Domnului Ciutacu…

Stimate domn,

Se pare că, după smsurile tâmpe, aţi căpătat deprinderea de a repeta ca un papagal sintagma “nu îi răspund, că îl legitimez”, cu referire la mine. Ţin să vă aduc aminte două lucruri:

  1. aţi intrat în blogosferă şi v-aţi bătut cu pumnul în piept că o să faceţi succes. vreme de câteva luni aţi lâncezit la câteva zeci de vizitatori pe zi, apoi aţi apelat la banner pe siteul ziarului unde lucraţi şi la menţionatul, tot ca papagalul, adresei în emisiunea pe care o aveţi şi la care nu se uită multă lume. în unele seri aţi reuşit performanţa de a menţiona de câte 5 ori că aveţi blog, cam cum face acum colegul dvs, şpagatistul dolofan, pentru că nici el n-a fost în stare de mai mult pe barba lui.

  2. aţi apelat apoi la tactica de a vă da la antrenor. cine e primul şi cel mai cunoscut? ăla. hai să mă iau de el (sorel mihai, un tânar prostuţ, nu şi-a dat seama ce face). din păcate, eraţi al 4512lea care făcea asta şi v-am aplicat atunci o lecţie usturătoare (costin ilie, eşti atent?), pe care n-aţi reuşit să o ştergeţi nici acum, desi ati tot încercat. rezultatul? sorel e izolat, iar darius şi-a căpătat renumele de curvă jenantă.

Aşadar, nu e nevoie să vorbiţi despre mine ca să mă legitimaţi. Nu e nevoie să mă legitimeze cineva (nici măcar persoane de teapa dvs.), m-am legitimat singur, începând cu campaniile antispam şi antifurt şi până la articole care au concediat oameni şi schimbat mentalităţi. Asta s-ar traduce în influenţă. Şi asta fără să am în spate un ziar sau să miorlai la fiecare emisiune că am blog.

Ştiu că vă roade că nu aţi reuşit să faceti succes pe barba dvs. Dar nu disperaţi, în blogosfera e loc pentru toţi. Chiar şi pentru lingăi ca dvs. Ce trebuie să reţineţi e că nu e nici o ruşine. Nu sunteţi singurul jurnalist care avea impresia că lumea cumpără ziarul pentru articolele sale şi va da năvală pe net să îi citească inepţiile. Se pot număra pe degetele de la o singură mână ăia care au făcut succes pe barba lor. Dvs. nu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

80 comentarii

  1. :(
    Chiar nu se poate fără ceartă?

    00
    • @Blegoo: nu se cearta nimeni. nu i-am adus aminte ca e prost, muist, jegos sau curva. nu i-am adus aminte ca e mai urat ca mine sau ca ii ghiortaiau maţele de foame cand a ajuns la bucuresti.

  2. oameni rai…

    00
  3. tu zici de badea si ciutacu ca isi promoveaza blogul in emisiune , dar tu daca apari 1 secunda la tv pui pe blog si incepi sa te umflii … badea scrie un articol la cateva zile si are cateva mii de vizitatori pe zi , tu scrii 4-5 pe zi si nu cred ca il depasesti… mai aproba si tu toate comenatariile nu doar pe cele care te avantajeaza

    00
    • @Ianculescul: nu aprob comentariile idiotilor care au probleme cu logica. gen tu. de pilda, prima fraza nu are nici un sens pentru un om normal. poate pentru tine are, dar tu esti idiot.

  4. Trece-l la categoria „cine nu poate să mă înghită, să mă sugă”.

    00
  5. Mihai, singura eroare e că ăla-i fernando :D

    00
  6. mi se pare mie sau ciutacu seamana foarte tare cu florin din caransebes?

    00
  7. @Ianculescul: Ce comentariu sclipitor, ce scanteie de genialitate, vad in tine un aparator al dreptatii si adevarului, un cavaler gata sa-i apere pe neintelesi…
    Fa in continuare si campanie pentru Solomon, ce naiba, doar nu era sa traiasca in Romania doar din salariul de primar, ca murea de foame, nu?

    00
  8. f tare aia cu „lingau”. da de ce-l injurati pe Ianculescu? omu a argumentat. credeam ca asta e ideea. si il demontezi pe om tot cu argumente. daca-l faci idiot si atat, cazi in extrema aia urata. si se vor gasi si altii sa-l injure, asta e clar.

    argument: ca Zoso spune in emisiuni ca are blog e normal, ca e blogger, asta face, asta e, de-asta e invitat. nu a avut mai intai emisiune si si-a facut in ea reclama la blog. corec. cel mai probabil Badea are trafic mai mare, ca toti care sunt la tv, ca despre asta era vorba, ca n-au luat-o de la zero. si uita asta.

    de ce tolerezi injuracii?

    00
  9. Are dreptate oamenii. Badea are vizitatori cacalau, nu ca tine. Ca oamenii are nevoie de certitudini, si idolu meu Badea le da certitudini la tot poporu. Ca tu ai indoieli, ca zici ca tre sa ne gandim la aia sau la ailalta. Da Badea gandeste el pentru noi, daia ne place. El na citit mult, da a vazut multe carti la viata lui. Lea citit cotoarele. Cititor de cotoare. Stie si cine a scris Ulysse, si cine a scris A douasprezecea noapte. Cultura din cotoare. Maaare om. Plin de certitudini, la fel ca ceilalti oameni care noi ii admiram: Becali, Basescu, Dragomir, Vanghelie samd. Oameni siguri pe ei. Daia ii citim noi pe ei si nu pe tine, ca tu scri tampenii cu absolventi de Harvard la guvernare.
    Virginule!

    00
  10. Ciutacu e doar un pupuincurist.
    Nici nu stiam ca are emisiune la tv.

    00
  11. ca arati cu degetu pe altii, da si tu te promovezi la tv. desi nu vad de unde a inteles el ca n-ar fi normal sa-ti faci reclama. mai ales ca tv-ul e cel mai important si va ramane asa. daca nu era important, nu-i citea nimeni pe vedeti, nu-i stia nimeni.

    00
    • @VanGhelie: compari cele 5 secunde din materialul de acu doua saptamani cu "am scris ceva pe blog" in fiecare seara? esti bun.

  12. Mare om, Mazăre caracter!

    00
  13. Despre Darius știm prea bine ce și cum. Eu nu am înțeles care-i faza cu Sorel, ce rol a avut el în toată treaba asta?!

    00
    • @Eugen: el a fost mijlocitorul. destul de prost incat sa creada ca e ok sa iei mailurile unui om care are incredere in tine si sa i le dai altuia.

  14. ce a argumentat, mai exact?

  15. Urât din partea lui. Poate din cauza asta s-a reorientat el către .com unde a avut un oarecare succes. Haipa a lucrat cu el la niște teme WordPress, chiar l-a lăudat că știa ce face, dar pe undeva pe la mijlocul proiectului a dispărut ca măgarul în ceață.

    Mă rog, copil, mai crește el și poate îi vine mintea la cap, că la partea de design chiar se pricepe, mult mai bine decât alții care se dau extrem de interesanți prin .ro.

    00
  16. @Eugen: uite de-asta mi-esti tu simpatic. ai pitici mai persistenti ca mine :))

    00
  17. @Radu,esti exact admiratorul tipic pentru Badea.Exact in target.Analfebet si usor de maniplat.
    Din pacate sunteti multi,la fel ca manelistii,sau poate voi sunteti aia.Oricum prea multi ca sa va mai putem suporta.

    00
  18. @thorhammer: textul lui Radu era la misto, era o ironie.

    00
  19. Hahahahahah cu un lucru sunt de acord aici: Ciutacu e mult mai urat ca tine frate. Muuuult mai hidos.

    00
  20. @thorhammer: trage aer adânc în piept, reține’l câteva secunde și acum expiră încet. gata, te’ai liniștit? acum recitește comentariul lui radu, eventual citește’i și blogul.
    ei, te’ai luminat?
    of, of, măi, măi, războinicii ăștia fără de cauză…

    00
  21. @thorhammer: esti obosit? ai fost toata noaptea la curve?

  22. Tare faza cu „Lingau” !!!

    00
  23. Incearca o cautare pe google si dupa prostanacul :D

    00
  24. Mea culpa.Am citit superficial.
    Scuze Radu.

    00
  25. NOU
    #30

    Toti suntem curve si ne vindem, difera doar moneda folosita.

    00
  26. @VanGhelie: era un argument in ce spui tu, dar l-ai ratat. Daca Badea sau Ciutacu scriau pe blog: urmariti si emisiunea mea la tv, si le crestea rtg-ul, da, e un adevar. Invers nu tine.
    @zoso: esti cam bland cu unii spammeri in ultima vreme.

    00
  27. @Darth Glacious: vorbeste in nume propriu.

    00
  28. Oameni buni, lasati EGO-ul.
    E sursa tuturor suferintelor noastre.
    Daca ceea ce facem se bazeaza prea mult pe ego, mai bine ne lasam de meserie!

    00
  29. @gicu: ma intreb si eu atunci, ca omu prost, daca lu’ nentu Ciutacu nu-i „pasa” de trafic, de ce plateste la trafic.ro?

    00
  30. Ciutacu nu are reclama la el pe blog… cred ca il doare cam fix cati intra si cati nu pe blogul lui… cel putin din punctul asta de vedere.
    Daca voia sa-si faca reclama, isi facea cu emisiunea, nu cu blogul. Mai precis, ar fi spus: uita-te maine la emisiune ca spun/fac/dreg decat sa spuna: „vino la mine pe blog”.
    Sincer, nu stiu (acum) ce ar castiga Victor Ciutacu daca ar veni lumea calare pe blog.

    P.S.: Ciutacu a avut candva reclame pe blog. In 2007.
    Dar cred ca i-au spus prea multi (printre care si eu) ca nu mai e corect/credibil daca isi pune reclame pe blog. Si le-a scos.

    00
    • @gicu: ciutacu e prost si increzut. el crede ca daca isi face blog, lumea o sa dea navala. de aia s-a cacat pe el sa ma atace si ii trimitea lui badea smsuri in emisiune. ca era nimeni in online.

  31. Am si eu o intrebare nesimtita (scuze), tu prasesti pe undeva sau iei niste multe mii, zeci de mii de „ieuro” de la concurenta „mogulului rau, Voiculescu”?

    00
  32. la ce te referi cand zici articole care „au schimbat mentalităţi”?

    00
  33. Tot eu: am uitat sa dau exemplul altui om, care ura blogurile dar cand si-a facut unul, l-a umplut de reclama…
    So, cine e cel prefacut? Ciutacu’ sau colegul lui?
    Macar Victor nu scrie articole mascate despre frigidere, nu are bannere animate la el pe blog…

    00
  34. Da, gicule, ai dreptate, blogurile sunt un serviciu de utilitate publica si n-au voie sa prezinte reclama. Cum face domnul Ciutacu, care traieste din banii parintilor, probabil, nu din incasarile provenite din publicitatea de pe antene.
    Ce om corect, domnu Ciutacu, cum scrie el din placere doar, nu pentru lovele…

    00
  35. Eu am auzit ca Victor Ciutacu are blog pentru ca am impreisa ca cel care i-a facut blog anuntase asta pe blogul lui personal (cred ca jeg i-a facut blog lui Ciutacu).
    Am dat click si am citit una/alta.
    Cand am vazut prima reclama pe blogul lui Victor, am lasat o postare si am spus ca daca lasa reclama, nu-l mai citesc. Chiar faceam bascalie de (el) ideea de a avea blog pentru reclama.
    So, dau click zilnic pe blogul lui Victor Ciutacu.
    Despre reclama existenta pe http://www.zoso.ro nu spun nimic – zoso banuiesc ca are o afacere din blog, pentru asta exista acest blog…
    Daca maine nu l-ar mai citi maine pe CIutacu, credeti ca ar muri de foame?
    Ciutacu are blogul lui, Zoso are afacerea lui. :)

    00
  36. @ Pardaf… asteptand ca zoso sa-mi aprobe si celalat comentariu, raspund: teai gandit ca plateste pentru a se lauda cu traficul?
    Sa spuna: da ma, SUNT CUNOSCUT! :)

    00
  37. Oi fi eu idiot de inca rad atunci cand vad ce apare dand search pe google „lingau”/ „prostanac”? (au trecut cateva ore de cand am dat prima oara)

    00
  38. zoso, sincer sa fiu daca badea nu-si batea joc de tin in emisiunea lui nici nu aflam de blogul tau.

    00
  39. Citesc ciutacu, zoso, badea, bendeac… si din cand in cand si altii. :-)
    Cand unul din astia il ataca pe altul, nu citesc. Nu sunt interesat! :-) (de exemplu, azi badea face bascalie de bloggeri pe blogul personal, si i-am lasat un mesaj intrebandu-l daca el e blogger sau nu… hi hi hi)

    Ce am scris in mesajele de la post-ul asta sunt pentru a clarifica o chestie cu Ciutacu: nu cred ca e avid dupa trafic pe blog. Eventual e avid dupa publicitate personala, sa auda lumea de el…
    Dar poate ma insel cu una sau cu alta.

    00
  40. @zoso: inseamna ca el stie mai multe decat multe femei pe care le-am intrebat eu si mi-au raspuns altceva

    00
  41. hm, dupa ce citeste articolu’ asta, l-as intreba pe domnul Ciutacu ce gust are muia.

    00
  42. @VanGhelie: Mai citeşte-l odată pe Ianculescul, încet şi cu atenţie, să vezi ce logică bolnavă are. Compară pe badea care anunţă de n ori într-o emisiune că are blog cu Vali care anunţă pe blog că a fost într-o emisiune.

    00
  43. O sa ma abtin de la a comenta limbajul si modul ciobanesc de a privi situatia. Oops, I just did. :D Anyway.

    Hai sa o luam invers. Tu draga zoso daca acum, dupa ce esti mai mult decat consacrat cu blogul asta, ai incepe o emisiune la tv, nu ai pune filmulete si comentarii pe blog despre ce s-a intamplat acolo ? Sa fim seriosi…

    Ce faci aicea e ipocrizie maxima generata de interese personale si orgolii. Poate speri sa te mai mentioneze o data la vreo emisune sa mai trimita ceva oameni spre tine ? :P

    00
    • @Mynsc: eu nu atac aspectul mentionarii in emisiune ca are blog. nu. eu atac mentionarea continua a faptului ca are blog in emisiune si apoi batutul cu pumnul in piept ca el are trafic. e o mica mare diferenta.

  44. Nu ma intereseaza fondul discutiei, dar o singura chestie mi-a sarit in ochi – treaba cu „schimbat mentalitati”. Nu e cam mult spus? Daca-mi permiti sa-ti spun asa, ai fost arogant, dar nu cine stie ce de genial :)

    00
    • @Emi: eh, hai sa nu ne kkt pe noi, faptul ca la articolul cu auto.ro s-a modificat poza la 10 minute dupa ce am publicat eu inseamna ceva.

  45. Asa o fi. N-am motive sa te contrazic, dar as sublinia o nuanta. Ai schimbat un comportament, nu o mentalitate. Schimbarea unei mentalitati presupune ca acte de genul sa nu se mai repete. Si asta ramane de vazut ;)

    00
  46. Mda, m-am lamurit cu Badea-cracanatul-idolul-femeilor…
    Deci labaru’ asta posteaza pe mizeria aia de site al lui (ca blog nu poate fi numit) stiti cand? IN PAUZA DE LA FILMARI IN TIMP CE MAI REPARA AIA CEVA „MINOR” CA DIRECTIA LA TOYOTA si anume cand ii mai da Ciutacu vreun sms ca „iar fac labagii de bloggeri misto de tine frate”. LA faza asta Badea se enerveaza-parca il vad- incepe sa fibrileze si cere un „LEPTOP CARE MERGE!” de la careva pe acolo sa ne arate el, sa ne faca el praf cu imensa lui inteligenta.
    Mwahahahahhaha mwehehehehe bah ce terminat e Badea!

    00
  47. Mie ce mi-ar place e sa lasi toate certurile astea ridicole si sa te concentrezi cum ai zis pe chestiile ce te-au consacrat si care sunt sigur ca intereseaza pe mai multi oameni. Articole din astea nu fac decat sa traga in jos blogul din punctul meu de vedere. Si chiar nu ajuta la nimic… e blogul lor si emisiunea tot a lor, fac ce vor si ce cred ei de cuviinta, bun sau rau. Criticile trebuie sa le primeasca de la proprii cititori, nu din alte parti. Prea va aveti grija unu altuia.

    00
  48. Nu vad niciun sens sa insist. Pe de o parte nici nu urmaresc suficient de des ce se intampla pe aici (in particular episoadele cu hotnews) si pe de alta parte, daca esti atat de convins ca e cum spui tu, cine sunt eu sa ma bag in confortul tau psihic? Oricum, practic doar mi-ai mai dat niste argumente care ar face ca aroganta ta sa fie fondata. Afirmatia in sine ramane aroganta si sunt tentata sa-ti spun ca poti sa schimbi mentalitati si fara sa notezi asta explicit in palmares.

    00
  49. @zoso: „num ce?” adica aia care e apasata cand nu merge „calculatorul” de tipa la aia in studio :) :)

    00
  50. vezi ca badea tocmai si-a facut o autodescriere la el pe blog. doar ca boul a spus nevasta de cosmar in loc de sora de centura.

    00
  51. face succes, face sens…

    00
  52. Sincer nu prea inteleg ce ai cu el. Ciutacu e ok atat ca ziarist, realizator TV cat si ca blogger.

    Am efectuat un search (zoso) la el pe blog, si cel mai recent rezultat este din decembrie 2008 (sunt 2-3 in total), am efectuat unul (ciutacu) la tine pe blog si au rezultat 10 pagini – pana una alta la capitolul asta avantaj el. Practic tu esti cel care incearca sa se bage in seama cu el si nu viceversa. Procedezi exact ca acei no-name care scriu mizerii la adresa ta ca sa isi faca reclama, si nu inteleg de ce (tinand cont ca esti nr 1 pe felia ta).

    Te sustin in „razboiul” cu Badea, dar in cazul Ciutacu chiar nu mi se pare ca ai avea dreptate.

    00
  53. @Garm: Tu cred ca stai prost cu logica: normal ca Ciutacu n-o sa „vorbeasca” pe blog despre Zoso, unul care pe websiteoutlook face cam cat 5 de ciutacu sau 3 de badea. crezi ca e prost sa-i faca trafic lui zoso?
    In al doilea rand normal ca o sa ai 10 pagini de rezultate pe zoso din moment ce numai pe site-uri de genul asta poate omul sa bage un flame sanatos la ineptiile astora (sau pe blogurile proprii ) d’alde ciutacu si badea ca la ei pe „blog” nu trece nimic si pierde omul vremea scriind degeaba…
    Urasc oamenii care pur si simplu dau delete doar ptr ca nu le place ce a scris x despre ei cand ala s-a chinuit sa scrie ceva, nu sa spameze :(

    00
  54. @Padaf – Nu ma pricep atat de mult la siteuri, trafic si chestii de genul asta dar, din ce stiu eu, ca sa ii faca trafic lui zoso ciutacu ar trebui sa ii dea si link. Simpla mentionare a numelui zoso (in context pozitiv sau negativ) nu cred ca i-ar face cine stie ce favoare gazdei noastre.

    In rest fiecare este stapan pe blogul lui, aproba si sterge ce comentarii vrea, nu inteleg de unde pretentia asta ca „lasa-ma frate sa te injur pe blogul tau”.

    00
  55. Doamneee, ce m-a uns pe suflet acest post!! :D Ce puii mei se baga astia, daca fraieresc 1 punct de rating dintr-un pseudo-target inventat de ei (urban, 17-35 y.o., femei cu coc pe dreapta) sa le inghita abjectiile si emanatiile de lingai bashinoshi si baloshi, asta inseamna ca gata, tot universul este al lor? Tot respectu’ pentru tine, Zoso, esti primul blogger si primul blog pe care l-am citit, de-abia asteptam sa ajung dimineata la birou sa te citesc. Pe atunci nu stiam cine esti, ne intrebm cu totii cine-i Zoso de are urechile ascutite prin media?:D Respect!!

    00
  56. @Garm: „e” multe chestii pe care tu, badea si ciutacu (si altii) nu le intelegeti ;) cat despre injurat…nu la aia ma refeream. Ia incearca tu sa postezi la Badea pe site asta: „Cum e Cracanatule sa iei leafa de la unul care a recunoscut cu gura lui singura ca a ras niste conturi care de drept apartineau poporului roman si pe urma sa iesi la TV si sa vorbesti de nustiu ce primar care a primit spaga un rahat comparat cu cat a delapidat patronul tau carele te plateste?” sa vezi, il lasa?
    Sau asta „Cum e Badeo sa flame-ui Realitatea seara-de-seara si pe urma sa o pupi pe mandra care ia leafa de acolo (plus sor-ta)?”

    00
  57. @zoso

    Intrebarea e daca Ciutacu si Badea au emisiune pe barba ta, nu? Faptul ca au emisune si fac audienta (cat o fac) nu inseamna a influenta oamenii sa se uite la emisiunea lui? Dar faptul ca sunt votati in niste topuri ale concurentei nu inseamna a influenta oameni (ca omul ala a zis la un sondaj ca Ciutacu sau Badea sunt buni)
    Ti se pare Voiculescu un prost? Ti se pare ca i-ar tine in prime time sa piarda banii din publicitate? Daca au emisiune, si se uita prostii (asa ai spune tu ,desigur) isi fac reclama la brandul lor.

    P.S. Faptul ca tu te-ai uitat la ciutacu si i-au numarat cuvintele ii baga lui banii in buzunar…

    00
    • @smy: hai sa citim toate comentarii inainte sa ne apucam sa dam din gură gratuit. poti incepe cu ale autorului, sunt incercuite.

  58. Prietene, daca taceai, filozof ramaneai… Blogurile trebuie acu’ sa se mai tabloidizeze, ca sa mi se faca sictir shi de astea…

    00
  59. Au navalit ciutacii. Acei 6-7 indivizi care-si petrec viata pe blogul ciutacului lingandu-l in dos pt fiecare ineptie.

    00
  60. Consider ca analiza facuta de zoso primatei care raspunde la chemarea ciutacu are un singur cusur: ii da cercopitecului posibilitatea sa isi umfle gaoaza rosie, ca a unei femele in calduri. Ciutacu este o mizerie de om. Ca e jurnalist bun sau nu, ca are o emisiune de kkt sau nu, ca linge pala stapanului pentru euroi sau nu, cred ca sunt chestii mai putin importante. Misoginii afirma ca multe dame isi fac o cariera zbenguindu-se cu patronii prin asternuturi. La fel a facut si acest ochelarist sfrijit, venit in galosi la Bucuresti, rupt in cur, catandu-si norocul. Chiar nu l-as condamna ptr asta, fiecare incerca sa se descurce cum poate, important este sa iti mai pastrezi o bruma de bun simt. La Ciutacu e virusat boot-ul, deci trebuie casat. Haideti sa nu-l mai bagam in seama si sa-l dam la ghena. Se va autodistruge!

    00
  61. moamaa!da` ce i-ai mai zis-o!brava!

    00
  62. @zoso
    …nu stiu de ce zici ca badea e prost…cand avea un an ,1975,familia badea a infiintat o banca…http://www.badea.org/

    00
  63. …tare faza cu google…ceva similar si lui badea?…

    00
  64. O.k, dl. Ciutacu si dl Badea, primul om de ziar, al doilea om de televiziune, au descoperit ca exista inca o modalitate de a-si rotunsi veniturile, influenta si imaginea: blogosfera. Problema lor este ca trateaza bs ca pe un instrument si nu ca pe un mediu, concret nu considera ca ar trebuie sa aiba cine stie ce competente pentru a tine un blog, ca in definitiv ei au emisiuni si un b e floare la ureche, doar orice neica nimeni are blog. Blogul e pentru ei o anexa, un accesoriu, aici se comporta ca maimuto-politicienii sau fotbalistii romani carora li s-a dat b ca pe o jucarie.

    Numai ca dl. C si dl. B s-au inselat, teritoriul bs este marcat, incompetenta lor in b si superficialitatea au fost taxate de fruntasii brezlei.

    Cei doi pot fi acuzati pe drept de multe, dar dl. sint hirsiti in paruieli verbale, in care sint atacati ad hominem, deci e preferabil sa pastrezi confruntarea jucind pe terenul bs, nu transfera lupta tabloidizind-o, stai in blogul tau si vei cistiga.

    Cu prietenie

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.