Ziua fără ştiri

Realitatea a transmis căcatul ăla de miting din Timişoara. A pus mulţimea pe mute şi a băgat aplauze pe fundal. Clipul ăsta e singurul care spune adevărul…că de fapt au fost huiduieli. Foarte aiurea… mai rău ca pe vremea lui Ceaşcă.

Pe 3 decembrie e ziua fără televiziunile de ştiri.

Update:

M-am uitat marţi seara la Realitatea, să mă lămuresc cum a fost cu manifestaţiile astea. Trist. Nu cred că am văzut la tv o persoană mai jegoasă şi mai nesimţită decât Adrian Ursu. A fost atât de maniplant, încât lăbarii de Gâdea, Stan şi Ciutacu păreau fecioare, iar Chirieac şi Ciripoi nou-născuţi. Chiar atât de mare să fie rata la vila aia din Băneasa şi la SpitFireul ăla galben încât să te faci de căcat cu atâta patos?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

71 comentarii

  1. Mai bine hai sa organizam 5 ani fara basesti. ;)

    00
  2. De cand s-a pornit cu campania asta, Realitatea a cam cenzurat tot ce era anti-PSD. Si mai zicem ca televiziunea nu este condusa de catre moguli :))

    00
  3. Eu am dat pe realitatea cam când au început scandările ălea şi dădeau în continuu un clip în care se vedeau mai mulţi oameni huiduind şi scandând „jos comunismul” ca în filmuleţul prezentat de tine. Ba au dat în direct cum se chinuiau să dea foc la un banner anti-psd.

    00
  4. propaganda comunista..

    00
  5. Maniplare si dezinformare de cea mai joasa speta. Jos comunismul!

    00
  6. Prostanacul crede ca are vreo sansa? Tot Basescu va fi presedinte.

    00
  7. Zoso, nu ştiu cât ai prins tu din emisiunile de 2 ore de pe timpul lui Ceaşcă (20-22) ;-) , dar ai cumva dreptate, irealitatea a cam distorsionat.

    00
    • @Riddick: nu, mane, nu le-am prins. nu stiu cine e melinescu sau sanda taranu. nici folclorul de duminica dimineneata. nici zaks de pe b1.

  8. dezastru ce fac ticalosii astia-mai nou Vantu nici nu se mai sfieste sa se ascunda ca vrea Posta Romana,

    https://www.curentul.info/actualitate/dovada-audio-vintu-vrea-posta-romana/

    Nu am cuvinte sa explic ce scarba imi provoaca.Pe 6 Dec Basescu trebuie sa castige, altfel nici nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta

    00
  9. poti sa si spui tinerilor care nu au vazut televiziunea si propaganda, maniplarea, pe vremea lui ceasca, ca pot sa dea acum pe realitatea, e libe, e rosie, tot tacamul

    00
  10. Zoso, unde sunt bre acum aia care ne ziceau ce bine era pe vremea PSD-ului ?

    Ma uitam acum cateva ore pe la TV si nu vedeam nimic. Hotnews scria ceva si nu imi venea sa cred ca pe Realitatea, Antena 3 … nu era nimic.

    Am ajuns sa ma uit la ZeroTV, un fel de Europa Libera numai ca vizuala.

    Eu am 17 ani, nu am prins comunismul sa vad ce insemna sa ai botnita la gura. Astazi, pentru cateva ore m-am simtit ca intr-o „Democratie originala”.

    Sa asteptam sa vina trasura cu baietasii pe aici care or sa ne spuna… cat de dictator e Basescu !

    Amin.

    00
  11. o sa te bata piticu de n-o sa te vezi… o sa te umfle mai rau ca basescu pe coptilu’ ala…

    00
  12. stii ce e tare am ajuns sa ma uit pe otv,singura televiziune care dadea stiri despre Timisoara si apoi despre piata universitatii(http://www.cool-digitv.net/) ca iRTV tembeliziune de stiri era ocupata cu spalarea lui geoana

    Prostanacul nici nu a ajuns presedinte si baietii au intrat in epoca lui Nastase pai daca ajunge putem sa inchidem televizoarele …

    00
  13. De regula culoarea rosie la ce putere va duce cu gandul?:)
    Nu stiu cum or putut acoperi huiduielile pe versiunea televizata..
    Oricum Irealitatea e un post de cacat, care numai realitatea nu o arata..

    00
  14. in plus la irealitatea oamenii aia au fost facuti huligani! ce vreti oameni buni, ca de fiecare data cand nu va convine ceva sa fiti catalogati huligani? ne intoarcem in 90 sa fim batuti pe strazi de indivizi lipsiti de iq:((trist!
    am spus-o si o mai spun, mass-media e impotriva lui basescu(ceea ce e bun pe de’o parte)dar imaginati-va ce va fi daca geoana cu ai lui manuitori(de mass-media) vor conduce! si uitati ca nu nici nu asteapta presa ca geoana sa fie presedinte si deja ne baga cacaturi fortat pe gat(oamenii se revolta, iar ei pun pe fundal aplauze)vai si amar.

    00
  15. ce este o stire? o gaina moarta in cotet? o gasca de agitatori intr-o piata publica? basescu la OTV?
    daca te uiti cine lucreaza in presa … ai sa iti dai seama cum definesc ei stirea. un singur lucru fac bine: exploateaza lipsa de cultura a maselor.

    00
  16. in cazul in care nu-l cunoasteti asa cum trebuie pe basescu va recomand sa vizionati emisiunea de la otv de ieri seara, si chiar va rog s-o dati mai departe https://www.youtube.com/watch?v=vk9fPvGFgJM nu-l idolatrizez, dar pun ramasag ca basescu e cel mai potrivit pentru a fi presedinte.
    Nu lasati comunistii sa revina la putere!

    00
  17. Pacat ca marea majoritate a cititorilor tai sint prea mici, ca sa-si aduca aminte de TVR-ul din vremea lui Ceausescu. Exact asta s-a intimplat astazi cu realitatea tv si cu antena trei, au revenit in timpul lui Ceausescu.

    00
  18. e penibil unde s-a ajuns cu campania electorala, se bat pe ciolan mai rau decat 3 pitbuli pe-o pisica

    00
  19. Tot ca niste comunisti ne purtam…

    00
  20. Daca-i mana lu’ base, e geniu omu’.
    Daca esti chiar pe bune, „jos palaria”.

    00
  21. Base nu stie ca au mai impuscat unul?

    00
  22. Seara buna Zoso,

    Referitor la evenimentele de la Timisoara iti propun un articol pe care l-am scris acum vreo 5 ore.

    Chiar daca momentan sunt departe de Timisoara din cauza ca studiez in strainatate, scriu aceste randuri in calitate de timisorean care simte si resimte din plin incarcatura istorica pe care acest oras o are.

    00
  23. stiri de dupa 7 decembrie 2009:
    * hotnews „a fost cumparat” cu 2 milioane de euro de cel mai mare holding media din Romania: P&V Ltd
    * un blogger important din Romania a fost spitalizat in urma batailor primite in apropierea casei de la cativa huligani care nu au fost inca prinsi
    * B1Tv a fost retras de societatile de cablu RCS-RDS, UPC si New Comunication

    atat pentru astazi, maine revenim cu un nou buletin de stiri.

    00
  24. Basescu chiar nu stie sa piarda. Este in stare sa puna tara in razboi civil numai sa-si mentina scaunul. Nu inteleg ce era de protestat. Suntem INCA o tara libera si fiecare are dreptul sa se exprime. Fiecare partid are dreptul sa organizeze mitinguri electorale, chial la Timisoara si chiar de 1 decembrie. N-am auzit proteste cand PDL a adus zeci de microbuze in Tmisoara acum cateva saptamani. Nu-ti place Geoana, exprima-te la vot.
    Asa ar fi normal.

    00
  25. Ma gandeam ca si tu, ca multi dintre pupincuristi de jurnalisti. O sa spui altceva!
    Sa te pisi pe al lor partid si pe al lor comunism !
    Azi sa alaturat si Brasov-ul celor din Timisoara !

    Si azi si maine si oricand ! Eu unul nu-l mai vreau pe pupincuristul de iliescu la conducere si degeaba o sa ma contrazica unii… dar iliescu este in spatele lui geoana !
    Uitati-va la partidul lor de cacat, la PCR-ul lor !

    00
  26. Si ne mai intrebam cum ar arata mass-media daca PSD-ul ar ajunge la putere.

    00
  27. sa-i huiduie da’i in colo…

    pe 6 decembrie as vrea sa fie ziua fara alegeri

    00
  28. mi-e deja lehamite. Mai e un filmulet de azi din timisoara in care o femeie, aplaudac de-al psd-ului zice ca „ce daca au murit, au murit ca-s prosti” referitor la oamenii de-au murit in rev la timi in 1989.
    Si va rog sa ma credeti…nu a fost nici un palc platit. au fost oameni simplii, batrani cu nepoti de mana si tineri care au scandat DOAR IMPOTRIVA lichelelor de geoana si crin si ciuhandu.

    00
  29. O tampenie de busculada. Sunt de rasul curcilor.

    00
  30. Este normal. Asta fac acesti oameni. Asta e vechea scoala comunista sa fie liniste si sa se zica de bine. Intre timp noi furam tot.

    00
  31. Ehe… te cam intinzi cu epitetul acela despre mitingul din Timisoara. Eu sunt timisorean doar naturalizat, dar am ajuns sa inteleg din spiritul orasului, iar ce au incercat azi politicienii acolo este nespus de jignitor pentru timisoreni. De 1 Decembrie… in Piata Operei, unde inca se vad pe cladiri urmele gloantelor din ’89…

    Cine cu cine voteaza nu stiu, dar sa incerci sa folosesti simbolurile revolutiei intr-o lupta politica e prea mult. Mai ales ca revolutia e si acum nerezolvata… criminalli necunoscuti si necondamnati. Asta doare in Timisoara.

    00
  32. Se uitau bunicii mei – care sunt ultrasi basescieni – cu o bucurie fenomenala, precum un microbist la finala Ligii Campionilor.
    Pacat de atata maniplare care isi atinge scopul si de f multe voturi care sunt deturnate de la o anume eficienta de catre un tub catodic bine dresat.

    00
  33. mai penibil decit pe vremea lu’ ceasca
    Jenante aceste frectii de jurnalisti si asa-zise personalitati culturale si politice:
    Razvan Dumitrescu
    Mircea Dinescu
    Emil Constantinescu

    Niste lighioane flaminde si calice in spirit.

    00
  34. O gramada de oameni care nu au treaba acasa.

    00
  35. cine te tzine? :)

    00
  36. dap, nu cred ca ma mai uit la Realitatea, niste viermi, duminica la VOT.

    00
  37. Eu nu pot sa cred.
    Da’ daca ar fi sa o luam rational si matematic.
    Tu esti om de afaceri. Esti un destept bun care a stiut cum sa faca chestii. Ca ti-a mers mintea, sa o suga cei carora nu le-a mers. Corect. De ce ti-e tie asa frica de un politician?Ce te doare pe tine la varful…stiloului cu penitza din aur alb ca iese unul sau altul?Ah ok, sunt anumite politici care avantajeaza mediul de afaceri mai mult decat alte politici.Dar, ce te mana pe tine asa mult in lupta incat sa compromiti fondul unei afaceri in care tu ai investit de-a lungul timpului mult? Adica sa se ajunga in 2009 intr-o tara parte a uniunii europene ca o televiziune sa fie ingenuncheata pe altarul vointei patronului, este mult. Si ridica semne de intrebare.
    Pe de alta parte, ca politician. Esti ok vazut, ti s-a confirmat chestia prin voturi. Ai reusit sa mobilizezi oameni. Esti curatzel, n-ai avut treaba inainte de 89. Sanse mari ca in 5 ani tu sa insemni ceva si, mai ales, ca partidul tau sa insemne ceva. Si ca politicile partidului tau, care in multe culturi ( daca se mai tine cont de doctrine) favorizeaza mediul de afaceri, sa aiba sanse sa fie implementate. Ce te face pe tine sa-ti compromiti imaginea in asa hal incat sa igenunchezi in fata alora, care simbolic simbolizeaza pe aia de cu 20 de ani in urma iti luau la p00la si partidul si conducatorii partidului pe care acu il carmuiesti? Pentru ce? Din nou semne de intrebare.
    Si atunci rational si matematic – bai daca asta de e el draq va face sa calcati pe tot ce inseamna imaginea voastra, sa faceti orice, sa cadeti in genunchi, sa fiti patetici…pai atunci exista doua variante. 1. E diavolul suprem si trebuie cu orice pret sa scapati lumea de el. 2. Stie ceva.
    Varianta 1 cam scartie – in general bunii afacerilor nu sunt marinimosi gratuit si nici martiri nu sunt. Ramana varianta 2. Atunci, meritati sa v-o luati suprem…

    00
  38. Întreb cât se poate de serios. Eşti ironic sau chiar au modificat sonorul ? Că sincer n-am văzut.

    Dar dacă-i adevărat…foarte aiurea e puţin spus. Foarte, foarte puţin spus.

    00
  39. Trebuie sa le arat asta si bunicilor, care toata ziua ridica in slavi irealitatea…

    00
  40. Adevarul ca oameni din galeria Poli Timisoara au fost chemati sa strige?

    00
  41. Astia-s imbecili. Stau langa Universitate, deci am auzit cam tot ce s-a intamplat prin piata. In timp ce se strigau diverse lozinci anticomuniste, antipsdiste, pnlist sau ce-o mai fi, antena3 arata imagini de la 200 de metri, fara zoom, fara a se putea intelege absolut nimic.

    Joined the group…

    00
  42. Eu nu mai urmaresc jegurile de antene si irealitatea de mult timp ca ma umplu de nervi.

    Culmea, am ajuns acum sa apreciez OTV-ul pentru obiectivitate :))

    00
  43. Vai de mama lor, 5 striga Mircea Caca Presedinte si multimea huiduie. n1

    00
  44. Am fost la Timisoara si DA, asa a fost: goarnele si trompetele de plastic violete sunau in continuu in Piata pe fundalul discursurilor celor dinauntru + huiduieliile care ii acopereau pe PSD-isti … Nu am stat pan’ la sfarsit [ca mai bine am mers la o cafa] …da’ a fost o surpriza :) . Am scris la mine pe blog ceva despre si mai ales [ceea ce ma pricep mai bine decat la scris] am facut si poze

    00
  45. Ce fetze de retarzi au well.. retarzii aia. PE-NI-BIL . Imi revine speranta ca nu ies rosii iar la putere.

    A3 si Realitatea: „Un numar de maxim 300 de PDL-isti recalcitranti” . Aia pdl-isti? :)))) Mie mi s-au parut direct din serviciile secrete. MI6 ! Si nu cred ca au fost 300.. mai degraba 7-8 insi betivi .

    Aveti tupeu. MULT!

    Va recomand sa scoateti pentru totdeauna cele 2 posturi din grila (a se citi jeguri).

    00
  46. Domnule Zoso,
    se poate,ati zis ca plecati in 30 min,nu va tineti de cuvant si mai rau continuati sa postati impotriva iRTV acest izvor de intelepciune, nu v-ati spus problema cum o sa putem rezista fara sa fim maniplati o zi intreaga :P

    zapacititi tineretul domne isi strica viitorul si devin golani, ii astepta un viitor luminos intr-o tara multilateral dezvoltata alaturi de tovarasul Geoana si floarea politicii romanesti Crinul de Patriciu
    Ar fi bine sa urmati exemplul colegului dv pana nu trimitem o volga neagra :D

    00
  47. pe 3 decembrie ar trebui sa ne uitam la orice post tv mai putin RTV, Antene sau TVR!
    libertatea presei..NOT!

    00
  48. @ Zoso: cand rtv lingusea chelia prezidentiala, era un post bun. Acum cand nu mai pupa unde trebuie, nu mai e buna, nu? :)))) Interesant.
    @ mamba: pentru ce au luptat aia in dec 89? Pentru democratie, nu? Eu am acceptat in 2004 cand a iesit Base presedinte si am tacut. Am acceptat votul majoritatii. Voi de ce nu ati accepta o eventuala iesire a lui Geoana? Desi ma indoiesc ca o sa iasa Geoana presedinte. Cred ca tot Base o sa iasa.

    00
  49. Daca iese geoana, rog toti timisorenii care se vor simiti jigniti de acest lucru sa vina in Piata Operei. CA ACUM 20 ANI!!!!! Freeeeeedooooom!!!!

    00
  50. Iată ceva incredibil legat de Piata Operei

    00
  51. Ieri, sute de oameni din intreaga tara au iesit in strada. Pacat ca numarul acestora este infim fata de miile carati la vot cu autobuzele, mituiti cu 10, 20 de lei. Trist este ca in tara asta presedintele este ales de omeni care nici macar nu stiu cine candideaza. Ar trebui ca inainte sa intre la urne sa li se aplice un test de trei intrebari simple. M-am saturat sa voteze toti cei care nu au habar de nimic si sa aleaga pentru mine. Intr-un ziar am vazut declaratia stupefianta a unei vanzatoare de linguri: „Votul meu e ca si lingura asta. Costa!”. Si atunci ce pretentii sa mai avem?!?

    00
  52. @ iubagu, bine mai iobagule, nimeni nu zice ca nu-i asa cum ne arati tu, dar asta nu este o justificare pentru antene si realitatea sa-i manipuleze pe cei din fata televizorului in cel mai comunit mod posibil. Atentie! Geoana nu este doar Geoana, este Patriciu, Voiculescu, Hrebenciuc, si alte jeguri care au supt tot ce au putut. Initial nu am vrut sa merg la vot, ca nu-i suport pe nici unul dintre candidati, dar acum , pe Geoana nu-l suport un pic mai mult decat nu-l suport pe Basescu.

    00
  53. Situatia e cam asa: E ca si cum te-ai caca in chiloti (cu Basescu), si fiindca nu ai altii, ii dai jos , ii intorci pe dos si ii pui la loc pe tine (cu Geoana), adica mai scoti si cacatul la vedere…

    00
  54. zoso, ca tot vorbeai de televiziuni, ia uita-te la ‘astia, cat profesionalism:

    (PDL după ce eu am condamnat COMNUISMUL* în )

    si

    (Presa americană scrie că rănile CAMPIONUL* mondial de golf)

    (la primul articol zice ca a fost actualizat „acum 10 minute” )

    00
  55. mamba, die pls, tu si restul de „jigniti”, intre Geoana si Basescu nu e nici o diferenta din punctul de vedere ce va jigneste pe voi, cat despre manifestatiile voastre anticomuniste, mie sincer mi s-au parut cei mai misto comunisti adunati acolo sa faca gargara, suntem o tara trista…

    00
  56. mi-e frica :(

    00
  57. NU confundati obiectivitatea cu subiectivitatea, doar pentru ca si voi si televiziunea unde va uitati aveti aceleasi partipriuri politice.

    Nu existe televiziune a poporului si nu exista mogul bun si mogul rau, exista doar mogul care este cu mine sau impotriva mea.

    Nu ridic in slavi regimul Basescu si nici regimul Iliescu 1,2,3,4… dar se petrec in aceste zile maniplari abjecte din parte tuturor televiziunilor si mai nou se reproduc si-n sistemul blogosferic unde ar trebui sa domneasca obiectivitatea.

    00
  58. Romania! Noi romanii avem nevoie de trecerea catorva generatii ca sa putem traii in democratie. E simplu, trebuie sa dispara toti cei care au apucat comunismul, abia generatia urmatoare poate va traii in democratie. Toti cei nascuti dupa ’89, voi sa creati democratia! Sa moara comunistii! Noi toti cei care stiim ce inseamna comunism. Generatia ’90 va stii doar din povesti si din carti de istorie. Pana atunci : muie Romania! muie COMUNISMULUI!
    @ zoso ….scuze de injurii, dar nu ma pot abtine!

    00
  59. @compromisuri, nu fii idiot. Una e să prezinți doar știrile cu impact pozitiv asupra unei persoane publice și alta e să alterezi o știre pentru a crea acel impact pozitiv. În plus, nici în vremurile în care RTV era considerată de partea „portocalie” n-am văzut atâta pupat în cur al „jurnaliștilor” angajați acolo. La cum merg lucrurile acum nu m-ar mai mira nici dacă l-ar prezenta pe Geoană ca pe Mesia și pe Crin ca ultima reîncarnare a lui Budha.

    00
  60. Realitatea de o groaza de ori a demonstrat ca este un post de televiziune care otraveste opinia publica cu stiri viciate si alte prostii.Acum cel putin au dat-o pe fata si se stie clar cum sta treaba.In privinta celor 2 candidati care o iesi dintre ei nu conteaza ca oricum tot vraja aia e.Daca iese Basescu stim sigur ca el o sa fie si presedinte si premier (cum a mai dovedit-o).Daca iese Geoana e clar ca or sa fie aplicate cunostintele lui Nea Nelu alea dobindite pe la Moscova cand isi facea pe acolo studiile.Eu o sa ma duc la vot si o sa-mi fac datoria de patriot.O sa ma decid pe cine votez cand o sa fiu in cabina de vot cu stampila in mana.Cat despre iesit in strada observ ca iar au inceput moda aia cu „daca iese X ma duc fac revolutie, ies in strada etc.” si stau si ma gandesc ca nici acu nu ne-a venit mintea la cap.

    00
  61. Ai dreptate, insa mai ai un pic de rabdare. Dupa 6 decembrie, daca va castiga Geoana, va fi foarte multa liniste la televiziunile astea, pentru ca nu vor mai avea ce sa critice. Poate vor incepe un ciclu de emisiuni: „Omagiul tarii, conducatorului iubit”

    00
  62. Pai tot noi putem lua masuri. Noi avem puterea de a-i taxa pe nenorociti. Bv Zoso !

    00
  63. NOU
    #67

    Ar trebui sa ne fie mila de ei,totusi oamenii sunt amenintati ca nu-si primsc salariile daca nu boicoteaza impotriva lui Basescu.Oricum totul se intoarce ca un bumerang impotriva lor!Ar trebui condamnati Vantu si Voiculescu ca cenzureaza tot,si fac ca democratia sa dispara,pentru asta vor fi taxati pe 6.Nu vrem inapoi comunismul.Clar1

    00
  64. Da mai CICHICEAN , dar Basescu e doar Basescu si un dictator e mai periculos decat 10 „moguli”…

    00
  65. de acord cu @iulia. Sincer simt ca votul meu nu conteaza. Pentru fiecare om cat de cat inteligent, exista alti x oameni inculti, maniplati, care voteaza fara sa aiba macar habar de ceea ce fac, Stiu despre ce vorbesc, am vazut cum decurge votarea la sate. Acolo se castiga alegerile. Castiga cel care are puterea de a manevra mai multa „prostime”. Trist, dar asta e adevarul din pacate.

    00
  66. pana mea… alegeri… adica sa alegi intre a manca rahat cu mana stanga sau cu mana dreapta…

    00
  67. inca o chestie interesanta: toata lumea (psd) spune ca mogulii si-au crescut afacerile si averile de cateva ori pe vremea lui. Se feresc toti insa sa intrebe cum au ajuns Patriciu, Voiculescu, Vantu sa faca primul milion. L-au facut pe vremea PSD si PDSR . E irelevant scopului PSD faptul ca acesti oameni si-au dublat averile pe vremea PD/Basescu. Ideea e ca si-au dublat averile datorita mediului de afaceri prielnic. Prielnic nu neaparat lor. Datorita cotei de 16% si sistemului fiscal simplificat in timpul guvernarii Basescu. Dar asta se fereste s-o spuna PSD-ul. La fel cum se feresc sa spuna si ca primul milion l-au facut pe vremea lor… Cine are urechi s-auda.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.