Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

38 comentarii

  1. :)) Poliţia acţionează! N-are nevoie de semafor!

    00
  2. Si eu ma gandeam sa fac asa ceva sau macar sa inregistrez ceea ce se intampla in drumurile mele prin Bucuresti.
    Cred ca in curand imi voi cumpara suport pentru a fixa camera video pe bord :)

    00
  3. mai era varianta sa fi trecut andrei gheorghe pe rosu, da tot nu cred ca se grabeau in halu ala

    00
  4. Sunteti cu totii niste haini. Agentii vegheaza. Organul se scutura de lene si actioneaza in permanenta. Doar n-o sa-i opreasca un plastic rosu cu un bec in spate!

    00
  5. Nesimtirea e mare. Dar suntem obisnuiti intr-un fel …

    00
  6. „Politia nu are cap….” in caz ca ai nevoie de un subtitlu.

    00
  7. politia nu are nimic :))

    00
  8. @agre Baga mare… publicam pe http://www.trafictube.ro

    Vreau sa fac o mica comunitate :)

    00
  9. national security mah :)

    00
  10. Nu riscati sa-i abordati sa ii intrebati „ce mortii vostri faceti?” raspunsu o sa fie: „sex cu ma-ta” sau, „suntem in misiune undercover” :)

    00
  11. Asa fac toti politistii, uneori aprind girofarele cand ajung la semafor si vad ca se face rosu, doar ca sa treaca prin intersectie.

    00
  12. Ideea e bună. Am încercat şi eu şi mereu când nu luam camera cu mine dădeam peste cele mai spectaculoase situaţii.
    @agre
    Eu pe a mea o prindeam de tetiera scaunului din dreapta. Depinde ce fel de cameră ai până la urmă.

    00
  13. Pacat ca nu a intrat careva in el…

    00
  14. Patetic.Daca era in misiune mai ziceam, dar…. asa … se tin tare ca sunt privilegiati sau cel putin asta cred ei, nu degeaba li se spune „cap de creta”

    00
  15. Ce de socialisti pe aici.

    Asa ar trebui sa faceti toti. :)

    Acu o saptamana ma opreste politia pentru ceva asemanator, doar ca ei stateau pe margine si eu mergeam incet prin intersectie la Unirii. Trag pe dreapta, acte la control, amenintari cu luat carnetul, amenda bla bla.

    Dupa ce am facut misto de el ca sta ca prostul in intersectie, ca mai mult incurca (traficul mergand bine mersi si fara el), i-am spus ca desi sunt din Moldova (nr de Iasi) uite ca stiu regulile mai bine ca el, chiar daca nu e meseria mea. Chiar daca am intors pe contrasens si am trecut pe rosu.

    Regulile exista doar ca oamenii sa nu se incurce intre ei. ATAT! Cata vreme eu nu am incurcat pe nimeni inseamna ca NU am incalcat nici o regula. Doar un socialist crede ca impunand mai multe reguli poti aduce civilizatie si bunastare „pentru toti”, realitatea fiind insa mult diferita de vise umede de genul asta.

    N-a vrut sa auda, s-a dus in ghereta lui sa scrie procesul verbal (probabil asteptand sa-i dau ceva). Am scos banii si i-am zis ca NU-I Dau NIMIC, si sa-si puna pofta in cui. Ca din toti politistii intalniti in 15 ani doar el si inca unul din Bacau (ce statea noaptea la 3 in mijlocul campului) candideaza la titlul de CEL CARE A INCURCAT CEL MAI MULT CIRCULATIA din toti indivizii intalniti de mine pe aici.

    S-a gandit vro 5 minute (probabil reflectand adanc la argumentul cu politistul din camp care avea probabil si el o nevasta, copii sau viata personala- insa in loc sa mearga la ei respectivul prefera sa pazeasca autostrada si „binele statului”), dupa care a venit inapoi si mi-a dat actele fara sa zica nimic.

    I-am spus ca orice calatorie pana la capatul pamantului incepe cu un singur pas, i-am multumit ca mi-a consumat inutil 10 minute din viata mea si am plecat.

    :)

    00
  16. smecheri oamenii

    00
  17. Uau ce fortosi pe aici, toata lumea se ia de politie, politisti etc. Extra300 ne spune „Chiar daca am intors pe contrasens si am trecut pe rosu” si apoi ne domenstreaza ca de fapt nu a facut nimic rau, totul a fost legal.

    Ma intreb eu, daca toata lumea care a comentat aici traia in Germania, Austria sau orice alta tara tot asa se intampla? Sau pentru argumentele de smecher Extra300 se trezea cu un genunchi pe ceafa si ceilalti la fel.

    Cati dintre voi ati condus afara si ati procedat la fel ca in Romania? Cati dintre voi ati condus afara si ati intors pe contrasens si apoi ati trecut pe rosu?

    Da e Romania nu?

    00
  18. @Extra3OO Ce tare esti coae. Ar trebui sa iti deschizi o firma de consultanta.

    00
  19. da-i in politisti da :D ,lasa cand te-or prinde o sa faci la analize mai ceva ca Andrej Gheorghe.
    A fost un caz mai demult cu cineva care a pozat niste politai si a fost saltat pentru ofensa adusa autoritatii i sa deschis un dosar penal etc ,l-au dat pe la tv si cu greu politaii au fost convinsi de ridicolul situatiei.

    00
  20. acu un an politia a dart peste un copil-vecin cu mine-de 9 ani, care trecea pe trecerea de pietoni pe verde-copilul, ca politia nu. l=a culcat sub roti. needless to say,lumea a vrut sa ii linseze

    00
  21. @Extra3OO: esti zeul meu! Ma inchin tie, smecherenia voastra! Hai du-te dracu’, mananci aici ca***! Din orgoliu si tot iti lua carnetul!

    00
  22. păi dacă ea se consideră și legea.

    00
  23. Nu prea are cine sa-i traga la raspundere pentru ca trec pe rosu. Pot foarte frumos sa spuna ca erau in „misiune” si nu stiu cum ar putea dovedi cineva ca n-au fost.

    00
  24. @ razvanbb: as baga eu mare cu filmatu’ dar trebuie sa mai iau suport pentru camera si incarcator auto
    @ Takju: am un kodak Zi8

    Dar, intrebarea mea e: unde gasesc si eu suport cu ventuza pentru camera mea ?

    00
  25. erau nin omisiunea dom`le, nic nu stiti

    00
  26. Nu ai ce sa le ceri la unii politisti :) la 7 dimineata ei alearga cu sirenele prin oras sa isi bea cafeaua

    00
  27. Vali, eu nu inteleg de ce vrei ca eu sa platesc „impozit” neaparat..

    De vro 10 ani mi-am dat seama ca daca e sa am vrun viitor (*pensie, asigurari de sanatate etc), singurul lucru pe care pot sa-l fac e sa nu mai platesc nimic, dar ABSOLUT NIMIC, si sa-mi vad de viata mea. :D

    Oricum, e ceva ca ai aflat si de „cealalta” firma, se vede ca baietii isi fac treaba cu simt de raspundere si competent. Felicitari!

    (n-ai vrut sa vii si tu pe energie.. asta e, doar ti-am zis atunci :P)

    ..

    @cineva : poate uiti ca in Olanda s-a renuntat la semafoare. Tu intreaba-te de ce..

    @jimmy hoffa: acum „smecheria” se masoara altfel, exact pe dos. Cu cele 5 NUP-uri ma laudam in urma cu 5-6 ani (intreaba-l pe zoso daca nu ma crezi), acum ideea e sa sufli si in iaurt. S-a intors roata. Faptul ca am mers putin pe contrasens si am trecut pe rosu e doar asa, o mica distractie nevinovata – pentru ca oricum tot traficul era blocat si nu era ABSOLUT NICI UN RISC.

    Defineste-ti te rog notiunile inainte de a ma acuza de cine stie ce prostii. La mine AGRESIUNEA este definita putin altfel, in sensul ca pana si un act fara importanta, complet minor si neinsemnat (*de exemplu daca eu intorc pe contrasens pe mosilor si pe strada/Bucuresti e o singura masina undeva prin Voluntari) daca e facut involuntar si a pus cuiva viata in pericol (vai, l-am incomodat), pana si asta se poate pedepsi. Niciodata nu poti sa stii ce se va intampla din cauza unei chestii, nu? Adica ai auzit de „butterfly effect”, sper..

    La mine nu merge cu „altii sunt vinovati/n-am stiut sa moara mama”. La mine oamenii sunt responsabili pentru faptele lor si daca nu au prevazut ce se poate intampla (condus la limita evitarii oricarui pericol / luat masurile de prevenire impotriva incendiilor etc), atunci sunt buni de plata. Nu se preia absolut nimic la bugetul de stat. :D

    Insa pentru chestia asta e nevoie intai de o victima care sa se simta lezata, prejudiciata cu ceva. Acum zi si tu cine a fost lezat ca am intors eu acolo. Depui plangere impotriva mea? :)

    Trebuie sa-i arestam cumva pe toti aia din Olanda care isi permit sa treaca pe rosu, „te lezeaza” si nu poti sa dormi noaptea din cauza lor ??

    (care oricum, nici nu exista insa hai sa trimitem trupele speciale peste ei, sa le puna genunchiul pe gat ca l-au ofensat pe Gheorghe, sa doarma Gheorghe linistit).

    00
  28. Mda, deci aia calca rosu si voi va certati sau cum ?

    00
  29. era in „pisiune”

    00
  30. Scuze, 6 NUP-uri, ultimul a fost pentru 0.90 in aerul expirat.

    Sorry. :D

    *vali, repede, verifica-l si pe asta ca e subiectul cald. Ordonanta cred ca e publicata inclusiv in Monitorul Oficial. :)

    restul erau mai neinsemnate, evaziuni..

    00
  31. radu, tu nu trebuie sa platesti impozite. ci doar sa existi si sa ne minunezi cu existenta ta.

  32. politistii are trebui sa fie primii care sa vina cu exemplul. cazul asta apare prin toate orasele, si pe urma se intreaba de ce suntem pe primul loc la rata mortalitatii in trafic din europa.

    00
  33. Sunteti mai multi?? :D

    As vrea sa te gandesti foarte serios la varianta de care zic. „Neplata” asta cred ca e singura solutie – vin chestii extrem de grele pe viitor si cred ca le stii si tu. E pe viata si pe moarte. „Statul” va fi de o impotenta magistrala, n’o sa poata absolut nimic.

    btw: spune-i te rog lui Silviu ca oferta a ramas valabila..

    :)

    00
  34. un proiect mai mult decat ambitios .
    si totusi , felicitari !

    00
  35. … Antena III prezinta filmuletul fara sa precizeze sursa, din nou …

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube