Copii nebătuţi

Cea mai bună dovadă că nu e bine că părinţii au încetat să îşi mai bată disciplineze fizic copiii. Dacă aş fi reacţionat aşa, tata m-ar fi bătut întâi cu cureaua şi după aia şi cu bâta aia. Şi el e un calm. Dar limitele sunt limite.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

97 comentarii

  1. 200 de dolari ? vreau şi eu una.
    Puştiul e prost. Dacă tot s-a apucat, trebuia să spargă geamurile .. era „mai de efect”.
    Nu e chiar cea mai bună dovadă. Cum zicea şi Alex, la ce maşini au ăia în curte chiar pare că părinţii îşi bat joc de el.

    00
  2. nu bataia e solutia. trebuia sa ii ia ceva ce ii place. cel putin asa spun unii pe la mine.

    00
  3. Si pe jigodia aia de copchil il durea fix la … bata ca parintii i-au facut un cadou. Intrebare: cati dintre voi ati primit cadou de la parinti o masina cand ati implinit 18 ani? … Aha, asa ziceam si eu …

    00
  4. La americani daca iti bati copii si te reclama ajungi la inchisoare. e prost crescut. Copilul poate sa te dea in judecata de pe la 14 ani mi se pare… depinde de la stat la stat. N-are sens sa comparam cu ce e la noi…

    00
  5. Pustiul e acelasi cu cel care facea crize pentru contul de WOW printr-un alt video si apoi se refugiase intr-un copac.
    I-am recunoscut vocea si modul de a spune „frickin’ ” si „fag”.
    Bag de seama ca familia s-a apucat sa faca virale. :)

    00
  6. idem: @alex
    reactia mea la sfarsit :)))))))))

    00
  7. La ce masini au aia in curte…il inteleg pe baiat:)

    00
  8. chiar copii nebatuti, la ce masini au … nu ma abtin!

    00
  9. Daaa la ce masini are toata familia in curte cu Hammere si cu Jaguare ce naiba ma luati in ras cu asa ruginitura, daca nu erau masinile alea in curte sunt sigur ca nu reactiona baiatul asa, si eu as reactiona asa.

    00
  10. La ce masini zaceau in garaj… puteau macar sa-i cumpere una la 2000 =))

    00
  11. Ai fi vrut să se bucure? Părinţii ăia chiar şi-au bătut joc de el având în vedere că aveau în curte Hummer+F650+Challenger. Bineînţeles că noi, la vârsta lui, ne-am fi bucurat 100 de ani pentru o camionetă cadou, dar acolo e cu totul alt tablou.
    Partea cu bâta este de înţeles şi ea, întrucât mă-sa i-a spus că o poate scrijeli fără sa fie vreo problemă şi nu pricep de ce tac-su s-a împotrivit… până la urmă ăsta era scopul pentru care au cumpărat-o.
    Copilul nu are nicio vină.

    00
  12. Un om calm nu-si cumpara tractor si locomotiva in loc de masina… E in sangele lor, iar la cum sunt aceste familii americane tipice, sa zambim si sa ne para totusi rau ca nu am vazut un film cu impuscaturi, ci unul cu o bata folosita ineficient…

    00
  13. nu stiu cum ai fi reactionat tu daca aveai masinile alea in curte, dar eu il inteleg perfect pe pustiu ala. au facut parintii caterinca de el :))

    00
  14. Da, prost educat si sigur cu adanci fitze :)) stupid child!

    00
  15. Minorul se zbenguie in halul ala ca l-au facut de cacao in fata prietenilor. Ce sa-i faci, tine la imagine. Pana la urma nu e aniversarea majoratului ori ceva mai memorabil, insa cei care au avut grija de educatia sa sunt niste papagali. Pervers mod de a-i transmite progeniturii ca trebuie sa pornesti in viata de jos ca sa ai capul pe umeri.

    00
  16. Asta-mi aduce aminte de o faza la noi la mare, cu o pizduta de 18 ani care si-a facut varza un volvo nou nout aruncand cu sticle in el, ca nu-i luase tac-su prima masina bmw. Cruel, huh? Da’ ma gandesc ca tat-su o fi fost baiat istet de a ales volvo pentru siguranta unui incepator, asa ca pizda a avut probleme maxime cand s-a dus mahmura acasa cu masina muci.

    Cat despre filmulet, eu cred ca parintii il stiau pe junior isteric si d-aia iau luat rabla asta super rezistenta. :D

    00
  17. Cica e regizata. Pe encyclopedia dramatica sunt ceva povesti legate de toata treaba asta.

    00
  18. din ce am inteles din video, masa ii spune sa isi ia un job ca apoi se schimba lucrurile.. cu siguranta in 2 saptamani ii lua si lui cel putin un r8 acolo.. asta este:)

    00
  19. Copilul ala e dus cu capu’. Are macar 16 ani. La americani e ceva normal. Daca ii aduceau un Hummer se apuca sa ii calce cu el. Sa mor io daca nu.
    E un cadou, nu iti place, nu il iei.
    Cu stima.

    00
  20. Cum ii cresti, asa ii ai. Dupa ce nu au reusit sa-i faci ca in viata trebuie sa muncesti si nu sa primesti de gata, dupa ce probabil l-au rasfatat mai mult decat trebuia (par o familie instarita dupa masinile care zac pe acolo)…. acum la ce se asteptau?

    00
  21. mi se pare regizat clipul. uite ce masini sunt in fatza casei si masina baiatului arata de parca au luat`o de la fier vechi, numai buna sa primeasca niste bate in caroserie fara sa`i para nimanui rau de ea.

    00
  22. E o criza totala la copii asta cu „sa par sarac in fata prietenilor” da’ de ce sa pari bogat, ca sa iti ceara lumea bani?
    La ce masini aveau la garaj cadoul asta parca e un fel de pedeapsa:)).

    00
  23. Regizată sau nu, eu aş fi zis sărumâna dacă taică-miu mi-ar fi făcut cadou un jaf de dacie, oricât de praf ar fi fost ea. Cum a spus şi maică-sa în film, aia e o maşină după care să nu plângi dacă o pocneşti/zgârii când ratezi o parcare sau o manevră, ceva.

    00
  24. Mai e un filmulet in care ta-su pune cainele pe el., nu mai zic ca omul sparge tot ce poate prin casa.
    https://youtube.com/watch?v=SXZjkW3TqTk

    Si iata o alta criza de isterie cand ma-sa ii anuleaza contul de WoW
    https://youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc

    00
  25. masinile alea de afara si din garaj fac video-ul un pic fake…but who knows!? :) oricum comportament de idioti si la copil si la parinti…ta-su unde era cand ala a inceput sa urle ca idiotul? si ce intrebare de retardat cand a luat bata in mana „ce faci cu aia??” .. ma duc sa mi-o infig in !

    00
  26. NOU
    #29

    Ăla nu e cadou, e bătaie de joc. Decât un astfel de cadou, mai bine nu îi mai cumperi nimic.
    Când faci un cadou te interesezi și tu ce și-ar dori respectivul, ce îi place, etc. Pe baza feedbackului cumperi.
    Părinții ori nu au înțeles ce vrea copilul, ori au zis să arate că au umor.

    @Cata și rasebo: copilul nu a primit cadou o mașină, a primit cadou o fierătanie de $200. Repet $200, nimic mai mult. Mai folositor era dacă îi puneau în mână cash-ul.

    00
  27. Si eu m-as fi enervat daca primeam o masina de 200 de dolari, pictata in culorile alea gay.
    Oricum, ma gandesc ca distrugerea unei masini ar fi inceput cu geamurile, nu? si apoi faruri, radiator etc. Pustiul ala tinteste exclusiv tabla care nu pare foarte afectata de lovituri.
    Looks fake to me.

    00
  28. Ori e un fake cacacios, judecand dupa faptul ca nu i-a ars una bucata zdravana in parbriz (in TOATE filmele americane, primul atacat este parbrizul :-D sau macar un geam lateral), ori… masina aia e o SUPER MEGA MASINA. A rezistat ca o stanca, gen.

    00
  29. sunt virale.. wafflepwn.com
    chiar tu zoso nu ti-ai dat seama? :D

    00
  30. Uni sunt prea rasfatati sau parinti sunt prea buni cu ei si accepta sa-i calce in picioare, din pacate. Daca ar sti baiatul ala cat de greu e pentru o mama sa-si creasca copilul…

    00
  31. Chiar ca.. la ce masini au aia in garaj… masina aia costa cat anvelopa de la Hummer. Totusi motivul e o absurditate „ma faceti sa par sarac in fata prietenilor”… In fine.. fiecare cu pasarica lui.

    00
  32. Copii prosti si needucati pe care nu ii intereseaza ABSOLUT nimic.:)

    00
  33. ce repede si-a dat tricoul jos.

    00
  34. mie mi-au luat Nova…

    00
  35. speri ca nu-ti doresti mamelele de pe forumurile parintesti pe aici :) https://youtube.com/watch?v=lceRf0q60zA

    00
  36. Faptul ca a distrus masina nu este chiar atat de grav. Din momentul acela putea sa faca ce vroia cu ea, doar era a lui. Dar sa ridice bata la tatal lui.. Asta e multumirea pe care au primit-o parintii pentru acest cadou.

    00
  37. i-as fi rupt bata aia pe spate.rasfatat nerecunoscator…

    00
  38. sa o luam cu inceputul…
    1. daca era fi-miu, a doua zi era angajat part time, sa plateasca serviceul.

    2. urmatoarea masina ar fi avut/o abia atunci cand si-ar fi permis sa-si cumpere singur una, cu banii munciti de el

    :)

    00
  39. ca parintii te bateau nu e neaparat un lucru bun..uita-te la tine … :-D

    00
  40. Mi se pare mie sau asta e un fel de Prigoana jr/Cocos jr/Geoana jr in varianta americana?

    00
  41. FAIL. E jucat pe scenariu.

    Ce parinţi *normali* vor dărui fiului lor o maşină de 300$ intenţionat inscripţionată cu balonul de vopsea, având un garaj plin cu Hummere, Jeepuri şi maşini sportive…
    Şi încă – fratele mai mic a filmat tot şi chiar dacă a fost deposedat de cameră, filmuleţul a ajuns pe net.
    Mai observaţi încă ceva – băiatul nu a stricat nimic cu bâta, batând exclusiv în cea mai rezistentă parte a maşinii. Dacă ar fi fost o reacţie naturală se arunca în primul rând asupra parţilor fragile a maşinii – farurile şi sticla.
    Despre jocul fals nici nu vreau să script.

    Verdict: o glumă americană de prost gust cu buget minim. Faza cu WoW era mult mai rupătoare.

    00
  42. Mda, parintii au masinile alea in curte pentru ca probabil -au muncit- pentru ele, nu le-au primit cadou de la parinti.

    00
  43. Eu as zice ca si parintii mai merita o bataie mica cateodata. Macar psihologica asa..
    Trecand peste faptul ca bajetul e obisnuit cu hummer, charger si pick-ul ala de 3m inaltime.. un jaf d-ala e cam cosciug asa. Nu stii cum e cu franele, cu directia.. parinti dobitoci. DECI: parinti dobitoci.
    @rasebo: tatal tau are masini de 200.000$ cumva? Si sta la vila?
    @zoso: ti-a luat vreodata tatal tau de ziua ta un cadou la caterinca? o piatra gri intr-o cutie stralucitoare pe care scrie „acea masina cu telecomanda pe care ti-o doreai foarte mult”

    00
  44. L-or fi stiind ai lui ca e cam prostut si din cauza asta nu i-a facut cadou o masina mai scumpa. Ce rost ar avea sa ii ia o magaoaie din aia daca el e praf la condus decat sa se urce pe alte masini cu ea mai bine se opreste cu asta in pom :) Asta in cazul in care video-ul nu e fake. Sau or fi vrut doar sa bata pla de el? :))

    00
  45. haide bre, ca si aia si-au batut joc de el. aia umblau cu hummere si chargere si lu’asta micu i-au luat mizeria aia, parca bronco sau ce e. jenant.

    00
  46. amu vin specialistii sa zica ca nu e buna masina. ba cretinilor, e chestie de comportament. fa abstractie de la detalii, sume, fundal etc. …

    cred ca jumate din astia de-aici ar face la fel. RETARDS!

    00
  47. Dacă nici părinții nu au beneficiat de educație…

    Citind postarea ta mă gândeam la asta

    00
  48. si tu brutus? si tu vrei sa bati copii?

    ca e fake sau nu? eu cred ca e, dar e mai putin relevant, tu pui o problema pe care eu o rezolv asa:

    nu-ti place masina? (rad colegii de tine) ia du-te-n pizda matii la scoala cu trotineta care ti-am luat-o cand aveai 7 ani, sa vezi atunci….ras

    DAR, daca la 14 ani ii iei cadou de 2000$, la 15 de 3000$, iar la 16 de 200, atunci reactia copilului e previzibila (si tu parinte esti idiot sau ai devenit somer intre timp), dar nu de acceptat

    00
  49. Ce cretin. Ii mutam falcile din loc sa imi faca mie asa ceva. Puteau sa ii dea cadou o cutie de creioane colorate, gestul de a spune ca nu iti place un cadou, mai rau, de a il refuza, e de o uritenie de nedescris. Nu exista ceva mai urit. Si pentru astia de aici care comenteaza ca cica e masina de 200$: in fiecare zi mor de foame 33.000 de oameni. Idiotilor.

    00
  50. prea mult gta :))

    00
  51. Daca numai idioti e bine ca si asa suntem multi aproape 7 miliarde in curand.
    Cu stima.

    00
  52. NOU
    #57

    Ala are probleme cu capu’ (vedeti toate video-urile postate de frasu – biggest freak out, legat de WOW) asa ca ii inteleg pe parintii; nu ii dai cadou la o odrasla cu retard mintal masina de formula 1.

    00
  53. @zoso
    pai am primit o dacie – prima mea masina – de care am fost f multumit. dar…mie nu mi s-au umflat sperantele dinainte pt un efect spectaculos cind imi dadeam jos cirpa de pe ochi – eu am stiut dinainte ca e dacie, ba mi-am ales si culoarea.
    copilul e clar un rasfatat retard tipic american, insa reactia lui de frustrare este partial justificata pentru ca toti din jurul lui i-au umflat asteptarile, asa ca omul se astepta la o masina comparabila probabil cu ce era deja in garaj. cadoul – o fi masina functionala – dar nu e deloc „cool”, ci „lame”. americanii au o traditie privind prima masina la 16 ani, si musai tre’ sa fie cool. aia nu e cool. eu il inteleg pe retardel, desi faza cu bita e exagerata.

    00
  54. la 16 ani am primit ceva atât de fain încât nici nu îmi mai aduc aminte ce era :)). totuși: dacă tata ar avea avion, yacht si eu as primi de ziua mea o rabla de 6 milioane it would get ugly. Nimeni nu zice sa nu te bucuri de ceea ce ai. But wtf… Si bătaia nu e rupta din Rai. (punct) Eu nu mi-as lovi niciodată copilul

    00
  55. Da, bataia e o forma de educatie daca nu esti in stare sa o faci ca orice om intreg la cap. Daca nu te duce mintea mai mult decat cea a copilului tau singura ta scapare e sa renunti la orice forma de logica si sa-l bati.

    00
  56. Si parintii si copilu sunt cretini. Parintii mai multm, sunt de vina pentru ei si pentru cum reactionaeaza odoru lor. Nu sunt de acord cu bataia, se poate face educatie si altfel (majoritatea romaniilor au fost batuti si uite cum au ajuns).

    La ce masini au parintii in curte si eu as fi reactionat la fel la 16ani. Nici macar nu s-au obosit sa mai dea inca cativa dolari la un service de cartier sa vopseasca masina intr-o culoare uniforma ca sa arate decent.

    ps. Greseliile de gramatica sunt intentionate, ca sa ma manace trolii de fund ;)

    00
  57. Haide mai… la ce tractoare au aia in garaj si pe langa garaj, l-au cadorisit cu harbul ala…
    Cum si l-au crescut asa il au, si dupa masinile alea nu stiu cat efort au depus… :)

    00
  58. Cat despre batut, te contrazic. Problema lui(de fapt a lor) este, nu aceea ca ar fi nebatut ci, tocmai ca este prea batut. Batut in cap.

    00
  59. O da are o familie cu simtul umorului, pacat ca nu apreciaza si el asta :))

    00
  60. virgile, care e faza cu link-ul ala? nu vad nimic legat de tipul din film, spammere.

    00
  61. este prima oara cand intru la tine pe seit si am citit cateva din multele tale articole.

    Am inteles de ce esti asa „apreciat” la nivel de Romania.

    Iti spun o chestie, si sper sa tii cont de ea.
    In Romania curand o sa dispara mediocritatea de prin media, nimeni nu o sa mai plateasca mediocritatea. Profita acum, cat mai poti ca o sa fii uitat cat de curand.

    vei fi un nimeni si vei ramane cu simplitatea ta.

    Adios!

    00
  62. zoso esti fan Ray William Johnson?

    00
  63. Cam acelasi lucru a spus si Arhi ieri parca…cumva vreti sa faceti campanie „Bateti-va copii ca si noi am fost batuti” ?

    00
  64. Varsta e destul de irelevanta cand te prinzi cum misca treburile. Eu cel putin cunosc o gramada de prieteni care au fost crescuti fara nici o lovitura si sunt extrem de educati. Nu spun ca nu e si asta o forma de educare dar e „planul b” din cate vad eu.
    Ah si era vorba aia „My dad always used to say his favorite child-development tool was his belt”.

    00
  65. spre final asteptam sa se transforme acest filmulet intr-o reclama la prezervative sau anticonceptionale. poate era mai inspirat si un titlu asemanator.

    00
  66. Daca primeam eu masina aia la 16 ani cat are ala, ii pupam si picioarele lu’ maica-mea! :). Dar pe Fizz ala in inteleg cum au scris si ceilalti!

    00
  67. Vorba aia: „Te batea cu cureaua de la ceas pana te invinetea”

    00
  68. departe de mine gandul ca acel pulica s-a comportat corect in situatia de fata, insa, cadoul acela a fost o totala caterinca.
    masina era praf, cel putin pe afara era deplorabila, mai bine nu ii cumparau nimic decat sa se pise pe el in halul asta.
    oricum ar fi, clipu ne arata o familie nu foarte unita, cu copii care nu si-au trait cei sapte ani acasa, probabil prin vecini. si poate chiar mai rau…un inceput de schizofrenie
    asta daca acest clip e autentic si oamenii aia de acolo nu sunt actorii pizdii ma-sii.

    00
  69. Bataia sucks, ca metoda de educatie. Evident, sucks daca e SINGURA metoda de educatie. Dar asa, o palmuta data cand urli de prost, ca sa atragi atentia, la 4 ani, in mijlocul magazinului… poate functioneaza :)

    Depinde mult si de copil – daca al tau copil darama, absolut din greseala, un stand de conserve la supermarket si apoi isi da seama ca a gresit, ii e frica, sta si se uita speriat la tine etc, atunci n-are rost sa-l lovesti. Pe de alta parte, daca acelasi copil ia o coada de matura si fuge cu ea prin Metro daramand tot ce apuca, because it’s fun… then you KICK HIS ASS :))

    Pline magazinele de copii care fug si intra pe sub carucioare, sar pe oameni, musca oamenii (true story) sau darama chestii, si parintii stau si se uita cat de grozav e ca respectivul copil interactioneaza cu mediul inconjurator….

    00
  70. Prima maşină primită de la părinţi a fost o dacie. Normal că mă aşteptam şi eu la un Hummer cum aveau toţi colegii mei din faţa blocului, dar am lăsat de la mine. Consumul era acelaşi.

    Părinţii au vrut să-i dea o lecţie copilului răsfăţat, obişnuit cu totul de-a gata. Ideea era ca retardatul ăla să-şi ia un job şi să aprecieze valoarea banului muncit, nu ca Honorius care se scurmă în nas şi ne zice nouă cât de dăştept e el că are atâţia bani.

    Probabil toţi cei care au comentat mai sus că părinţii sunt de vină şi că aşa ar fi reacţionat şi ei, sunt la fel de retardaţi ca şi baseballistul ăla de ocazie.
    Da, bineînţeles filmuleţul e fake, se vede pixelul albastru.

    00
  71. ce ratat. aş vrea să-i dau o bâtă de aia peste bot să nu mai zbiere ca o târfă.

    00
  72. tineretu’ din ziua de azi…. mie nici role nu mi -au luat ! mi-am luat eu acum la batranetze… m am dat o data cu ele si le am aruncat sub pat :(

    00
  73. hai zoso..nu-mi zi ca ai crezut video-ul asta..se vede de la 3 poste ca e fake..:|..”regizat”….si in acelasi timp si prost jucat..

    00
  74. al naibii copil, cu urzica la cur merita batut

    00
  75. pe mine cu cureaua,cu bata si iar cu cureaua…

    00
  76. si eu sunt de parere ca nu bataia e solutia. ar trebui sa-l oblige sa se angajeze ca sa poata plati reparatiile masinii

    00
  77. am impresia ca face la misto. mai are cateva filmulete pe iutube care-s si mai exagerate.

    00
  78. Da, sunt virale :) Mai sunt cateva. La inceput am crezut ca sunt pe bune. Poti sa-l pui pe cel in care se enerveaza ca i-a anulat maica’sa abonamentul la WOW, e f haios.

    00
  79. Ideea e ca au vrut probabil sa invete mai intai ce inseamna sa conduci si o masina mai proasta, eventual sa faca primele greseli pe una nu foarte scumpa si abia apoi, cand va fi invatat sa aprecieze si banul si poate chiar sa si-l castige i-ar fi dat una super tare ca alea din curte.
    Baieteii de bani gata vor cine stie ce mertzan, ca doar sunt banii lui tasu! Ca daca era sa isi ia masina cu banii lui zicea si sarumana ca a gasit una la 200 de dolari.
    Aici e o lectie de educatie pe care multi o primesc dar putini o invata!

    00
  80. Eu nu sunt de acord cu cei ce spun ca la ce masini aveau ai lui in curte are drepate sa se poarte asa , sa fim seriosi . Poate ai lui au muncit de au rupt sa ajunga sa aibe masinile alea , nu avem de unde sa stim . In plus era ceva primit pe GRATIS , asa ca cel mult nu mergea cu ea . Sunt copii pe lumea asta care nu pot avea nici o bicicleta si unul ca el face pe ” baiatul jignit ” ca a primit o masina ?! indiferent de starea masinii . Mentalitatea asta ca daca ai mei au bani etc ..OBLIGATORIU si eu trebuie sa am acces la aceste resurse , neingradit fara sa fi miscat un deget pt ele ….este mentalitatea celor care o data ce pun mana pe mostenirea , banii parintilor , din lipsa de apreciere a valorii , o fac praf in cativa ani sau intr-o viata , depinde de dimensiunea averii mostenite .

    00
  81. pai la ce masini sunt in curte….hummer,camion d’ala american si mai e si un challenger in garaj….si mie imi luati o masina de hipioti cu floci la cur ?!?!!?

    00
  82. Fake, google it harder.

    00
  83. hummerul mi se parea imens, dar aia de langa o intrece, ce monster truck mai e si ala? si in garaj mai era un dodge sau chevy ceva. Pai la cat consuma masinile alea as da faliment, daca vroiau sa faca „economie” mai bine ii luau un Golf decent ca si pickup-ul ala consuma o gramada, dar americanii is prosti nu se gandeau p-atunci la consum. Oricum vina e in ambele parti, ei nu l-au invatat sa se multumeasca cu ce primeste, eu-s multumit si sa conduc Dacia parintilor cand am nevoie :))

    00
  84. Tipul este un adevarat star pe internet.
    Sunt mult mai multe videouri cu el.
    https://www.youtube.com/user/wafflepwn

    00
  85. Fake!

    Daca chiar avea ceva cu masina aia dadea la faruri, dadea la geamuri, cel putin asa se da in filme.

    S-or fi gandit probabil ca mai fac un film cu ea.

    00
  86. Matei: da, este chiar si un interviu cu mama lor la un post de radio… toate videoclip-urile sunt FAKE, cei 2 or sa fie foarte buni actori !!!

    00
  87. da’ ce-i cu vegetatia aia asa mov ? sau mi se pare ? wtf ?

    00
  88. Daca as fi fost eu in locul baiatului, as fi zis ok! Dar cu o conditie, sa imi dea bani pentru reparatii si modificari. Motor nou si body job, masina ar fi fost invidia cartierului. Dar baiatul fiind idiot, c’est la vie.

    Oricum, sunt sigur ca e fake.

    00
  89. Vorba cuiva, „La ce masini au in curte si in garaj” cum sa-i ia un harb? Aia era masina de muzeu, mai avea putin si isi dadea duhul…Totusi baiatul este cam dobi…da si el ca sa se afle in treaba…Pariez ca a doua zi s-a urcat la volan si a plecat cu ea…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.