Calul mort.

PSDul se ceartă zilele astea pe 3 cai morţi. Învechitul Ilici, coruptul Năstase, prostul Geoană. Mitrea e trădător, iar Diaconescu e prea speriat. O să câştige Năstase şefia partidului, Mitrea o să fie executiv (mizez pe o trădare în ultima zi), iar peste patru ani Diaconescu o să îl înfrunte pe Boc. Şi o să piardă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

33 comentarii

  1. Nush dak peste 4 ani va fi Diaconescu vs. Boc dar in orice caz cred k PSD va pierde… din nou. Motivul este simplu: pentru k sunt pesedisti. Oamenii astia sunt extrem de aroganti si nu-si dau seama cat ii uraste lumea. PSD-ul trebe sa scape de oameni gen Geoana, Ilici, Bombo, Hrebe, Vanghelie etc. dak vrea sa mai castige vreodata niste alegeri.

    00
  2. Nu cred ca Boc o sa candideze, este doar un bun executant…si atat

    00
  3. Peste 4 ani io-l vreau pă Piedone! poate-i vine gându-ăl bun şî cantideză :)

    00
  4. peste 5 ani tot basescu o sa fie! hahaha!

    00
  5. diaconescu o să îl înfrunte pe boc peste patru ani cu ocazia …. ?

    00
  6. de ce nu candidezi tu daca toti is prosti/corupti/tampiti/idioti ? nu cred ca i-ai zice in fata oricaruia dintre ei

    00
  7. Sunt dezamagit ca poti gandi asa ceva.Nu poti compara un om cu „sange in vene” ( ca sa nu folosesc o expresie in jargon) ca domnul Diaconescu care pentru prima oara in istoria post decembrista nu a plecat capul in fata scandalului mediatic indreptat impotriva romanilor din Italia, cu unul care este doar o portavoce, care efectiv nu cred ca trece informatia care o supune atentiei publice prin filtrul gandirii, asa cum este domnul Boc.
    Diaconescu – Boc =primul gandeste vs al doilea transmite ce gandesc altii, fara sa gandeasca!

    00
  8. PSD va pierde din nou peste 4 ani pentru ca…il au pe Nastase.Cat timp a stat Bombonel in umbra l-a lasat lumea ( si presa) in pace.Acum PSD-istii au impresia ca a uitat lumea de el si ca e bun pentru presedintia partidului, nu are imagine chiar asa proasta.Insa la primele alegeri , cu prima ocazie ,tot gunoiul dse sub presul lui va fi scos afara de contracandidati, o sa reinvie matusa Tamara, o sa-l urmareasca iarasi camerele cand face drumuri pe la DNA si o sa realizeze si ei ca n-o fost o idee chiar asa buna.

    00
  9. Pacat ca Ponta nu are coloana vertebrala si sa candideze la Presedentia PSD. Nu sant fan PSD dar o chimbare cu aripa tanara mi-ar da de gandit. M-am saturat de „travestitii comunismului”

    00
  10. gresesti zoso…diaconescu o sa-l infrunte pe basescu…k constitutia e ”schimbabila”…

    00
  11. Tot prostanacul iese, si stii de ce? ca altfel se rupe PSD in doua. Si pana la urma fac si un serviciu societatii, nu ca nu ar fi nevoie de opozitie de stanga dar astia nici ei nu stiu ce doctrina au.
    Dar asta e un lucru bun, inseamna ca in PSD au inceput sa se mai si miste, nu numai pupat in cur cu nostalgie si pe bani grei.

    00
  12. N-are cum sa iasă prostu, e prea prost, si dacă trebuie musai să iasă unu din ei, va ieşi ilici, fiindcă e bunicuţă si numai cantitează peste 4 ani.

    00
  13. well, pana peste 4 ani mai creste si Ponta…

    00
  14. la varianta cu berile nu m-am gândit. M-am ândit la prezidenţiale, la şefia psd şi pentru funcţia de premier :-?

    00
  15. Dar Vanghelie? Unde e Vanghelie? Daca apare o surpriza si peste 4 ani Vanghelie va candida din partea PSD?

    00
  16. Diaconescu din pacate a aratat ca nu are bilute,trebuia sa candideze din ziua 0 de cand Geoana a declarat ca vede cai violeti pe pereti, altfel ar fi de departe mult mai bun decat Nastase sau Mitrea .
    Geoana e doar un patitzoi de fapt conduc cei din spatele lui Vanghelie,Hrebenciuc,Mazare si le e frica sa nu piarda controlul partidului daca vine altcineva in afara de prostanac…

    00
  17. Fată, eşti cumplit!

    :P

    00
  18. Eu ma gandeam la Bombonel ca fiind cel mai bun pentru un astfel de post mai ales ca are o echipa de „specialisti”

    consilier probleme sociale si mosteniri – Tamara
    consilier de imagine – Petre Badea (Dosarul Termopanul)
    consilier economic – Liana Iacob (Dosarul Şpaga din Otopeni)

    00
  19. off topic.Ai vazut poza din tinerete a lui Diaconescu(Cristi,desigur)?Ai vazut ce mecla avea?Acum e mult mai simpatic.Eu cred ca el va fi presedintele psd.

    00
  20. Deci cum a ramas cu:
    – modul in care a iesit EBA parlamentar
    – scena doamnei Ridtzi (printre altele)
    – contractele de publicitate „Romania land of choise”
    – apartamentul pentru care Ioana Basescu poate oricand sa demonstreze ca l-a cumparat legal
    – afacerile lui Mircea
    – casa din Mihaileanu
    – flota (?)
    – banii de la dezvoltare
    – psihopupul Manolea (uite ce subiecte faine ratezi atunci cand te autocenzurezi pe bani multi:P…)

    Are si PSD-ul gunoaiele lui, nu zice nimeni ca nu… Dar imi par copii de gradinita pe langa astia. Dar lasa ca Rusia si Italia stau foarte bine sub un singur om. Noi de ce n-am sta?
    Si nici de sosele nu mai ai voie sa te plangi btw, ca tu i-ai votat:)

    Te rog eu, nu mai scrie de politica… cazi in absurd… ramai la deontologia internauta…

    00
  21. Si tu esti mai batrana, si tot degeaba:)

    00
  22. Eu l-as pune pe Dan Sova ala…pare mai spalat si le are si cu dreptul fiscal…te fura la modul classy. Sau poate nu fura si devine reformatorul stangii romanesti :))

    00
  23. Omfg, a facut calul stop cardiac! Cheama-l repede pe Oprescu sa il resusciteze, dar vezi ca ii ia si pe Mitrea & Diaconescu cu el!

    00
  24. Ar fi ok sa facem nehste pariuri, macar un ban cinstit sa scoatem si noi.

    Intrarea lui Diaconescu in cursa e interesanta. Nu cred ca Nastase are suficienta putere de convingere in PSD ca sa fie pus din nou presedinte. Multi nu i-au uitat arogantele, iar ce-si doresc filialele este o conducere maleabila, nu una autoritara. Baronii vor face legea, iar din aceasta cauza orice pornire de reforma in PSD este sortita esecului. Deci Nastase e un cal mort. Mitrea… hm, cred ca e la fel de mort. In plus, niciunul nu este votabil de bobor, asta o stiu si janghinele rosii.

    Lupta se va da, imho, intre Diaconescu si Geoana. Daca castiga Geoana (sanse 2:1), vom avea un PSD ramas in chingi ca si pana acum. Daca castiga Diaconescu (my money is on him), s-ar putea ca anumiti paduchi rosii sa zboare in sfarsit.

    Iar peste 4 ani… mai e mult pana atunci. Boc nu cred ca va mai exista politic in 2014, sincer.

    00
  25. Eu am cam ignorat cu gratie (daca pot folosi formularea asta) toate discutiile despre alegerile din cadrul psd. Am avut lucruri mult mai bune de facut… mai ales daca tin cont ce parere proasta am despre partid in ansamblu. Daca vreau sa urmaresc bataie intre rechini ma uit pe Discovery. :D

    00
  26. Ce reforme? Ce modernizare? Traiti intr-o lume a voastra in care dezbateti politica de televizor. Partidele fara baroni nu pot exista pentru ca astia aduc banii si il doare in cur pe Gogu care conduce cum sunt facuti banii aia. Apoi ma amuza ideea de a-i indeparta pe Iliescu. Iliescu asta criminal, vipera, w/e, e cam cel in fata caruia nu misca niciun pulifric de politician. Bunicuta nu e proasta si cand le zice, le zice bine.

    Citeam mai devreme pe Hotnews comentariul unui cumatru care zicea c-o sa voteze PSD atunci cand Nastase si Iliescu n-o sa mai fie in partid. Pai e frumos sa-ti croiesti anumite cerinte pe care esti absolut constient ca nu le va indeplini partidul in cauza, doar ca sa-ti sustii un punct de vedere.

    Romanii sunt fixisti. Ei nu voteaza un partid pentru ca asa le indica viziunea ideologica, o fac pentru ca cineva din celalalt partid a facut ceva naspa de-a lungul timpului. „Basescu l-a lovit pe copilu ala, gata nu-l votez niciodata, Iliescu a chemat minerii (care au venit in Bucuresti cu trenurile lui Basescu), gata nu-l votez pe Geoana ca e din acelasi partid.

    @zoso, degeaba iti bati capul cu PSDul pentru ca oricum n-o sa pui stampila pe casuta lor.

    00
  27. Psd-ul trebuie sa termine toata panarama sa devina foarte ermetici si sa isi asume naibii odata pozitia de partid aflat in opozitie si sa inceapa sa comenteze puterea …

    00
  28. Dupa astia 10 ani de „Bas”ini… exact Boc ne-ar mai lipsi…

    Bine… daca alegem intre el si nastase…

    00
  29. De bine de rau , in PSD exista uno bruma de democratie demonstrat tocmai de deschiderea luptei pentru sefia partidului . Cel mai rau e ca in PDL ,partid ce isi are si el prostavanii si coruptii sai si conduce Romania in prezent, nu exista fir de democratie .
    Cum pot sa cred eu ca Traian Basescu si lacheii sai din PDL vor reforma statul roman daca ei nu sunt in stare sa se reformeze la ei in partid ?
    Sigur ca e mai usor sa-ti dai cu parerea despre ceea ce este cat de cat transparent decat sa comentezi despre linistea din PDL , liniste sub care se poate fura statul la greu..

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.