Mitingul spontan al studenţilor

Toată lumea ştie că organizaţiile studenţeşti dau viitori oameni de nădejde la partid. Bănicioiu e un asemenea exemplu. Bogdan Javrilă, care a obţinut miraculos o finanţare de 18.000€ pentru World Blogging Forum, e altul.

Pe 3 decembrie are loc o şedinţă cu Senatul Politehnicii, prezidată de Abramburica. Pe ordinea de zi era trecut un singur punct: legea învăţământului. Ce s-a întâmplat acolo? Madam a făcut propagandă pentru PSD, cu ajutorul şefilor de organizaţii studenţeşti.

Iar ieri, Gabriel Petrea, fost preşedinte al Ligii Studenţilor de la Automatică şi Calculatoare (LSAC) şi actual preşedinte al Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, (UNSR) era prin Politehnică strângând oameni pentru mitingul de azi. Petrea e protejatul Abramburicii. Primul rezultat în google după numele lui e mişto, chiar dacă ziarul citat nu e de prea mare încredere.

Si o scrisoare prin care tinerii sunt indemnaţi la actiune, fara sa ştie ca vor lucra pentru PSD:

Dragii mei,
Miercuri (09.12) si joi, ora 15:00 UNSR va organiza un miting in complex LEU – terenul de fotbal (sala de sport) prin care dorim sa ne manifestam public nemultumirea fata de modul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale din acest an.
– crezi ca votul tau nu a contat?
– crezi ca prin actiunile partidelor politice au fost incalcate principiile democratiei?
– esti si tu nemultumit ca dupa 20 de ani inca se mai vorbeste de alegeri comuniste si de fraude electorale?
Alatura-te si tu acestei actiuni, ca sa ne facem auziti! Ne dorim cu toti sa traim intr-o tara europeana democratica, decenta si prospera! Cu toti am vazut/citit in presa si la TV de neregulile aparute in procesul de vot: cetateni morti care au aparut pe liste, voturi multiple, prezenta la vot mai mare decat numarul de alegatori inscrisi pe listele electorale.
Dorim ca toate aceste situatii sa se sfarseasca! Daca si tu vrei asta, vino si tu alaturi de noi miercuri si joi ora 15 in complex LEU, la terenul de fotbal (sala de sport)!
Nu mi-a forwardat mailul, mi l-a dat așa cum îl vezi pe messenger deci nu-ți pot spune dacă Gabriel Petrea la trimis sau nu deși discuția a plecat de la postul tău de pe blog încercând să aflu mai multe de la ea despre tip… Încearcă să te folosești de ce ți-am dat mai sus fără să-l pui informația în forma asta pe blog pentru că s-ar putea ca amica respectivă să-și dea seama ce și cum.
Uite încă o referință faină: (dacă nu știai deja de ea)
A ajuns să-mi fie foarte scârbă de ce se întâmplă la noi…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

51 comentarii

  1. Povesti din Politehnica pot sa spun pana mi se albeste barba. Pe scurt, nimanui nu-i pasa, nimeni nu se agita, totul se face de fatada. Dedesubt e putred iar noi (studentii) ne cautam de munca, in graba de a scapa de ei. Cand tragi linie iesi sub zero.

    00
  2. hmmm…tare mi-e ca trec prin poli sa fac o ancheta misto :)

    00
  3. Petrea asta a fost cel care a ingropat orice speranta a unei miscari studentesti sanatoase in Politehnica. Ultima data cand studentii s-au revoltat pentru problemele clasice gen burse, camine, taxe de scolarizare – parca prin 2004 sau 2005, dumnealui a facut blat cu Abramburica si a umblat dupa echipa care lipea afisele de chemare la proteste si rupand hartiile respective una cate una (pana n-a mai ramas niciuna). Ulterior vad ca a avut grija sa inhibe orice tentatie protestatara „prost canalizata” iar acum il vedem si in postura de agent de influenta PSD-ist. Ii sta bine, n-am ce zice.

    00
  4. „si eu l-am cunoscut personal. pot sa spun doar ca e un om foarte activ, plin de energie carea venit cu multe initiative, atat la lsac, cat si – din ce am vazut mai tarziu pe net – in alte organizatii. de obicei ligile studentesti se ocupa cu… nimic, ma merg la cate o sedinta cu decanul si atat. la lsac a fost altfel, se faceau proiecte (am vazut ca s-au dus pana si in tara la inundatii sa dea o mana de ajutor), membrii aveau parte de traininguri de soft skills…”

    00
  5. ionut poenaru e actualul presedinte al unsr. petrea e fostul.

    00
  6. @dan: s-au facut greve si in 2007 parca dar nu s-a obtinut nimic ca mai intotdeauna, singurele chestii care s-au obtinut prin protest chiar daca nu a fost o greva in sine, au fost nescumpirea punctelor de credit la 50 lei/punct si nemarirea taxei ….azi erau alegeri pentru nush ce presedinti de organizatie studenteasca prin automatica…

    00
  7. Da, il stiu pe bine pe individ. E foarte activ si din pacate are o tactica de maniplare pe care multi nu o sesizează. Cu toţii ştiu că nu face toate acţiunile alea pro studenţeşti doar de dragul de a le face, însă nu ştiu cum se face că de fiecare dată îşi găseşte adepţi.

    00
  8. Din punctul asta de vedere, al organizatiilor de studenti, politehnica e de tot cacatul. Toti aia din senat o pupa pe Androneasca in cur, unii cu gandul ca poate poate prind si ei un loc in TSD. Unii nici macar asta nu vor, ci doar sunt prosti. In 3 ani acolo am vazut doar 2 asociatii care chiar au facut ceva pentru studenti. Nu o sa fac reclama, dar sunt asociatii mici, neafiliate nici la UNSR nici la ANOSR, si care trebuie sa se lupte serios pentru o sala, un amfiteatru, o duzina de panouri. In timp ce pentru mega-asociatiile astea se inchide splaiul. Dar cum ei nu organizeaza nici o activitate, nu au ce sa faca pe splai, asa ca pun 2 corturi in care se impart pliante cu organizatii la fel de active. Langa corturi pun si cateva gratare cu mici, ca tot a garantat Vanghelie pentru sefa lor si eventual o scena unde canta 2-3 formatii „la moda”. Asta e principalul lor eveniment. Al doilea e fara doar si poate un targ de joburi. Pentru ca fiecare asociatie e musai sa organizeze un targ de joburi…
    E si normal cu asa „lideri” care tot fac facultati pana la 30 de ani ca sa poata ramane in conducerea asociatiilor din care fac parte (Gabi Petrea era in anul 3 cand eu eram anul 1. Eu am terminat de 2 ani, el inca e student pe undeva)

    00
  9. pai e bunul simt garantat de crin antonescu.

    00
  10. Tot ce „atinge” acest ex-ministru caruia poporul nu i-a pus intamplator patalmaua de Abramburica, devine un OZN ce intoarce pe dos intreaga societate. De-a lungul anilor a dovedit ca poate transforma chiar si idei bunicele in raul pe pamant. Cum a reusit fiinta asta sa faca parte din Clubul de la Roma, nu pot intelege… In fine, revenind, daca nu ar exista destui viermi care sa ii faca jocurile, de cele mai multe ori politice, ce ar reusi ea sa faca?

    00
  11. Sal
    Javrila asta e o potaie ordinara pe care am intalnit-o in fro doua ocazii shi care se gudura pe langa neshte starini doar doar de o pica ceva. Se macheshte repede, e fudul de moare shi se da in spectacol cam ca fetele de pe centura…’telectualu’ asta la ce partid e bransat???

    00
  12. @disneyland: gabi petrea a terminat de doi ani facultatea si e coleg la master cu mine, de ce pla mea va place sa mancati cacat

    00
  13. E usor sa vii sa arunci cu noroi,in UNSR sunt oameni care isi ocupa timpul muncind pentru alti studenti.mai documenteaz-te domnule Zoso, inainte sa blamezi munca unor oameni care n-au gresit cu nimic nimanui.si apropos, presedintele UNSR e Ion Poenaru.

    00
  14. Pana la urma te au scos vinovat astia de la RTV :)

    00
  15. @disneyland: unde ai vazut tu mici si gratare pe splai?si sa stii ca toata treaba aia se numeste Festival pe Splai si face parte din STUDENTIADA, actiune ce se adreseaza studentilor ca tine, acum daca tu esti inapoiat(a) si nu sti sa apreciezi munca altor oameni, asta nu inseamna ca ei nu muncesc. si ca sa-l citez pe madalin,nu mai manca cacat

    00
  16. La fel de spontan ca si mitingul alora din Timisoara. Totul e spontan la televizor, mai greu cu practica.

    00
  17. Si cand mai spun astia care sunt conducatori pe la Ligile studentesti ca sunt apolitici sa-i credeti, da? :))

    00
  18. Auzi bre, daca tot esti asa la curent cu stirile, de ce nu ai zis nimic de muia aia mica ce v-a dat-o Base ieri cand propovaduia reconciliere ? La toti astia anticomunisti si anti-PSD si anti ce vreti voi, inclusiv anti inteligenta…

    00
  19. Cand „revolutionarii” de la Universitate si celelalte orase din Romania au protestat, jandarmeria nu a mai zis nimic ca doar ii sustineau campania lui Base de lupta impotriva comunistilor. Astazi, s-a intamplat cam acelasi lucru, nu cred ca e vreo mare diferenta. Aa doar faptul ca erau de la PSD sau mai stiu eu de unde. E frumos la democratie aici, cu marinarul democrat si pregatit sa penetreze gaura financiara in care ne aflam.
    Niste studenti protesteaza in fata Palatukui Cotroceni. Afara ploua.

    00
  20. Crezi ca studentii care participa in organizatii studentesti au ceva de castigat? Daca totul este propaganda atunci de unde stii cine zice adevarul? Exista vreo organizatie care sa promoveze interesele unui student?

    00
  21. s-o sugeti toti admiratorii chiorului,sunteti prosti rau

    00
  22. Un rezumat de pe un blog scris in 2005, pus in favorites. Realitatea cruda:P

    00
  23. Zoso,
    Vorbesti fara sa ai habar ce spui… (sau stii dar ai un scop ascuns?)
    Sunt de parere ca viitoarele postari de acest gen ar trebui sa cuprinda cuvinte precum: „presupun”, „cred”, „consider” …

    00
  24. Organizatiile stundestesti din politehnica sunt doar slehte de pupincuristi, care pentru cateva beneficii gen loc in camin, o tabara moca… etc. raspund ca niste robotei la comenzile „liderului” gabriel petrea, pupincurist al Abramburicai si al lui Banicioiu la randul lui.

    00
  25. Unul dintre „studentii” de acolo (cel care se lupta vanjos cu jandarmii) a fost coleg de facultate cu mine. A terminat dreptul acum 6 ani. Era seful unei asociatii studentesti, sau asa ceva.
    Prietena lui era chiar in grupa cu mine. Mi-era mila de cate vanatai avea pe fata – acuma incep sa cred ca erau trucaje.

    Astia stau in facultate pana la pensie, sau care este treaba?

    00
  26. @ E.U – si ce vrei sa-ti dea ca student?? cum ai vrea sa te motiveze sa faci o treaba MOCA daca nu printr-o excursie periodica la mare sau munte??
    Habar nu aveti cata munca este in spatele acelui festival „cu doua corturi pe splai” facute pentru studenti ca voi?? Ati uitat cand vi s-au dat 5000 de bilete gratuite la teatru si film si opera sau vi s-a permis accesul gratuit la diferite evenimente sportive si culturale????
    Bine ca stati cu palma in cur si comentati activitatea unor tineri care chiar vor sa faca o diferenta!! Idiotilor!

    00
  27. UNSR-istii se revolta, dar adevarul e ca ii sunt supusi fideli Ecaterinei Andronescu . Oricine neaga asta fie nu stie, fie e un idiot complet, fie un mincinos nenorocit.

    Si da, ,,tinerii” chiar au vrut sa faca diferenta. Diferenta in favoarea lui Geoana :)).

    Vad ca Raluca scrie de miile de bilete gratuite. OK, Raluca…dar poti tu sa-mi spui ce mai inseamna evenimentele studentesti ale UNSR? Ce avantaje au liderii ? Cum isi trag ei foloase la aceste evenimente ? Un audit va face praf, nu ma face sa-l recomand. :))
    E adevarat…e ok ca sunt si parti decente…concerte, chestii…dar stii si tu ce ascund astea.

    Si asa luptati voi pt. o Romanie mai buna, dupa cum pretindeti ? Asa luptati pentru cauza studentilor romani ? Facand campanie fara jena ? Placa asta jegoasa cu ,,facem ceva” sa i-o spui cui nu se pricepe asa bine ca mine la chestii din astea. Mai dau detalii, dc trebuie, dar s-ar putea sa fie cam stanjenitoare pt. voi….
    Ceva nu ar trebui sa insemne praf in ochi si nici ,,ceva pentru voi”.

    Apoi va plangeti ca e Romania asa cum e !

    00
  28. Am observat in ziua votului masini mici de 5 persoane care aduceau votanti PSD si PNL cu regularitate matematica, dar n-am inteles atunci ce vor sa faca.
    Nici cum aveau de gand sa fraudeze. Multumim lui Orban si Nica pentru elementele suplimentare aduse in seara asta la Realitatea:
    intradevar asta e metoda cea mai buna de fraudat, si acestia s-au deconspirat fara sa-si dea seama unul pe altul.
    Cu autocarul nu e bine, ca nu poti controla ce vor vota oamenii, ci cu masinile mici, astfel: 5 oameni de incredere sunt instruiti sa se duca la un anumit reprezentant sau altul (daca sunt in alianta e cel mai usor, aveau de ales sa se duca oriunde numai nu la cel de la PDL – sa zicem cu o anumita culoare la camasa)
    Acolo, dupa un semn reprezentantul sectiei speciale stie ca votantul e multiplu si ii modifica – ca din greseala C.N.P.-ul, pentru a nu fi prins la o eventuala comparatie intre CNP-uri).
    Astfel, cu putini oameni dar de incredere se merge subtil si la sigur, 5 oameni votand la toate sectiile speciale din judet la care au putut ajunge.
    Daca numarul sectiilor la care au putut ajunge este 20: 20×5=100 de voturi false per autoturism. In fiecare sat exista cel putin 5 persoane „de incredere” in cel mai rau caz membrii familiei unui partid. Sunt 13300 sate si * oraselor este egala cu cea a satelor avem cam 25000 de autoturisme cu oameni de incredere.
    Inmultim cu 100 si avem 2.500.000 de voturi posibil de a fi fraudate de PSD si tot atatea de catre PNL. As fi zis si de PDL daca acuzatiile din partea PSD ca PDL vor folosi autocare, nu i-ar fi disculpat pe PDL-isti de fapt.
    Acuza ca PDL a folosit autocare de fapt ii disculpa fiindca nu poti burdusi o sectie speciala cu oamenii dintr-un autocar.
    Dimpotriva, cu acestea s-a mers la sectiile permanente unde nu poti vota multiplu fiindca C.N.P-ul e deja scris in catastife si nu poti vota in alta rubrica. Mai mult decat atat nu poti nici macar incerca ceva fiindca nu poti avea controlul asupra tuturor acestora.
    La fel se poate spune si despre ce se-ntampla propriuzis in sectiile de vot: daca raportul de forte este de 5 la 1, cel cu 1 nu prea ridica capul din hartii…
    In plus, localitatea in care am observat starea asta de fapt este majoritara cu sustinatori PDL si n-am vazut nici o masina mica cu PDL-isti, nici autocar cu PDL-isti ci doar masini mici cu PSD-isti si PNL-isti. Dar va puteti inchipui ce-a fost in localitatile PSD/PNL.
    E clar acum ca cel putin Orban si Nica merg la sigur cu „dovezile de fraudare” pentru ca stiu cat de mult au fraudat, scopul in schimb nu e prea clar, fiindca ar fi culmea sa si convinga Curtea Constitutionala ca aceste fraude ale lor le-ar fi facut PDL-ul.
    Problema e ca PDL-ul a fost fraudat masiv atat la parlamentare si la europarlamentare, dar neschimbandu-se metodologiile de vot, nu pot avea garantia ca nu vor fi fraudati si mai mult data viitoare.
    Deci articolele si normele de aplicare a legii sunt cele mai importante si sunt absolut necesare pentru a garanta votul corect, si o minimala respectare a drepturilor omului din Romania.
    Dar pentru a vedea adevarul derulati filmul din parlament cu cine a propus legea votului uninominal (PDL), cum arata in forma initiala, si cine i-a violat sensul prin zeci de amendamente care au transformat-o intr-o carpa de sters pe jos (PSD+PNL+UDMR), violand astfel fiecare cetatean roman in ce orificiu doriti dumneavoastra…
    Respect, hmm ? Geoana presedintele romanilor din tara ? E o gluma prostanaca. Crin, posibil prim ministru ? Cel mai iresponsabil politician de dupa 90 – posibil maniaco-depresiv, cu pulsiuni isterico-paranoide + caracterul al doilea cel mai * dupa cel al Noricai ? Farse sinistre, nici macar glume proaste.

    00
  29. NOU
    #29

    Perfect adevarat..dintre studenti se recruteaza viitorii politicieni. Stiu asta pentru ca, presedinte de asociatie studenteasca fiind, acum vreo 4-5 ani, am ajuns sa-i cunosc si pe nicu banicioiu si florin (nu-i mai stiu numele, era de la Craiova-ese si el la PSD acum). Sunt doar catea nume! Pe atunci erau USR si ANOSR, fiecare cu sferele lor de influenta. In functie de „gruparea” la care te afiliai, te alegeai cu „ciolanul” sau „firimiturile”- dupa cum foarte plastic se exprima unul din psd-ei care ma incuraja sa aleg USR-ul. Am refuzat sa intru in politica si brusc s-au inchis foarte multe usi. Daca spuneam da, eram probabil si eu la televizor astazi, „realizata” si extrem de compromisa. Am ales partea cealalta a baricadei, de care se afla multi dintre tinerii acestei tari…fara pile, fara bani, luptandu-ne cu viata cu ce avem in cap si doua maini. Dar cel putin ma pot privi in fiecare zi in ochi. Si demnitatea mea inseamna mult, mult mai mult decat imi vor oferi vreodata politicienii de astazi ai acestei tari sau cei de maine!
    P.S. Sigur isi vor aminti unii de Consiliul National al Studentilor (nu stiu daca mai exista astazi) din 2004 de la Craiova!

    00
  30. mai sa fie !
    esti prea tanar sa aduci a ana pauker
    si totusi…citesc in ochii tai albastri un viitor cel putin de aur

    00
  31. Ce va mai place sa comentati in necunostiita de cauza…stati toata ziua in fata monitorului jucand dota,wow sau cine mai stie ce, fara sa aveti nici cel mai mic contact cu lumea din exterior…fratilor , sau frustratilor…ca nu mai stiu cum sa va zic…Incercati sa nu mai bagati de vina unor oameni care incearca sa fac tot ce e mai bine pentru voi…iesiti din cochilie si simtiti si voi aerul tare al realitatii…nu mai stati dupa monitor…ca acolo o sa ramaneti….

    00
  32. Aaaa…Inca ceva… de ce esti tu anti miscarii studentesti????? Sau poate ai terminat doar 10 clase si nu esti in tema cu astfel de miscari??

    00
  33. @madalin, @silviu, @Raluca: Si voi probabil faceti parte din aceasta organizatie, si Madalin din cate stiu parca face parte si de Senatul UPB unde toata lumea executa ce dicteaza Cati.(aka Ecaterina Andronescu). Impreuna cu minunatii vostri membri de la organizatiile UNSR-iste o pupati pe doamna rector, iar cand vine vorba de activitati pentru studenti va laudati cu Studentiada si Campania de donare de sange (mi-as dori si eu sa ma invitati la un club de electrotehnica, programare, etc, sa imi puneti si mie la dispozitie o sala de luctura -decenta, nu ca cele de azi unde sunt cluburile din regie dupa voia voastra a liderilor studentesti si a doamnei). In plus din cate tin minte o organizatie studenteasca e apolitica prin statut si imi aduc aminte cum cantina de la LEU a fost sediul de campanie a doamnei rector, campanie la care Gabi era conducatorul imbracat in ROSU.

    Singurul lucru bun care l-ati facut, cand s-au strans studentii sa isi ceara drepturile pentru a nu pierde reducerea pe RATB si pentru a nu se majora taxa de camin, ati aparut de la UNSR si ati zis ca nu e adevarat si ca in Politehnica toate merg bine.

    Asa conducator (Gabi Petrea) asa slugi si asa viitor(dupa cum il alegeti).

    00
  34. Zoso, daca te uiti la tinerii care il aplaudau pe Geoana pe 3 decembrie, in seara confruntarii, cand a ajuns la Palatul Parlamentului, vei vedea in primul rand un instigator ce-i indeamna pe toti sa aplaude, la comanda.

    Acest instigator e chiar Gabriel Petrea, si el cu asta se ocupa – mobilizeaza oameni in diverse scopuri, dar fara sa spuna ca e „miting UNSR” sau cum se mai cheama organizatia aia a lor. Nu, ei spun ca poplatia si tinerii au iesit in strada sa-l sprijine pe Geoana, iar asta e o minciuna sfruntata.

    Eu l-am cunoscut, pot spune ca definitia de pupincurist s-a inventat pentru el.

    00
  35. @Raluca … in primul rand tu esti idioata, nu pot zice cat de idioata, dar cu siguranta mai idioata decat mine. In a doilea rand, daca tu crezi ca face cineva pentru tine moca faza cu corturile, taberele, bilete la film si teatru etc. ori esti proasta ori esti studenta in anul I. Gandeste-te numai de cate ori ti s-a cerut tie sau colegilor tai lucruri de genul „are PSD nush ce congres la casa studentilor, haideti acolo sa ne vada lumea ca suntem multi”, „da vanghelie mici, cine striga mai tare gEOANA presedinte (pardon de expresie) primeste un mic sau o bere in plus”, „cine vrea sa fie observator voluntar la alegeri si sa faca si CEVA daca se poate” etc etc…
    PS. vorbesc in cunostinta de cauza ;)

    00
  36. @madalin: Bai baiatule, nu stiu care dintre noi are diaree. Eu iti repet. Cand eu eram anul 1, Gabi Petrea era anul 3.Eu am terminat facultatea, am terminat si masterul, iar el e inca la master. Deci ori a ramas repetent si atunci nu imi explic cum poate fi seful unei organizatii studentesti, ori face mastere intr-una ca sa isi largeasca orizonturile culturale si, ca element secundar, sa poata sa ramana si prin ONG-uri. Acelasi lucru e valabil si pentru Traian Bruma de la ONG-ul concurent.

    Acum, despre corturile pe Splai, stiti bine ca asa e. Gratare, 3 pliante si un concert hip-hop sau dance. Asta a fost acum 3 sau 4 ani, cand inca mai eram student si stateam si eu in Regie. Bilete la evenimente culturale eu nu am prins niciodata, cand voiam nu mai erau. Ba mint, am mers o data la film la Preoteasa si am stat in picioare ca sa vad filmul lu’ Porumboiu.

    In fine, poate nu eram eu pe faza pentru biletele alea, dar asta e actiunea voastra principala? Ca dati niste bilete gratuite, primite de la altii la comanda? Raluca intreaba cum sa implici studenti moca. Pai simplu. Promovand niste actiuni la care studentii sa doreasca sa se implice. Dar cum pentru voi voluntariat inseamna sa imprimati niste flyere cu tratatul de la Bologna si cu DNA-ul studentilor, e clar ce e in capul vostru (apropo Silviu, dragule, nu stiu unde esti student, dar cum ai luat bacul la romana daca scrii „nu sti”?).

    Cel mai simplu ca sa vedeti cat sunteti de credibili este sa va uitati la CV-urile alora care au fost sefi la voi. Sa vedeti daca sunt afiliati politic, daca au profitat sau nu de pe urma implicarii in ONG, chestii din astea. Sa vedeti ce rezultate au avut actiunile voastre far, gen „DNA-ul studentilor” sau cum se numea ala… Atunci poate o sa intelegeti de ce noi va consideram niste lingai si niste profitori.

    00
  37. In alta ordine de idei, despre minunata studentiada de anul asta:
    care bilete bre? ca au fost numa la opera, lipsa filme… apoi ma duc si eu ca studentul obisnuit sa trag cu arcul, la ora stabilita la locul stabilit, nici dracul acolo? tzeapa :| trec peste astea fericit ca am bilet la concertul cargo. bucuria a durat putin evident, ca am intrat pe siteul evenimentului unde am putut citi „fraierilor, nu pupati nici concert anul asta!” desgur spus in cuvinte mai frumoase.
    felicitari unsr ! :)

    @raluca: de fapt comentam inactivitatea in scopul studentilor a unor tineri „care chiar vor sa faca o diferenta” ;)

    00
  38. @disneyland: te-as invita sa vorbim fata in fata, sa vedem cat de curajos esti si daca mai arunci si atunci cu noroi,daca mai suntem lingai si profitori.Ce tot il bagi pe Petrea in fata?Sau crezi ca toti aici ne numim Petrea?A trecut ceva vreme de cand Petrea a parasit UNSR-ul. Si pentru cultura ta generala, UNSR nu e nici vreo afacere de familie,nici bastionul politic al nu stiu carui partid.Cand ai sa faci ceva pentru studenti,cand ai sa aduci bani de acasa pentru activitatile dedicate lor,atunci poti foarte frumos sa ne numesti cum iti pofteste inima.inca o data,mananci cacat despre oameni pe care nu-i cunosti.

    00
  39. @silviu: Nici o problema. Pe 18 vin in tara. Daca vrei, pot sa trec pe la orice sediu de al vostru din Bucuresti sau Craiova si sa iti demonstrez daca mananc cacat sau nu. Doar spune cand.
    Cat despre treaba cu „facut ceva pentru studenti”, crede-ma, habar nu ai ce am facut eu. Poate tu chiar esti ok, nu te cunosc, dar puneti pe sait cv-urile fostilor vostri conducatori ca sa vedem cine are dreptate.

    00
  40. @disneyland si restul mancatorilor de kkt!

    In primul rand Petrea e inca la master pentru ca el a prins 5 ANI de politehnica. El cred ca a fost penultima generatie care a prins acest sistem. Apoi, el are mult si bine de cand a parasit UNSR-ul asa ca nu-l mai bagati pe el in fata. Cand ziceam de miile de bilete la evenimentele culturale ma gandeam la ce s-a intamplat anul trecut sau acum 2 ani….si nu in 2009 cand criza e in floare, si intr-adevar, evenimentul a iesit slabut.
    Va rog sa cititi rapoartele pentru DNA-ul Studentesc sau pentru Studentiada din anii trecuti apoi sa faceti gura mare ca nu se face nimic. Sunteti probabil niste frustrati care nu au facut nimic la viata lor, si acuma comenteaza activitatea altora.
    Sunteti tristi…

    00
  41. Geoana, nu mai mobiliza studentii! ei nu au bate, roaga-l te rog pe Iliescu sa te invete cum se face :)

    00
  42. @Raluca… trista si frustrata e mama ta pentru ca a facut copii prosti ca tine.
    DNA-ul studentesc a fost doar o mascarada impreuna cu antena1 a lui voiculescu (alt prieten al ligilor studentesti din politehnica), in urma careia au fost dati afara 2-3 amarati care isi vindeau locul in timp ce camine intregi erau pline cu blatisti ai lui gabi petrea, banicioiu, Abramburica si altii.
    Studentiada, alt eveniment de ochii lumii… in timp ce bietii studenti stateau la ditamai cozile pt un bilet altii fluturau sute de bilete, ba chiar le vindeau. In plus, te asigur ca unora le-au iesit bani frumosi din organizare.
    Te-as sfatui sa incerci sa nu te mai faci de ras pe-aici, pentru ca nimeni din aia care acuza pe X sau Y nu vorbeste in necunostinta de cauza.
    Cand o sa te faci mare o sa intelegi mai bine. ;)

    00
  43. Ca fost student la o facultate de stat tot timpul m-am intrebat cine sunt dom`le „reprezentantii studentilor”, in special atunci cand nu primeam camera in camin, si in alte moemente cand aveam probleme la facultate…niciodata nu m-au ajutat si imi dorea m sa intalnesc unul si sa-l bat ! Oferta e inca valabila!

    00
  44. Raluca…sa ti-o zic romaneste : GO FUCK YOURSELF ! :)

    Cat de jegosi puteti sa fiti sa pretindeti ca Petrea nu are nicio implicare, cand de fapt el va coordoneaza ?

    Cat de nesimtiti puteti sa fiti sa ne spuneti noua aici ca nu va implicati de partea niciunui partid politic ? Vrei sa dau eu un exemplu de cum ati organizat o fraudare in Regie, pt. PSD ? Cu oamenii vostri bagati in fata de dimineata care votau extrem de lent ? Cu stinsul becurilor pentru a intarzia votarea, astfel incat cei care stau la rand sa se plictiseasca si sa plece , ca sa va iasa media de voturi pt voi, care ii aveati bagati in fatza ? Cu milionul pe cap de student ?

    00
  45. Bai..ce tot vorbiti voi..care nu ati facut nimic voluntar in viata voastra !
    A donat vreunul din voi vreodata vreo picatura de sange pentru oamenii care aveau nevoie?ati facut voi vreodata 300 de portii de mancare pentru sinistrati?Ati strans voi vreodata jucarii sa le dati copiilor orfani??
    Mai usor cu vorbele aruncare aiurea ca habar nu aveti ce inseamna voluntariat ce inseamna o liga,o federatie in adevaratul sens!!
    UNSR`ul te formeaza te invata te antreneaza pentru viitor !Veniti voi prostilor care ati trecut prin facultate ca gasca prin apa..Sunteti niste inculti si inapoiati !
    Luati o carte si cititi in loc sa comentati aiurea !

    00
  46. „UNSR`ul te formeaza te invata te antreneaza pentru viitor !” Aici suntem de acord mane. Pentru un viitor de lingau, dar pe un post mai mare, pe la vreun tineret de partid, prin vreun birou parlamentar, prin vreun consiliu local…

    In rest, puteti sa stati linistiti, daca e sa scoatem cv-urile de la naftalina, s-ar putea sa aveti un soc atunci cand o sa vedeti ce fac niste ONG-uri adevarate.

    @Raluca: paushe, eu am fost penultima generatie pe 5 ani. Petrea era, iti repet, cu 2 ani mai mare decat mine. Asa ca lasa vrajelile. Si la fel si pe aia cu „nu mai e de mult in UNSR”. 6 luni nu e o eternitate pentru nimeni.

    00
  47. Vad ca toti dobitocii pot sa pretinda ca…,,noi facem ceva”…,,ceilalti sunt inculti”.

    De unde stimata dumneavoastra mama stiti voi ma ce facem noi astia care criticam mizeria asta de UNSR ?

    Ziceti, genii mici…cum v-ati dat seama ? :) Dupa forma scrisului ? :))

    Daca ar fi sa fiu carcotas, ti-as zice sa nu mai incerci sa fii inteligent, Claudelule, ca te accidentezi. Spre exemplu, zici ,,nu ati facut nimic voluntar in viata voastra ( adica nicio actiune infaptuita in mod constient ?!!! :))”. Probabil te refereai la voluntariat.

    Nu iti mai zic nici de faptul ca habar nu ai unde si cum se foloseste virgula. Uita-te si tu ! Si cica noi suntem inculti:)) Bv, bv !

    Inseamna ca ai citit foooarte multe carti, daca te exprimi cu barda :)).

    00
  48. da..ma asteptam sa nu va duca capul prea mult
    Lingau ..cred ca aici vorbeai de tine..nu imi doresc sa ajung in nici unu din locurile precizate de tine..ma descurc foarte bine singura!Am un job extraordinar care nu e nici pe aproape de ceea ce crezi tu..si da..ca sa vezi fac foarte multi bani..stii..de ce..pentru ca ma duce capul spre deosebire de tine..care ai putea sa faci altceva decat sa barfesti ca o baba mult prea inaintata in varsta !
    Treci pe la Unsr observa si dupa comenteaza !
    Si ma repet .Citeste o carte !

    00
  49. Se pune virgula dupa UNSR, cititoareo ! :))

    Se spune repet, nu ,,ma repet”, fata culta a tatii !

    Ti-am zis si in postarea de mai sus

    Ma bucur ca tu ai un job bun din care faci bani si eu nu ! Cum ti-ai dat seama ? :)) Stii cu ce ma ocup ? Si ca nu citesc…cum ti-ai dat ?
    Perspicacitate de UNSR-ista ?

    00
  50. Nu ma intereseaza pe mine fraiere sa iti demonstrez tie !
    Ti-am spus sa citesti o carte ca sa nu mai stai la barfa aiurea ca o baba !
    Tu intelegi ce vrei ;)

    00
  51. @Clau, eu am inteles. Am inteles ca esti proasta :(, nu trebuie sa mai insisti.
    btw, nu esti singura care citeste, iar in momentul in care scriu tocmai „ma joc” cu cateva milioane de euro … deci am si ocupatie, interesanta chiar ;)

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.