Feriţi-vă de Corse!

Cu subtitlul “e weekend, au venit bucureştenii la Braşov” :)

Da, pe partea cealaltă a străzii erau cel puţin două locuri de parcare. Dar proasta a preferat să blocheze intrarea. A pus avariile şi a lăsa-o aşa.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

46 comentarii

  1. mai degrabă feriți-vă de proaste la volan

    00
  2. Nu s-a obosit nimeni sa i-o zgarie cu cheia?

    00
  3. Da iti tremura mana….

    00
  4. bre, nu stiu ce sa zic, astea cu masini mici nu sunt asa periculoase, daca te loveste una cu corsa si tu esti intr-o alta masina mai ai sanse multe. da’ ce faci cu proasta care conduce hummeru’? o iei in mana daca da peste tine. :))

    00
  5. Ce terminata! Eu trimiteam filmuletu’ la televiziuni ca sa o fac de cacao.

    00
  6. NOU
    #6

    Putea sa blocheze mai mult de atat daca isi dadea silinta.

    00
  7. cu mentiunea ca ma indoiesc ca e … frumoasa …

    00
  8. sa vina un tractorist de asta bu*a**iu, cu o rabla de tractor si totusi cu ceva putere si i-o baga in boscheti

    00
  9. Sal,

    Nu ştiu cum e în Braşov, dar prin Bucureşti poliţia a devenit deosebit de atentă cu faze d-astea… nu din respect pentru bobor, ci din foame de făcut planul la amenzi. 021-9542 şi vin beieţii.

    Recent, o pizdă c-un polo roşu a parcat fix în intrarea firmei unde lucrez – bloculeţ mic. apel la comunitari şi în 20 de minute – Bucureşti, trafic, da? – a veni un logan roşu cu număr MAIxxxxx. Am auzit că amenda ar fi pe la 1.500 lei. Asta la parcarea d-ampulea simplu, dar pizda din filmul tău a blocat accesul unei căi rutiere, etc, deci e cu „perversiuni”.

    Hai curaj, sunaţi Blue Boyz. Le arde buza să facă şi ei un ban pe spinarea proştilor,mitocanilor, pizdelor idioate, dobitocilor şi nesimţiţilor.

    zi bună

    00
  10. Mama mama ce tapite au carnet in Bucuresti, nu e de mirare ca e ca in jungla acolo. Poate da domnul si vede desteapta filmul cu ea, ar trebui data la ProTV la cat de proasta e.

    00
  11. Melodia face toti banii la clip :))

    00
  12. ceva de genul am patit anul trecut. o dacia a blocat intrarea in parcarea blocului pentru vreo 15ore. ce a patit? doar 30 de oua lasate la uscat peste noapte..

    00
  13. Ce-as rade sa mai apara peste inca vreo doua zile un filmulet cu masina asta in care sa se vada clar cum ia femeia o amenda pentru ca a parcat ilegal.

    00
  14. ah…trebuia sa fie femeie :(

    00
  15. Vali, nu am ce sa comentez. Da, posed o Corsica mai misto chiar decat asta, dar, chiar daca sunt inca incepatoare (conduc doar de 2 ani), rahaturi din astea sa stii ca nu am facut. Eu sunt genul de tampit care parcheaza mai departe, doar sa nu incomodez. Sau platesc parcare privata, pe aceleasi considerente. Casc ochii cand sunt intr-o parcare de genul asta sa fiu intre linii, sa nu deranjez etc.

    Deci nu pot sa te iau de guler, ca asta este.

    E un pic de generalizare, dar nu ma doare. Mai ales ca nu tata face Opel Corsa :D

  16. In Brasov nu se ridica masini? :D

    00
  17. stai sa se trezeasca dojo :D

  18. Cu ce-ai filmat?

    00
  19. ce melodie e asta?

    00
  20. Nu-i obligatoriu sa aiba Corsa, am vazut si cu masini mai mari si cu unele mai mici. Imi plac cele care parcheaza pe 2 locuri pentru persoanele cu dezabilitati, din fata supermarket-urilor.
    Pentru Dojolina garantez eu ca nu parcheaza asa!

    00
    • @Radu-Mihai: am observat un trend la ultimele drumuri prin bucuresti. si m-am invatat ca, daca e corsa si e si femeie, stau departe de ea.

  21. Cum imi place mie sa zic – romanu’ se ghideaza dupa vorba „eu aici am treaba, aici opresc”. Zau de n-ar avea succes Carrefour-uri drive-through.

    00
  22. O jigodie clasica.

    00
  23. asta te-a mirosit pe tine, a venit sa-ti faca vreo oferta, ai refuzat-o si ai filmat-o ca sa le arati si la colegi cine te-a vizitat

    00
  24. De obicei cînd văd că un şofer circula ezitant, împiedicîndu-se de propriile roţi şi propriul volan spun că este „femeie la volan” şi de obicei am dreptate. Nu mă întelegeţi greşit, există femei care conduc foarte bine (am şi întîlnit cîteva în trafic şi au toată admiraţia mea), dar foarte multe dintre ele conduc foarte prost.
    Revenind la subiect, Nesimţirea nu face discriminare între femei şi bărbaţi… sau între un oraş sau altul… este universală. Şi aici, prin Oradea, sînt mulţi care parchează unde le pică lor bine indiferent dacă blochează sau nu traficul…

    00
  25. @zoso exact! eventual le iei doar pe fereastra, ca la McDrive, ca sa-i rivalizam pe americani la marimea lui cur.

    00
  26. daca are numar de bucuresti asta nu insemna ca e din bucuresti – poate sa fie si din brasov. ce numai in bucuresti sunt prosti ( e )?

    00
  27. eeee .. la noi e mai aproape vestul. sa vezi ce scheme stiu proastele cu BeaMWe ( n-am inteles niciodata, dar asa se spune la TM )

    00
  28. Una de asta trebuie batuta cu cheia franceza peste urechi pana ce o sa aplaude cu ele

    00
  29. cred ca murhpy si acuma regreta ca nu a introdus undeva p-acolo printre legile lui notiunea de „proasta cu corsa”.

    00
  30. Acum cam o oră, deci în miez de noapte, merg pe jos prin oraş. La un moment dat trece pe lângă mine un Seat Cordoba nou, culoare albastru f. închis. La volan o piţipoancă sprijinită de volan dar cu ochii şi mâinile pe un telefon. Butona la greu, probabil sms dar nu-i exclus nici să fii fost messenger pe telefon (după ce am păţit-o cu un taximetrist care butona pe messenger în timp ce conducea). E drept că tipa mergea încet rău, a doua sau a treia în ralanti. A trecut de mine cu nici o lungime de maşină şi… să te ţii de nas, nu altceva, m-a izbit un duhoare de parfum incredibil de puternică. Aşa încet cum mergea maşina, a ajuns la 200 de metri de mine şi mirosul încă persista puternic în aer. Iar afară sunt -9 grade. Oare cum puţea la 30 de grade? Se pare că ultima modă cocălărească este turnarea unei găleţi de parfum pe maşină. Avea geamurile închise, deci este exclus ca mirosul să fi venit din interior.

    00
  31. @zoso: sa-ti traiasca 500d-ul, serifule, ca frumos filmeaza!

    00
  32. bre, a pus avariile, da?
    Atunci au voie orice, ele asa au inteles. Ce e scurt.

    00
  33. Ce soferi nepasatori. Trece pe langa corsa fara sa ii lase o cheie pe masina. Noroc pentru ea ca nu am trecut eu pe acolo. Ca o proasta se uita si nu stia cum sa fuga mai repede.

    00
  34. in astfel de situatii nu am nici o jena sa-mi scriu numele cu cheia pe usa masinii. sunt satul de imbecili pe 4 roti!!!

    00
  35. @zoso: eu vorbeam serios, e prima data cand vad footage neprelucrat si nebibilit de pe 500d.

    00
  36. se gasesc pe youtube cacalau.

    pe mine ma incurca obiectivul la filmari. e ok ca are zoom, e nasol ca e greu si trebuie focalizat manual.

  37. Vali, trebuia sa aporopii putin cand a venit vita la masina, sa stim cu cine avem de-a face. :)

    00
  38. daca pui avariile ai o scuza. poti sa lasi masina oriunde. :)

    00
  39. mi s-a parut ca a ezitat putin sa urce in masina, cat inca mai era taxiul ala acolo; s-o fi temut oleaca sau poate doar a confundat portbaajul cu portiera spate?..

    00
    • @mccristina: nu, se uita ca proasta sa nu ii zgarie ala cu taxiul masina. nu se uita de ce incearca sa treaca pe langa el.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.