Ştiţi de ce soarta României a fost decisă de ăia care trăiesc în afara ei?

Pentru că noi suntem prea proşti şi a fost nevoie să vina ăia să ne dea două după ceafă şi să ne trezească din lâncezire. Ce pi*da mă-tii faci, măh, votezi cu boul asta? Mars la coteţ!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

78 comentarii

  1. Intrebare: Ce au facut romanii in timpul mandatului lui Mircea Geoana?
    Raspuns: Au dormit!! 8O

    Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
    Raspuns: Intrebati-l pe Geoana… :P

    :lol: :lol: :lol:

    00
  2. da, era nevoie de taranul din spania sa dea o palma dupa ceafa romanilor :D

    00
  3. Esti tu asa convins ca ne va fi bine cu Basescu si ca ne-ar fi fost foarte rau cu Geoana? Eu nu am cum sa trag o concluzie in privinta asta bazandu-ma pe ce s-a intamplat pana cum, in ultimele doua mandate prezidentiale. Cred ca si unul si celalalt sunt la fel de rai si, sincer, m-am cam saturat sa aleg mereu raul cel mai mic, sa evaluez care candidat este mai putin capabil sa fure si pe ala sa il votez. Insa stiu sigur ca machitorul-sef al natiunii nu a miscat un pai in primul sau mandat sa o ducem mai bine, nici el si nici ministrii pe care i-a numit in Guvern de cand a inceput criza.

    00
  4. in afara de patima ai si ceva argumente?
    iti citesc blogul pentru ca sunt curios daca o sa te prinzi vreodata ca nu exista alb si negru, asa cum vezi tu lucrurile…

    00
  5. da da:))retardul lui geoana s-a vazut mai bine de peste hotare.

    00
  6. @de ce?: Pentru ca romanul ala plecat in afara sa munceasca, a vazut toata Europa, vorbeste doua limbi straine , trimite bani in tara sa le mearga ajutoarele sociale la puturosi si paraziti si in general are mai multa minte decat bucuresteanul „crescut langa porc la bloc”. De aia merita mai mult respect.

    00
  7. am zis ca tu o sa o tii cu base doar pe timpul campaniei,dar vad ca nu…
    pe cand inca un articol in care ne zici tu ca ´domne nu suport romania ca romanii folosesc pungi de plastic la gunoi si la mine in germania nu e asa´,un articol din ala in care sa ii trezesti pe cei din tara ? faptul ca presedintele a pleznit un copil,a avut un ministru demonstrat ca a furat si ca a bagat paranoia in lumea din tara nu conteaza.astea nu intra la occident vs. romania.e cam de rahat frate sa te ´´aprinzi´´ de la niste rahaturi dar pe astea sa te faci ca nu le vezi…in ochii mei o sa fii penibil cand o sa mai ai un articol despre occident si cum e in tara.

    00
  8. Exagerezi.

    00
  9. Traiesc afara. Dar n-am votat. Daca as fi votat, as fi votat cu Basescu.

    Parerea mea e ca unii dintre romanii de afara (si eu) asociaza pe Geoana cu Iliescu. Si pe Iliescu cu comunismul. Si de aceea nu voteaza cu Geoana. Orice mai bine decit comunism.

    00
  10. de bine ce au trait romanii in romania s`au dus in spania si italia sa munceasca…

    00
  11. @de ce?: hai sa nu exageram, prin asta insinuezi ca toti ce sunt plecati din Romania sunt tarani? ;) parerea mea e ca in afara Romaniei s-a vazut adevaratul scor al acestor alegeri (fara voturi cumparate si pungi cu pixuri, brelocuri, cozonaci).. :))

    00
  12. Asta e bataie de joc, intr-adevar aveam nevoie de votul taranului din spania care a plecat acolo si si-a luat-o si pe ma-sa cu el. Ca sa voteze pentru cumnatasu care a ramas in tara.

    Nu inteleg cum poti vota fara sa stii ce se intampla in tara respectiva… penal.

    00
  13. Toti se agita ca niste pepsi-uri si pe politicieni ii doare in cur!

    00
  14. ce de ofticati… :lol:

    00
  15. @Bogdan: asta e, daca trupa lui geoana nu a furat mai multe voturi.. acuma trebuie sa acuzam oamenii plecati in strainatate.. penibil..! :| tarani sunt cei care s’au vandut pe bani sau alte „beneficii” perisabile de la ambele tabere.. astia or decis scorul asta strans.. :( p.s. voi chiar vreti revenirea la guvernarea psd’ista? inteleg ca vrem cu totii o schinbare dar chiar asa mare e amnezia?

    00
  16. luca – esti din Targoviste, cumva?

    Bogdan – intre timp, s-au inventat treburile alea numite Internet si televiziune prin satelit, deci informatia e accesibila oricui. Oricum, eu l-am votat pe Basescu – si nu sunt taran, nu stau in Spania, n-am adus-o pe maica-mea aici si nici n-am vreun cumnat in tara. Si pentru adulatorii ciutacului, am contribuit mai mult la bugetul Romaniei decat un student / somer / casnica / pensionar, deci dreptul la vot nu mi-l poate nega nimeni.

    Oricum, Geoana ramane „cel mai prost din curtea scolii”. La sustinerea pe care a avut-o, trebuia sa il arda pe Base cum l-a ars Iliescu pe Vadim in 2000. Cu fraude sau fara, fapt ramane ca Geoana a alergat de unul singur (sau, mai corect spus, cu o intreaga echipa de „iepuri”) si a iesit pe locul doi. Si, cel mai penibil, s-a bucurat ca a castigat si nu stie sa piarda.

    00
  17. De ce am vaga senzatie ca toti cei care l-au votat pe Geoana, de fapt nu il vroiau pe Basescu si toti cei care l-au votat pe Basescu, de fapt nu il vroiau pe Geoana?
    sau bine, nu toti, dar o mare parte din ei :-/

    00
  18. Şi totuşi, Băsescu are iarăşi dreptate. Ştie ce spune. Imediat după anunţarea rezultatelor alegerilor, Bursa de Valori Bucureşti s-a prăbuşit, „ciuruită”, cu cinci alice (procente). Motivul: „Realegerea lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte este varianta care aduce cea mai mare incertitudine pe pieţele financiare din România, sunt de părere investitorii”.

    00
  19. Cand traiesti intr-un anumit mediu, vrei nu vrei, el isi pune amprenta asupra ta. S-ar putea ca inevitabil, taranul de Spania sa fi devenit un pic mai spaniol decat taranul de Romania.

    00
  20. Mie mi se pare just, logic și de bun simț. Pe ăia din afară n-ai cum să-i cumperi cu 30 – 50 – 100 de lei.

    00
  21. @Alin, dar nu acuz pe nimeni, mi se pare doar penal faptul ca un om plecat, fara informatii din tara sa voteze cu unul sau altul. Si te rog frumos nu ma lua cu tarani vanduti pe diverse beneficii ca nici pdl-ul nu e mai breaz.

    STIU foarte bine ce poate sa faca un partid, indiferent de culoarea lui, câte rotite se pot angrena, ca până și paralizatul din spitalul de urgenta sa poata vota in favoarea partidului. Ce vedeti voi la tv e o nimica toata, cand treci prin mijlocul rahatului… e altceva :)

    EU vreau orice altceva numai pe basescu nu, amnezia asta de care vorbesti matale are dublu-taiș. Sa-ti zic si de ce, pentru ca toti spuneti, „auu nu iar comunistii”, dar daca te uiti in retrospectiva din 2004 incoace, ce a facut pdl-ul cat a fost la guvernare? NIMIC, si o sa faca NIMIC in continuare. Toti sunt o apa si un pamant, dar prefer sa nu mai vad un alcolist la tv care nici constitutia nu o stie, care nu stie ca pentru a se verifica un filmulet este nevoie de caseta BETA sau o copie a acesteia si nu o copie a filmuletului de pe youtube.

    00
  22. @Adi, degeaba ai internet si televiziune prin satelit atata timp cat vezi numai omoruri, rahaturi, vrajeli si cam ce vor ei sa vezi.

    Am prieteni p-afara care-mi spun ca daca nu vezi jumatate de ora de jurnal de stiri care cuprinde crime, accidente, pitipoance si fatalai, nu prinzi restul.
    Si cat sa stai? Pana la urma dai in pu.. mea, mai are si omu servici.

    Dar odata plecat, DE CE sa votezi? asa la misto? E, hai sa-l votez pe base ca era tare cand am plecat, schimba el ceva, e marinar da-l req.

    00
  23. @Robintel: exact, tocmai de aceea am zis ca procentele din strainatate sunt cele reale. de asta sunt frustrati indivizi gen ciutacu.. :))

    00
  24. sunt incantat ca staff-ul de campanie al lui geoana nu a reusit sa prevada faptul ca aia de afara or sa voteze dupa ora 21… mare greseala monser, sau poate nu s-au gandit ca voteaza asa multi.

    00
  25. Cei de afara isi permit sa fie idealisti si sa marseze pe ideea ‘ fara comunisti, fara PSD, fara Ilici, Hrebenciuc’ etc. Isi permit pentru ca pe ei nu-i atinge incompetenta, le dau altii de mancare, isi permit pentru ca ideea de a fi ‘de dreapta’ le surade ca principiu, isi permit pentru ca majoritatea lucreaza la negru afara, neplatind impozite si taxe etc. Oameni care l-ar vota maine pe Geoana daca ar trece la PNL, pentru ca, nu-i asa, e de DREAPTA – a se vedea Base, ca exemplu -, de parca Dreapta e o chestie magica, ce sterge automat servilismul, prostia si lipsa de reactie, si ridica IQ-ul cu minim 20 de puncte…

    Traiam in Anglia si un nene roman de acolo, care nu mai fusese in tara de 3 ani, imi spunea ce norocosi suntem noi, cei din Cluj, ca-l avem primar pe Funar, care nu facea nimic de ani de zile, si nu vreun PSD-ist nenorocit… fara sa inteleaga ca ar trebui discutat de competenta, nu perceputa culoare politica / orientare doctrinara. Doctrina in Romania e curva tuturor – te culci pe stanga, te trezesti pe dreapta, si te c&^i pe centru :).

    Re argumentul cu votul adevarat e votul strainilor, procentele adevarate sunt cele din strainatate… chiar nu inteleg – pe ce va bazati? Numar de voturi relativ redus, putand duce la rezultte ciudate, supraveghere zero, posibilitati de fraudare imense… cu ce e mai corect votul strainilor?

    In fine. Toti sunt o apa si-un pamant, si alternanta la putere era singura chestie pozitiva, dupa mine. Inca nu am vazut pe nimeni care sa merite doua mandate consecutive – nu Ilici, nu Constantinescu, nu Base.

    00
  26. eu abia astept sa se intoarca in tara toata pulimea care a dat cu betivu dar care traieste cu 2000-3000 euro/luna. Haideti inapoi ca v-a iesit presedintele ce pla voastra…
    Fratii lu’ mailat ne-au scos tara din rahat :)))) Vai de capu’ nostru….

    00
  27. Coreeect, aia din strainatate nu puteau fi prostiti, pentru ca sunt atat de mega-zei; moldovenii nu au votat pentru ca sunt vai mama lor si vor sa vina in Romania ca sa plece mai departe in UE, si aia din america sigur stau 3 ore pe zi sa citeasca 4-5 ziare din Romania ca sa isi formeze o opinie clara. Bineinteles,lor li s-a parut normal ca presedintele unei tari sa ii ia 3 ore ca sa se gandeasca daca a dat sau nu intr-un copil, si in nici un caz nu s-au dus la sectia de votare unde le-au zis aia care organizau alegerile(PDL) cu cine sa voteze.
    Ce conteaza ca in tara am ajuns sa ne uram unii pe altii din cauza lui Basescu? Ei sunt niste constiinte superioare, care au votat cum trebuie, nu?

    00
  28. Asa e, ca aia din afara si stiu ei cum e sa traiesti in romania. Am trait in ultimul an mai mult in austria decat in romania si am vazut diferentele dintre cele 2 tari. Acolo e liniste si pace nu ca si aici. As vrea ca si in Romania sa poata fi la fel. Ca si presedinte al unei tari trebuie sa fie un OM diplomat ceea ce beshescu nu e(nici macar om). Geoana era mai potrivit…cat despre faptul ca geoana e asociat cu comunismul hai sa fim seriosi…basescu e mai comunist de 100 de ori decat geoana. A fost capitan de vas pe vremea lui ceasca…deci…

    PSD-ul partid comunist….sa nu uitam ca basescu a fost si in fsn si in pdsr care erau mult mai comuniste ca psd-ul de azi. Iar faza cu PSD fura…dar Ritzi, Udrea ce-au facut? Toti fura. De ce cand fura PD-ul e ok iar cand fura PSD-ul e crima impotriva umanitatii?
    Ce a facut basescu in 5 ani de zile? In afara ca le-a dat la unguri peste nas nimik bun. Doar scandaluri si razbunari politice. A lovit copii, a furat bani din rascumpararea ziaristilor, s-a certat tot timpul cu premierul si parlamentul tragand tara inapoi, nici o masura contra criza, a tinut romania in criza politica, injura ziaristi ca la usa cortului si conduce masina rupt in gura. Eu nu pot intelege cum un om normal si cu mintile la cap poate sa puna stampila pe un retard ca basescu. Nu zic ca Geoana e bun ca si presedinte dar e mai bun decat basescu.
    Romanii si-au ales presedintele dupa chipul si asemanarea lui: un mahalagiu care nu gandeste, nediplomat, care injura ca la usa cortului, sparge seminte. Asta e poporul roman…asta e presedintele. Eu cred k avem presedintele pe care il meritam. Daca 30% din poplatia Romaniei poate vota un retard atunci ne meritam soarta.

    SA TRAITI LA FEL DE BINE CA SI ACUM! Peste 5 ani sper sa fiti tot someri ca si acum si muritori de foame. Nu e rautate, e realitate.

    00
  29. @Bogdan: cat timp suntem cu cetatenie romana avem drept de vot pentru Romania. Stiu, ii doare pe pe PSdei, NeNeLei si alte specii ca nu au avut cum sa ne „spele pe creier”! Ce bine era daca in Romania nu existau decat televiziuni ca TVR, RTV si A3…Geoana lua 90%. Gandirea voastra e bolnava dragilor, la fel ca si cea a lui Nastase care suge-reaza ca votul celor din diaspora sa nu conteze asa de mult. Eu propun asa: votul celui care nu voteaza cu PSD sa conteze doar 50% indiferent ca este din diasporas sau nu.
    Nu ne asteptati cu rosii si oua la aeroport?

    00
  30. Ete, aici se vede bolșevismul și stalinismul sădit de Iliescu & Co. Cum să spui că votul unuia din afară care este neinformat este mai puțin legitim decât votul unuia din țară?

    Votul nu este exprimarea opțiunii în legătură cu o opinie sau alta (legate de mersul țării). Cum adică o opinie a unui cetățean român este mai puțin legitimă decât a altuia?

    Are logică, într-un fel, admit, doar că democrația funcționează altfel. De aici și bolșevismul de care vorbeam. Nimeni nu are dreptul să îngrădească libera opțiune, în speță dreptul de a exprima o opțiune prin vot. Că unii gândesc altfel, e treaba lor.

    Mai mult, cu ce sunt mai răi românii din diaspora care merg la vot decât românii din țară care nu merg la vot? Să fim serioși! Porcăria asta cu delimitarea/ discriminarea este o manevră de-a lui Ilici, fi-i-ar țărâna ușoară, de a conduce din umbră, după principiul: divide et impera.

    Fiți băieți deștepți, că de proști țara geme!

    00
  31. Mey .. eu stiam ca soarta Romaniei a fost hotarata de aia care au fraudat alegerile, deci de cei care traiesc in ea, deci nu, nu vreau sa aflu cum cei din afara nu au stabilit nimic

    00
  32. SIgur ca da. Sunt oameni inteligenti si de foarte buna calitate capsunarii si salahorii din constructii care lucreaza in Italia, Spania si hoinaresc prin Moldova. Ma bucur ca te simti reprezentat de ei ;)

    00
  33. @robintel: prietene, tu ai citit articolul asta de mai sus?
    sa inteleg ca daca vine cineva si zice de aia din Romania ca sunt prosti, nu stiu sa voteze, si trebuie sa voteze aia din afara tarii pentru ei trebuie sa ne simtim mega bine, nu? si daca nu e cineva de acord sunt bolsevici?
    da, bineinteles ca voturile alora din diaspora sunt legitime. da, sunt mult mai putin informati ca aia din tara, si unii au impresia ca au plecat in UE din cauza lui Basescu, dar articolul de mai sus zice ca noi aia din Romania suntem prea prosti, noroc ca au sarit aia din afara sa ne ajute(care e imposibil sa fi fost maniplati in vreun fel, pentru ca sunt mai destepti), ca of of of, ce ne faceam daca nu erau ei?
    am zis, ca un bolsevic maniplat ce sunt!

    00
  34. Oameni buni , câţi români trăiesc şi muncesc în afara graniţelor ţării ?? Din toţi aceştia câţi au votat ! Ce sunt aceşti oameni care au votat ! Eu nu cred sa fie „ţărani”

    00
  35. NOU
    #35

    In sfarsit, un comentariu de bun-simt. Ca de altfel, toti minunatii sustinatori PSD ne-au umplut frigiderele de carne, so to speak. Mama noastra de nemernici, care-am plecat si acuma ne dam cu parerea….nu ne-ar fi rusine!

    00
  36. @georgiana: Georgiana mama, oamenii aia care muncesc afara, au lucrat si in Romania ani de zile, si-au rupt bratele si aici, sunt cetateni romani care au pus o caramida pentru tara asta. Acum trimit cam 9 miliarde de euro pe an, cash, de 5 ori mai mult decat produce Dacia, sau jumatate din acordul cu FMI. Inteleg ca esti femeie si esti scurta la minte dar fa un efort sa intelegi ca daca nu ar fi ei am intra rau de tot in rahat.

    00
  37. @Dinu: In afara tarii nu sunt doar capsunari mon cher. (care capsunari, posibil sa vi vazut si inteles mai multe la viata lor decat un shtudinte de spiru haret sau o eminenta gen Monica Columbeanu) Sunt si oameni de calitate, cu studii superioare care continua cu post-universitare si etc. Faptul ca am vazut mai multe la viata noastra, am citit mai multe, am inteles mai multe ne face mult mai informati decat cei ce se uita la iRealitatea TV si A3 de unde-si primesc portia de indoctrinare!

    00
  38. Ba s-au gandit ca o sa voteze cei de afară , tocmai de aceea s-au si grăbit sa anunţe că ei au câştigat , poate se răzgândesc aceştia si nu mai votează . . . Se vedea clar pe faţa lui Geoana ca se bucura forţat . . . La ce coaliţie au avut plus cât au furat trebuia sa fi câştigat detaşat la 4-5 procente . . . . Si uite aşa ajunserăm in top 10 cele mai nesigure ţării din lume…

    00
  39. votul celor din diaspora a contat foarte mult dar…de cand decid cei de afara cum sa traim noi in tara? multi dintre ei s-au stabilit acolo…si oricum..ei trebuie sa respecte alte legi si platesc impozite acolo nu aici…nu tin cu geoana..dar consider ca oricine e mai bun de cat basescu…de ce sa fie basescu presedinte…sa o lase pe udrea ca cumpere calculatoare pt Ministeru de Mediu in val de 20 mil euro? si acum se plang ca nu au bani sa plateasca pensii si salarii la bugetari..e vina lui (Basescu) de situatia in care ne aflam…

    00
  40. Faptul ca Geoana s-a dus in mod neoficial de 3 ori la Moscova l-a descalificat complet. Un presedinte al Romaniei nu poate sa se comporte ca o sluga a consultantilor rusi (caci nu s-a intilnit cu oficiali rusi ci cu slugile lor). Lumea uita ca Basescu e patriot, chiar daca ex-securist, si ca interesele tarii sunt la inima lui. Despre Geoana, care a fost surprins injurindu-si cu dispret propriul electorat din nordul Moldovei, nu pot sa spun asta. Am votat pe cel care e patriot si apara interesul national nu pe cel care vrea sa transforme avutia tarii intr-un sac de bani si a mina de bemveuri.

    00
  41. @eu: oki, si de ce anume esti tu mai breaz ca mine(sau ma rog, cu ce e mai bun votul tau)? ce te face atat de minunat? ai senzatia ca ai vazut mai multe prin afara tarii? poate ai vazut prea multe chestii doar in afara tarii, si poate ca ai uitat sa te mai uiti si prin tara.
    eu de exemplu am si studii superioare si post universitare, din care un an pe care l-am facut in Italia, si am vazut ce romani superiori sunt acolo, asa cum am vazut si ce romani minunati sunt in Canada sau in State, ca am fost si pe acolo.Sunt romani cu studii superioare peste tot, dar nu cred ca sunt majoritari in Diaspora. in canada de exemplu cunosc oameni care aveau doar scoala primara, care acum sunt liderii comunitatii de acolo, si fac biserici(just like gigi).
    Cu toate ca te poate surprinde, nu imi trebuie antenele sau realitatea ca sa imi formez o parere despre Basescu, imi ajunge sa ma uit in financial times care zice ca din cauza incapatanarii lui noi nu avem guvern(te pomenesti ca scrie gadea sau stan la FT mai nou).
    Veniti aici in mocirla sa vedeti cum e in fiecare zi, si dupa aia dati-va superiori.
    oameni buni din strainatate: AVETI DREPTUL PRIN CONSTITUTIE SA VOTATI! NU VI-L IA NIMENI, dar incetati cu discursul asta imbecil ca voi ati salvat Romania, si ca aia din tara sunt prosti!

    00
  42. Rahat.
    Nu aia de afara au decis soarta natiunii. Cine a avut mai multe voturi ala a castigat.
    In afara sunt milioane de romani si doar o suta si ceva de mii a votat.
    Concluzia este simpla.
    Majoritatea romanilor din afara granitelor au probleme lor unde sunt si prefera sa stea acasa sau sa iasa undeva decat sa mearga sa aleaga intre doua rele.

    00
  43. coane, nu diaspora a hotarit rezultatul votului, ci:
    -relaxarea lui geoana la vintu
    -prostia de la timisoara
    -perplexitatea lui hrebenciuc in fata eficientei sistemului de frauda a lui basescu

    nu ma intelege gresit – sunt absolut convins ca psd a furat cit a putut la alegeri, doar ei au inventat acest sistem electoral defectuos special pt a fi fraudat. insa base i-a batut pe propriul lor teren si la propriul lor joc. pina la urma au si repetat la parlamentare cu eba, si acu s-a vazut ca au invatat lectia f bine.
    din pacate, nu vom sti niciodata cine ar fi fost presedintele legitim, pt ca pe roman nu il deranjeaza hotia atita vreme cit el este cel ce fura, si nu altul. ideea nu este neaparat cine ar fi iesit – ci ca votul a fost fraudat in mod masiv si sistematic, si nimanui nu ii pasa de chestia asta. nu le-ar fi pasat nici psdeilor, daca ar fi cistigat geoana. insa romanilor ar trebui sa le pese ca nu mai conteaza. nu, nu diaspora a hotarit rezultatul.

    00
  44. povestea PSD-ului cu cei de afara care ar trebui blocati de la vot are la baza un simplu fapt si anume: cum manipulezi un electorat care nu depinde de cascavalul promis fraudulos pe canalele obisnuite de media?
    Cum poti speria si agita un electorat care e atit de dispersat si sub o jurisdictie care nu e a ta. De aici spaima si groaza lor ca tot circul intern e de fapt futil si ca dintr-odata tre sa gindeasca in termeni noi si sa caute unelte noi. Se vor gasi, fiti siguri. E vesnica poveste a evolutiei.

    00
  45. @Gabi,

    M-ai inteles gresit prietene, nu am spus ca ar trebui sa fie interzis votul daca ai parasit tara. Ci pur si simplu e imoral.

    Și cu asta închei, am foarte multa treaba.
    Baftă

    00
  46. @Autogreen: nu am nimic cu cei care muncesc afara ..bravo lor…dar se pare ca tu nu poti intelege ce vreau sa zic….si comentariu „Inteleg ca esti femeie si esti scurta la minte” imi arata de ce ne meritam soarta… de ce meritam sa traim intr-o lume plina de hoti, prosti si sa nu ii uit pe cei din categoria ta – misogini.Mai bine ti-ai vedea lungu nasului si ai invata ca poti vorbi cu cineva si fara sa jignesti….
    App..daca eu sunt „femeie si am minte scurta” nu uita te rog ca si mama ta e tot femeie…concluzia o tragi tu:)

    00
  47. @baghy: ai dreptate..a contat care a stiut sa fure mai bine…si eu am cateva intrebri pr sustinatorii lui Base
    1. De unde stia base la ora 19 ca este castigator? voturile dintro orele 19-21 si chiar a celor din diaspora nu contau?
    2. Videanu pe 6 dec spunea ca base a obtinut 50,33% iar geoana 49,66%.
    Cum de celor de la B.E.C le-au iesit acelasi rezultate?
    3. Unde sunt 0.01% din voturi? din matematica mea 50.33+49.66=99.9

    00
  48. @Autogreen – mama, uite unde statea finantatoru’ – frate, tu trimiti bani aici, ok, dar nu PLATESTI TAXE, nu SPRIJINI STATUL, nu faci nimic din ce fac EU aici. Eu AICI cheltuiesc 95% din ce castig, tu cheltuiesti aici cam 60% din ce castigi. Si nu e vorba de drept – dreptul de vot e al vostru, nu vi-l ia nimeni – e vorba de perceptii si idei preconcepute. E vorba de faptul ca s-au mai schimbat lucrurile de cand ai plecat tu din tara. Da, sunt mafioti, da, sunt baroni locali, da, sunt oligarhi, moguli sau cum vrei tu sa le zici. DAR astia sunt peste tot – SUA, UK, Franta, Germania, Italia etc. Diferenta? Acolo sunt si oameni care isi fac treaba. Asta e diferenta. Acolo exista si profesionisti care fac parte din aparatul de stat.

    JOS COMUNISMUL. AGREE. Dar, daca pe bune ar fi existat o lege a lustratiei, Base ar fi fost pe margini, langa Ilici, nu candidand. Deci un pic de ciocu mic – nu pricep cum un anticomunist poate vota un securist …

    Propun sa uitam naibii de comunism si sa ne concentram pe alt cuvant, care incepe tot cu litera „C”. Competenta.

    00
  49. Pentru toti dobitocii ce folosesc expresia: „Cei din diaspora voteaza fara sa stie ce se intampla in tara!” . Ba , toti romanii care ii cunosc eu ce locuiesc in afara au abonamente digi,dolce etc. Au internet, au telefoane…ce plm e asa greu sa fii la curent cu situatia din tara. Si da ba, locuiesc in afara si am votat cu Basescu. (Vorbiti de parca toti cei ce locuiesc in strainatate parca ar sta in kenya in mijlocul junglei!)

    00
  50. @Jordan: Da ai dreptate, competenta ta lasa de dorit, propun sa incepi cu aritmetica.
    In Romania sunt 4,8 milioane de salariati cu un salariu mediu net de 300 euro. Fondul total de salarii din Romania este de 1.44mld euro. Din afara se trimit 9 mld pe an.

    00
  51. Frateeee, cata incrancenare, parca ati fi toti cumnati cu Geoana (eh, rau ar fi la Eximbank?)…

    Pai, sa incepem.

    Jordan: presupunem ca salariul mediu „afara” e 1500 EUR si ca votantul mediu „de afara” aduce in Romania, in medie, 20% (nu 60%, cat ai zis tu) din venitul asta pe an (ca bani trimisi, cheltuiti in concediu, investiti etc). Rezulta ca respectivu’ aduce 3600 EUR/an in Romania.
    Acum presupunem ca salariul mediu in Romania e 300 EUR si 95% se cheltuie in Romania => o cheltuiala de 3420 EUR / an. Deci ce ziceai? Sau o sa imi spui ca nu toti romanii de „afara” castiga 1500 si nu toti aia din tara castiga 300 – perfect adevarat, dar discutam la medie.
    Cu primul comentariu ai dat-o in gard rau de tot. Nu toti romanii care traiesc afara sunt manelisti, muncesc la negru si mananca la cantina sociala. Dreapta imi surade ca principiu teoretic, nu ca implementarea din Romania. Urasc ideea sa dau 20-30-40-60% impozit pe salariu pentru ca toti neispravitii sa beneficieze de somaj, alocatii si ajutoare, urasc ideea sa platesc 12% asigurari de sanatate ca sa nasca toate idioatele cate patru-sase-opt copii gratis, urasc ideea sa dau peste functionari plictisiti, dar care aduna sporuri de 300%, ca sunt bugetari, saracii (ambii mei parinti sunt bugetari, din aia fara sporuri, in caz ca te intrebai) si asa mai departe. Ca partidele „de dreapta” din Romania sunt o gluma proasta (PNL si PDL fiind cele mai mari – si glume proaste, si partide, cine rahat a vazut alianta intre un partid de dreapta si unul de stanga?) e alta treaba. Ce-i lipseste Romaniei e competitia – cand o sa ai cu adevarat lupta pentru supravietuire, in care cei mai tari castiga si cei mai slabi raman de izbeliste, fara un Stat care sa aiba grija de ei, atunci o sa ai si progres.

    Altfel, ai dreptate – competenta, nu apartenenta ar trebui sa primeze. Problema e ca in Romania nu ai partide, idei si platforme, ci grupuri de interese, planuri de tepe si metode de furat. Motiv pentru care nu am votat la alegerile parlamentare, nici la europarlamentare.

    georgiana: tu ai impresia ca PSD si PDL au aflat rezultatele de la televizor, ca restul lumii? Nu, draga, ele circulau (si au circulat) toata ziua. Si alea care au fost la TV, si alea reale. In plus, si cu diferenta aia micuta, PDL putea sa faca un calcul estimativ referitor la diaspora si sa le dea cu plus. Ca a iesit mai bine decat calculau… cu atat mai bine pentru ei.

    PCH: votarea a fost fraudata si la alegerile anterioare, dar n-a facut nimeni scandal (in afara de Vadim, da’ ala nu se pune). Ce nu inteleg eu e de ce alianta PSD-PNL n-a marait nimic in seara de 6 (ca doar sesizarile, plangerile, imaginile existau deja) si au luat foc abia a doua zi, cand a aparut rezultatul oficial? Ma rog, speculez ca au presupus atunci ca furtul lor a fost mai eficient decat furtul celorlalti si au zis sa mearga pe burta, ca poate iese.

    JDR: am mai zis o data, eu nu vin pana nu imi plateste Geoana aia 25.000 EUR pe care i-a promis pentru intoarcere. ;)

    Altfel, ma uit acu’ la A3 – frate, astia sunt fie tampiti, fie idioti. E vorba de mesajul ala de la ‘Cifrereale’, cu scorurile din sondaje, trimise in ziua votului. STS zice in comunicat „telefoanele primite de sefii sectiilor de votare sunt telefoane din retelele comerciale ale operatorilor”, ei o dau cu „de ce nu e STS in stare sa opreasca asemenea mesaje”. Pai cum pasca ma-sii sa le opreasca fara sa le citeasca, boilor? Si cum sa le citeasca fara mandat? Si pot sa pariez ca sunt muuuuulti tembeli care se uita acum la TV si casca gura: „moaaaa, cata frauda, Basescu cu serviciile a furat votu'”. Cacat pe bat, scuzati-mi expresia.

    Au furat si unii, si altii. Unii au furat mai bine, altii mai putin bine. Votul fiind secret, n-o sa stim niciodata cine si cat a furat. Ura si la gara.

    00
  52. @hellhost – ok, ai dreptate, in sensul in care poti afla ce se spune despre ce se intampla in Romania, dar trebuie sa recunosti ca nu esti aici ca sa-ti dai cu parerea despre veridicitatea celor spuse, nu? Afli ca Gadea il critica pe Base si ca Radu Morar(u?) il linge-n fund, dar nu stii care are dreptate. Nu vezi tu cum Nastase urca intr-o limuzina, pe aeroportul din Cluj, ca sa mearga singur cei 10 m pana la avion, nu in acelasi autobuz cu inca maxim 15 pasageri spalati si curati, dupa cum nu vezi cum, inainte de ultimul miting PDL din Bucuresti, Piata Revolutiei, s-ar ridicat toate masinile PARCATE LEGAL in zona si au fost duse la gramada, in spatele Salii Palatului. Majoritatea astora din tara vedem nemijlocit lucrurile astea…

    Nu vezi ce kkt e autostrada aia Turda – Gilau, care a fost data in folosinta (YUPPEE!!!) IN TIMP CE OAMENII INCA LUCREAZA LA EA… sau cum maretul pasaj subteran Baneasa merge brici o zi si sta doua…. In fine. Vezi fara a putea verifica. That is my point. Doar vezi.

    00
  53. Sunt curios ce ziceai de se intampla invers :)

    00
  54. Nu as merge atat de departe incat sa zic ca unii romani sunt mai destepti decat ceilalti. Toti suntem tata la fel de prosti, ca altfel nu am fi ajuns in situatia sa il avem pe prostanac in al doilea tur!

    00
  55. Ba, e pisu’ lumii cu alegerile astea. A ajuns Antena 3 sa il invite pe Vadim si sa ii salte mingea la fileu ca sa-l pocneasca pe marinar…

    00
  56. Ce inseamna PSD ? Dar PDL ?
    PSD = PRESEDINTE in SEARA de DUMINICA.
    PDL = PRESEDINTE in DIMINEATA de LUNI.

    00
  57. Eu sunt in diaspora si am votat cu Basescu! Sunt plecat in Polonia de 4 ani, vin acasa de 3-4 ori pe an sa imi vizitez familia. Tin legatura permanent cu ai mei si citesc ziarele romanesti online in fiecare zi! Am vazut diferenta intre guvernarea PSD si guvernarea PNL si PDL. Cine nu o vede are o memorie foarte scurta. Parintii mei au muncit o viata si si-au dorit o masina. Pina in 2007 nu au reusit sa isi cumpere pentru ca nu aveau de unde. Si-au renovat casa, si-au cumparat cate una alta si muncesc pe salarii decente pentru Romania. Pe timpul PSD-ului si al lui Ilici se chinuiau pe timp de iarna sa plateasca intretinerea! Eu vad diferenta. Faceti un efort de memorie va rog si analizati la rece cum era in 2002 si cum v-a fost in 2007. Am votat cu Basescu pentru ca vreau sa am un loc unde sa ma intorc la un moment dat! Am votat cu Basescu pentru ca nu vreau sa mai fim curve si sa schimbam aliatii dupa cum bate vantul! Am facut asta prea mult timp! Vreau verticalitate si decizii barbatesti – iar Basescu e in stare sa ia astfel de decizii. Pentru cei care ma vor pune in categoria capsunar le pot spune ca am studii superioare si muncesc pe o functie de conducere. Ma bucur ca a iesit Basescu. Ma bucur ca inca pot acea speranta ca va fi mai bine.

    00
  58. @autogreen – da, genius, pentru ca afara muncile de rahat – capsunar etc – sunt platite mai bine decat posturile de medic rezident, profesor universitar etc in tara. De aici diferenta.

    @Mircea – da, frate, toti sunt curve numai Basescu nu. Let’s recap:

    FSN – maybe, maybe not.
    PDSR – frate cu toti.
    PD – frate cu Roman. Tradat Roman.
    CD – frate cu PNTCD. Tradat PNTCD. Frate cu PNL. Tradat PNL.
    Alianta DA – frate cu Tariceanu. Tradat Tariceanu.
    Alianta PDL – PSD – frate cu dracul.
    Acum vrea cu PNL.

    Cum naiba nu inteleg eu cat de sincer, de principial e Base? Si da, se traieste super bine aici – de aia esti tu plecat afara. Speranta moare ultima, e drept…

    Geoana e prost. Antonescu e … dracu stie cum e, n-am avut cand sa-l vedem. Nastase e corupt. Oprescu e, fara dubiu, dobitoc. Dar Basescu se integreaza aici fara probleme. Iese in evidenta doar prin faptul ca injura si bea cand e filmat – ceea ce lasa o imagine de barbat adevarat. E un rahat intr-o balta de rahat.

    00
  59. masina si-au luat pe guvernarea pnl. pe crestere am fost pe guvernarea pnl si cu intrarea in ue. doar cu pd-l ne-am dus direct in bot. voi ce credeti ca inseamna ca nu avem buget dinnou? am intrat in 2009 fara buget. voi stiti ce a insemnat asta in 2009? acum se repeta situatia. a treia transa de la fmi probabil nu o mai primim in situatia data. basescu nu este iubit in strainatate (si depindem de ei, ca ne place sau nu). eu am simtit impozitul forfetar ( guvernare pd-l). voi nu stiti cati si-au inchis si suspendat firmele? nu s-au dat tot felu de subventii anul asta. voi stiti?
    pd-l nu poate guverna. nu au specialisti. boc nu stie macroeconomie. poate voua va e simpatic unu sau altu, macar cand veti muri de foame veti muri cu zambetul pe buze de la o banc a lui base.

    00
  60. Da! Ar trebuiti sa fiti mandri de voi, toti astia care injurati 170 mii de romani din afara granitelor, care au fost in stare sa se deplaseze sute de km, ca sa nu mai fie nevoiti sa vada tara in paragina ca inainte de 2004 cand se intorc in tara!
    Ati facut capsunari si tarani prosti zeci de mii de oameni care lucreaza in IT la firme de prestigiu in intreaga lume ( cel mai haios am vazut un articol pe antene care ii facea capsunari pe ITstii de la MS din state)
    Daca nu vreti ca votul nostru al celor de afara sa nu fie cu pondere, ia strangeti-va 8 millioane de putori care numai cu gura puteti sa dati, dar nu ati fost in stare sa votati pentru al vostru iubit PSD.
    Sunteti in stare sa stati toata ziua in carsme, cand statul va construieste case dupa inundatii, sa stati si sa va holbati la stirile de la ora 5 cand beti din berea cumparata din somaj. Noi cei din afara stim ce inseamna munca. Stim ce inseamna viata fara birocratie si functionari care te nenorocesc cu sictir si cerinte de hartii si spaga, stim ca este mai usor ca si roman sa iti faci o resedinta temporara in alta tara, decat sa iti faci viza de flotant in romania.
    Da, se traieste prost in Romania caci putini muncesc si multi stau pe fundul lor. Nu exista o autostrada klumea ( contractul cu bechtel a fost semnat de PSD, in asa fel incat renuntarea la ea e mai scumpa decat toate costurile exagerate ale autostrazii) Nu sunt locuinte…fals… sunt multe si exagerat de scumpe, se plang agentiile ca nu le vand, pentru ca nu sunt in stare sa scada pretul.
    Peste tot in lume s-a trait mai prost ultimul an decat inainte ( e criza …wake up).
    Credeti ca Geoana v-ar fi scos din belea?
    Nu cred.
    Da, traiesc in strainate, si sunt capsunar in IT cum se zice, si imi petrec 3 luni / an in tara. Am votat base ca sa nu iasa geoana. ( aman2 sunt comunisiti, dar ultimii 5 ani a fost mai putin daunator decat 2 ani inainte de 2004).
    Si vine Ciutacu ca ne scuipa intre ochi de capsunari, si ca nu ar trebui sa avem voie sa votam…. da, noi 170mii, care nu ar trebui sa existam, si aia 8 mill care nu au votat de ce nu sunt injurati?

    00
  61. nu e problema diasporei. fiecare voteaza cum crede de cuviinta. si daca esti cetatean roman plecat din tara fara gandu de a te intoarce candva ai dreptul sa votezi, pentru ca esti roman. intr-adevar daca nu esti in tara nu prea ai cum sti ce se intampla aici. mai grav mi se pare sa stai in tara asta si sa nu stii ce se intampla. te trezesti numai in campanie ( si asta din cauza zgomotului) si crezi ca e un show de genu big brother. il votezi pe cel care e mai simpatic.

    00
  62. @Jordan: cand am zis curve m-am referit la pozitia Romaniei in lume (vezi WWI & II) si in raport cu alte state, nu la miscarile de trupe din interior. Ne trebuie consecventa in politica externa. Consecventa in relatia cu statele care iti permit sa stai drept in fata lor si nu in genunchi cu gura cascata.

    Cresterea economica, chiar daca a fost pe guvernare PNL, am avut pe seama deciziilor liberale sustinute de Alianta DA, nu numai de PNL. Altfel, daca pui cresterea economica pe seama guvernarii de ce pui inflatia pe seama lui Basescu si nu pe a lui Geoana ca doar era si el la guvernare?

    00
  63. Partea e 2-a a comentariului meu era pentru amena.

    00
  64. de unde atata ura de clasa, fratilor? nu se poate argumenta si altfel decat cu ad hominem? bine c-am scapat de dihotomia intelectual-muncitor, ca sa dam acu in altele, bugetar-angajat la patron, cetatean trueblood si diaspora, ce dracu… cetatenia nu poate fi cuantificata, nu esti mai cetatean daca esti intre granitele tarii si mai putin daca esti in afara, nu esti mai cetatean daca te uiti la televizor, si nici daca platesti mai multe taxe, si nici daca te informezi mai mult. Nu poti fi putin gravida si nu poti fi partial cetatean.

    si foarte bine zis „Daca nu vreti ca votul nostru al celor de afara sa nu fie cu pondere”… ca daca o luam pe ponderi, surzii de exemplu ar trebui sa aiba un vot ceva mai putin valoros, doar nu se uita la teve. sau astia care aleg sa nu priveasca televizoru. sau somerii. sau. sau.

    adevaru’ ca zoso maicaaa…. stii ce ma gandeam, cand am sa ma fac io dictatoare asa, si am sa am nevoie de-un agitator de mase, o sa stiu la cin’ sa apelez…ai avut si tu o formulare uber-loaded :)) parc’ai fi stiut c-or sa se ia astia de par p-aci.

    o parere: am cautat zilele astea pe tot netu o discutie serioasa despre ce inseamna sa fii cetatean, care ar fi fost interesanta…. si numai ctp ia treaba asta in serios, restu toti cu flama repede… ma gandesc ca e probabil din cauza ca rezultatele alegerilor astora au fost atat de stranse incat parca nimeni nu a castigat de fapt, si poporu vrea „sange”: geoana, capsunari, tradatori de neam, SOMETHING or someone dracu care sa fie de vina, sa ne potoleasca frustrarea de a nu fi transat lucrurile (50,3 is barely a victory and we all feel it).

    00
  65. @ Mircea – cresterea economica a fost STRICT meritul PNL (intern) si al situatiei externe favorabile, i.e. boom economic global. Crestere economica a fost si pe mandat PSD – Nastase etc, dar tot datorata dezvoltarii globale. Era evident ca, odata intrati in UE, cresterea economica ne va duce si pe noi inainte… In fine.

    Eu nu spun ca Geoana e mai bun – far be it from me. Dar cand doi candidati sunt egali, votezi schimbarea. Base e clar cel mult egalul lui Geoana (luam ca prim criteriu COMPETENTA). Atata tot.

    A, si re statul in genunchi, faza cu ‘mai bine o sug la un licurici mare’ e TM Base…

    00
    • @Jordan: trebuie sa te hotarasti. ori meritul PNL, ori bancilor care au dat credite si au favorizat consumul. ce zici? mergem pe varianta a doua, ca asa s-a intamplat in toata lumea din 2005 incoace? :)

  66. @jxl – da frate, IT people are the best cand vine vorba de judecat politica / economie / crize sociale. Am prieteni gramada in IT, si toti recunosc, fara vreo jena, ca sunt complet paraleli cu astea. Ok, majoritatea au IQ ridicat, dar asta nu inseamna ca inteleg totul, dupa cum Einstein nu ar fi fost neaparat un politician bun. Un IQ ridicat se caracterizeaza, de multe ori, prin specializare pe un anumit domeniu…In politica 1+1 da rareori 2.

    00
  67. @Mircea – da, frate, toti sunt curve numai Basescu nu. Let’s recap:
    @ Jordan
    1.FSN – maybe, maybe not.
    2.PDSR – frate cu toti.
    3.PD – frate cu Roman. Tradat Roman.
    4.CD – frate cu PNTCD. Tradat PNTCD. Frate cu PNL. Tradat PNL.
    5.Alianta DA – frate cu Tariceanu. Tradat Tariceanu.
    6.Alianta PDL – PSD – frate cu dracul.
    7.Acum vrea cu PNL.

    1…2….
    PNL frate cu toti. A intrat la guvern validind guvernul FSN. PNT-CD (Coposu) nu a facut parte. Tradarea a partidelor istorice nu este asa?
    3. Antonescu frate cu Tariceanu. Tradat Tariceanu. Geoana frate cu Iliesce. Tradat Iliescu
    4.PNL frate PNTCD in CDR. PNL tradat CDR, primul partid care a iesit din CDR. Aici a inceput decaderea PNTCD finalizata de EC.(m-au invins)
    5. Alianta DA. Frate Tariceanu. PNL dat afara PDL. facut alianta(netransparenta) cu PSD.
    6.PNL Tradat principii liberale. Umflat bugetari. Mite electorale. Taxa auto(remeber?)
    7. PDL ar trebui sa aibe grija cu tradatorii astia. Este genetic, Tataresacu de exemplu, aliat garda fier mai tarziu Petru Groza(comunistii) Mai exista atatea exemple.

    Sa cadem de acord ca sunt dicutii sterile. Ar trebui sa incercam sa construim. Programele PNL si PSD sunt cele mai apropiate.

    00
  68. Ideea era simpla, dar nu am exprimat-o coerent: cresterea economica e 1% interna, 99% externa (or smth). 1% intern e ALL PNL, datorita cotei unice, care e creatie PNL adoptata cu durere in suflet de toti…dupa ce au vazut ca nu mai vrea nimeni fara :) , si 99% e boom-ul economic global. Bancile ar fi putut da bani imprumut cu dobanda de 0,1% pe mileniu, lumea nu avea veniturile necesare fara cota unica. IMHO, cota unica de impozitare e singura masura fiscala benefica pentru noi din ’89 incoace – la un venit de 100.000.000 lunar, cota unica te-a scapat de aprox. 24 milioane impozit….

    00
  69. @Eugeni – de acord ca sunt discutii sterile – toti sunt o apa si-un pamant re cinste, coruptie etc. De aici si propunerea mea – sa incepem de la competenta, lasand naibii culoarea politica la o parte, nu are nici cea mai mica relevanta.

    00
  70. si-atunci, de ce mentionam ala 1%, cand creditele s-ar fi intamplat cu orice guvern „non-comunist”?

  71. NOU
    #72

    Cei din afara au alte idei, au prins contact cu alta lume, sunt mai luminati la cap. Astia din tara au fost slabi de minte si s-au lasat prostiti de oricine i-a prins.

    00
  72. Pentru inteligentii care spun ca e imoral ca diaspora sa voteze din cauza ca nu e bine informata: cu ce e mai bine informat unul care locuieste in tara decat unul care locuieste afara, citeste aceleasi ziare pe internet si se uita la aceleasi posturi tv prin satelit? Asa ca luati-l voi frumos pe Nastase si informati-va impreuna in pozitia misionarului.

    Poate ca ar fi bine ca pentru o perioada diaspora sa nu mai pompeze bani in fundul tarii si sa se duca cu ei la plaja. Iar aia din tara care se plang de diaspora sa-si aleaga linistiti conducatorul care sa le faca cate o plaja la fiecare, in fata casei.

    00
  73. HAHAHAHA, ce misto, adica tie , ti-a dat una peste ceafa, spalatoru` de vase de prin restaurantele spaniole, sau culegatorul de capsuni?, si asa…, cu aportul lor pretios(deoarece nu conteaza ca ei nu au scoala…e suficienta scoala vietii) , tara a scapat de comunism :))) Felicitari ma, eminescule.

    00
  74. @zoso: Orice guvern „non-comunist”? Nu stiu daca as baga mana in foc pentru afirmatia asta. Consider ca doar o doctrina liberala ar fi putut fi de acord cu o crestere econimica bazata pe consum. Un guvern de stanga, fie el si non-comunist, desi nu avem noi norocul in Romania de asa ceva, s-ar fi gandit de doua ori daca sa faca acest lucru.
    @jordan: de ce argumentele tale sunt bazate de demontarea lucrurilor expuse de altii si nu prin idei care ar fi fost mai bune? Critica e foarte usor de facut, o discutie constructiva ar fi mai atractiva.

    00
  75. @ Mircea – sunt pentru discutii constructive, dar aceste discutii nu pot avea loc daca una dintre parti are idei fixe (in lipsa unui termen mai bun) re comunism, PSD etc. Discutia mea priveste competenta – un termen pe care nu l-am regasit nicaieri, sau aproape nicaieri, in discutiile astea, deoarece, IMHO, toti oamenii politici relevanti acum sunt comunisti, definiti ca fosti membri ai PCR, unii si securisti, definiti ca fosti membrii/colaboratori/etc ai Securitatii. Toti. Si, din nou, nu cred ca eu, dupa ce 16 ani ma prezint ca fiind de stanga-centru, pot sa ma intorc spre dreapta-centru intr-o zi. Nu cred. Basescu spune ca se poate, ca asa a facut, eu nu cred. Eu cred ca, indiferent de eticheta pe care ti-o pui, ce faci e mai relevant decat ce spui ca faci, si dupa o schimbare de eticheta stanga-dreapta, raman eu, cu ideile mele de stanga, si singurul mod in care as putea ajunge de dreapta ar fi de extrema dreapta – legionari etc, deci regim totalitarist.

    00
  76. @Jordan: ok, pot pricepe cand un om isi apara principiile. De ce este asa de greu sa crezi ca un om isi schimba principiile insa? Nu am zis ca Basescu nu a fost legat fostul regim, insa eu chiar cred ca oamenii pot imbratisa alte idei. Era cineva care spunea ca singurul lucru care e constant e schimbarea. Eu pot crede, ca argumentele, atunci cand sunt prezentate unui om care gandeste pot genera o schimbare.

    00
  77. Pentru ca sinteti prea prosti pentru a intelege ca la aceasta apropiere in dorinte diferenta o fac ultimele voturi numarate.
    Daca se numarau ultimele voturi in Brasov, de exemplu, vorbeam acum de faptul ca brasovenii au hotarit cine e presedinte?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.