Vântu, un mogul obosit

A amânat conferinţa de presă de acum două zile, în care urma să spună tot. Şi dă interviuri. Ba Capital, ba Hotnews. Nu, nu e o mişcare care arată că e slab. Nu, nu se acunde. Nu, nu e a 15a oară când spune ceva şi face altceva.

In alte stiri, trustul Realitatea-Catavencu e in găleată.

În urmă cu 3 zile la Realitatea TV, Sergiu Toader a făcut o şedinţă cu toţi angajaţii în care a spus că vin vremuri grele, că marea majoritate a produselor media vor fi închise, iar lui Sorin Ovidiu Vîntu i s-ar putea întâmpla ceva.

Dan Andronic are mai multe detalii despre ce se întâmplă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. senzatia mea este ca asteapta ca TB sa fie confirmat si sa se limpezeasca putin apele pentru a avea impact maxim,la ce agitatie e poate sa declare ca exista moguli si pe marte ca stirea nu ar tine mai mult de o juma de ora :D

    00
  2. dă Doamne un vânt turbat peste vântu!!

    00
  3. 2 comentarii de pe pagina relevante

    de aia latrau si muscau jurnalistii de la Realitatea mai ceva ca hienele. Ca sa-l impresioneze pe patron sa nu-i dea pe ei afara. Care musca mai tare, ramane. Vor ramane doar meduzele, fara sistem osos.

    Dumnezeu este deasupra tuturor. El nu bate cu batul. Ati umilit un popor, ati spalat creierele atator cat ati putut, v-ati aratat adevarata fata (tatulici, ursu, dragotescu, zeicescu, dumitrescu, stancu) care numai moderatori nu ati fost in toata campania electorala. [Citeste] Daca voi sau alti profesionisti respectati ati fi refuzat sa prostiti un popor v-ati fi bucurat de respect. Acum ati inteles de ce v-a bagat la inaintare? El avea datorii de platit si nu le putea plati decat ajutand pe Geoana sa ajunga presedinte, sa puna mana pe guvernare si sa jupoaie tara pentru a se achita de promisiuni facute la ceas de noapte. Totul se plateste. V-ati gandit la cat popor v-a blestemat? Voi ati castigat bani murdari, pentru a va fi bine.

    La puscarie cand o sa intre ilici, patriciu, vantu, voiculescu, videanu, piti-ziti, etc ? :) Ce vis frumos… Dormiti linistiti, mogulii vegheaza!

    00
  4. NOU
    #4

    E dreptul lui Vantu sa se razgandeasca. La fel a facut si Basescu. Tot romanul se razgandeste. :)

    00
  5. AM văzut și eu cum a dat-o la întoarsă. Dacă tot se dă așa de coios trebuie să spună ce are de spus. Dar, vai, se simte cum păcate multe și cu Băsescu suflând-i în spate cu niște dosare penale în mână…

    00
  6. oricum de ce le-a fost frica nu au scapat, nici vantu si nici ceilalti moguli, au morcovu’ infipt tare pentru ca e complicata treaba rau, s-au contrazis in declaratii, au afirmat multe sus si tare in campanie cu convingerea ca or sa il dea jos pe base iar acum ca a iesit base nu mai stiu ce sa declare sa se scoata bazma curata stiind ca base ii strange cu usa si ii astepta acum sa mai greseasca odata

    00
  7. E de mai mult treaba. Am un amic care lucreaza acolo…nu dau mai multe detalii, dar pe linga faptul ca a fost anuntat ca e posibil sa-l „ejaculeze”, i-au mai scazut si salariul cu 60%. Omul lucreaza de 3 ani in trust, a fost prezent la alegeri, la „marea confuntare” samd.
    Mu’e posibil asa ceva !

    00
  8. inocentii care inca mai cred ca vintu a fost de partea lui geoana poate ar trebui sa numere de cite ori a fost base la realitatea tv/fm in perioada in care mogulul ii era adversar de moarte. eventual sa-si aminteasca si ca pozele cu geoana in vizita la relaxare au aparut in catavencu si ca telefonul mogulului cu explicatii la realitatea i-a luat probabil vreo 4% din voturi. pe linga asta, vintu nu prea a avut probleme in timpul primului mandat a lui base, care daca murea de grija dreptatii, a avut 5 ani sa faca dreptate – dar nu a facut. iar arestarea lui popa fix de alegeri e praf in ochii celor mai saraci cu inteligenta. o sa fie extradat popa cind o sa fie extradat nicolaiciuc ala de la cfr. apropo, s-a mai auzit ceva de asta? ca parca fusese si el arestat acu nush’cit timp.
    nu, vintu nu a jucat cu geoana, ci cu basescu, numai ca nu putea sa se afiseze ca ii strica discursul cu mogulii. in toata afacerea asta vintu e cel mai cistigat – deocamdata. problema este cit de solida este relatia cu base, care este posibil sa vrea la un moment dat sa-l arda si pe el, cum l-a ars pe haissam. ar fi o victima frumoasa in prag de anticipate, nu?

    00
  9. eu vreau raspuns la cateva intrebari pt sustinatorii lu Base:
    1. Cu de la ora 19 pe 6 dec Basescu stia ca este castigator? voturile celor ce votau intre 19-21 si celor din diaspora nu contau?
    2.Pe 5 dec Vadim a publicat in ziar ca cei din pd-l vor stinge luminile in sectiile de votare pentru a „fura pe intuneric” Cum se face ca pe 6 dec la 17 sectii de votare s-a luat curentu?
    3. De ce rezultatul de la B.E.C este identic cu cel a lui Videanu (inainte de a termina numaratoare) 53,33 % si 49,66%?
    4.Unde sunt 0,01% din voturi? ca dupa matematica mea 49,66+50,33=99,99
    si un sfat pentru cei de la B.E.C „daca tot preluati ce spune Videanu macar analizati inainte de a dechise gura”Sunt convins ca acest calcul al procentelor este facut de videanu..asa cum facea si pe 6 dec seara…intre 50,3% si 49, 7% este o diferenta de 2 procente

    00
  10. @PCH: foarte interesanta aceasta teorie ! mie mi s-a nazarit tot in acest sens in seara cand a intervenit SOV la realitatea sa zica adevaruri: ca se pune bine cu basescu, ca poate dincolo de ceatza asta e un joc intre ei doi, si m-am gandit si daca nu cumva s-a pus bine cu el prin faptul insusi ca i-a dat-o la fileu chemandu-l pe geoana la o intalnire la care stia c-o sa se duca ascultator si fara sa cracneasca. N-am destul avant paranoic si mi-a trecut repede febra conspiratiei.

    Acum insa, dupa ce am citit interviul citat de zoso chiar nu mai cred ca a avut vreo intelegere, aia este o varianta SF… SOV este extrem de agresiv si deci nesigur pe el in interviul asta, nu spune mai nimic, incearca sa sugereze fara sa afirme, pute a frica de la o posta: latra prea mult. Ceea ce inseamna ca WYSIWYG si ca nu cu basescu a colaborat…

    si…. dac-ar fi sa cred ce spune hotnews, a fost dat in consemn la frontiera… :D :D which would mean ca este adevarata cea mai incredibila dintre variante: ca unii dintre oamenii astia care fac pe durii chiar sunt prosti, foarte foarte prosti. Si probabil ca nu se uita indeajuns la stargate SG-1 :))

    00
  11. nu te-a anuntat inca basescu ca-i pe o mana cu vantu?
    ce agent esti tu?

    00
  12. Interesant interviul lui Văntu, îl duce capu si are şi dreptate, cum poţi reacţiona la atîtea taxe, trebuie să le calci în picioare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube