu-s meserii – nu atita vreme cit nu se incaseaza bani pe ele si nu se platesc taxe la buget. Daca cucoanele respective ar fi platit impozite pt “alt servici de noapte acasa pentru ingrijirea copiilor”, atunci ar merita poate pensie anticipata.

    da, nu produc bani imediat dar pe termen mediu/lung copii ăștia vor fi cei care vor produce pentru a asigura, între altele, și pensiile noastre.
    din tot ce’ai scris tu subscriu doar la ultima frază. cu precizarea că e bine să stăm strâmb, să judecăm drept și apoi să ne revoltăm pe blog.

    00
  8. @c3 ce-ar fi sa ne faci si tu noua o bucurie si sa ne promiti ca nu o sa faci copii. Doar 10% din gene daca ti-ar copia aia mici si tot ar fi de 10 ori mai prosti decat media.

    00
  9. Referitor la articolul lui c3, sporul natural in Romania e de cativa ani negativ adica natalitatea e mai scazuta ca mortalitatea. Chiar ti se par 2 ani asa mult pentru o „mama eroina”?

    00
  10. Mda…”geniul” litaraturii romane Dl. Plesul…alt om rasarit din comunism cu valeitati de mare scriitor si politician care in continuare „cerseste atentie”.

    00
  11. da, clar. si pentru aia 2 ani o sa inceapa toate sotiile de ‘intelectuali’ sa bage copii pe banda rulanta. exact asta le motiveaza.

    00
  12. Lasa olimpicii, uite ce au mafiotii:

    Foarte misto articolele de la Cotcodac, mai au unul recent foarte haios cu descaltatul la români.

    00
  13. Daca iti cumperi un dual core pentru asa ceva esti tampit.
    In aceiasi ordine de idei:@ c3 – esti tampit!

    00
  14. NOU
    #14

    @C2,999: Natalitatea este în scădere, asta înseamnă că dacă o să o ținem tot așa, în viitor vor fi mulți pensionari și puține persoane în câmpul muncii.
    Prin urmare, atunci când tu vei fi bătrân, obosit și pensionat nu prea va mai avea cine să cotizeze la buget pentru ca statul să îți plătească ție pensia.

    Ceea ce tu decartezi lună de lună la bugetul de stat, nu se păstrează pentru pensia ta, se utilizează imediat pentru pensionarii existenți.
    Pentru tine vor decarta mai târziu copii născuți din mame care azi primesc bani timp de doi ani pentru „creștere copil”.

    00
  15. Si totusi, mi-am adus aminte de expresia „mama eroina”.

    00
  16. @al_core (nu-mi bat capul cu prostalai care injura fara sa dea vreun argument):

    1. daca-s facuti de mame doar pt a iesi mai repede la pensie, din ce patura sociala crezi tu ca vor proveni majoritatea copiilor alora ? cei mai multi vor avea foarte putina educatie, vor avea joburi mizere si cit vor cotiza ei la bugetul de pensii (daca nu vor lucra in constructii la negru) va fi insuficient pt a-ti asigura tie o pensie decenta.

    2. romania are nevoie de cit mai multi oameni cu nivel inalt de educatie. nu de dorei. nu numai pt ca astia vor avea joburi mai bune si vor cotiza mai mult la impozit, dar cind incurajezi inmultirea prostilor sa nu te mire daca ajunge vreun vadim sau jiji presedinte.

    masurile sociale pt cresterea natalitatii nu ar trebui sa-i incurajeze pe saraci si lenesi sa puiasca mai mult, ci pe cei educati si cu venituri mai mari.

    3. zici de suedeji si de frica unor romani verzi ca vor deveni minoritate. (sincer, nu ma ingrijoreaza prea mult, pt ca deja cei care sunt „suedeji” in comportament sunt deja de mult majoritari. culoarea pielii mi-e indiferenta – am cunoscut suedeji care munceau cinstit si erau politicosi si cu foarte mult bun simt, si am vazut o gramada de romani verzi care se comportau ca niste retardati scapati din cusca.)

    revenind insa la subiect, nu e ca si cum legea s-ar aplica numai romanilor. ii va incuraja sa puiasca tot pe saraci si lenesi, indiferent de rasa.

    4. vrei si o solutie, ca sa nu zici ca doar critic si nu vin cu nici o idee ? uite aici:
    – reducerea perioadei in care se dau bani de la 2 ani la max 6 luni: asta va descuraja puitoarele profesioniste, care in loc sa mearga la munca mai toarna un copil pe care il creste tot statul, din impozitele prostilor care muncesc

    – nu se mai dau bani pt mama si nici pt copil, ci se dau reduceri la impozite. cu cit mai multi copii, cu atit mai mari reducerile. reduceri nu doar la salariul sotiei, ci la impozitul PE FAMILIE. in felul asta femeile care cistiga bine sau au un sot care cistiga foarte bine vor fi mai tentate sa faca multi copii. asta ar insemna mai multi copii cu educatie mai buna si cu sanse mai mari sa realizeze ceva in viata.

    – un serviciu social foarte bine pus la punct care ia copiii de la familiile care nu au grija de ei, ii abuzeaza etc. cei care adopta astfel de copii vor primi reduceri suplimentare la impozite. evident serviciul va trebui sa se asigure ca familiile care ii adopta pe copii au grija de ei, nu-i folosesc doar pt scutirile de impozite

    – o ultima prevedere: daca serviciul asta social ti-a luat deja 3 copii pe motiv ca nu aveai grija de ei cum trebuie, castrare chimica. ii lasi pe distrusi sa se fute ca iepurii in continuare, dar macar nu vor mai naste copii care ajung pe lume fara prea multe sanse la o viata buna.

    poate ca asta nu va reduce sau poate chiar va accentua declinul poplatiei, insa sincer prefer calitatea inaintea cantitatii. decit multi si prosti mai bine mai putini si mai destepti, educati, civilizati. si fiind mai putini care sa imparta bogatiile aceleiasi tari, vor fi si mai bogati.

    si daca chiar e nevoie de mina de munca, atunci poti oricind sa aduci imigranti cu vize temporare. pe aia nu trebuie sa-i intretina statul daca stau degeaba si daca nu esti multumit de ei ii trimiti inapoi.

    in plus personal nu am vreo teama ca imigrantii vor ajunge sa fie mai numerosi decit bastinasii. chiar daca se intimpla asta, important e ca poplatia sa fie educata si civilizata.

    frica asta vine dintr-un instinct de a te asigura ca genele tale vor supravietui si se vor transmite mai departe, dar genele tale se vor transmite mai departe la fel de bine fie ca fi-tu ia de nevasta o asiatica sau negresa, fie ca ia de nevasta o alta romanca/alba. mai putin in cazul in care o ia de nevasta pe fi-ta. atunci se transmit genele tale mai departe 100% si rezultatele se stiu. in general aportul de material genetic nou e benefic, iar o poplatie care se inmulteste numai intre membrii ei ajunge in timp sa se degradeze. chestie care se vede si pe forumul asta la specimene care au impresia ca daca au un blog si un domeniu .ro atunci parerile lor sunt edicte divine si injuraturile lor valoreaza ceva.

    /huge post

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.