De ce există gropi pe DN1 în Prahova?

Şi nu, nu mă refer la alea apărute acum, după dezgheţ. Mă refer la alea care există de un an.

E o chestie simplă. Bucureştenii se înghesuie să îşi cheltuie banii în fiecare weekend pe Valea Prahovei. Teoretic, şi practic, o parte din acei bani se duc la bugetul judeţului şi localităţilor respective, prin taxe şi impozite. N-ar trebui ca banii ăia să se ducă spre repararea SINGURULUI drum pe care vin proştii de turişti să îşi cheltuie banii?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. Oricum mai mereu se merge bara la bara pe portiuni.
    Drumurile sunt cea mai mare problema in Romania acum.

    00
  2. jnebun? pai 1 an de stat la primarie incerci sa acoperi cu gaurile facute de predecesor si sa tii comuna in viatza. Mai raman 3 in care sa iti faci o via, sa iti iei o masina buna si sa dai bani cui trebuie sa iti tragi si tu un pamant ceva. La ce naiba sa te doara capu cu proiecte si investitii ca tu sa iti recuperezi investitia peste 2 ani si abea apoi sa inceapa sa aduca bani profit la buget din care sa te chinui sa iti tragi partea ta. Nu e mai simplu sa ii matrashesti din prima?

    00
  3. raspunsul scurt: nu.
    raspunsul lung: nu, pentru ca banii din taxele si impozitele „locale” au probabil alta destinatie si in niciun caz alimentarea gaurii negre care se cheama CNADNR. Precum se stie aceasta institutie este intr-o lipsa permanenta de fonduri si cronic incapabila sa administreze corect bugete.
    … asta in ipoteza in care vorbim de DN1 dintre localitati.

    00
  4. Prostii de turisti oricum vin si prin gropi! De ce sa faca drumurile cand mai bine fura banii?
    Asa merge treaba pe la noi…

    00
  5. mai zoso, dar ce pretentii ai si tu! acum zau asa, adica sa renunte ei la spaga pentru drumuri mai bune? pai fraierii de turisti oricum vin, ca in alta parte nu au unde sa se duca (marea e prea departe si urmatorii munti nu au drumuri de acces mai bune). asa ca de ce sa se mai streseze si cu probleme d-astea minore, ca drumurile :D

    00
  6. Intrebarea e alta: Baietii destepti din prahova nu sunt cam prosti pentru ca NU repara SINGURUL drum care le aduce o gramada de bani ?
    Da’ la noi e greu cu gandirea.

    00
  7. 1. pt că au învățat că „deștepții” de la capitală sunt obișnuiți să dea în gropi
    2. pt că DN1 este un drum NAȚIONAL și reparația lui nu ține de Prahova
    3. pt că deși este un SINGUR, jumătate dintre turiști își varsă banii în visteria Brașovului

    00
  8. Sunt prea multi prosti care cred ca au facut ceva daca s-au dus la munte, ca sa aiba de unde se intoarce la viata lor searbada si sa poata spune povesti ce includ „si era(m) atat de beat”…

    00
  9. Ar fii normal. Dar noi prostii trebuie sa le construim vilele lor cu banii care ii dam pentru drumuri. A 2-a oara am schimbat un rulment pe fata si sunt omul care ocoleste gropile.

    00
  10. Stai sa vina campania electorala sa vezi cum se asfalteaza

    00
  11. NOU
    #11

    Am venit eu spre Bucuresti din Azuga si iti zic ca am avut o portiune de 10-20 km plina de gropi. Trebuia sa ai reactii rapide ca sa nu iei nici o groapa…

    00
  12. din acelasi motiv pt care exista pana si in centrul bucurestiului ,in craterele caruia mi-am distrus definitiv anul acesta 2 roti. Aleluia….

    00
  13. Păi să vedem, dacă asfaltăm frumul vor veni prinţi arabi sau turişti americani? Nu. Aşa că ce rost are? Cocălarii bucureşteni vin oricum. De fapt dacă găsesc şi gropi se vor simţi mai „ca acasă”.
    Dacă stau bine să mă gândesc, ar trebui băgată şi taxa de acces în staţiune. Radu Fasole a băgat-o de câţi ani şi oamenii parcă merg cu şi mai multă plăcere la baltă, iar el strânge două tiruri de bani pe an.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube