Câştigătorii concursului Toshiba

Au castigat cate o camera video Toshiba Camileo urmatoarele povestiri:

ovi sirb

Astă-vară, părinţii au plecat în excursie prin Europa, cu maşina. Şi-au luat cu ei aparat foto, laptop pentru descărcat poze (şi ca să se uite mama la Friends dacă n-avea somn), GPS, tot felul.

Puţin după ce au intrat în Cehia (din Austria), au oprit la prima parcare în care se vindeau vignete ceheşti. Tata, şoferul, a coborât să cumpere, mama a rămas pe locul din dreapta să îl aştepte, privind în gol pe geam.

Când s-a întors tata la maşină, lipsea rucsacul cu aparatul foto, portofelul mamei şi laptop. Fusese furat din maşină, în timp ce mama era în aceasta.

Mihnea

Anul trecut am intrat la facultate in Bucuresti . Dat fiind faptul ca sunt din provincie , a trebuit sa fac cele 2 lucruri pe care le face orice student nou venit in Bucuresti : sa inchiriez o garsoniera si sa imi cumpar un laptop . Laptopul a fost un model destul de ieftin , iar garsoniera intr-un bloc cam vechi din Drumul Taberei . In prima saptamana in care am venit nu am avut pat , ci doar o saltea , patul urmand sa vina in cateva zile . Asa ca proaspatul laptop sedea langa saltea , pe podea . Intr-o dimineata m-am trezit cu un sentiment ciudat : mi-era cald si eram foarte transpirat . Cand m-am dumirit mi-am dat seama de ce imi era cald . Se sparsese o teava de apa calda din bucatarie , iar toata garsoniera era inundata si aburinda . Nu cred ca mai e nevoie sa spun cum era laptopul… Nu a supravietuit decat 5 zile . Daca as fi avut un laptop Toshiba si garantia “orice ar fi” cu siguranta ca nu as mai fi suferit atat.

gabbis

Fiu-meu e pasionat de mingi, iar pentru varsta lui ( are 1 an si 3 luni ) are o colectie impresionanata…De la mingi de cauciuc, burete pana la cele din lemn…iar cu cele din lemn arunca prin casa pe unde apuca! Mai nou i s-a parut interesant, intr-un moment de neatentie din partea mea, sa imi arunce cu mingea de lemn in ecranul laptopului…..M-au trecut fiori, transpiratii si draci cand am vazut efectul…Iar el satisfacut ca a nimerit tinta, radea…

costelini

Cand din portbagajul masinii iti cade laptopul ti se face pielea gaina…
Daca jos se mai afla o baltoaca ti se face parul maciuca…
Peste doua zile,daca afli ca laptopul e bine mersi,rasufli usurat…
A patit lucrul asta varul meu cu un Satellite L550 si m-am lamurit:un lucru foarte bine facut este prin el insusi o garantie temeinica.Restul e o poveste frumoasa…

Castigatorii sunt asteptati pe email cu detalii.

Concursul continua la piticu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube