sursa de ieri şi de azi

sursa_mihai sursa_fara_link

Cum a trimis Mihai pozele la o zi după ce apăreau pe aici…ntz ntz ntz. Şi cum l-am trecut noi repede pe el sursă, ca să nu zică lumea că le-am furat, cum facem de obicei.

Al doilea exemplu e special. Îi mai explic o dată lui Emilian Nedelcu, în speranta că îi va intra în cap: dacă tu iei ceva de la mine, specifici sursa şi nu dai link, e ca şi cum ai fura. Tu te foloseşti de munca mea, ilustrând articolul cu ea, eu nu mă folosesc de ea, pentru că tu eşti o altă jigodie de jurnalist de offline şi nu dai link. S-a înţeles acum?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. ehh la noi merge :)) „permite legea” iar treaba cu moralitatea jurnalistilor e deja o gluma expirata

    00
  2. si articolul de mai jos?

    ai specificat sursa? da
    ai pus link? nu
    deci ?

    00
  3. S-a reparat cu linkul. Si chiar inainte sa vada cineva postarea, poti sa-l intrebi pe Piticu :D

    00
  4. Observatia e corecta. In rest, incerc :)

    00
  5. Zoso:

    De cand ai furat de pe blogul meu graficul ala din AdPlanner la care am muncit 2 ore si nu ai specificat sursa decat dupa ce ti-am dovedit ca l-ai furat, eu nu mai prea citesc postarile tale in care te lupti cu ziaristii imorali de la F5. Adica citesc, zambind.

    Altfel, Nedelcu e fraier ca a luat poza de la tine si a citat, in loc sa o ia din bazele noastre foto. E evident ca a vrut sa faca un gest amical si corect. Si e la fel de evident ca i-o tragi pe nedrept. Si ca esti usor ipocrit in cazul dat.

    Stiu ca nu o sa publici comentariul, la fel ca si altele pe tema asta :) Si nici nu e cazul. Ti-am scris tie, nu poporului.

    Spor.

    00
    • @dStanca: stiu, si pentru ca tu esti sef si eu nu, nici nu putem discutam. stiu.

      ps: cu placere. stiu ca ati rezolvat problema cu feedurile buşite

  6. @zoso: nu am pretins ca tot ce scrii legat de noi e absurd. uneori, ai dreptate. de exemplu, la faza cu feed-urile, ai avut. si nici ca ai mei sunt perfecti. dar nici atat de boi nu sunt precum reiese daca citeste cineva ce scrii pe aici despre ei. in rest, desi as fi avut motive sa nu mai discut cu tine (stii tu de ce), continui sa o fac si nu am aere. zic eu. ca dovada.

    00
  7. Corect. Informatiile circula oricum, da’ parca e mai normal sa spui si de unde provin ele. Doar n-au aparut din abisurile mintii comune ale unora in acelasi timp sau din strafundurile vidului neuronal al blondelor si blonzilor de pretutindeni…. :D :P

    00
  8. @zoso: incredibil; am incercat cu firefox si asa se intampla
    ieri incercasem cu chrome si…
    scuzele mele….

    00
  9. @dStanca: cand stii ca lumea e cu ochii pe tine te apuci sa faci greseli din astea stupide? cam asta ar trebui sa fie mottoul vostru.

  10. rahaturile celor de la realitatea > Realitatea.net – Live Inregistrat

    00
  11. Mihai, baiat de treaba, pacat ca nu exista

    00
  12. @dStanca: eu sunt convins că ai dreptate când afirmi:

    …dar nici atat de boi nu sunt precum reiese daca citeste cineva ce scrii pe aici despre ei.

    am, de asemenea, convingerea că nici zoso nu crede asta. dar, vorbesc acum din experiența mea, oamenii nu au formată o cultură a lucrului bine făcut. poate cei pe care’i conduci tu nu au aceeași aceeași statură morală și intelectuală ca ai mei (în sensul că e foarte probabil ca ai tăi să fie mai educați) dar eu până nu’i zgâlțâi la modul serios nu conștientizează că treaba făcută e prost făcută. ce’i drept, ca să’i tot supraveghez și controlez îmi consumă o grămadă de timp, dar așa lucrurile merg mai bine.
    și, de fapt, asta face și zoso aici: bate șaua să priceapă iapa! :)

    00
  13. tare de tot chestia asta cu sursa:Mihai….sa inteleg ca pot fi eu…;poate fi colegul meu de birou…cu faza asta chiar ca-s prosti…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube