Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

36 comentarii

  1. Ma intreb…oare unii nu se simt penibil sa apeleze la tot felul de prieteni/amici/cunostinte pentru a fi promovati? „Lasa frate ca il cunosc pe Vasile care il stie pe Gheorghe care il cunoaste pe unu Ion de la ProTV/CanCan/Antene…etc. si ne rezolva el de o aparitie cumva”

    Care mai e placerea sau in ce mai consta sentimentul ala de implinire sufleteasca in urma realizarii unui (presupus) lucru bun? Sau astea nu mai conteaza… Conteaza doar sa iti apara mecla pe undeva sau macar la subsol cumva adresa Blogului/Site-ului, indiferent ce ai facut pentru asta?

    Inteleg si aia cu „scopul scuza mijloacele”, dar pana la urma care mai e scopul? Sa ne adunam 5 insi ca sa ne spunem unul altuia cat suntem de inteligenti/frumosi/celebri?

    00
  2. Bun, vreo 20 de secunde in total de aparitie vizuala ptr. „Cristi Roman”.
    Cui dau Guinnessurile deci :) ?

    00
  3. @complexTM: Sincer nu vad care ar fi problema, si-a promovat blogul? Da. E ca si cum te-ai lua de cineva cu cont Adwords cum ca primeste prea multe clickuri pe zi.

    00
  4. Opreaaaaaaaaaa :-/
    Ce PRO sunt baietii aia:))

    00
  5. Vali… Oprea? Si Ionut Petcu n-a fost si el filmat? =))
    Daca nu ma insel, nu este prima oara cand pocesc numele…

    00
  6. Da, te`am vazut si eu dimineata la stirile pro tv :D ai zis ceva mai pe scurt

    00
  7. Băi, da’ ce seamănă Oprea ăla cu tine :D

    00
  8. da care e treaba cu Vali Oprea?

    00
  9. Ce bine seamana fratele tau geaman cu imaginea pe care ne-ai servit-o noua.

    00
  10. pai azi-dimineata parca te „botezasera” cum trebuie, sau mi-a scapat mie? :)

    00
  11. „Fratele” tau cand s-a insurat , si-a luat numele de familie al sotiei ? :)

    00
  12. @complexTM: mai pe romaneste, ca sunt un pic confuz. cine la cine a apelat?

  13. Vali Oprea,hmmmm asta e blat cu Oprea ala de la PSD :)?

    00
  14. aha… deci tu esti Oprea !
    am auzit multe despre tine la/in piata :-))

    00
  15. Despre ce a fost stirea aia ca nu am inteles? Bloguri de succes si a vb de cateva proiecte care nu cred ca au asa mare succes incat trebuia sa auda si nea gheorghe de la Sascut de ele….am avut senzatia de stire advertorial nesemnalizata….de ce trebuia sa fie o stire….au castigat premii ceva? Au depasit o suma mare castigata din reclama…..ce a facut ca aia sa fie o stire?

    Acuzam profesionalismul altora da uitam sa scoatem paiele din propriul ochi.

    Iar faza cu Vali Oprea a fost culmea penibilului din toata stirea.

    00
  16. cum era? il cheama Oprea si poarta sutien? :))

    00
  17. „Yo! Pranzul din Caserola imma let you finish, but Adi Hadean has one of the best cooking blogs of all time! One of the best cooking blogs of all time!” :D

    00
  18. cum poţi să mai pomeneşti numele lui buhnici după ce te-a botezat şi a dat pe sticlă 3 secunde din conversaţia de la cico şi alea bîlbîite?

    00
  19. Viorel Copolovici spune in filmulet : ” mi-am dat seama ca va urma o perioada in care oamenii vor gati mai mult acasa si vor iesi mai putin la restaurant …” la cateva secunda dupa fraza spusa urmeaza o invitatie la restaurantul lui V.C. … cum vine asta?

    00
  20. iar a fost o stire ca sa fie, ce naiba cauta ziarele alea la orlando?

    00
  21. Am vazut filmuletul la stirile de la ora 19 si m-a bufnit rasul cand te-am vazut cu numele de Vali Oprea! Poate au crezut astia ca te-ai maritat! :D

    00
  22. Auzi ca in scurt timp s-ar putea sa incasezi dublu. Treaba buna :)

    00
  23. @zoso: multiple-personality disorder ? :)

    00
  24. ati auzit copii ? hai la treaba, sa fim printre aia din 2015. inelegeti ? in 2015 toti vor vrea blog si site-uri, cine le creste de pe acum o sa fie boss atunci

    00
  25. Zi-i lui Buhnici sa se OPREAsca din greseli… Sau nu o fi Buhnici, o fi BuFici? Sau poate ca e Bunici pur si simplu. Adica s-a ramolit si l-au lasat memoriile :))

    00
  26. @Piticu21: Cred că se pregătea să spele geamurile când au intrat ăştia peste el cu interviul…

    00
  27. @all 27 de comentarii și nici unul pozitiv. Probabil că vă deranjează când este promovată G R A T I S blogosfera la Știrile ProTV. Nu a plătit nimeni pe nimeni iar greșeala legată de numele celui care nu are nevoie de buletin mi-o asum. Rectificată între timp pentru Știrile de dimineață și online. Ca să arate așa (adică să fie ușor de înțeles prin imagine, scriitură și interviuri chiar de mama) o știre despre internet se muncește de 4-5 ori mai greu decât una despre autostrăzi, spre exemplu.
    @Pyuric – păreai mai prietenoasă când te-am promovat și pe tine acum ceva vreme.
    @Cristi Roman – le bei în cinstea mea!
    Vă urez succes tuturor și mai lăsați răutatea, că parcă nu ne stă bine când ne canibalizăm. Sper să vă promovez și pe alții dintre voi la Știri, dacă nu cumva asta vă creează deservicii. Zoso, ți-am creat ție?

    00
  28. @Momo – eu sunt George Buhnici. Tu ești doar un mitocan anonim.

    00
  29. @George: inca sunt, dar tot mi se pare amuzant ca la fiecare stire pe care o vad legata de online mai este pocit cate un nume :))

    00
  30. Iar n-aţi înţeles nimic, las`s că vă explică blonda. Vali s-a măritat, nu îl mai cheamă Petcu.
    (:D no nu te supara, cu toata stima…)

    00
  31. @George Buhnici: iti recomand ca lectura suplimentara Michael Ende- „Momo”. Ai sa vezi una din greselile tale in comentariul in care mi te adresezi.
    PS 1: nu e frumos sa ne scoti ochii ca ai promovat blogosfera romaneasca. La urma urmei, gresita sau corectata, stirea aceea iti aduce bani tie! Cand esti un profesionist, nu faci gafe de incepator. Dar oameni suntem!
    PS 2: sincer iti apreciam activitatea pana acum si probabil ca o voi aprecia si de acum incolo, in ciuda reactiei. As fi fost tentatA sa iti spun „preaminunatule” si sa intind prajina spre nasul dumitale, dar ma abtin pentru ca ai facut corectura si ti-ai recunoscut gresala. Sa auzim de bine si citeste-l pe Ende, da?

    00
  32. Stai sa vezi ce se va mai bucura Esca cand se va capata cu-n interviu la vreun blog in viitor, chiar cu nu mele de Andra, Maricica… Esca.

    00
  33. Drept răsplată tradiţională pentru faza cu „Oprea”, mielul îl dă proteveu’ şi îl găteşte Viorel?

    00
  34. Neata.

    Nu-l mai certati asa dur pe buhnici.ro. Numai cine nu munceste nu greseste.

    Are dreptate, avem nevoie de tot mai multe materiale ca asta, care sa vorbeasca despre bloguri si oamenilor care inca nu le viziteaza zilnic.

    00
  35. asta e blog de nisa?:)) oooo da.. good one

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube