Vin concedierile şi la GSP

În jur de 30 de oameni, de la toate departamentele (redactori, reporteri, femei de serviciu, oameni de la distribuţie şi de la relaţii cu publicul), o sa fie puşi pe liber zilele astea. Măsura a fost luată repede, să nu apuce angajaţii să se dezmeticească. Desigur, nici un şef. Angajaţilor rămaşi li se vor scurta din salarii, ca să simtă că firma merge bine şi că managementul a cheltuit cu folos banii şi resursele trustului. Şi o va face în continuare, cu acelaşi spor, chiar dacă alegerile nu au scos pe cine trebuia preşedinte.

Printre cei atinşi vor fi departamentul Interactive (acum ştiţi de ce Gusti a spus că se vor ocupa doar de siteurile grupului Intact şi nu vor mai avea timp şi chef şi de altele) şi prietenii mei, puleţii Şendre şi Scutariu. Spre bucuria generală, Gusti Roman rămâne pe poziţii, deci distracţia o avem asigurată.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. intervine jiji pe acolo, face un pac-pac si se rezolva. vor mai fi destui care sa-l pupe in dos.

    00
  2. aia care raman o sa fie multifunctionali:))ma’sa in cur de criza(acuma au toate jegurile de patroni motiv sa faca mofturi, iar sclavii motiv sa taca si sa inghita)

    00
  3. NOU
    #3

    urmeaza si prost portul

    00
  4. Muncesti mai mult, pe bani mai putini. Lux.

    Voiculescu cred ca sughita bine de tot.

    00
  5. @ Robbie: am si eu o curiozitate. Cand ai pus acel comentariu te-ai gandit la un caz concret? Adica tu stii ca oamenii aia de la gsp iau spaga de la Becali?

    Te-ntreb pentru ca pana acum doi am lucrat acolo. Vreo 5 ani adunati si eu nu m-am prins de asa ceva. Am simtit din comentariul tau ca tu stii mult mai multe lucruri si ca mi le poti detalia si mie.

    Nu m-as putea gandi ca ai postat si tu un comentariu asa, sa te bagi in seama, sa bagi in aceeasi oala vreo suta si ceva de oameni de pe-acolo, sa fii primul care posteaza comentariu etc.

    00
  6. Stefan, se stie ca jurnalisti sporivi sunt pe statul de plata al Stelei. Hai, pune statul de plata sa vedem numele. Vochin e pe acolo?

    00
  7. @stefan: forget about it, e un copil de 14 ani caruia ii place sa se vada pe blogu’ lu zoso. si daca ar fi zis de bine nu i-ar fi fost aprobat comentariu :D

    00
  8. Iti mai dau eu restul numelor daca vrei :-)

    00
  9. ai cumva nr de tel a lui Gusti?
    Pe el nu-l da afara?

    00
  10. Pe Sendre l-au dat afara de bun ce era. Un biet blogger care a facut greseala sa supere una-doua persoane pe care nu le considera importante in redactie.

    00
  11. e oficial, daniel sendre de la gsp a fost demis. nici o reactie pe aici?? c’m on, zoso, omul ala merita un ultim post de la tine

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube